USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Yesyes. that play call was great, probably my most beautiful play ever. It was designed to round the corner. In the corner. But some people, bad-bad people, some call themselvesi call great plays, the best plays ever, wonderfull plays. Even european soccer coaches aknwoledge that donaldn trumps has a big... abrainMegnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊Eh, Trumpnál fel se merül, hogy elpasszolja a dolgot. Ő csak fut, fut és fut. 😊
Helmut Zimmer
peterk2005
briareos
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
michigan és wisconsin elvileg megvan bidennekGiorgia-ban Trumpnak 80 ezer előnye van, és a cnbc szerint még 380 ezer szavazat nincs megszámolva. El van szórva ez a 380 ezer, a sok kis megye mind 95% környékén, de ha ezek is levél szavazatok, akkor Giorgia is meg lehet Bidennek esetleg, és akkor nem kell neki mondjuk Nevada sem.Miért éppen
peterk2005AlaszkaNevada? Az elvileg elég sanszosan megvan, nem..?
Igor
ha arizona és nevada nem fordul akkor biden nyert
ha georgia vagy pennsylania még jönne akkor mind1 mi van arizonában és nevadában
north carolina szoros még elvileg, de az csak a AZ/NV közül az egyiket kompenzálja
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Giorgia-ban Trumpnak 80 ezer előnye van, és a cnbc szerint még 380 ezer szavazat nincs megszámolva. El van szórva ez a 380 ezer, a sok kis megye mind 95% környékén, de ha ezek is levél szavazatok, akkor Giorgia is meg lehet Bidennek esetleg, és akkor nem kell neki mondjuk Nevada sem.Miért éppen
peterk2005
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
"86% of the votes are in, which leaves an estimated 433,537 to be counted. If more than 170,015, equaling 39.22% of the remaining votes, go to Biden he should win."Ilyen különbségben nem hiszek, nyerhet bár sztem egyre inkább Bidené Arizona.Vicc ez a cirkusz b+The latest plot twist comes from Arizona, which had reportedly counted 95%+ of its votes. NYT notes that "due to an error in an Edison Research data feed of results ... the actual estimate is that 86% of the vote has been counted."
— Jeff Dufour (@dcdufour) November 4, 2020
Wester
Trump stab szerint 30 ezertel vinni fogjak Arizonat. Ha tenyleg, akkor pennsylvaniaval nyerhet trump.
undisputedly
csebi
Maricopa is 86%, pont ahol az átlag.
www.nbcnews.com/politics/2020-elections/arizona-president-results
Arról nincs pontos adatom mennyi az election day / absentee - állítólag ez mind election day.
nyiván a dőlt betű a kulcskérdés, de erre nem találtam még hitelt érdemlő infót...
Ha ez így van, benne van a pakliban hogy Trumpé lesz.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
ezt komolyan annak az országnak hozod fel ami épp trump és biden közül akar választani? 😀Az, hogy ezek közül akarnak-e választani az teljesen más kérdés. Ezek az opciók adottak 😀
Negritis
több mint 4 éve
Giorgia-ban Trumpnak 80 ezer előnye van, és a cnbc szerint még 380 ezer szavazat nincs megszámolva. El van szórva ez a 380 ezer, a sok kis megye mind 95% környékén, de ha ezek is levél szavazatok, akkor Giorgia is meg lehet Bidennek esetleg, és akkor nem kell neki mondjuk Nevada sem.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
i call great plays, the best plays ever, wonderfull plays. Even european soccer coaches aknwoledge that donaldn trumps has a big... abrainMegnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊Eh, Trumpnál fel se merül, hogy elpasszolja a dolgot. Ő csak fut, fut és fut. 😊
Helmut Zimmer
peterk2005
több mint 4 éve
ezt komolyan annak az országnak hozod fel ami épp trump és biden közül akar választani? 😀De, az is az lett volna. Egy elcseszett szituációra felhoztál egy másikat.Mert ha 1 óra alatt megszámolták volna, akkor nem az lenne? 😊Mindegy, hogy kinek a felelőssége. Ha Trump csodával határos módon megfordítja (amiben én már nem hiszek), akkor is fenntartom, hogy ez kutyakomédia.Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.Aaazért ebben benne van ám az is, hogy idén elsősorban a GOP sportot űzött abból, hogy végiglobbizzák a bíroságokat szövetség szerte szavazat lassító indítványokkal. Jópár államban azért számolnak még most is, mert elérték, hogy a levélszavazatokat ne lehessen elkezdeni számolni urnazárás előtt. Ki volt ez találva. 😊
Kampman
peterk2005
Kampman
peterk2005
Lehetne ezt normálisan is csinálni.
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 253
De, az is az lett volna. Egy elcseszett szituációra felhoztál egy másikat.Mert ha 1 óra alatt megszámolták volna, akkor nem az lenne? 😊Mindegy, hogy kinek a felelőssége. Ha Trump csodával határos módon megfordítja (amiben én már nem hiszek), akkor is fenntartom, hogy ez kutyakomédia.Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.Aaazért ebben benne van ám az is, hogy idén elsősorban a GOP sportot űzött abból, hogy végiglobbizzák a bíroságokat szövetség szerte szavazat lassító indítványokkal. Jópár államban azért számolnak még most is, mert elérték, hogy a levélszavazatokat ne lehessen elkezdeni számolni urnazárás előtt. Ki volt ez találva. 😊
Kampman
peterk2005
Kampman
peterk2005
Lehetne ezt normálisan is csinálni.
