NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NFL csevegő

81 feliratkozó

15 órája
Lúdas Solymi New England Patriots 8 916
Pedig tényleg megkapja, Staffordnak a hét eleji viták után nem maradt releváns pártolója az NFL médiában, mert az összes arcot kicsinálta a pats szekta. Anélkül változott 180 fokot a véleményük, hogy akár Maye, akár Stafford pályára lépett volna, mert trollfoci szinten megszállták a felületeiket a hét eleji állásfoglalás után. A ma reggeli nfl műsorok után a szorzó már 1.20 körül jár maye-re. All timer propagandát látunk. Legalább a meccseiket megvárhatták volna mielőtt meghunyászkodnak, hogy tudjanak valami blöffre támaszkodni ami ténylegesen a pályán történt.
Cruyffista
Te figyi, ez az úgynevezett pats szekta, ez most itt van velünk a szobában? If you know what I mean...

Amúgy szerinted mennyire valid egy MVP cím, hogyha a szavazás maga is szubjektív és eddig nem tudtak egy olyan értékelési metódust összerakni, ami szakmai szemmel és számokkal mutatja az objektív sorrendet?

Vagy mi tekinthető annak és melyik mérőszámokat kellene nézni?

Én laikus vagyok és nem értek hozzá, de van olyan mérőszám ami a QB hozzáadott értékét mutatja az ellenfél DEF-je ellen, kivonva a garbage time-ot, a DEF personnel és edzői hibázását, az elkapó és OFF hozzáadott értékét, a checkdown passzokat?
Tisztán csak azt nézve, hogy mi a QB hozzáadott értéke a játékhoz akár a levegőben vagy a földön?

Az meg, hogy Nix azért is jobb QB mert a Mile Highon játszik, az egy wtf állítás részedről...ott inkább az ellenfélnek nehezebb, nem a hazai csapatnak.
15 órája
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 597 — Tyrone Creek
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2
Itt van egy kis baj, időbe legalább is fix nem jön ki, és eddig nem így volt.

Szombat 22:30
Szombat-Vasárnap 02:00
Vasárnap 21:00
Vasárnap-hètfő 00:30-00:40
zacknorb
nekem is így rémlik
de placeholder időpontok sincsenek se az espn-en se az nfl.comon
Negritis, a vajda
Az a jó amit zack írt a the Score appon (amit erősen ajánlok mindenkinek szeretettel) már fent van vègig.
dande2
Remélem a Steelers a vasárnapi 21:00 időt kapja 🙃
steelwolf
Csak egy időpont szokott fix lenni, a Texansé a szombati 22:30.
Kampman
Idén el kell morzsolni egy könnycseppet a Texans Shakey's game-ért, nem fog az ESPN zsinórban két héten Buccaneers/Panthers meccset adni. Szerintem ceruzával beírható a Steelers/Ravens vs Texans hétfő éjjelre.
15 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 431 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
nekem is így rémlik
Negritis, a vajda
Az a jó amit zack írt a the Score appon (amit erősen ajánlok mindenkinek szeretettel) már fent van vègig.
dande2
steelwolf
De csak akkor ha odáig eljutnak, ez már a Divisional, addig mèg kèt meccset esetleg nyerni kellene 🤪
16 órája
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 184
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
nekem is így rémlik
Negritis, a vajda
dande2
steelwolf
Csak egy időpont szokott fix lenni, a Texansé a szombati 22:30.

16 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 417 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
nekem is így rémlik
Negritis, a vajda
dande2
16 órája
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 431 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
nekem is így rémlik
Negritis, a vajda

Szerkesztette: dande2
16 órája
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
Bocs azt nem nèztem, írtam át rendesen, igazad van 🙂
16 órája
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 644 — The Mathematician
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

zacknorb
nekem is így rémlik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
16 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 998 — Kinek mit intézett a kormánya
A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
dande2

Poloska vagyok.
16 órája
Azt lehet már tudni, hogy a wild card körben hány órától kezdődnek majd a meccsek?
Sebii
Szombat 22.30

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 2.15

ès hètfő-kedd 2.15, hogy ki mikorra kerül, az majd kiderül holnapra kb.

