NFL eredménykövetés - 8 aktív topik
Miami Dolphins - New England Patriots
128
11
19:00
Carolina Panthers - Kansas City Chiefs
62
8
RedZone week 12
62
10
New York Giants - Tampa Bay Buccaneers
53
13
Washington Commanders - Dallas Cowboys
23
5
Chicago Bears - Minnesota Vikings
20
7
Houston Texans - Tennessee Titans
7
6
Indianapolis Colts - Detroit Lions
7
7
Magyar foci csevegő
36 feliratkozó
több mint 14 éve
Kori
1 169
Idézet a téli átigazolási időszakról szóló határozatból: "A MAFSZ sportolók téli átigazolási időszaka 2010. november 15-én kezdődik, és 2011. február 28-
ig tart."
Ezzel kapcsolatban van egy fontos dolog, amit szerintem sokan nem tudnak, ráadásul hallottam ez irányú panaszokat is. A csapat és a sportoló között létrejött sportolói szerződésben tilos kikötni olyan pontokat, hogy egy esetleges átigazolás kapcsán xxx ezer Ft-ot köteles lenne a leigazoló csapat, vagy a játékos fizetni korábbi egyesületének ilyen-olyan címszavakkal (képzési díj, stb.). Az ilyen pontok elbuknak az etikai bizottság előtt, így kérdéses ügyekben a MAFSZ-hoz kell fordulni panasszal, aki majd elmarasztalja a csapatot. Nyilván aki életében először ír alá egy szerződést, az jobbára el sem olvassa, de később ha menne valahová, ilyenekkel nem lehet "jobb belátásra bírni", legalábbis szabályosan nem.
Kizárólag 3 havi tagdíjnak megfelelő összegű térítés kérhető az új csapattól a régi egyesület által. Az viszont tény, hogy ha valaki egyszerűen lelép egy csapattól a nélkül, hogy felbontaná a szerződését, akkor annak folyamatosan "ketyeg" a tagdíja. Tehát ha egy év múlva leigazolna máshová, akkor joggal kérhetik tőle a 12 havi tagdíjat, így ezzel észnél kell lenni.
több mint 14 éve
racsy
45
Szia Bálint! Küldj egy címet és küldöm postán vagy kérd el a Farkasoktól!
Üdv Racsy!
több mint 14 éve
Gratulálok az eaglesnek a hétvégi meccshez, nagyot játszottak. Így kell akarni, meg dolgozni.Mohi24köszönöm a csapat nevében is😀 jó kis meccs volt végig kétesélyes.jó volt a pályán.
"Cornerbacks cover receivers, to defend against pass offenses and make tackles."
több mint 14 éve
ha nem fröcskölődő, kötözködő hozzászólás érkezik, akkor meghal a fórum 😊Én nem tudom honnan fogsz kapni 😀
Tigrismintás házimacskák, kiket csúnyán elvertek a döntőben a pozitív A minta ellenére is, hogyan tudok hozzájutni az elődöntő videójához?
meglássuk, így kapok-e választBálint #15
Majd megkérdem edzőbát ha addig nem ír neked
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Mohi24
99
Gratulálok az eaglesnek a hétvégi meccshez, nagyot játszottak. Így kell akarni, meg dolgozni.
http://www.youtube.com/watch?v=fKnbo1QBdwM&feature=relmfu
több mint 14 éve
Kori
1 169
ha nem fröcskölődő, kötözködő hozzászólás érkezik, akkor meghal a fórum 😊Szerintem így előbb kapsz valami jóféle nemi betegséget mint videót 😀
Tigrismintás házimacskák, kiket csúnyán elvertek a döntőben a pozitív A minta ellenére is, hogyan tudok hozzájutni az elődöntő videójához?
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
hazudni azért mégse fogok 😊 de nem is az elődöntőt fújták el, hanem 2 éve a döntőt 😀 ezt kizárólagosan mi méltóztattunk elveszíteni 😊
több mint 14 éve
ha nem fröcskölődő, kötözködő hozzászólás érkezik, akkor meghal a fórum 😊még idefért volna valami megjegyzés arról, hogy elfújták az elődöntőt 😀
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
ha nem fröcskölődő, kötözködő hozzászólás érkezik, akkor meghal a fórum 😊Tigrismintás házimacskák, kiket csúnyán elvertek a döntőben a pozitív A minta ellenére is, hogyan tudok hozzájutni az elődöntő videójához?
meglássuk, így kapok-e választ
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Nyíregyi játékosok:hogyan tudnék (pl. ftp) hozzájutni a NyT - BPC elődöntő meccsvideójához?
