USA és a világ
30 feliratkozó
több mint 4 éve
ugye ezt pár napja megírta a reuters iswww.reuters.com/article/us-usa-election-trump-fundraising-insigh-idUSKBN27R309
és ugye ott van h Pennsylvania-t lényegében már feladták
www.forbes.com/sites/alisondurkee/2020/11/13/law-firm-porter-wright-withdraws-from-trump-campaign-pennsylvania-lawsuit-amid-pressure/
anélkül meg elég nehéz lesz behúzni
Trumpnak 232 elektori helye van, ezt kellene feltornásznia legalább 270-re. A legszorosabb versengést hozó államokban érdemes megtámadni az eredményt, tehát ez alapján bizakodnia kell, hogyés a greatest con man az sztem még mindig Bernie Madoff, de Donald sem áll messze
Georgiában (16 elektori hely) a kézi újraszámolás számára kedvező változtatja a végeredményt,
Arizonában (11) a szűk Biden többség valahogyan a javára fordul, illetve
Winsconsinban (10), ahová (éppen a verseny szorossága miatt) a választást illető kritikáit zúdította, mégis találnak valami olyan anomáliát, ami alapján kiderül, hogy rá szavaztak többen.
Ha ez mind összejönne, akkor 37 plusz elektort szerezhetne - de neki legalább 38 kellene. Vagyis még ez is kevés, ezért
vagy a még viszonylag szűk, de azért elég egyértelmű Biden-győzelmet hozó Nevadát (6) próbálhatja még becserkészni,
vagy a fentiek közül az egyik helyett egy nagyobb államra, Pennsylvaniára (20) fordítja erőfeszítéseit.portfolio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Nagyon kemény, ha ezek az állítások igazak. Akkor Trump veri az összes tv-s igehirdetőt, celebet, mindent.merce.hu/2020/11/13/trump-pontosan-tudja-hogy-nem-nyert-de-nyomos-oka-van-ezt-nem-elismerni/Méghogy bolond...
Gyurma Pappa
Pénz és pénz. Mi más.
Ráadásul az agyhalott szélsőjobbosok pénze. Szép.
Hajrá Trump.
Sobri Jóska
Egyértelműen ő a legnagyobb con man ever.

több mint 4 éve
merce.hu/2020/11/13/trump-pontosan-tudja-hogy-nem-nyert-de-nyomos-oka-van-ezt-nem-elismerni/Méghogy bolond...
Gyurma Pappa
Pénz és pénz. Mi más.
Ráadásul az agyhalott szélsőjobbosok pénze. Szép.
Hajrá Trump.

több mint 4 éve
nem kell vizsgálni semmit, az enyém mind 😀These states in question should immediately be put in the Trump Win column. Biden did not win, he lost by a lot! pic.twitter.com/ywiw6sPicI https://t.co/C1g9LZpMah
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 13, 2020
több mint 4 éve
mi a sztori? 😊azt hittem legalább ez a faszi normális, de be kell látnom, hogy neki is teljesen elmentek otthonról. a legszebb, hogy a jobbos média tövig beszopja ezeket a fake híreket és tényként közlik. a mantrájuk: Még nincs eldőlve!!! Istenem, mindenki hülye a világon csak a repik nem...Mit vársz egy olyan embertől, aki a pkkb páternoszterébe szerelmes.
www.facebook.com/Peter.ronai.37
petey
Amadeus

több mint 4 éve
közben Arizona annyira közel a befejezéshez, hogy Bidennek adták (egyelőre vagy ki tudja)pont ezért nem látom hogy ugyanaz lenne mint 2000ben
Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül Trump
306-232 a legvalószínűbb végeredmény, Georgia itt NC ott.
