NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
22
6
2:20, Arena4
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Kezdem remélni, hogy egyre több dopping vizsgálat lesz a bajnokságban!Neked mi a bajod?Kicsit vegyél vissza az arcodból kisfiam, lehet hogy anyáddal így beszélsz otthon, meg a nőklapjafórumon, de nem biztos hogy ezt mindenki eltűri neked.
Én beírtam hogy nem a stat alapján választották!
Gratuláltam neki!
Ennél több mi kell?
Tudtam hogy egy megtalál valamelyik nagy tudású! Nem is értem miért kell belelátni a szegényes agyszüleményeidet az írásomba! Ha te akartál lenni a legjobb, akkor miért rajtam töltöd ki az irigységed?
Én pusztán megállapítottam, amin már amúgy is régóta lovagolok, hogy nincs statisztika! Ez meg pont egy apropója volt neki!
Amikor van valami normális téma, akkor soha nem jelensz meg, csak amikor beleköthetsz valamibe!Bruce
Ha jól emlékszem te vagy az egyik legnagyobb kötözködős itt a fórumon, akinek még nem láttam értelmes hozzászólását, csak rinyálást, meg provokálást. Nem tudom te ki lehetsz amúgy, de a hozzászólásaid alapján pont rád illik az amit a múltkor említettem, hogy egy lúzer, aki edzés helyett sírással tölti az idejét.csepi#49
Azért mert te vagy a "nagy" Cseperkáló Péter az nem hatalmaz fel, hogy ismeretlenül bárkit is minősits.
több mint 13 éve
Sajnálhatod is! Én is sajnálom!Ahhoz nem fér kétség hogy ő kapta és hogy ő érdemelte meg! Ezzel nem is vitatkoztam!
Nekem nem a díjjal van bajom, hanem azzal, hogy nincs statisztika! Hogy nem tudom elérni sehol, nem látom, hogy nagyjából a számok alapján hogy teljesített egy ember! Sajnálom hogy én szeretem a statisztikákat és mivel azt látom, hogy az NFL-ben is milliárdnyi statisztika van, így szeretném, ha legalább az alapstatisztikákat el lehetne valahol érni!
Egyáltalán nem személyes frusztrációból fakadt tehát a hozzászólásom, hanem a statisztika hiányára hívtam fel a figyelmet, mint ahogy Zahó is leírta!
Tehát te kötöttél belém, mert rosszul ítéltél meg és azt hitted hogy irigykedek és fikázok! Ami érthető is csak ha már egyszer leírom, hogy nem így van, akkor nem kéne továbbra is ezzel visszavágni, nemde? 😉
Na de mindegy! Szerintem be kell zárni ezt a topicot, mert most már mindenki ellenségeskedik egymással, még ha az ember jót is akar!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Úgy emlékszem te kezdted a személyeskedést!Érdemben nem tudsz visszavágni, csak személyeskedéssel. Mondandóm eredeti lényege az volt, hogy neked feltétlenül hozzá kellett fűznöd személyes frusztrációdból fakadó megjegyzésedet ahhoz, hogy ki kapta a díjat (hogy megérdemelte-e, ahhoz gondolom nem fért kétség, ezért kellett valamire hivatkozni).
Te is visszavehetsz az arcodból ugyanúgy! Ha nem tetszik amit kapsz, akkor talán úgy tálaljad a mondandódat, hogy ne tudjanak rá visszavágni! 😉
Anyámat meg nem kell említeni mert meghalt és kicsit erre háklis vagyok! Kösz...
Most már remélem bezárják ezt a topicot, mert azért az anyázás az kicsit túlmegy a határon!Bruce
Sajnálom édesanyád elvesztését, az említése nem rá vonatkozó sértés volt, hanem a neveltetésedre.
több mint 13 éve
Úgy emlékszem te kezdted a személyeskedést! Te is visszavehetsz az arcodból ugyanúgy! Ha nem tetszik amit kapsz, akkor talán úgy tálaljad a mondandódat, hogy ne tudjanak rá visszavágni! 😉
Anyámat meg nem kell említeni mert meghalt és kicsit erre háklis vagyok! Kösz...
Most már remélem bezárják ezt a topicot, mert azért az anyázás az kicsit túlmegy a határon!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Neked mi a bajod?Kicsit vegyél vissza az arcodból kisfiam, lehet hogy anyáddal így beszélsz otthon, meg a nőklapjafórumon, de nem biztos hogy ezt mindenki eltűri neked.
Gratuláltam neki!
Ennél több mi kell?
