Magyar foci csevegő
35 feliratkozó
több mint 14 éve
(Egyébként a HFLnek nem feltétele a külföldi bajnokság, legalábbis én még nem hallottam ilyet).deacon75az első kiírásban még az volt. azóta ez változott.
Urban Meyer to N.F.L. coaches: I’m not impressed
több mint 14 éve
HFL-ben kötelező a junior, hamarosan a Div I-ben is az lesz, részletek a DI kiírás 4. pontjában, annak vége felé.Koriés ha pl 2 (vagy több) csapat közös junior csapatot indít akkor azzal mind a 2 (vagy több) csapat eleget tett ennek a feltételnek vagy kötelező a külön csak saját játékosokból alló junior csapat?
......
több mint 14 éve
HFL-ben kötelező a junior, hamarosan a Div I-ben is az lesz, részletek a DI kiírás 4. pontjában, annak vége felé.KoriEzt nem találom a HFL-e kiírásban, de így már értem a lényeget... A sportág jövőjét tekintve mindenképp fontos lépés.
több mint 14 éve
HFL-ben kötelező a junior, hamarosan a Div I-ben is az lesz, részletek a DI kiírás 4. pontjában, annak vége felé.

több mint 14 éve
pedig nem ártana nekik is gyakorolni...."önmagában a HFL kevés": Ha feljönne mind2 csapat, akkor lenne mindenkinek egy 5 meccses alapszakasza a legjobb csapatokkal. Tavaly 6 meccses alapszakasz volt a DIV1-ben, amiből pl. a Rebels 3-at a maximális 35 pontos különbséggel nyert. Így egy kicsit 22-es csapdája jellegű a dolog... (Mert azért nem jöttök fel, mert kevés, de ha mind2 csapat feljönne akkor sztem nem lenne az)Tredmondjuk ez tényleg érdekes elgondolás 😊 Inkább azzal van (lehet) a gond, hogy ha mindketten felmennek, akkor hiába van "teljes értékű" bajnokság ősszel, az egy év múlva lesz, addig meg csak kéne csinálni valamit... (Persze a HFL csapatok játszhatnának egymással barátságos meccseket tavasszal, nevezési díj nélkül, olcsó is lenne, meg jó is, csak kérdés, hogy lenne-e elég bíró...)Zorddd
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
"önmagában a HFL kevés": Ha feljönne mind2 csapat, akkor lenne mindenkinek egy 5 meccses alapszakasza a legjobb csapatokkal. Tavaly 6 meccses alapszakasz volt a DIV1-ben, amiből pl. a Rebels 3-at a maximális 35 pontos különbséggel nyert. Így egy kicsit 22-es csapdája jellegű a dolog... (Mert azért nem jöttök fel, mert kevés, de ha mind2 csapat feljönne akkor sztem nem lenne az)Tredmondjuk ez tényleg érdekes elgondolás 😊 Inkább azzal van (lehet) a gond, hogy ha mindketten felmennek, akkor hiába van "teljes értékű" bajnokság ősszel, az egy év múlva lesz, addig meg csak kéne csinálni valamit... (Persze a HFL csapatok játszhatnának egymással barátságos meccseket tavasszal, nevezési díj nélkül, olcsó is lenne, meg jó is, csak kérdés, hogy lenne-e elég bíró...)
több mint 14 éve
"önmagában a HFL kevés": Ha feljönne mind2 csapat, akkor lenne mindenkinek egy 5 meccses alapszakasza a legjobb csapatokkal. Tavaly 6 meccses alapszakasz volt a DIV1-ben, amiből pl. a Rebels 3-at a maximális 35 pontos különbséggel nyert. Így egy kicsit 22-es csapdája jellegű a dolog... (Mert azért nem jöttök fel, mert kevés, de ha mind2 csapat feljönne akkor sztem nem lenne az)TredA HFL-hez nem kell junior csapatot is kiállítani?