Klaci79
ott 1 államon múlt az egész itt viszont vagy 3nak kéne fordulnia
több mint 4 éve
közben Arizona annyira közel a befejezéshez, hogy Bidennek adták (egyelőre vagy ki tudja)Bidennek már majdnem 78 millió szavazója van, 72.610 ezer körül Trump
306-232 a legvalószínűbb végeredmény, Georgia itt NC ott.
több mint 4 éve
azt hittem legalább ez a faszi normális, de be kell látnom, hogy neki is teljesen elmentek otthonról. a legszebb, hogy a jobbos média tövig beszopja ezeket a fake híreket és tényként közlik. a mantrájuk: Még nincs eldőlve!!! Istenem, mindenki hülye a világon csak a repik nem...Mit vársz egy olyan embertől, aki a pkkb páternoszterébe szerelmes.
www.facebook.com/Peter.ronai.37
petey
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
JavitvaBREAKING: The Dept of Homeland Security says in a statement this was the “most secure election in American history.” And that “there is no evidence that any voting system deleted or lost votes, changed votes, or was in any way compromised.”Őket is lefizették Sorosék.
Maka
Mikey
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi
több mint 4 éve
BREAKING: The Dept of Homeland Security says in a statement this was the “most secure election in American history.” And that “there is no evidence that any voting system deleted or lost votes, changed votes, or was in any way compromised.”Őket is lefizették Bidenék.
Maka
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 4 éve
BREAKING: The Dept of Homeland Security says in a statement this was the “most secure election in American history.” And that “there is no evidence that any voting system deleted or lost votes, changed votes, or was in any way compromised.”
több mint 4 éve
azt hittem legalább ez a faszi normális, de be kell látnom, hogy neki is teljesen elmentek otthonról. a legszebb, hogy a jobbos média tövig beszopja ezeket a fake híreket és tényként közlik. a mantrájuk: Még nincs eldőlve!!! Istenem, mindenki hülye a világon csak a repik nem...www.facebook.com/Peter.ronai.37
Szerkesztette: petey

több mint 4 éve
Nezd, manapsag mar nem a hircsatornaknak juttatnak el kozlemenyeket, hanem twitteren kiirjak. Ez azzal jar, hogy tobbet lattatnak magukbol az emberek mint kellene vagy mint szeretnek. Ettol meg az uzenet mogott lehet valos szandek es erzelem.Trump tweetjeit se veszem komolyan, ezét a fickóét se fogom... ez elég konzisztens? 😛A republikanusok beszavaztaka z alsohazba egy QAnon hivot, a telejs media laolvadt, meg itt a forumon is sokan rohogtek, joggal.3. Al Gore-t 2000-ben 36 napig elnokkent unnepelte a media, egeszen addig amig a Supreme Court meg nem forditotta az eredmenyt aminek kovetkezteben a kis szelhamos Bush lett az elnok. Valahogy akkor nem volt problema a jogi ut keresese stb 😀kettős mérce nem szép, viszont én ehhez az egy dologhoz írok valamit:
undisputedly
azért picit más a kinézete a dolognak jelenleg főleg, hogy akkor egyik fél sem tudott akkor regnáló elnökként olyat írogatni, hogy csalás történt. ha jól emlékszem nem is mondtak/írtak ilyet azonban más az egész onnantól kezdve, hogy elnökként írogatsz ilyet.
btw az a SC döntés szerintem rengeteg karaktert megérne.
csebi
Erre itt egy uj Chief of Staff, az amerikai politika egyik legfontosdabb pozicioja az elnoki szek utan, olyanokat irt, hogy a valasztasok el vannak csalva, es semmi reakcio 😀
Legalabb ugy kellene kezelni, mint az alsohazba bejutott not, pedig ugye az csak egy alsohaz, jutnak be fura figurak.
undisputedly
A twittert / tweetelést mint médiaplatfornot utálom, és hogy ilyen nagyra nott.. es h minden szirszarra hasznaljak, 80%-ban amire nem kene.
