USA és a világ
33 feliratkozó
több mint 2 éve
Nincs 😄Sobri nem kérdezte még meg, hogy kinek kell drukkolni?Kánaán földje, amit Mózes is csak megpillantott. Van egyéb kérdés?
Én mondjuk sosem értettem, mi a szart lehet több mint 100 éve ennyit veszkődni egy ilyen koszvadék földdarabért, gyakorlatilag egy kősivatag az egész, nincs ott semmi.
Persze ott is a britek kavarták meg a szart még 917-ben...
warr_b
csebi
"A tavak királynője, a napfény megcsillant aranykelmébe burkolt karján, a magasba emelte a tó mélyéről a Szent Szablyát, jelképezvén, hogy én, Arthur legyek annak hordozója. Ezért vagyok a királyotok!"

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 2 éve
Sobri nem kérdezte még meg, hogy kinek kell drukkolni?Kánaán földje, amit Mózes is csak megpillantott. Van egyéb kérdés?
Én mondjuk sosem értettem, mi a szart lehet több mint 100 éve ennyit veszkődni egy ilyen koszvadék földdarabért, gyakorlatilag egy kősivatag az egész, nincs ott semmi.
warr_b
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 2 éve
Az alusapka szerint látta ezt előre a Moszad, de azt akarták hogy belebukjon ebbe Netanjáhu. Amcsik dettó.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
ahogy a szaudi- izraeli tárgyalások is holdra kerültek szeptemberben.Nem.pontosan értem mi most a Hármas célja. Mert szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel az ellenkezőjét fogják elérnivéletlenül szeptember elsején volta baráti találkozó Bejrútban a Iszlam Ddzsihad meg Iran közt, amin részt vett a Hamasz és Asszad nagyon babusgatta - by Lavrov
zinedine5
Gróf de sutianap
Azért ezt benézték az intézetben.
több mint 2 éve
Nem.pontosan értem mi most a Hármas célja. Mert szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel az ellenkezőjét fogják elérnivéletlenül szeptember elsején volta baráti találkozó Bejrútban a Iszlam Ddzsihad meg Iran közt, amin részt vett a Hamasz és Asszad nagyon babusgatta - by Lavrov
zinedine5

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Iranian sources report:Hezbollah will also be drawn into the war that has begun. Strong support will be given to Hamas.
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 2 éve
Persze, de tudod milyen Sobri 😊Sobri nem kérdezte még meg, hogy kinek kell drukkolni?Ez egy rohadt régi konfliktus, volt már idő eldönteni ki kinek szurkol 😀
warr_b
MC12

több mint 2 éve
Sobri nem kérdezte még meg, hogy kinek kell drukkolni?Ez egy rohadt régi konfliktus, volt már idő eldönteni ki kinek szurkol 😀
warr_b
“A kiábrándult idealistákból lettek a cinikusok”
több mint 2 éve
Sobri nem kérdezte még meg, hogy kinek kell drukkolni? Én mondjuk sosem értettem, mi a szart lehet több mint 100 éve ennyit veszkődni egy ilyen koszvadék földdarabért, gyakorlatilag egy kősivatag az egész, nincs ott semmi.