A Divisional pedig

Szombat-Vasárnap 2.00

Vasárnap 19.00 ès 22.30

ès vasárnap-hètfő 0.30
16 órája
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 886
Azt lehet már tudni, hogy a wild card körben hány órától kezdődnek majd a meccsek?
19 órája
topin New England Patriots 2 212
Pedig tényleg megkapja, Staffordnak a hét eleji viták után nem maradt releváns pártolója az NFL médiában, mert az összes arcot kicsinálta a pats szekta. Anélkül változott 180 fokot a véleményük, hogy akár Maye, akár Stafford pályára lépett volna, mert trollfoci szinten megszállták a felületeiket a hét eleji állásfoglalás után. A ma reggeli nfl műsorok után a szorzó már 1.20 körül jár maye-re. All timer propagandát látunk. Legalább a meccseiket megvárhatták volna mielőtt meghunyászkodnak, hogy tudjanak valami blöffre támaszkodni ami ténylegesen a pályán történt.
Cruyffista
Ez az év kommentje kb..Mindenki képes volt belátni a hülyeséget, nem azt, hogy Stafford nem valid MVP, hanem hogy mellette Maye is az, és az idióta 11+ wines TD nem jelent semmit.

Te meg ott maradtál a kezedbe ezzel, amikor mindenki hazament.

Pats szekta, LOL
21 órája
Nomac New England Patriots 4 186 — balazs.t85@gmail.com
Cruyffista
Rossz amikor szembe jön a valóság, ugye? Nincs ez még lejátszva, ahogy az előző héten sem volt...Ez a díj az összes többivel együtt a média hyperól szól, és az új arcok kapják az elismerést ha valaki nem nyújt kiemelkedőt.
1 napja
peach Atlanta Falcons 15 627 — a new hope (again)
Rams Falcons meccs ennyire bezavart? 😀
Komoly recency bias ha ezen fog múlni.
esanders10
legalább mindenki megtudja, hogy nem estünk ki és még a ligában vagyunk. fasza egy év volt ez is.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
1 napja
esanders10 Denver Broncos 819
Rams Falcons meccs ennyire bezavart? 😀
Komoly recency bias ha ezen fog múlni.
1 napja
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 5 538
úgy néz ki pete bá és stefa ki lesz baszva, gannon, taylor és glenn marad, mekkdeniel alatt a szék pedig mégsem biztos, hogy 100%. raheem morris nagy kérdőjel. bowlesről továbbra is ellentmondásos hírek mennek.
edit: elvileg steichen állása sincs még konfirmálva

Fowler: Ballard remains a moving target because he drafts well and builds good rosters -- but no division titles in nine years is a tough sell. I've talked to a few people in the league who wonder whether Ballard would be the first to go over coach Shane Steichen if Irsay-Gordon makes changes at all. But the Colts had a good thing going for 10 games before the injuries, so that factors in, too. Most people I've talked to are leaning toward Ballard's job being safe.

Sources: The league-wide expectation is that the #Browns are likely to make changes, and two-time NFL Coach of the Year Kevin Stefanski is believed to be on the hottest seat in the organization. Sources believe he’s either getting let go or could be a trade candidate — though the latter is considered unlikely.

Sources: The expectation is that #Raiders HC Pete Carroll will be one-and-done in Las Vegas — whether that ends up being a firing or a retirement. The Raiders’ coaching search is expected to cast a wide net, with Tom Brady involved.

Cardinals updates ahead of offseason, per @RapSheet, @TomPelissero:
• General sense that HC Jonathan Gannon returns in 2026
• Gannon would be more involved in selecting a QB
• Focus likely how, not if, team moves on from Kyler Murray

Mike McDaniel expected to stay. If the Miami Dolphins were to move from Mike McDaniel, they could look to hire Denver Broncos DC Vance Joseph as their head coach, per @DanGrazianoESPN. Dolphins HC Mike McDaniel would be a candidate for the Cleveland Browns job if both teams make a change, per @JFowlerESPN.

Cincinnati ownership has made it clear that it values Joe Burrow’s perspective. The Bengals’ star QB has been a consistent voice of support for Zac Taylor within the building, as have WRs Ja’Marr Chase and Tee Higgins.

Zac Taylor expected to stay. Burrow's frustration connects to the OLine.

End the speculation: I have confirmed Aaron Glenn definitely will be back as
@nyjets coach in 2026 despite the horrific 3-13 (maybe 3-14) season. He has four years left on a contract that pays $10 million a year. More on Saturday Huddle on
@880ESPNNewYork from 4-7 pm ET.

The interview list for the Giants head coaching at the moment includes, according to @JordanRaanan of @ESPN:
•Former Cowboys/Packers head coach Mike McCarthy
•Packers defensive coordinator Jeff Hafley
•Colts defensive coordinator Lou Anarumo
•Former Raiders head coach Antonio Pierce
•Rams defensive coordinator Chris Shula
•Giants Interim head coach Mike Kafka

Fowler: Atlanta still seems like a spot to watch (for a head coach change), given how far short of expectations the Falcons have fallen with Raheem Morris.