Egy nasik pelda
Utálom pl amugy Neil DeGrasse Tyson tweetjeit is.. általaban csak okoskodo pacakkent jon le belole (a hosszabb musorai/eloadasai jok), es igy ugazabol csak art maganak, az egesz kontraproduktiv.
A twitternek megvan a maga helye / szerepe.. kar hogy tulnott ezen.
Igor
több mint 4 éve
Trump tweetjeit se veszem komolyan, ezét a fickóét se fogom... ez elég konzisztens? 😛A republikanusok beszavaztaka z alsohazba egy QAnon hivot, a telejs media laolvadt, meg itt a forumon is sokan rohogtek, joggal.3. Al Gore-t 2000-ben 36 napig elnokkent unnepelte a media, egeszen addig amig a Supreme Court meg nem forditotta az eredmenyt aminek kovetkezteben a kis szelhamos Bush lett az elnok. Valahogy akkor nem volt problema a jogi ut keresese stb 😀kettős mérce nem szép, viszont én ehhez az egy dologhoz írok valamit:
undisputedly
azért picit más a kinézete a dolognak jelenleg főleg, hogy akkor egyik fél sem tudott akkor regnáló elnökként olyat írogatni, hogy csalás történt. ha jól emlékszem nem is mondtak/írtak ilyet azonban más az egész onnantól kezdve, hogy elnökként írogatsz ilyet.
btw az a SC döntés szerintem rengeteg karaktert megérne.
csebi
Erre itt egy uj Chief of Staff, az amerikai politika egyik legfontosdabb pozicioja az elnoki szek utan, olyanokat irt, hogy a valasztasok el vannak csalva, es semmi reakcio 😀
Legalabb ugy kellene kezelni, mint az alsohazba bejutott not, pedig ugye az csak egy alsohaz, jutnak be fura figurak.
undisputedly
A twittert / tweetelést mint médiaplatfornot utálom, és hogy ilyen nagyra nott.. es h minden szirszarra hasznaljak, 80%-ban amire nem kene.
Egy nasik pelda
Utálom pl amugy Neil DeGrasse Tyson tweetjeit is.. általaban csak okoskodo pacakkent jon le belole (a hosszabb musorai/eloadasai jok), es igy ugazabol csak art maganak, az egesz kontraproduktiv.
A twitternek megvan a maga helye / szerepe.. kar hogy tulnott ezen.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 4 éve
Ezeknek a Trump tweeteknek semmi értelmük nincsen.az utolsóban legalább mond vmi konkrétat még akkor is ha valszeg bődületes faszság
A szimpatizánsai úgyis tudják, hogy a választást ELCSALTÁK (még maga Rákay Philip is ezt elemezte a HírTV-n), míg a szkeptikusokat pont semmiről se győzi meg, kb. leszarják.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Ezeknek a Trump tweeteknek semmi értelmük nincsen.A szimpatizánsai úgyis tudják, hogy a választást ELCSALTÁK (még maga Rákay Philip is ezt elemezte a HírTV-n), míg a szkeptikusokat pont semmiről se győzi meg, kb. leszarják.

több mint 4 éve
“REPORT: DOMINION DELETED 2.7 MILLION TRUMP VOTES NATIONWIDE. DATA ANALYSIS FINDS 221,000 PENNSYLVANIA VOTES SWITCHED FROM PRESIDENT TRUMP TO BIDEN. 941,000 TRUMP VOTES DELETED. STATES USING DOMINION VOTING SYSTEMS SWITCHED 435,000 VOTES FROM TRUMP TO BIDEN.” @ChanelRion @OANN
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2020
több mint 4 éve
Szerintem is birka volt, a klasszik republikánus jobboldali értéket vallók között számít annak, | azt meg tudjuk értékek szempontjából mennyit ér 😊 | de Arizonában jól kibaszott a naranccsal. És ez számít 😉Welcome Arizona 😉Az a McCain, aki Palint választotta alelnökjelöltnek?
