Magyar foci csevegő

36 feliratkozó

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
mert nem arra vágyom, hogy a belemet is kihajtsák a győzelem miattbill88
Ezt nyugodtan felejtsd el. Ha bejön és ráérzel, akkor szinte könyörögni fogsz ezért 😊JSanyo
Azt hiszem rosszul fogalmaztam. A problémám a korábbi csapatomnál (amatőr jégkorong) NEM az volt, hogy túl sokat kellett volna mozogni, vagy, hogy az edző leüvöltötte a fejemet. Engem az a hozzáállás zavart, hogy egyesek bármit (és tényleg bármit) megtettek egy egyébként teljesen tét nélkül zajló játékban (konkrétan összeverték egymást, a mocskolódásról és az anyázásról nem is beszélve).

Engem mindig is a grund stílusú sportolás vonzott, tét nélkül, csupán a mozgás iránti vágy és a játék szeretete végett. Igen, szentimentális vagyok, de légyszi a kérdésre válaszoljatok, vagyis melyik csapatot tudnátok ajánlani?

Ja igen, és 23 éves vagyok.bill88
Ezért írtam fentebb, hogy érdemes elmenned több csapat edzésére is, és megnézned, hogy hol milyen az edzés és amelyik neked szimpatikus azt választod.

Itt megtalálod a legtöbb csapat elérhetőségét (már ha ez friss): http://www.mafsz.org/mafsz/index.php?blogid=2&catid=2

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sztem nincs olyan magyar csapat akik azért izzadnak vért, hogy aztán amikor szökőévente összejön egy meccsük ne adjanak ki magukból mindent. szerezz pár havert a környékről és flagezzetek, hidd el abban is találsz majd elég örömöt 😊
több mint 13 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Ezt nyugodtan felejtsd el. Ha bejön és ráérzel, akkor szinte könyörögni fogsz ezért 😊JSanyo
Azt hiszem rosszul fogalmaztam. A problémám a korábbi csapatomnál (amatőr jégkorong) NEM az volt, hogy túl sokat kellett volna mozogni, vagy, hogy az edző leüvöltötte a fejemet. Engem az a hozzáállás zavart, hogy egyesek bármit (és tényleg bármit) megtettek egy egyébként teljesen tét nélkül zajló játékban (konkrétan összeverték egymást, a mocskolódásról és az anyázásról nem is beszélve).

Engem mindig is a grund stílusú sportolás vonzott, tét nélkül, csupán a mozgás iránti vágy és a játék szeretete végett. Igen, szentimentális vagyok, de légyszi a kérdésre válaszoljatok, vagyis melyik csapatot tudnátok ajánlani?

Ja igen, és 23 éves vagyok.bill88
ha jól látom közösséget keresel. Én csak a Bulldogs csapatát ismerem (úgy ahogy), de nagyon jó csapat. Csak ajánlani tudom. És akkor nem mondtam, hogy egyszerű eljutni az edzésükre, jó pályán edzenek (ott vannak még a műfűn a Fáy utcában?)

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
bill88 3

Ja igen, és 23 éves vagyok.
több mint 13 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
Ezt nyugodtan felejtsd el. Ha bejön és ráérzel, akkor szinte könyörögni fogsz ezért 😊

több mint 13 éve
Sziasztok!

Nem biztos, hogy jó helyre írom a kérdést, de más hasonló fórumot nem találtam.

Tehát a kérdés: létezik olyan Magyarországon, hogy amatőr amerikai foci csapat? Mert szívesen játszanék, de semmiképen sem karrierszerűen, csupán a játék élvezete miatt. Korábbi rossz tapasztalataim miatt kérdezem (más sportágban történt), mert nem arra vágyom, hogy a belemet is kihajtsák a győzelem miatt, csak szeretnék heti egy-kétszer mozogni egy kicsit, és az amerikai foci mindig is vonzott.

Konkrétan Budapesten (a 17. kerülethez közel) keresek csapatot.

A segítségeteket előre is köszönöm!bill88
Érdemes elmenni, több csapat edzésére is, aztán tudsz dönteni, hogy hol szeretnéd kipróbálni. Szerintem minden csapat szívesen fogadja az új játékosokat.

"nem arra vágyom, hogy a belemet is kihajtsák a győzelem miatt" - Erre csak annyit, hogy igenis ki kell hajtanod a beledet is a győzelemért, hiszen aki nem úgy megy fel a pályára az inkább hagyja abba. 😊Farky
Na igen, ilyen a foci. 😊

több mint 13 éve
Farky Indianapolis Colts 8 331 — ℧
Sziasztok!

Tehát a kérdés: létezik olyan Magyarországon, hogy amatőr amerikai foci csapat? Mert szívesen játszanék, de semmiképen sem karrierszerűen, csupán a játék élvezete miatt. Korábbi rossz tapasztalataim miatt kérdezem (más sportágban történt), mert nem arra vágyom, hogy a belemet is kihajtsák a győzelem miatt, csak szeretnék heti egy-kétszer mozogni egy kicsit, és az amerikai foci mindig is vonzott.

Érdemes elmenni, több csapat edzésére is, aztán tudsz dönteni, hogy hol szeretnéd kipróbálni. Szerintem minden csapat szívesen fogadja az új játékosokat.