Én eddig azt hittem ez a Drake Maye MVP egy mém, de most jöttem rá hogy ezt van aki komolyan gondolja.
tenorx

Szerkesztette: Cruyffista
1 napja
Nomac New England Patriots 4 186 — balazs.t85@gmail.com
2 napja
tenorx Pittsburgh Steelers 13 676 — Wrath of Khan
Én eddig azt hittem ez a Drake Maye MVP egy mém, de most jöttem rá hogy ezt van aki komolyan gondolja.
2 napja
engem barnwell érvelése meggyőzött maye-ről. a közös ellenfelek ellen picit jobb volt staffordnál és van itt ez a stat is

There are six receivers who have run 300 or more routes this season with a CROE at least 10% better than average. Two of them are the obvious first-team All-Pros in Puka Nacua and Jaxon Smith-Njigba. Jake Ferguson is fifth, and George Pickens is just outside of that top six, a testament to what Dak Prescott can do for you at quarterback. The other three guys in the top six are all Patriots. Kayshon Boutte (plus-23.5% CROE), Stefon Diggs (plus-15.8%) and Mack Hollins (plus-10.2%) are all running what would comfortably be the highest catch rates over expectation of their respective careers. Three receivers in the top six is a Maye stat.

nagyon szoros és mindkét helyen jó lenne az mvp, de ennek a patriotsnak maye nélkül egy döntetlen körüli szezon is sikeres kampány lett volna
fake.id
a croe wr stat. szeparáció mértéke + elkapó útvonalának hossza + elkapó sebessége + irányváltások száma + útvonal iránya + extra elkapás (sideline catch, tight window catch, one hand catch) alapján tevődik össze. egyrészt veszi, hogy hasonló szituban átlagosan milyen arányban szeparálódott és kapta el ebben a helyzetben a többi nfl elkapó, és ehhez méri az adott elkapó teljesítményét. olyan, mint gurulósban az xg. csak itt extra szopatás van, mert egy drop vagy ellazsált útvonal akár ~1 teljes százalékot levonhat, ha mondjuk azt a wr-ek 90+ százaléka elkapta, ő meg nem. nyilván oda kell dobnia a qb-nak, kétségtelenül kell hozzá a ball placement is, de maga a kialakítás dominánsan a wr teljesítményét nézi

ez teljesen egybefügg azokkal a statokkal, amik szerint a pats játszott a leggyengébb védelmekkel. nem elvitatva maye elit ball placementjét. nyilván megintcsak oda lyukadunk ki, hogy a szerényebb képességű ellenfelek nem csak maye számait húzták fel, hanem az elkapóiét is
2 napja
fake.id 1 392 — tush push aficionado
engem barnwell érvelése meggyőzött maye-ről. a közös ellenfelek ellen picit jobb volt staffordnál és van itt ez a stat is

There are six receivers who have run 300 or more routes this season with a CROE at least 10% better than average. Two of them are the obvious first-team All-Pros in Puka Nacua and Jaxon Smith-Njigba. Jake Ferguson is fifth, and George Pickens is just outside of that top six, a testament to what Dak Prescott can do for you at quarterback. The other three guys in the top six are all Patriots. Kayshon Boutte (plus-23.5% CROE), Stefon Diggs (plus-15.8%) and Mack Hollins (plus-10.2%) are all running what would comfortably be the highest catch rates over expectation of their respective careers. Three receivers in the top six is a Maye stat.

nagyon szoros és mindkét helyen jó lenne az mvp, de ennek a patriotsnak maye nélkül egy döntetlen körüli szezon is sikeres kampány lett volna
2 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 983
1. Nacua
8. Diggs
21. Boutte
30. Smith
34. Henry
48. Hollins
50. Adams
52. Douglas

labo7
WR EPA kapcsán akkor nézzünk snapszámokat is. Mert nagyon menő a Diggs 8.hely, és tényleg jól is játszik meg fontos elem is, de 50-60% terhelést kap, tehát a maradék időben nincs pályán a 8.WR.

Azt meg valahogy elfelejted, hogy nagyobb nyomás mellett kellett játszania Maye-nek.

Cseréld ki a két QB-t és rakd be a gyenge fal mögé a statikus Staffordot, adj ugyanilyen supporting castot Mayenek,mint ami Ramsnek van. Valszeg a Pats és Stafford kicsit jobban megizzad, nem azért mert Stafford ne lenne jó, hanem mert kevesebbet adott volna hozzá. Kevesebb ideje van, gyengébb a fala, hosszabb harmadikat kell megoldani, gyakorlatilag minden rajta múlik.

