USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem létezik olyan világ, ahol Trump három ponttal nyer Floridában, de elveszíti Texast.Változik a világ, Florida teljesen más, mint Texas. Florida örök kultmix lesz a kubaiak, nyugdíjasok, vidékiek vegyese miatt. Texas más, nagyon sokáig piros alapkő volt, de van 4 ordas nagy ipari területe - Dallas, Houston, San Antonio és Austin - ahol robbanásszerűen nő a lakosság, és látod a térképen, hogy az amerikai hogyan szavaz város vs vidék/kisváros eloszlásban. Plusz még ott van El Paso is a rengeteg friss migránssal. Idénre ettől függetlenül se várok még fordulatot. Legalábbis a logika alapján. De ordas magas volt a részvétel, ki tudja ezek után....
Cubehor
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Az Biden egyetlen "makja", hogy Floridat a kubaiak miatt bukta... es ez igazabol nem relevans AZ es TX szempontjabol..
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Nem létezik olyan világ, ahol Trump három ponttal nyer Floridában, de elveszíti Texast.23%-nal Biden vezet 300 ezerrel.
Cubehor
több mint 4 éve
Kampman
28 250
A mai este én leszek az, aki magamra vállalom az érdektelen részletek megosztását.Split lesz Maine-ben a Fox szerint.Ez benne volt, de csak 1 szavazat es Nebraska 2 is billeg...
Kampman
Igor
Később wyomingi megyei eredményekről is beszámolok.
több mint 4 éve
Kampman
28 250
Ha a demokraták visszaépítik a kék falat (úgy néz ki most), akkor nyernek.
több mint 4 éve
Split lesz Maine-ben a Fox szerint.Ez benne volt, de csak 1 szavazat es Nebraska 2 is billeg...
Kampman
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ezzel nagyon egyetertek:Forget Florida. Don’t stare at it all night. Florida is always weird. This race is going to be decided in the suburbs and evidence from Ohio so far is that Biden is winning back blue collar workers and running it up with suburban women
több mint 4 éve
Szukul Ohio is es Georgia se igazan tetszik... ej-ej.
több mint 4 éve
Cubehor
318
Nem létezik olyan világ, ahol Trump három ponttal nyer Floridában, de elveszíti Texast.
több mint 4 éve
Kampman
28 250
Split lesz Maine-ben a Fox szerint.
több mint 4 éve
Beto vs Cruz mar jelezte a demografiai valtozast, de arra meg ra lehetett fogni, hogy Cruz egy pocs.Texas 10%-nal Biden 240 ezerrel. Ezek elvileg tobbnyire level szavazatok. Erdemes figyelni, ha viszi Texast, termeszetesen Trumpnak annyi.Én Texast csak 2024-től vártam kéknek, de borzalmasan magas volt a részvétel, érdekes lehet.
undisputedly
peterk2005
több mint 4 éve
Texas 10%-nal Biden 240 ezerrel. Ezek elvileg tobbnyire level szavazatok. Erdemes figyelni, ha viszi Texast, termeszetesen Trumpnak annyi.Én Texast csak 2024-től vártam kéknek, de borzalmasan magas volt a részvétel, érdekes lehet.
undisputedly
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Texas 10%-nal Biden 240 ezerrel. Ezek elvileg tobbnyire level szavazatok. Erdemes figyelni, ha viszi Texast, termeszetesen Trumpnak annyi.
több mint 4 éve
Nem is baj, hogy sokféle módon számolnak, mert követhetetlen lenne, ha úgy ömlene 20 államból az adat, ahogy Florida-ból 😊
több mint 4 éve
Kampman
28 250
Floridat vinni fogja Trump. Ohiot bukja.Ez így veszteség 2016-hoz képest, viszont Virginiában egész komoly előnye van Donaldnak, bár még 20% alatti a feldolgozottság.
undisputedly
több mint 4 éve
Floridat vinni fogja Trump. Ohiot bukja.
több mint 4 éve
CNN jo dolgokat mutat, de nem a lenyegrol beszel - abszolut szamok helyett a kulonbsegre kene fokuszalni. Nyilvan nott a populacio, tobbet szerez Biden es igy is kitorolheti...
Szerkesztette: Igor
több mint 4 éve
Azert megjegyzem, hogy a demorkatak 100 millio dollar pluszt ontottek be Cocaine Mitch ellen a melyvoros Kentuckyban, annyira ki akartak csinalni, de 2 szamjeggyel gyozott.Ohio-t be is irhatod Bidennek Igor.
több mint 4 éve
Holy moly, Ohio suburbok... Lake es Franklin jol nez ki Biden szempontbol.
több mint 4 éve
Mar csak 3 ezer szavazat Biden elonye, es a fogoka megyek meg nem jottek be. Ez tenyleg Trumpe lesz.Ignorald,elszamoltam egy szazassal...Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Orange is... minden mas urban area javult - uhh meg a vegen tenyleg szoros lesz.
Igor
peterk2005
johet Ohio.
Igor
több mint 4 éve
Ignorald,elszamoltam egy szazassal...Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Orange is... minden mas urban area javult - uhh meg a vegen tenyleg szoros lesz.
Igor
peterk2005
johet Ohio.
több mint 4 éve
Georgiat is neyd, mert lehet, hogy bukja Trump.Siman Trumpe 100-150k lesz sztem a vegen.72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
Elkezdem Ohiot nezni.
Igor
több mint 4 éve
Én konkrétan a koronavírus világjárványra gondolok, nem világháborúra, 9/11-re, hasonlókra.Szerintem nyerhet.Akkor majd hozzáírom, hogy kivéve azon országok közül, amik nincsenek legalább 2000 km-re bármelyik másiktól. 😊Tőled is megkérdezem: szerinted nyerhet demokráciában regnáló kormányzat covid-járvány után/közben?Jacinda Ardern toronymagasan.
Sobri Jóska
Jakehomer
Sobri Jóska
Egy válságban nem szokatlan, hogy a lakosság beáll a kormány mögé, kivéve ha kifejezetten ők okozták a bajt.
A kovidnál nyilván ez nem értelmezhető, mert az mindenhol van.
Bushnak is 9/11 után volt talán a legnagyobb népszerűsége.
Kampman
több mint 4 éve
Siman Trumpe 100-150k lesz sztem a vegen.72 %-nál 180 ezer Bidennek. De még mindig messze nincs vége 😊MAr csak 60 ezer es a panhandle meg nem jott be. Szoros lesz, most mar inkabb picit Trumpnak kedvez.
peterk2005
undisputedly
Elkezdem Ohiot nezni.
több mint 4 éve
Broward es Palm Beach jo, Tampa is es Jacksonville is... csak Miami szivas, a tobbiben javitott BidenRövidesen eljutunk oda, hogy már Bidennek jó, hogy Dade és a déli 2-3 nagy county még 80%-nál jár, mert ahogy nézem a sok pici county kezd 90% fölé jutni, a nagy megyék vannak hátra. Onnantól már Dade is plusz szavazat lehet Bidennek. De olyan szoros, hogy bármi lehet még.
Igor