"nem arra vágyom, hogy a belemet is kihajtsák a győzelem miatt" - Erre csak annyit, hogy igenis ki kell hajtanod a beledet is a győzelemért, hiszen aki nem úgy megy fel a pályára az inkább hagyja abba. 😊

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 13 éve
Sziasztok!

azt hiszem az összes csapat "amatőr", nem hivatásos amerikai focisták.

Pesten nem vagyok járatos (merre van a 17.ker?), de a Bulldogs jó társaság, próbáld meg ott. 😊

több mint 13 éve
bill88 3
Sziasztok!

A segítségeteket előre is köszönöm!
több mint 13 éve
arcsike 100
mit gondolsz miért írta 3 részben amit akart? 😀Ferron
Az Ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette az emberekkel: Nem létezik....e53m62
and like that... "puff"... he's gone 😀
több mint 13 éve
zsolti_23 66
Dabas Sparks, Budapest Bears, Jászberény Wolverines (Junior), Kecskemét Ninjas, Pannon Bulls, Szekszárd Bad Bones. Ezt kaptuk a szervezőktől.Badbones88
A Bears nem lépett vissza?zsolti_23
Hallottunk ilyenről, de hivatalosan ezt kaptuk, gondolom majd pontosítva lesz(esetleg pótolják egy 6. csapattal majd) A Ninjas pedig ha jóltudom nem csak kecskeméti játékosokból áll, ezért van más fantázianeve.Badbones88
Már pótolták, a Gringókkal.
Ahogy nézem a csapatokat , megint lesznek szoros összecsapások!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdeklődnék:
Dabasi aréna kupán kik indulnak?88as
Dabas Sparks, Budapest Bears, Jászberény Wolverines (Junior), Kecskemét Ninjas, Pannon Bulls, Szekszárd Bad Bones. Ezt kaptuk a szervezőktől.Badbones88
Hallottunk ilyenről, de hivatalosan ezt kaptuk, gondolom majd pontosítva lesz(esetleg pótolják egy 6. csapattal majd) A Ninjas pedig ha jóltudom nem csak kecskeméti játékosokból áll, ezért van más fantázianeve.
több mint 13 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
mit gondolsz miért írta 3 részben amit akart? 😀Ferron
Az Ördög legnagyobb trükkje az volt, hogy elhitette az emberekkel: Nem létezik....

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...
több mint 13 éve
kisdani Minnesota Vikings 305 — Jászberény Wolverines fan
Érdeklődnék:
Ehune 😉
" 2011. november 27-én (vasárnap) megrendezzük az I. Dabasi Aréna Kupát. Az aréna futball a nagy-pályás amerikai foci kicsinyített változata. Hét a hét ellen játsszák, egy nagyjából kézilabda pálya méretű területen. Ez egy igazán pörgős sport, látványos ütközésekkel, elképesztő elkapásokkal.
A mérkőzések 9:15-kor kezdődnek. Résztvevő csapatok: Kecskemét Ninjas, Pannon Bulls, Pécs Gringos, Szekszárd Bad Bones, Jászberény Wolverines,Dabas Sparks
A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban támogatói jegyek (500 Ft/db) megvásárlásával tombolahúzáson lehet részt venni.
A mérkőzések között fellép a No Comment, és a Szimultán Sport Egyesület.
A torna kiemelt támogatója a Kozma Tüzép és a Rodeo-Car Autósiskola.

Szeretettel várunk minden lelkes érdeklődőt és szurkolót!
GO SPARKS!"

Wolverines #79 C
több mint 13 éve
Szobi22 Green Bay Packers 2 484 — Bajnok
Érdeklődnék:
mi volt a baj a Goats-al? 😀

több mint 13 éve
zsolti_23 66
Érdeklődnék:
A Bears nem lépett vissza?
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdeklődnék:
Dabas Sparks, Budapest Bears, Jászberény Wolverines (Junior), Kecskemét Ninjas, Pannon Bulls, Szekszárd Bad Bones. Ezt kaptuk a szervezőktől.
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Érdeklődnék:
Dabasi aréna kupán kik indulnak?
több mint 13 éve
John Doe 25
Tudom amikor feltöltötte észre vettem, de majd beírom a leírásba.
a videó nagyon jól sikerült , gratula hozzá nagyon igényes munka lett 😊
(csak annyi h a végén az összesítő táblázatba a Győr-Cowboys meccs végeredményét felcserélve írtad be)Lapeno
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
kurva jó a videó😊 Köszi!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
a videó nagyon jól sikerült , gratula hozzá nagyon igényes munka lett 😊
(csak annyi h a végén az összesítő táblázatba a Győr-Cowboys meccs végeredményét felcserélve írtad be)
több mint 13 éve
John Doe 25
FALL BOWL 2011 - Nyíregyháza HIGHLIGHT
http://www.youtube.com/watch?v=4DQckyfCYqg&hd=1

Jó szórakozást mindenkinek!
Üdv:Johnny
több mint 13 éve
Ferron 72
mit gondolsz miért írta 3 részben amit akart? 😀
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Ördögi hozzászólás számot értél el 😀

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
e53m62 Pittsburgh Steelers 299 — W.A.R. = We Are Renegades
Btw, én speciel örülök, h a magyar amerikaifoci élet végre nem csak Árpa Attiláról meg a Farkasokról szól.... Annyi jó csapat, annyi használható ember van még az országban....

A defense lineman could tear apart a refridgerator with his teeth.
The offense lineman can tell you how to put it back together spring by spring...