USA és a világ
Ja van kb 2-3 millió szavazat és nem covid alatt volt milliós levél számmal.Világos, de mi mondjuk másnap reggelre viszonylag stabil eredményeket tudunk produkálni (+-1 mandátum)Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
Negritis
Persze ami nálunk is megy az urnazáráskor még kígyózó.......kígyókkal, az is nevetséges.
Kampman
Azért kicsit nagyobb volumenben fut a szavazás kint.
Persze ettől még szar, de azért nagyra ne legyünk az itthoni működéstől 😀
Arról nem is beszélve, hogy ez egy 330 milliós órszág vagy 6 időzónával és COVID alatt....szerintem respect nekik, még ha vannak is gondokSoha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
Negritis
Világos, de mi mondjuk másnap reggelre viszonylag stabil eredményeket tudunk produkálni (+-1 mandátum)Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
Negritis
Persze ami nálunk is megy az urnazáráskor még kígyózó.......kígyókkal, az is nevetséges.
Mitchigan egyik megyejeben allitolag felcsereltek a szavazatokat veletlenul.john oliver mikor kritizálta a szavazó gépeket egy helyi képviselő esetét hozta fel ahol egy bug miatt történt ez
undisputedly
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
neztem utana, csak linkelem:
I just spoke to the Antrim clerk's office. They are reviewing these numbers, said there are discrepancies. It certainly seems likely the numbers were transposed . Trump and John James will see a ~6,000+ vote gain statewide once this is corrected. This is a staunchly GOP county. https://t.co/TwXqtBJmCL
— Zach Gorchow (@ZachGorchow) November 4, 2020
Se WR, se defense, se tinta.Green Bay's absentee ballot results are being delayed because one of the vote-counting machines ran out of ink and an elections official had to return to City Hall to get more.
— Reid J. Epstein (@reidepstein) November 4, 2020
Gorro
Ilyen különbségben nem hiszek, nyerhet bár sztem egyre inkább Bidené Arizona.Vicc ez a cirkusz b+The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
— Jeff Dufour (@dcdufour) November 4, 2020
Wester
Trump stab szerint 30 ezertel vinni fogjak Arizonat. Ha tenyleg, akkor pennsylvaniaval nyerhet trump.
undisputedly
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
No matter how our election ends, Putin gets what he always wanted: to discredit American democracy. https://t.co/0KD0PrGCiZ
— Slava Malamud (@SlavaMalamud) November 4, 2020
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Green Bay's absentee ballot results are being delayed because one of the vote-counting machines ran out of ink and an elections official had to return to City Hall to get more.
— Reid J. Epstein (@reidepstein) November 4, 2020
#KeepPounding
Bocs, nem ertem.Erről még nem húztak le minden bőrt....Vicc ez a cirkusz b+The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
Wester
Trump stab szerint 30 ezertel vinni fogjak Arizonat. Ha tenyleg, akkor pennsylvaniaval nyerhet trump.
undisputedly
Klaci79
Erről még nem húztak le minden bőrt....Vicc ez a cirkusz b+The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
Wester
undisputedly
Vicc ez a cirkusz b+The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
Wester
The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
Lesz ez még így se!
Holnap délig elvileg nem is közölnek további adatokat, úgyhogy valószinűleg nem ülnek a szavazatokonSzerintem többször mondták már, hogy amit meg lehetett számolni, azt megszámolták.Világos, csak azt nem tudom, hogy mi van hátra. Ha csak absentee ballotok, akkor valóban, mert akkor még a a 95%-os feldolgozottságú, 80-20-as Trump megyékből is ezek vannak hátra, és még azokat is Biden húzza majd be valószínűleg. De vajon tényleg ezek vannak-e hátra, vagy a voks counterek fáradtak el éjjel és hagytak 5-10%-ot reggelre? 😊Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Amíg Clark County százaléka a teljes államnál kisebb, addig óriási bajban nincs Biden. Főleg, hogy így is vezet.