Cindy McCain is csatlakozik Joe Biden átmeneti csapatához
2020. 11. 12. 01:00
Cindy McCain, a néhai John McCain republikánus szenátor özvegye is csatlakozik ahhoz a tanácsadó csapathoz, amely segíti majd az elnöki hivatal átvételére készülő, demokrata párti Joe Bident az átmeneti időszakban
A múlt heti választás után pedig úgy nyilatkozott, hogy John McCain szerinte nagyon örülne az eredménynek, ha még élne.
- jelentette a New York Post.
A Héja bosszút állt 😉
ozibozi
Inkább Birka, mint Héja...
Sobri Jóska
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
alaska deliveredWelcome Arizona 😉Az a McCain, aki Palint választotta alelnökjelöltnek?
Cindy McCain, a néhai John McCain republikánus szenátor özvegye is csatlakozik ahhoz a tanácsadó csapathoz, amely segíti majd az elnöki hivatal átvételére készülő, demokrata párti Joe Bident az átmeneti időszakban
A múlt heti választás után pedig úgy nyilatkozott, hogy John McCain szerinte nagyon örülne az eredménynek, ha még élne.
A Héja bosszút állt 😉
ozibozi
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Welcome Arizona 😉Az a McCain, aki Palint választotta alelnökjelöltnek?
A Héja bosszút állt 😉
ozibozi

több mint 4 éve
Welcome Arizona 😉Cindy McCain is csatlakozik Joe Biden átmeneti csapatához
A Héja bosszút állt 😉
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
saját bevallása szerint sem tud túllépni 2000-es választáson. mostani események fényében már csak ezért sem választottam volna.abban bíztam én is, hogy legalább a staff jó lesz, de ha vettingen már ilyen emberek átjutnak akkor ne legyenek illúzióink, és igen tisztában vagyok azzal is, hogy a chief of staff kb fontosabb pozi, mint az összes secretary leszámítva talán a statet, defenset meg a treasuryt. de az én szememben már sokszor az attorney generalnál is fontosabb.csebiMilyen ez a Klain? Nem a CNN / Fox interpretációra vagyok kíváncsi, azt meg tudom nézni magam is. 😊 ÉS azt is tudom, hogy volt már Biden jobbkeze pár évig, ill. az ebola ügy rá volt bízva. Ezen kívül mit tud, vagy mit nem tud?
(Lehet, hogy az ebola miatt választotta őt most és cseréli ha elmúlt a covid?)
peterk2005
amúgy értelmes, okos ember, tapasztalt, Biden is ismeri. senior advisornak fogadtam volna fel, nem chief of staffnak. ezzel Biden sztem éppen nem abba az irányba mozdul, hogy lépjünk túl a múlton, mert olyan embert választ aki nem.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
abban bíztam én is, hogy legalább a staff jó lesz, de ha vettingen már ilyen emberek átjutnak akkor ne legyenek illúzióink, és igen tisztában vagyok azzal is, hogy a chief of staff kb fontosabb pozi, mint az összes secretary leszámítva talán a statet, defenset meg a treasuryt. de az én szememben már sokszor az attorney generalnál is fontosabb.csebiMilyen ez a Klain? Nem a CNN / Fox interpretációra vagyok kíváncsi, azt meg tudom nézni magam is. 😊 ÉS azt is tudom, hogy volt már Biden jobbkeze pár évig, ill. az ebola ügy rá volt bízva. Ezen kívül mit tud, vagy mit nem tud?
(Lehet, hogy az ebola miatt választotta őt most és cseréli ha elmúlt a covid?)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Now 73,000,000 Votes! https://t.co/VSNfdzoFkK
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) November 12, 2020
Már újra is számolt Trump papa?
72.367.357-nél tart, de ahogy az ő számolását vesszük az 73 millió 😀
Így viszont megnyerte akkor PA-t és GA-t is...
Szerkesztette: Klaci79