Magyar foci csevegő

35 feliratkozó

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊Zahó
Lehet, de az is lehet hogy csak valamibe bele kellett kötni megint 😉csepi#49
Meg az is lehet, hogy csak elgurult "a nem létező gyógyszered" és csak te kötöttél bele egy szimpla kérdésbe inkább 😉 Sajnos erről sincs statisztika, úgyhogy nem fogjuk megtudni 😕 😀
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊Zahó
Lehet, de az is lehet hogy csak valamibe bele kellett kötni megint 😉
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!

De azért grat a legjobbnak!Bruce
Hogy mi alapján? Mondjuk a legjobb csapat legjobb játékosa. De gondolom te szerettél volna lenni, ezért nem tetszik.
Apropó: neked birtokodban áll a magyar bajnokságról valamilyen statisztika? Ne titkold előlünk! 😊csepi#49
Valószínűleg ezért mondta, hogy a nem létező statisztika alapján biztosan nem választották ki. 😊
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Na ez tök jó, hogy kiválasztották a legjobbat! Csak egy kérdés, hogy mi alapján? Mert statisztika alapján biztosan nem!

De azért grat a legjobbnak!Bruce
Hogy mi alapján? Mondjuk a legjobb csapat legjobb játékosa. De gondolom te szerettél volna lenni, ezért nem tetszik.
Apropó: neked birtokodban áll a magyar bajnokságról valamilyen statisztika? Ne titkold előlünk! 😊
több mint 15 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 930 — Salus populi suprema lex esto

De azért grat a legjobbnak!
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
http://sportgeza.hu/sport/2010/12/06/dzsudzsak_balazs_az_ev_labdarugoja/
több mint 15 éve
Kori Baltimore Ravens 1 169
2010-es Best of Gorillaz, a nem túl izmos képminőség miatt full screen-en ajánlott 😊 :
http://www.youtube.com/watch?v=CNcMgDCkNIw

több mint 15 éve
böff :oBusy
Köszönjük 😀 😀 😀
több mint 15 éve
Busy 95 — El Presiden†e
böff :o

több mint 15 éve
Na látom megelőztél 😀Bruce
Kétes dicsőség. Legalábbis a főnököm biztos örvendezne, milyen gyors vagyok itt 😀

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
tenkjúverimácsosz, bojz
több mint 15 éve
Na látom megelőztél 😀
több mint 15 éve
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönömBálint #15
http://www.youtube.com/watch?v=jyh61EgdRYo

Oldalt ott van a többi része is!
több mint 15 éve
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönömBálint #15
http://www.youtube.com/watch?v=jyh61EgdRYo&feature=related
és társai

több mint 15 éve
Törölt felhasználó
nem tudja valaki hol érhető el a Sport TV-és amfoci alapokról szóló videója? nagy örömet okozna, ha kapnék hozzá linket, köszönöm
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
Ezek a jász gyerekek nem bírnak magukkal! A "fajin" ennyire divatszó lett?
Akárhányszor olvasom visszaidézi a Berényben töltött gyerekkori vakációimat. 😊vadibandi
Éreztem én Bandi, hogy mennyire kötődsz Jászberényhez!
Fajin gyerek vagy te! 😛
több mint 15 éve
ÓÓÓ, ez nagyon kedves, hogy a gyerekkorodat vissza tudom idézni egy-egy szóval! 😊

Erre nem is gondoltam 😊 De ez tényleg FAJIN 😊
több mint 15 éve
vadibandi 1 438 — Giants fan
Ezek a jász gyerekek nem bírnak magukkal! A "fajin" ennyire divatszó lett?
Akárhányszor olvasom visszaidézi a Berényben töltött gyerekkori vakációimat. 😊

több mint 15 éve
De éppen az a lényege, hogy te is felírod, megindoklod, hogy kit hová tennél és akkor majd véleményezzük és fajin lesz minden!

A videó meg fajin, már láttam korábban a másik topicban! 😉
több mint 15 éve
tudu28 152
Jó ez igazából egy játék, unaloműzés! Legalább így szerda óta újra van egy kis élet a fórumon, mert előtte igencsak behalt az egész.

Valamiről beszélni kell, mert így marad életben a dolog 😊Bruce
akkor itt 1 kis unaloműző: http://www.youtube.com/watch?v=-cLZvGOlOuY
én se igazán látom értelmét a power rankingnek, de lehet csak azért mondom, mert a legtöbb amit olvastam meg se közelíti a valós (persze persze tudom szubjektív) rankinget

http://www.facebook.com/pages/Gy%C5%91r-Sharks/274168015956901
több mint 15 éve
Jó ez igazából egy játék, unaloműzés! Legalább így szerda óta újra van egy kis élet a fórumon, mert előtte igencsak behalt az egész.

Valamiről beszélni kell, mert így marad életben a dolog 😊
több mint 15 éve
Tred Minnesota Vikings 317 — Red Fist
Szerintem konkrétan felesleges Power Rank-elni olyan csapatokat, akik egy éve 1 hivatalos meccset se játszottak, mert kívülről se az edzéslátogatottság nem látható (ebből következően összeszokottság sem), sem a játékoskeret változása, sem pedig a nyomás alatti teljesítés. (Az edző meccsek azért lehetnek félrevezetőek, mert sosem lehet tudni, hogy melyik csapat mennyire veszi komolyan. Illetve ezek a csapatok számára is inkább csak a hibák észrevételére jók.)
Más részről azt se értem, hogy olyan csapatok, amelyek 1 meccset se nyertek az előző szezonban, mi alapján előznek meg bárkit is.

M. Vikings
Always open!
több mint 15 éve
Zorddd Chicago Bears 476 — Menő
Alapvetően minden power ranking rossz, amin nem én vagyok az első 😛😛 De egyébként az a rossz, hogy a csapatok túl kevés meccset játszanak egy évben, és azt is sokszor ugyanazon csapatok ellen, ezért nehéz igazi power rankingot írni. Ha mindenki játszana évente tíz-tizenkét rendes meccset akkor abból már lehetne levonni következtetést. Persze ez egyelőre csak álom.

Double the gun, double the fun.
Zoon Politikon
több mint 15 éve
Farky Indianapolis Colts 8 516 — ℧
Unalmas is lenne egy nagyon objektív power ranking. Főleg mert azt bajnoki tabellának hívják 😊KoriTE
Ez csak akkor lenne igaz, ha mindenki játszott volna mindenkivel.Farky
Akkor is az az elképzelhető legobjektívebb sorrend (tényeken alapul ugyebár), minden más csak spekuláció 😉KoriTE
Ha így vesszük igaz, de akkor sem értek vele egyet 😛

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 15 éve
Unalmas is lenne egy nagyon objektív power ranking. Főleg mert azt bajnoki tabellának hívják 😊KoriTE
Ez csak akkor lenne igaz, ha mindenki játszott volna mindenkivel.Farky
Akkor is az az elképzelhető legobjektívebb sorrend (tényeken alapul ugyebár), minden más csak spekuláció 😉