peterk2005
Maka
peterk2005
Maka
Szerintem többször mondták már, hogy amit meg lehetett számolni, azt megszámolták.Világos, csak azt nem tudom, hogy mi van hátra. Ha csak absentee ballotok, akkor valóban, mert akkor még a a 95%-os feldolgozottságú, 80-20-as Trump megyékből is ezek vannak hátra, és még azokat is Biden húzza majd be valószínűleg. De vajon tényleg ezek vannak-e hátra, vagy a voks counterek fáradtak el éjjel és hagytak 5-10%-ot reggelre? 😊Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Amíg Clark County százaléka a teljes államnál kisebb, addig óriási bajban nincs Biden. Főleg, hogy így is vezet.
peterk2005
Maka
peterk2005
Georgiában is közel a végjáték
Elkezdték számolni Georgiában a Fulton megyében beérkezett levélszavazatokat. Fultonban van Atlanta is, Georgia legnépesebb városa. Körülbelül 48 ezer levélszavazatot fognak beolvasni a számlálók.
Ezen kívül DeKalb és Cobb megyékben kell még összeszámolni a levélszavazatokat.
Pennsylvania kormányzója, Tom Wolf egy sajtótájékoztatón erősítette meg, amit eddig is sejteni lehetett: nem lesz ma az államból eredmény. A politikus ismertette: több millió levélszavazatot kell összeszámolniuk, ami lehetetlen feladat ilyen rövid idő alatt.
A választások mostani állása alapján elképzelhető, hogy nem is lesz Pennsylvaniára szükség ahhoz, hogy eldőljön, ki lesz az elnök, pedig a billegő állam mintegy 20 elektort delegál.
nem úgy van hogy gépeken lehet csak szavazni már személyesen?Világos, csak azt nem tudom, hogy mi van hátra. Ha csak absentee ballotok, akkor valóban, mert akkor még a a 95%-os feldolgozottságú, 80-20-as Trump megyékből is ezek vannak hátra, és még azokat is Biden húzza majd be valószínűleg. De vajon tényleg ezek vannak-e hátra, vagy a voks counterek fáradtak el éjjel és hagytak 5-10%-ot reggelre? 😊Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Amíg Clark County százaléka a teljes államnál kisebb, addig óriási bajban nincs Biden. Főleg, hogy így is vezet.
peterk2005
Maka
peterk2005
Világos, csak azt nem tudom, hogy mi van hátra. Ha csak absentee ballotok, akkor valóban, mert akkor még a a 95%-os feldolgozottságú, 80-20-as Trump megyékből is ezek vannak hátra, és még azokat is Biden húzza majd be valószínűleg. De vajon tényleg ezek vannak-e hátra, vagy a voks counterek fáradtak el éjjel és hagytak 5-10%-ot reggelre? 😊Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Amíg Clark County százaléka a teljes államnál kisebb, addig óriási bajban nincs Biden. Főleg, hogy így is vezet.
peterk2005
Maka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Trump nagyon sok tekintetben ostoba, de ebben nem. Nem is tudásnak mondanám, hanem érzéknek. Remek salesman. Plusz ebben nem csak ő játszik, hanem a stábja is.Érdekelne a véleményetek:Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Negritis
Trump tényleg ennyire ostoba, vagy csak ez a taktika, hogy le kell süllyedni az átlag redneck szavazó agyi szintjére?
Maka
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Amíg Clark County százaléka a teljes államnál kisebb, addig óriási bajban nincs Biden. Főleg, hogy így is vezet.
peterk2005
Javítson ki valaki, ha rosszul nézem, de a nbcnews online tacker alapján nekem úgy tűnik, hogy Arizona nagyjából behúzható Bidennek, Nevada viszont nagyon necces.Nevadában ahhoz hogy Trump nyerjen meg kell nyernie a levélszavazatokkal LV-t és Reno-t. Sok szerencsét.
peterk2005
Nem egy zseni az emberünk, de a redneckeket pont ugyanúgy lenézi, mint akármelyik demokrataÉrdekelne a véleményetek:Last night I was leading, often solidly, in many key States, in almost all instances Democrat run & controlled. Then, one by one, they started to magically disappear as surprise ballot dumps were counted. VERY STRANGE, and the “pollsters” got it completely & historically wrong!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
Negritis
Trump tényleg ennyire ostoba, vagy csak ez a taktika, hogy le kell süllyedni az átlag redneck szavazó agyi szintjére?
Maka
Tepper takarodj!