több mint 4 éve
Bobby Fischer meg feltámadt 😛Mennyi esélye van szerintetek igy Arizonaban TrumpnakÉn azt gondolom, hogy így is úgy is a bíróságon köt ki az ügy, és az lesz a narratíva, amivel majd csak sikeröl felhergelni az eddig meglehetősen béketűrő embereket. 😕
Wester
Amikor ilyen Karpovok irogatnak, annyira olcsóvá kezd válni az előadás. Istenem deröhögtem, amikos Kasparova végén egy Svesnyikovval szíven szúrta... 😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Mert ha 1 óra alatt megszámolták volna, akkor nem az lenne? 😊Mindegy, hogy kinek a felelőssége. Ha Trump csodával határos módon megfordítja (amiben én már nem hiszek), akkor is fenntartom, hogy ez kutyakomédia.Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.Aaazért ebben benne van ám az is, hogy idén elsősorban a GOP sportot űzött abból, hogy végiglobbizzák a bíroságokat szövetség szerte szavazat lassító indítványokkal. Jópár államban azért számolnak még most is, mert elérték, hogy a levélszavazatokat ne lehessen elkezdeni számolni urnazárás előtt. Ki volt ez találva. 😊
Kampman
peterk2005
Kampman
több mint 4 éve
Kampman
28 253
Mindegy, hogy kinek a felelőssége. Ha Trump csodával határos módon megfordítja (amiben én már nem hiszek), akkor is fenntartom, hogy ez kutyakomédia.Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.Aaazért ebben benne van ám az is, hogy idén elsősorban a GOP sportot űzött abból, hogy végiglobbizzák a bíroságokat szövetség szerte szavazat lassító indítványokkal. Jópár államban azért számolnak még most is, mert elérték, hogy a levélszavazatokat ne lehessen elkezdeni számolni urnazárás előtt. Ki volt ez találva. 😊
Kampman
peterk2005
több mint 4 éve
Mennyi esélye van szerintetek igy Arizonaban TrumpnakÉn azt gondolom, hogy így is úgy is a bíróságon köt ki az ügy, és az lesz a narratíva, amivel majd csak sikeröl felhergelni az eddig meglehetősen béketűrő embereket. 😕
Wester
Amikor ilyen Karpovok irogatnak, annyira olcsóvá kezd válni az előadás. Istenem deröhögtem, amikos Kasparova végén egy Svesnyikovval szíven szúrta... 😊
több mint 4 éve
Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.Aaazért ebben benne van ám az is, hogy idén elsősorban a GOP sportot űzött abból, hogy végiglobbizzák a bíroságokat szövetség szerte szavazat lassító indítványokkal. Jópár államban azért számolnak még most is, mert elérték, hogy a levélszavazatokat ne lehessen elkezdeni számolni urnazárás előtt. Ki volt ez találva. 😊
Kampman
több mint 4 éve
alig vártam h beinduljon az öregThey are working hard to make up 500,000 vote advantage in Pennsylvania disappear — ASAP. Likewise, Michigan and others!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
több mint 4 éve
Mennyi esélye van szerintetek igy Arizonaban TrumpnakAnnyi nincs, amennyit ők gondolnak. Úgy jön ki a 30e győzelem, hogy minden hiányzó szavazatot hozzáadjuk Trumphoz.
Wester
Szerintem van esélye egy vékony győzelemre.
több mint 4 éve
best komment evör 😊Megnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊Eh, Trumpnál fel se merül, hogy elpasszolja a dolgot. Ő csak fut, fut és fut. 😊
Helmut Zimmer
peterk2005
több mint 4 éve
They are finding Biden votes all over the place — in Pennsylvania, Wisconsin, and Michigan. So bad for our Country!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 4, 2020
több mint 4 éve
Mennyi esélye van szerintetek igy Arizonaban Trumpnak
Lesz ez még így se!
több mint 4 éve
Megnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊Eh, Trumpnál fel se merül, hogy elpasszolja a dolgot. Ő csak fut, fut és fut. 😊
Helmut Zimmer
több mint 4 éve
Nap közben írtátok, de nem találom: melyik az az állam, amit ezer meg egy éve a repik visznek, de most behúzta Biden?Arizona elvileg
Szokol
több mint 4 éve
Nap közben írtátok, de nem találom: melyik az az állam, amit ezer meg egy éve a repik visznek, de most behúzta Biden?sztem arizona, de most merültek fel kérdések
Szokol
több mint 4 éve
www.youtube.com/watch?v=kPRZTYGdVoE&feature=emb_logoMegnéztem, és felkiáltottam, basszus, mintha pete Carroll nyilatkozna 😊
több mint 4 éve
Nap közben írtátok, de nem találom: melyik az az állam, amit ezer meg egy éve a repik visznek, de most behúzta Biden?
több mint 4 éve
rokaur
869
Ja van kb 2-3 millió szavazat és nem covid alatt volt milliós levél számmal.Világos, de mi mondjuk másnap reggelre viszonylag stabil eredményeket tudunk produkálni (+-1 mandátum)Soha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
Negritis
Persze ami nálunk is megy az urnazáráskor még kígyózó.......kígyókkal, az is nevetséges.
Kampman
Azért kicsit nagyobb volumenben fut a szavazás kint.
Persze ettől még szar, de azért nagyra ne legyünk az itthoni működéstől 😀
Toca
De kint se egy helyre fut be mind a 330 millio, nem? Most ha van egy Budapested vagy 1000 az mindegy, egy SUM a vegen es kesz is 😀Arról nem is beszélve, hogy ez egy 330 milliós órszág vagy 6 időzónával és COVID alatt....szerintem respect nekik, még ha vannak is gondokSoha többé nem akarom hallani senkitől, hogy a magyar választási rendszer milyen gáz.attól hogy egy másik is szar a miénk még nem lesz jó 😀
Kampman
Negritis
Klaci79