több mint 14 éve
"önmagában a HFL kevés": Ha feljönne mind2 csapat, akkor lenne mindenkinek egy 5 meccses alapszakasza a legjobb csapatokkal. Tavaly 6 meccses alapszakasz volt a DIV1-ben, amiből pl. a Rebels 3-at a maximális 35 pontos különbséggel nyert. Így egy kicsit 22-es csapdája jellegű a dolog... (Mert azért nem jöttök fel, mert kevés, de ha mind2 csapat feljönne akkor sztem nem lenne az)
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gondolom az, hogy ha indulnak a HFL-ben, akkor kellene valamilyen bajnokság tavaszra is (mert önmagában a HFL kevés), ez viszont csak külföld lehetne, mert két magyar bajnokságban egyszerre indulni nem lehet, a HFL és egy külföldi bajnokság viszont már túl drága lenne.ZordddSajnos jól gondolod.
Én csak a Rebels nevében nyilatkozhatok, de mi is mennénk a HFL-be, ha lenne valami tényleg olcsó (értsd sok külföldi út nélküli) bajnokság ősszel. (Egyébként a HFLnek nem feltétele a külföldi bajnokság, legalábbis én még nem hallottam ilyet).
több mint 14 éve
Ez a legegyértelműbb mivel tavaly is ezzel volt gond...Gondolom az, hogy ha indulnak a HFL-ben, akkor kellene valamilyen bajnokság tavaszra is (mert önmagában a HFL kevés), ez viszont csak külföld lehetne, mert két magyar bajnokságban egyszerre indulni nem lehet, a HFL és egy külföldi bajnokság viszont már túl drága lenne.ZordddHurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Én nem tudom, hogy például a Rebels meg lett-e kérdezve, de tavaly egyértelműen látszott, hogy a Tigers és a Rebels csak egymásnak voltak ellenfelek. Hallottam olyat, hogy a HFL indulási feltétele, hogy az induló csapat nemzetközi ligában is induljon, de ezt nem találtam a versenykiírásban egyszeri átfutás után... Mi az oka, hogy az említett 2 csapat ismét a DIV1-ben indul? Mert én például, nagyon szívesen játszanék mind2-vel jövőre.
Köszi előre is a válaszokat.Tred
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)

több mint 14 éve
Gondolom az, hogy ha indulnak a HFL-ben, akkor kellene valamilyen bajnokság tavaszra is (mert önmagában a HFL kevés), ez viszont csak külföld lehetne, mert két magyar bajnokságban egyszerre indulni nem lehet, a HFL és egy külföldi bajnokság viszont már túl drága lenne.Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Én nem tudom, hogy például a Rebels meg lett-e kérdezve, de tavaly egyértelműen látszott, hogy a Tigers és a Rebels csak egymásnak voltak ellenfelek. Hallottam olyat, hogy a HFL indulási feltétele, hogy az induló csapat nemzetközi ligában is induljon, de ezt nem találtam a versenykiírásban egyszeri átfutás után... Mi az oka, hogy az említett 2 csapat ismét a DIV1-ben indul? Mert én például, nagyon szívesen játszanék mind2-vel jövőre.
Köszi előre is a válaszokat.Tred
több mint 14 éve
Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Én nem tudom, hogy például a Rebels meg lett-e kérdezve, de tavaly egyértelműen látszott, hogy a Tigers és a Rebels csak egymásnak voltak ellenfelek. Hallottam olyat, hogy a HFL indulási feltétele, hogy az induló csapat nemzetközi ligában is induljon, de ezt nem találtam a versenykiírásban egyszeri átfutás után... Mi az oka, hogy az említett 2 csapat ismét a DIV1-ben indul? Mert én például, nagyon szívesen játszanék mind2-vel jövőre.
Köszi előre is a válaszokat.
több mint 14 éve
Okés, én is így gondoltam 😉
több mint 14 éve
Na de ha nem lesz 4 csapat HFL -be, akkor ahogy anno írtad is azért van hamarabb a nevezési határidő, hogy még Div-I be tudjanak indulni.?: Tehát nekik is meg van a joguk nem .?kisdaniLefelé szabad az út, ha nem nevez be mind a 4 és újra nem lesz HFL (csak nem), még lehetnek DI-ben, idő lesz rá.