B
több mint 14 éve
Van egy excel file, ami kiszámol mindent automatice! Meg megtudom oldani azt is, hogy automatikusan kihozza a végeredményt is, nem is ezzel van a gond, hanem azzal, de ugye ennek meg nincs megoldása, hogy az adatokat kézzel kell bevinni és így már a hibázási lehetőség is fennáll! (Bár úgy gondolom nem hibáztam, de ugye a többszöri átnézés miatt van ez csak, ami sok idő, illetve a végén már kevesen voltunk nagyon, így nem is igen érdekelt hogy azon gondolkozzak hogy gyorsabb legyen az adatbevitel! 😊 )A tippjátékot nem tudom, hogy folytatjuk e jövőre, mert kellene valami program hozzá ami leegyszerűsíti a dolgokat, meg ki kéne dolgozni valami pontosabb szabályrendszert, ami jobban rámegy arra hogy telitalálatos valaki! Bár így végig izgalmas volt a tippjátékÉn segítek létrehozni egy ilyet, ha gondolod alkalom adtán megbeszélhetjükSzentiRebel_#18
Ötletelhetnénk majd erről is alkalomadtán!Bruce
Amúgy köszönöm a segítséget, ha valamire szükség lesz, majd igénybe veszlek 😀
több mint 14 éve
A tippjátékot nem tudom, hogy folytatjuk e jövőre, mert kellene valami program hozzá ami leegyszerűsíti a dolgokat, meg ki kéne dolgozni valami pontosabb szabályrendszert, ami jobban rámegy arra hogy telitalálatos valaki! Bár így végig izgalmas volt a tippjátékÉn segítek létrehozni egy ilyet, ha gondolod alkalom adtán megbeszélhetjük
Ötletelhetnénk majd erről is alkalomadtán!Bruce
több mint 14 éve
A tippjátékot nem tudom, hogy folytatjuk e jövőre, mert kellene valami program hozzá ami leegyszerűsíti a dolgokat, meg ki kéne dolgozni valami pontosabb szabályrendszert, ami jobban rámegy arra hogy telitalálatos valaki! Bár így végig izgalmas volt a tippjátékÖtletelhetnénk majd erről is alkalomadtán!
több mint 14 éve
VIZILÓ
243
Engedjétek meg, hogy ezekre a kérdésekre akkor térjünk vissza, amikor pontosan ismerünk minden apró részletet és amikor nálunk is bevezetésre kerül!Dehogy lesz!Ezt a szabályt nem is értem. Szerzel egy TD-t, de ne örülj, mert a másik csapatnak ez rossz és így sportszerűtlen vagy. És még a TD-t is elveszik. De valakit sípszó után megütsz, lehet belesérül és kapsz 15 yardot. Azért óriási különbség van a 2 "szabálytalanság" között és annak büntetése között.
Akkor lesz ha már senki nincs előtte és ő tigrisbukfenccel ugrik be az endzoneba!
Ha fölöslegesen ünnepelteti magát a játékos, akkor lesz eltörölve a TD, ha így tud bejutni, ahogy te írtad, akkor természetesen nem!
Egyébként érdekelne hogy ha elveszik a TD-t akkor a büntetést honnan mérik ki! Meg mennyi a büntetés mértéke?Bruce
A fenti példával csak érzékeltetni akartam a különbséget, mielőtt valaki beleköt. 😊Farky
Pontosan nincs meg, hogy az NCAA-ben mikor vezetik/vezették/fogják bevezetni, mert ott áttértek a "kétévente módosítunk" módzserre és most kicsit kesze-kusza a helyzet - és ugye mi azokat csak egy évvel később vesszük át...
Azt mindenkinek megígérjük, hogy a szezon előtt (ahogy eddig is) mindenki értesítve lesz, külön ki lesznek téve a szabálymódosítások is a Szabálykönyv új verziója mellett!
Addig jó meccsnézést mindenkinek! :/
több mint 14 éve
Kori
1 169
Gratula Szentinek meg Bluemountainnak is. Meg köszi a játékot Bruce!Így van, de van ott is tippjáték csevegő, de mivel ide tartozik jobban, akkor ide is beteszem, hogy a 2010-es magyar bajnokság tippjátékának végeredménye:Nagyon szépen köszönjük a játékot, reméljük jövőre is lesz😊SzentiRebel_#18
1. SzentiRebel_#18
2. Bluemountain
3. KoriTE
Grat mindenkinek és főként a győzteseknek! 😉Bruce
több mint 14 éve
Így van, de van ott is tippjáték csevegő, de mivel ide tartozik jobban, akkor ide is beteszem, hogy a 2010-es magyar bajnokság tippjátékának végeredménye:Nagyon szépen köszönjük a játékot, reméljük jövőre is lesz😊
1. SzentiRebel_#18
2. Bluemountain
3. KoriTE
Grat mindenkinek és főként a győzteseknek! 😉Bruce
több mint 14 éve
Sajnos ez a szabály ezzel kell együtt élni, én sem értek vele egyet, mert a "gólöröm az néha belülről jön, nem mindig szándékos, vannak kiélezett meccsek, és valami szép play után TD-t viszel és örülsz neki, ÖRÜLSZ neki ismétlem, nem erő demonstrációt csinálsz, vagy alázod az ellenfelet, csak beugrasz az célterületre.Dehogy lesz!Ezt a szabályt nem is értem. Szerzel egy TD-t, de ne örülj, mert a másik csapatnak ez rossz és így sportszerűtlen vagy. És még a TD-t is elveszik. De valakit sípszó után megütsz, lehet belesérül és kapsz 15 yardot. Azért óriási különbség van a 2 "szabálytalanság" között és annak büntetése között.
