NFL eredménykövetés - 7 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
173
13
19:00
RedZone week 12
105
12
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
95
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
68
12
Houston Texans - Tennessee Titans
30
8
Chicago Bears - Minnesota Vikings
24
11
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
6
4
22:05
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
A Zsüniör arénáról képek vagy videók lessznek???
See what you hit,and hit what you see
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Igazad van szerintem is, meg nem olyan messze kéne a fővárostól mert ott nehezen toboroz minden évbe 30 fiatalt szerintem ezt pesten kéne és ha valaki vidéki annak biztositani szállástMondjuk egy football akadémiát itthon minimum Lee Hlavkával és Steve Benefield-el indítanék...SheviOlvastam a cikket a pfm-en az AFA-ról... Tényleg jó lenne ha lenne egy ilyen de sok negatív érv is szól melletteJUNIOR#46Nekem is tetszik az elgondolás, de itthon kevés esély van ennek a megvalósítására...BMG
több mint 14 éve
Mondjuk egy football akadémiát itthon minimum Lee Hlavkával és Steve Benefield-el indítanék...Olvastam a cikket a pfm-en az AFA-ról... Tényleg jó lenne ha lenne egy ilyen de sok negatív érv is szól melletteJUNIOR#46Nekem is tetszik az elgondolás, de itthon kevés esély van ennek a megvalósítására...BMG
Mustangs #17
2006-
több mint 14 éve
bmg
2 681
Olvastam a cikket a pfm-en az AFA-ról... Tényleg jó lenne ha lenne egy ilyen de sok negatív érv is szól melletteJUNIOR#46Nekem is tetszik az elgondolás, de itthon kevés esély van ennek a megvalósítására...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Hát nagyon jót mulattam 😀 Nézzetek föl a sportmédiás oldalra, és ott meglátjátok, hogy 3 nemzeti lobogós kis ikon van a menü felett. Na gondoltam rákattintok, mi változik 😀 tegyétek meg ti is. Szinte naprakész az oldal, arról nem is beszélve, hogy a menü szövege az magyar nyelvű marad. Szerintem ilyenkor több a kevesebb, és nem tenném fel a nyelv választásának lehetőségét.Neked még vannak ilyen illúzióid, vagy csak unatkozol? 😛 Nemrég valaki a Touchdown magazint "próbálta be" hasonló eredménnyel. És meglepődött 😊
Mondjuk a német nyelvű oldalon elég aktuális az utolsó cikk.kisember
több mint 14 éve
Olvastam a cikket a pfm-en az AFA-ról... Tényleg jó lenne ha lenne egy ilyen de sok negatív érv is szól mellette
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Gratula! Azt hittem csak pesti csapatok lesznek 😊
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Kori
1 169
Az első Budapest Wolves Junior aréna tornát megnyerte a Fehérvár Enthroners Junior csapata.GRatulálok nekik!Szép volt, gratula!
www.enthroners.hukutya23c
több mint 14 éve
kutya23c
223
Az első Budapest Wolves Junior aréna tornát megnyerte a Fehérvár Enthroners Junior csapata.GRatulálok nekik!www.enthroners.hu
"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."
több mint 14 éve
kisember
63
Hát nagyon jót mulattam 😀 Nézzetek föl a sportmédiás oldalra, és ott meglátjátok, hogy 3 nemzeti lobogós kis ikon van a menü felett. Na gondoltam rákattintok, mi változik 😀 tegyétek meg ti is. Szinte naprakész az oldal, arról nem is beszélve, hogy a menü szövege az magyar nyelvű marad. Szerintem ilyenkor több a kevesebb, és nem tenném fel a nyelv választásának lehetőségét. Mondjuk a német nyelvű oldalon elég aktuális az utolsó cikk.
több mint 14 éve
Azért volt gondolom a gyors lebonyolítás mert sok csapat készült a szolnoki arénára az hogy egy hónapot csúszott szerintem az adott csapatok ugyanúgy készültek tovább ha megkapták a meghívókat...Ez a két mostani aréna úgy látom nem csak nekem ködös egy kicsit. (illetve az elmaradt szolnokival 3). Valószínűleg a februári azért jobb mindenkinek mert kb. 2-3 hónappal előtte minimum meg van hirdetve, a lebonyolítás fent a honlapon ( más kérdés, hogy néha-néha elállnak tőle menet közben 😀 ) és nagyon sok csapat megy, így a lemondás nem akkora probléma esetleg. Ezekről meg most én mint játékos pl. nem tudok semmit, legalább egy egyszerű honlapot össze kéne dobni, hogy valami info legyen vagy nem tudom. Tudom, hogy hirtelen ötlet volt pl. a miskolci és nem volt sok idő szervezésre de sajnos jelenleg úgy látszik a focitársadalom nem érett még meg a gyors dolgokra itthon. 😕Sok csapat a vasárnapi rendezés miatt mondta le.Azért az is ideálisabb lenne szombati napon. Szerintem :rolleyes:Bluemountain
Ha jól emlékszem februárba a pesti aréna is vasárnapra esett, akkor viszont egyik csapatnak sem jelentett gondot a vasárnapi rendezés. Felesleges az okokat vitatni...................apó
Ezt sajnos figyelembe kell venni és felmérni az igényeket jóval előre és csak utána szervezni. Persze ez rossz mindenkinek de ez van.NightBoY
több mint 14 éve
csapatoknak ki lett küldve a lebonyolítás,vagyis tudták h mire bólintanak rádehátjah...ehhez úgy látszik hozzá kell szokni :rolleyes:
több mint 14 éve
NightBoY
616
Ez a két mostani aréna úgy látom nem csak nekem ködös egy kicsit. (illetve az elmaradt szolnokival 3). Valószínűleg a februári azért jobb mindenkinek mert kb. 2-3 hónappal előtte minimum meg van hirdetve, a lebonyolítás fent a honlapon ( más kérdés, hogy néha-néha elállnak tőle menet közben 😀 ) és nagyon sok csapat megy, így a lemondás nem akkora probléma esetleg. Ezekről meg most én mint játékos pl. nem tudok semmit, legalább egy egyszerű honlapot össze kéne dobni, hogy valami info legyen vagy nem tudom. Tudom, hogy hirtelen ötlet volt pl. a miskolci és nem volt sok idő szervezésre de sajnos jelenleg úgy látszik a focitársadalom nem érett még meg a gyors dolgokra itthon. 😕Azért az is ideálisabb lenne szombati napon. Szerintem :rolleyes:BluemountainKik és miért mondták vissza? és így kik maradtak?ZordddSok csapat a vasárnapi rendezés miatt mondta le.