Tudtam hogy egy megtalál valamelyik nagy tudású! Nem is értem miért kell belelátni a szegényes agyszüleményeidet az írásomba! Ha te akartál lenni a legjobb, akkor miért rajtam töltöd ki az irigységed?
Én pusztán megállapítottam, amin már amúgy is régóta lovagolok, hogy nincs statisztika! Ez meg pont egy apropója volt neki!
Amikor van valami normális téma, akkor soha nem jelensz meg, csak amikor beleköthetsz valamibe!Bruce
Ha jól emlékszem te vagy az egyik legnagyobb kötözködős itt a fórumon, akinek még nem láttam értelmes hozzászólását, csak rinyálást, meg provokálást. Nem tudom te ki lehetsz amúgy, de a hozzászólásaid alapján pont rád illik az amit a múltkor említettem, hogy egy lúzer, aki edzés helyett sírással tölti az idejét.
több mint 13 éve
Kori
1 169
Statisztika alapján sehol sem választanak MVP-t, az mindig szubjektív is, a stat. max. segíthet dönteni.
több mint 13 éve
Neked mi a bajod?Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!Hogy mi alapján? Mondjuk a legjobb csapat legjobb játékosa. De gondolom te szerettél volna lenni, ezért nem tetszik.
De azért grat a legjobbnak!Bruce
Apropó: neked birtokodban áll a magyar bajnokságról valamilyen statisztika? Ne titkold előlünk! 😊csepi#49
Gratuláltam neki!
Ennél több mi kell?
Amikor van valami normális téma, akkor soha nem jelensz meg, csak amikor beleköthetsz valamibe!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Viszont jó látni, hogy megint pörög a topik. Hiányzik mindenkinek az edzés, itt le lehet vezetni a feszültséget 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Arról viszont lehetne statisztikát készíteni, hogy kettőnk közül ki szokott belekötni az élő fába is 😉Meg az is lehet, hogy csak elgurult "a nem létező gyógyszered" és csak te kötöttél bele egy szimpla kérdésbe inkább 😉 Sajnos erről sincs statisztika, úgyhogy nem fogjuk megtudni 😕 😀fabriuszValószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊ZahóLehet, de az is lehet hogy csak valamibe bele kellett kötni megint 😉csepi#49
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Meg az is lehet, hogy csak elgurult "a nem létező gyógyszered" és csak te kötöttél bele egy szimpla kérdésbe inkább 😉 Sajnos erről sincs statisztika, úgyhogy nem fogjuk megtudni 😕 😀Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊ZahóLehet, de az is lehet hogy csak valamibe bele kellett kötni megint 😉csepi#49
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊ZahóLehet, de az is lehet hogy csak valamibe bele kellett kötni megint 😉
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!Hogy mi alapján? Mondjuk a legjobb csapat legjobb játékosa. De gondolom te szerettél volna lenni, ezért nem tetszik.
Apropó: neked birtokodban áll a magyar bajnokságról valamilyen statisztika? Ne titkold előlünk! 😊csepi#49
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!Hogy mi alapján? Mondjuk a legjobb csapat legjobb játékosa. De gondolom te szerettél volna lenni, ezért nem tetszik.
Apropó: neked birtokodban áll a magyar bajnokságról valamilyen statisztika? Ne titkold előlünk! 😊
több mint 13 éve
Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!De azért grat a legjobbnak!
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/sport/2010/12/06/dzsudzsak_balazs_az_ev_labdarugoja/
több mint 13 éve
Kori
1 169
2010-es Best of Gorillaz, a nem túl izmos képminőség miatt full screen-en ajánlott 😊 : http://www.youtube.com/watch?v=CNcMgDCkNIw
több mint 13 éve
Kori
1 169
Na látom megelőztél 😀BruceKétes dicsőség. Legalábbis a főnököm biztos örvendezne, milyen gyors vagyok itt 😀
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
tenkjúverimácsosz, bojz
több mint 13 éve
Na látom megelőztél 😀
több mint 13 éve
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönömBálint #15http://www.youtube.com/watch?v=jyh61EgdRYo
Oldalt ott van a többi része is!
több mint 13 éve
Kori
1 169
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönömBálint #15http://www.youtube.com/watch?v=jyh61EgdRYo&feature=related
és társai
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönöm
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ezek a jász gyerekek nem bírnak magukkal! A "fajin" ennyire divatszó lett?Éreztem én Bandi, hogy mennyire kötődsz Jászberényhez!
Akárhányszor olvasom visszaidézi a Berényben töltött gyerekkori vakációimat. 😊vadibandi
Fajin gyerek vagy te! 😛