Akkor lesz ha már senki nincs előtte és ő tigrisbukfenccel ugrik be az endzoneba!
Ha fölöslegesen ünnepelteti magát a játékos, akkor lesz eltörölve a TD, ha így tud bejutni, ahogy te írtad, akkor természetesen nem!
Egyébként érdekelne hogy ha elveszik a TD-t akkor a büntetést honnan mérik ki! Meg mennyi a büntetés mértéke?Bruce
A fenti példával csak érzékeltetni akartam a különbséget, mielőtt valaki beleköt. 😊Farky
De amíg az NCAA szabályokat alkalmazzuk ez így marad valószínűleg.
több mint 14 éve
Dehogy lesz!Ezt a szabályt nem is értem. Szerzel egy TD-t, de ne örülj, mert a másik csapatnak ez rossz és így sportszerűtlen vagy. És még a TD-t is elveszik. De valakit sípszó után megütsz, lehet belesérül és kapsz 15 yardot. Azért óriási különbség van a 2 "szabálytalanság" között és annak büntetése között.
A fenti példával csak érzékeltetni akartam a különbséget, mielőtt valaki beleköt. 😊
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 14 éve
Így van, de van ott is tippjáték csevegő, de mivel ide tartozik jobban, akkor ide is beteszem, hogy a 2010-es magyar bajnokság tippjátékának végeredménye:1. SzentiRebel_#18
2. Bluemountain
3. KoriTE
Grat mindenkinek és főként a győzteseknek! 😉
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Mivel ott már nem lehet kommenteli...Gratula szintén a tippjátékosoknak / Kori, azért csak visszaküzdöttem magam 😉 / és köszi Bruce-nak a munkát.
több mint 14 éve
Dehogy lesz!Akkor lesz ha már senki nincs előtte és ő tigrisbukfenccel ugrik be az endzoneba!
Egyébként érdekelne hogy ha elveszik a TD-t akkor a büntetést honnan mérik ki! Meg mennyi a büntetés mértéke?
több mint 14 éve
Akkor is törölve lesz ha ezt a tigrisbukfencet azért csinálja meg a játékos hogy így ugorja át a védőt és landoljon az endzone-ban???Köszönöm a választ! Igazából egyet is értek ezzel, meg nem is, h ez sportszerűtlen. De az jó, h ebben (is) következetesség lesz.Sajnos szó szerint van leírva a szabálykönyben, nem mi találjuk ki...
Sziasztok!nitro
egymás között megbeszéltük a dolgainkat és azt kell mondjam, hogy a mai volt a helyes ítélet és a nagydöntőn hibáztam/hibáztunk - ezért utólag is elnézést kérünk.
A jövőben pedig igyekszünk következetesen eljárni ezügyben is!
Jó éjt!VIZILÓ
Előrevetítve pedig egy kicsit a jövőt: előbb-utóbb ezek a jellegű szabálytalanságok élő-labda szabálytalanságként lesznek büntetve, ami miatt a TD-t is törölni kell, ha még a pálya területén kezd el az ünnepelni a játékos....
És ezt KINT találták ki, hogy kis önfegyelemre neveljék a fiatal játékosokat. Ez persze nem csoda, ha megnézzük mi a trend az NFL-ben.... 😛
Természetesen erről a módosításról mindenki időben (értsd: bőven a szezon előtt) értesítve lesz, amint átkerül Európába a szabályozás!VIZILÓ
Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
több mint 14 éve
Beszarás, hogy 2 napig nem nézem a fórumot és órákig lehet olvasni a hozzászólásokat... gyorsabban telik a meló...PM ment!
Rájöttem, hogy Bruce itt próbálja meg lelkileg megtörni a csapatokat... 😊 Jól nyomod apa...
A Rebels-nek köszi a meccset. Láttam videó is készült. Abból szabad 1 másolatot kapni??? 😊
JW#7Bor
több mint 14 éve
Beszarás, hogy 2 napig nem nézem a fórumot és órákig lehet olvasni a hozzászólásokat... gyorsabban telik a meló...Bor+ nfl.comon hétvégi összefoglalók, videók nézése, és meg is van a hétfő nagy része.
több mint 14 éve
Bor
8
Beszarás, hogy 2 napig nem nézem a fórumot és órákig lehet olvasni a hozzászólásokat... gyorsabban telik a meló...Rájöttem, hogy Bruce itt próbálja meg lelkileg megtörni a csapatokat... 😊 Jól nyomod apa...
A Rebels-nek köszi a meccset. Láttam videó is készült. Abból szabad 1 másolatot kapni??? 😊
JW#7