Ha jól emlékszem februárba a pesti aréna is vasárnapra esett, akkor viszont egyik csapatnak sem jelentett gondot a vasárnapi rendezés. Felesleges az okokat vitatni...................apó
Ezt sajnos figyelembe kell venni és felmérni az igényeket jóval előre és csak utána szervezni. Persze ez rossz mindenkinek de ez van.
You should know I bleed blue...
több mint 14 éve
Erre egy megoldás van, szépen csendben tovább állsz és a következő playben úgy szétbaszod, hogy még a barátnője is meghal 😉 (nyílván szabályos kereteken belül)Még jó hogy a múltkor azt mondtad kedves László, hogy te nem szereted ha egymásra köpködnek az emberek, aztán te is azt csinálod!ha jó kedvűen megyke fel a pályára, mosolyogva, majd belém kötnek, mert blokkolok, h mivan öcsi meg megy az oltás, ahhoz én sem tudok jó képet vágni.én kérek elnézést.jó huszárkodást
FAIL 😀Bruce
csokTSD81
több mint 14 éve
köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:Hááá miaz hogy lemondják az arénát???
így kicsit családias lesz a légkör :rolleyes:thebeke
Akkor minek mondták hogy jó nekik...
több mint 14 éve
TSD81
33
Még jó hogy a múltkor azt mondtad kedves László, hogy te nem szereted ha egymásra köpködnek az emberek, aztán te is azt csinálod!ha jó kedvűen megyke fel a pályára, mosolyogva, majd belém kötnek, mert blokkolok, h mivan öcsi meg megy az oltás, ahhoz én sem tudok jó képet vágni.én kérek elnézést.jó huszárkodást
FAIL 😀Bruce
csok
több mint 14 éve
köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:gondolom mi is benne voltunk a 7 előre jelentkezett csapatba....DE ne játékost kérdezzetek meg,hogy "hé figyelj má jöttök?", hanem az elnökségünket! Ha minket kérdeztek, akkor mondtuk volna,hogy nem!
több mint 14 éve
Tudom, de Dömének kell szólni ha valami gond van! 😊Döme itt a fő modi 😀nem csak Döme figyeli a topikot a karhatalomból 😉 😛konqueror
De sztem mostanában nincs annyira személyeskedés itt, hogy moderálni kelljen! 😉
Ha meg kell, akkor Döme jön és rendet tesz! :cool:Bruce
több mint 14 éve
Döme itt a fő modi 😀nem csak Döme figyeli a topikot a karhatalomból 😉 😛
De sztem mostanában nincs annyira személyeskedés itt, hogy moderálni kelljen! 😉
Ha meg kell, akkor Döme jön és rendet tesz! :cool:Bruce
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Azért az is ideálisabb lenne szombati napon. Szerintem :rolleyes:Sok csapat a vasárnapi rendezés miatt mondta le.köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:Kik és miért mondták vissza? és így kik maradtak?Zorddd
több mint 14 éve
a pontos névsort nem tudom,de előzetesen több mint 7 csapat jelezte h jönne...köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:Kik és miért mondták vissza? és így kik maradtak?Zorddd
mivel már a csarnok kivan fizetve a foglalás miatt ezért úgy tudom a Tigers és a Gladiators ugrik le játszani kicsit...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Sok csapat a vasárnapi rendezés miatt mondta le.köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:Kik és miért mondták vissza? és így kik maradtak?Zorddd
Ha jól emlékszem februárba a pesti aréna is vasárnapra esett, akkor viszont egyik csapatnak sem jelentett gondot a vasárnapi rendezés. Felesleges az okokat vitatni...................
több mint 14 éve
köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad:Kik és miért mondták vissza? és így kik maradtak?
több mint 14 éve
köszi minden csapatnak aki visszamondta az arénát 😉 :mad: így kicsit családias lesz a légkör :rolleyes: