USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 twitter.com/BNONews/status/1497707641342210050?t=gIBj5lPzxuBc30dHgF7Q4Q&s=19

Ott eltaláltak valami komolyat.
Mikey

Bozontron
Jesszus.
több mint 4 éve
Bozontron Denver Broncos 553

Mikey
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

Solymi
Marko Ramius büszke lenne rájuk.
iktriad
Gyanús a flottatevékenység

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 748 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Amúgy másnak is feltűnt, hogy Putyin eltűnt 2 napja, mint az aranyóra?
tomz
bunkiba van az urálban
sutianap
Biztos veszik fel az új "100% élő" videót jövő hétre.
több mint 4 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 737 — capitaine du château de Vienne 1487
tomz
bunkiba van az urálban

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 4 éve
Vitézlő Titoknok tomz Seattle Seahawks TCU Horned Frogs 1 711
több mint 4 éve
Mindeközben

Kelet-Ukrajnában.
több mint 4 éve
davemayer Chicago Bears 15 474 — "Grammar maci"

Greengo
A partizános interjú stílusa ma este még érthető volt, de ez, ha real, akkor szánalmas. Dk-s nyugdíjas színvonal. Mondjuk annak a szavazó bázisnak is játszani kell ez igaz.
MC12
Nekem tetszik. Nagyot mész MZP fikazásban.
Üdv , egy nem dk-s nyugger
gordon
De akkor mondd már el, anyazni kellett volan mar eddig is az oroszokat? Nem egy normális kommunikáció kiépítésében volt érdekelt Mo, ha más nem az olcsó gáz miatt?

Úgy írják ezeket mintha Orbán támogatná a háborút, bármi áron az oroszok mellé állna, holott korantsem ez történik.
davemayer
Mert a potrohos orban egy budos csicska szelkakas, oda nyal mindig ahova erdeke fuzodik. Ezert is utaljuk jopáran. Persze elfogadom hogy teged ez nem zavar, csak te is fogadd el hogy sokakat meg kurvára.
eaglesmcnabb
Én nem akarlak titeket meggyőzni en semmiről. Engem nem zavar, mert én nem latom ezt a szélkakas effektust úgy mint ti, ez akkor lenne valid ha egyszer az oroszokat favorizálta volna még békeidőben, maskor meg nem.
davemayer
nem akarok belemenni,de te tényleg nem láttál változást OV oroszpolitikájában az évek során??
briareos
Nagyon én sem akarok belemenni mert hülyeséget nem akarok írni, én annyit vettem észre hogy 2010 után fontos volt mindig is Oroszország neki, korrekt gazdasági együttműködésre törekedett velük ( a gáz miatt gondolom). Most ez változni fog, ezután ezt már nehéz lesz megtenni, a mostani napok kommunikációjából is ez látszik. Ezért sem értem higy miert talpnyalózzák meg csicskázzák amikor a gyakorlatilag a háború kitörésének pillanatában kijelentette hogy elítéli a háborút, és emiattt Oroszországot is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 4 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 505
Az Európai Unió, az USA és a szövetségeseik megállapodtak, hogy több orosz bankot is kizárnak a nemzetközi pénzügyi tranzakciókhoz elengedhetetlen SWIFT rendszerből – írja a BBC.

„Ennek célja, hogy elvágja ezen intézményeket a nemzetközi pénzügyi vérkeringéstől, ami jelentősen korlátozza globális működésüket” – mondta egy német kormányszóvivő. Az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Európa és Kanada által elfogadott intézkedések az orosz jegybank nemzetközi tartalékainak korlátozását is magukban foglalják – közölték közös nyilatkozatukban.
több mint 4 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 311 — Eagles fan
amúgy ez a rumor h a kígyó szigeteki határörök életben vannak mi? másnak is szembe jött?
briareos
Még nem hallottam ilyesmit. Ha élnek, jelenésük van Kijevben átvenni az ottani "haza hőse" kitüntetést.
iktriad
Azt állítják, hogy fogságban vannak. Majd kiderül....

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 4 éve
orosz tasz azóta törölt adatai: 3500 halott, 102 tank, 14 repülő a csüt-péntek orosz veszteség
több mint 4 éve

Solymi
Marko Ramius büszke lenne rájuk.
több mint 4 éve
Lúdas Solymi New England Patriots 8 979
több mint 4 éve
amúgy ez a rumor h a kígyó szigeteki határörök életben vannak mi? másnak is szembe jött?
briareos
Még nem hallottam ilyesmit. Ha élnek, jelenésük van Kijevben átvenni az ottani "haza hőse" kitüntetést.
több mint 4 éve
briareos
Aham, elméletileg többen voltak, azokat elfogták.
Állítólag ukránok ki akarták őket szabadítani a hajóról, de azokat lelőtték.

Nem tudni, hogy melyik verzió igaz.
több mint 4 éve

Mikey
It is reported that an oil depot near #Vasylkiv is on fire as a result of the strike. If this is true, a large-scale technogenic and environmental catastrophe is possible.
több mint 4 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 102

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

több mint 4 éve
Újabb ejtőernyős osztag repül Ukrajna felé északról...

www.flightradar24.com/RF78662/2af42043
Solymi
Most akkor ez hanyadik lelőtt IL-76-os lesz? Nehéz már számolni...
Cowboykarcsi90
Fene se tudja, most nagyon lövik az ukránokat, lehet erre nem lesz idejük.

Amúgy kit vihet ez a kis repülő BP-ről Moszkvába?

www.flightradar24.com/RA02777/2af3cfaf
Solymi
jó kérdés, szépen várakoztatják , feltéve ha tényleg Moszkva a dest.
gamerkr
Ez ha Moszkvába megy, akkor az utasok HALO-val szállnak ki, mert FL410-ról kell hely, hogy lejöjjön egy gép. 😊
tomz
úgy néz ki simán "túlhajt" Moszkván
Heisman
Ja, pedig korábban Moszkva volt célpontnak írva.

több mint 4 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 072 — Слава Україні! Героям слава!
 twitter.com/i/status/1497707414833049600

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 4 éve
Amúgy ez a Fekete-tenger fölött köröző Global-Hawk eléggé meredek, 1 sessionben konkrétan kb. majd' 1 napig nyomja az élő adást a Krímről és környékéről.
tomz
az a max neki kb nem? mármint 24 óra operational területen
briareos
Hát a tök tudja a pontos adatokat, az biztos, hogy 2008-ban a wr 33.1 óra volt egy ilyennel, steril körülmények között. A maiak gondolom már jobbak valamennyivel, a nyilvános adatok szerint is 33 órát tud egyhuzamban.
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Amúgy ez a Fekete-tenger fölött köröző Global-Hawk eléggé meredek, 1 sessionben konkrétan kb. majd' 1 napig nyomja az élő adást a Krímről és környékéről.
tomz
Tiszta Goodyear léghajó

több mint 4 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
tomz
az a max neki kb nem? mármint 24 óra operational területen

több mint 4 éve
több mint 4 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 672
Steelerses kollégák jönnek a ban-ért v mijafasz, ájjatok má le
Willie Parker
Nehéz volt a szezon, most már BB sincs, én megértem.