több mint 2 éve
Nem.pontosan értem mi most a Hármas célja. Mert szinte biztos vagyok benne, hogy ezzel az ellenkezőjét fogják elérni
több mint 2 éve
Israelis hiding in dumpsters from Hamas death squads.
— Jay in Kyiv (@JayinKyiv) October 7, 2023
Hamas is Iranian money, Iranian weapons, Iranian management - all in cooperation with Russia. pic.twitter.com/uiPtIa5i2b
több mint 2 éve
Véletlen lenne? Aligha.Bizonyos szempontból (normális államiság) most sincs, de mint állandó konfliktusforrás, biztos, hogy megmaradnak.Nem komálom a zsidókat, de ezzel a támadással a Hamasz pont nem fogja elérni a célját, sőt maga ellen uszítja a közvéleményt.A palesztin elnök pont most nyilatkozta, hogy milyen király a történet.
NB2
Jövőre nem lesz Palesztina.
Amadeus von Dollárbaloldal
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Bizonyos szempontból (normális államiság) most sincs, de mint állandó konfliktusforrás, biztos, hogy megmaradnak.Nem komálom a zsidókat, de ezzel a támadással a Hamasz pont nem fogja elérni a célját, sőt maga ellen uszítja a közvéleményt.A palesztin elnök pont most nyilatkozta, hogy milyen király a történet.
NB2
Amadeus von Dollárbaloldal
több mint 2 éve
Nem komálom a zsidókat, de ezzel a támadással a Hamasz pont nem fogja elérni a célját, sőt maga ellen uszítja a közvéleményt.A palesztin elnök pont most nyilatkozta, hogy milyen király a történet.
NB2
több mint 2 éve
Nem komálom a zsidókat, de ezzel a támadással a Hamasz pont nem fogja elérni a célját, sőt maga ellen uszítja a közvéleményt.
több mint 2 éve
Hamaszosok a nyílt utcán vágják el izraeli civilek torkát. Nem teszek be videót.Hamas is starting to abduct Israeli children, entire families and bring them to Gaza. Another Russian tactic copied.
— (((Tendar))) (@Tendar) October 7, 2023
Like I mentioned numerous times: if you allow evil to move unimpeded then it will thrive. Whether it is fascist Russians longing for their “Russkiy Mir”, Islamist…
több mint 2 éve
⚡️⚡️ Hamas terrorists have killed entire cars of Israeli civilians.
— Jason Jay Smart (@officejjsmart) October 7, 2023
Israel 🇮🇱, like Ukraine 🇺🇦, is a US 🇺🇸 & EU 🇪🇺 ally.
Hamas is an ally of Iran 🇮🇷 & Russia 🇷🇺. pic.twitter.com/l7M289qpmy
több mint 2 éve
Szijjártó Péter kiemelte, Magyarország a lehető leghatározottabban elítéli a brutális terrortámadást, elismeri Izrael önvédelemhez fűződő jogát, és őszinte együttérzését fejezi ki Izrael kormányának és az izraeli népnek az őket ért veszteségek miatt.Szeretném hallani Petitől még a gazdájától, ahogy megmondja Netanjaunak, hogy egyezzenek meg és legyen béke.Ilyenkor az a szüveg, hogy mi sem avatkozunk be mások belpolitikájába.
zinedine5
Lúdas Solymi
Álszent szarháziak.
több mint 2 éve
Palesztinok majd megoldják, hogy érdemes legyen felpörgetni a fegyverpiacot.A ruszkik kitömték Iránt , azok meg kitömték a hamászt. Hátha Izrael kicsit átgondolja az Ukrán-Orosz konfliktushoz való hozzáállást...
Toca
több mint 2 éve
Szeretném hallani Petitől még a gazdájától, ahogy megmondja Netanjaunak, hogy egyezzenek meg és legyen béke.Ilyenkor az a szüveg, hogy mi sem avatkozunk be mások belpolitikájába.
zinedine5
több mint 2 éve
Szeretném hallani Petitől még a gazdájától, ahogy megmondja Netanjaunak, hogy egyezzenek meg és legyen béke.lettye péke🙏🏻🇭🇺🕊️
zinedine5
több mint 2 éve
Szeretném hallani Petitől még a gazdájától, ahogy megmondja Netanjaunak, hogy egyezzenek meg és legyen béke.
több mint 2 éve
Palestinian Forces are crossing the Border into Southern Israel, this is War.meg is oldódott az izraeli belpolitika minden gondja
Zsellér de Vrij
több mint 2 éve
Palesztinok majd megoldják, hogy érdemes legyen felpörgetni a fegyverpiacot.