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Több csapatot is megkérdeztek a HFL-ről, de csaka Canes vállalta.
több mint 14 éve
Na de ha nem lesz 4 csapat HFL -be, akkor ahogy anno írtad is azért van hamarabb a nevezési határidő, hogy még Div-I be tudjanak indulni.?: Tehát nekik is meg van a joguk nem .?Nekem meg az nem egyértelmű, hogy a DIV I-be akkor csak a felsorolt 10 csapat indulhat? Tehát maximum 10 csapatos DIV I lehet, annál több nem. Ha meg mondjuk 7 csapat nem vállalja az első osztályban az indulást, akkor nem is lesz DIV I?BruceDiv I-ben csak jogosultság alapján lehet indulni. D II-ben meg bárki, de 4 csapattól van bajnokság mindenhol.Kori
több mint 14 éve
Boti#63
69
én is így gondoltam 😊 nem úgy hogy akkor ti most itt indultok ti pedig itt 😀 mondjuk megértem a Tigerst, ha a eddigi megrendezett HFLeket nézzük 😀 és ha Tigers megnyeri Div1-t akkor úgy is felkérik őket h induljanak HFL-ben 😊Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Nekem is furcsa volt elsőre, de szerintem előzetesen Kori-ék megkérdezték mind a két csapatot és gondolom a Tigers nemet mondott.kisdani
több mint 14 éve
Nekem meg az nem egyértelmű, hogy a DIV I-be akkor csak a felsorolt 10 csapat indulhat? Tehát maximum 10 csapatos DIV I lehet, annál több nem. Ha meg mondjuk 7 csapat nem vállalja az első osztályban az indulást, akkor nem is lesz DIV I?BruceDiv I-ben csak jogosultság alapján lehet indulni. D II-ben meg bárki, de 4 csapattól van bajnokság mindenhol.

több mint 14 éve
😉Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Nekem is furcsa volt elsőre, de szerintem előzetesen Kori-ék megkérdezték mind a két csapatot és gondolom a Tigers nemet mondott.kisdani

több mint 14 éve
Nekem meg az nem egyértelmű, hogy a DIV I-be akkor csak a felsorolt 10 csapat indulhat? Tehát maximum 10 csapatos DIV I lehet, annál több nem. Ha meg mondjuk 7 csapat nem vállalja az első osztályban az indulást, akkor nem is lesz DIV I?
több mint 14 éve
Versenykiírások, nevezési lapok:küldtem neked Pm-et!
http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=8&catid=8Kori
Crushers #12
több mint 14 éve
Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊Boti#63Nekem is furcsa volt elsőre, de szerintem előzetesen Kori-ék megkérdezték mind a két csapatot és gondolom a Tigers nemet mondott.
több mint 14 éve
Boti#63
69
Hurricanes HFL, Tigers Div1 ? érdekes, vagy is azt megértem, hogy a Canes a Hfl-be megy, mert oda valók (ha most meg lesz rendezve) de a Tigers hogyhogy Div1? Ahogy a döntőn láttam ők már másik szinten vannak mint a többi Div1-s csapat főleg ha azt is nézzük, hogy vasárnap pedig a Wolvessel játszanak döntőt 😊
több mint 14 éve
Versenykiírások, nevezési lapok:http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=8&catid=8

több mint 14 éve
😀 Nem jött be a tipp és még ott van a döntő is 😀Köszi srácok! Az elején úgy tűnt hogy szorosabb lesz de még van remény! A látottak alapján mi a véleményetek a két csapatról?JUNIOR46A Wolves csont nélkül nyeri a kupát. A Cowboys szerintem második lesz, a Tigers és a Sharks pedig küzd egy nagyot. Tigersből nagyon hiányoznak az ukránok, a Sharksból pedig a QB. Egyébként én 11 csapat játékosait számoltam meg a 4 csapanál (Cowboys, Crushers, Gladiators, Gorillaz, Rebels, Sharks, Steelers, Tigers, Titans, Wildfires, +Wolves).deacon75
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)