Maye lábai elévülhetetlen érdemeket jelentenek a 13-3-ban.
topin
Cseréld ki a menetrendeket és lehet Maye 3-13, Stafford meg 15-1.😃😃😃😃
Willie Parker
Stafford azzal a Pats OL-al? Jó poén, szerintem 8. hétre IR. Maye viszont biztos, hogy ugyanúgy penge lenne a sokkal jobban felfegyverzett Rams-szel.
szaba
A Rams kapná a Pats menetrendjét, és fordítva, nem a QB-kat cseréltem, de nyilván túl kell gondolni mindent
2 napja
Bo Nix az MVP.

Denver több, mint 5000 lábbal van magasabban, mint Foxboró és Los Angeles, szellemileg és fizikálisan is jóval megterhelőbb a mindennapos élet, nemhátmég a mérkőzések. Vezeti az AFC-t. Előrébb van a csapata, mint a Rams és a Pats. Megnyerte a csoportját, 10 év után.. a Rams és a Pats mással is meg tudta nyerni azt ebben az időszakban. Nem egy nagy sztori. Azzal a Chiefsszel van egy csoportban akik az elmúlt 5 évben 3 bajnoki címet nyertek, és akit Josh Allenék évek óta nem tudnak levadászni. Nix levadászta.

Minden nagyon gyenge a csapatában. Lényegében nincs futó, tight end, 40 felett dropoltak az elkapók, borzalmas az egész, tökön van lőve az ember. Csak a Jaguars elkapók ejtettek többet, a Rams és a Pats WR szobája közelben sincs dropokban. OL-ben olyanokat láttam szerintem más QB már nem élne mögöttük...

Az első QB valaha, akinek 2 szezon alatt ennyi yard, TD, és győzelem jön össze, meg se számolom inkább pontosan mennyi mert nagyon sok. Nacuával kétszer annyi lenne. Minden TD passzából elkapás lett. Legclutchabb QB volt a ligában. Első játékos valaha, aki 2 futott, 2 passzolt TD-t csinált a negyedik negyedben, minden idők legnagyobb negyedik negyedes fordítása.

Borzasztó sorsolás. Olyan irányítók sora, mint Love, Herbert, Mahomes, Lawrence, prime Daniel Jones, Hurts, Prescott. Olyan érzése van az embernek, mintha a teljes liga felesküdött volna ellene ezzel az abszurd menetrenddel... Első irányító volt, aki megverte a regnáló bajnokot, mindezt idegenben, a saját otthonukban törölte fel velük a padlót. Az NFL legdurvább védelmei ellen játszott többnyire idegenben... Houston, Chargers, Eagles, otthon Jax... durva. Parsons esett kelt mint valami tyúk. A legerősebb védők ellen játszott, de ők sem tudtak mit kezdeni vele..

A keretének legjobban fizetett játékosa egy irányító, aki egy másik csapatban játszik. Filmeken nagyon jól néz ki, hetero szemmel sem egy rossz faszi. Bekerülne egy olyan erős csapatba, mint a Rams, első csapat lenne valaha akik ősszel Super Bowlt nyernek. Ugyanebben a Denverben egy HOF, SB győztes, SB MVP, all pro, 10x pro bowl irányító alig nyert meccset.
2 napja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 288 — #NoStress
Ezt itt hagyom vitalezárónak

Strength of schedule for the NFL MVP.

Én JSN-nek adnám amúgy.

IMG-9025
KeyG
Vagyis top3 SOS-el nem lehet senki MVP.
Akkor ez el is dőlt.

2 napja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 631
Ezt itt hagyom vitalezárónak

Strength of schedule for the NFL MVP.

Én JSN-nek adnám amúgy.

IMG-9025
KeyG
2023-ban a Ravens SoS a 3. legerősebb volt, 2022-ben a Chiefs 30. 2021-ben a Packers 25. 2020-ban 32. szóval gondolom több helyen is hibás.

Amúgy Purdy az MVP.
2 napja
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 631
1. Nacua
8. Diggs
21. Boutte
30. Smith
34. Henry
48. Hollins
50. Adams
52. Douglas

labo7
WR EPA kapcsán akkor nézzünk snapszámokat is. Mert nagyon menő a Diggs 8.hely, és tényleg jól is játszik meg fontos elem is, de 50-60% terhelést kap, tehát a maradék időben nincs pályán a 8.WR.

Azt meg valahogy elfelejted, hogy nagyobb nyomás mellett kellett játszania Maye-nek.

Cseréld ki a két QB-t és rakd be a gyenge fal mögé a statikus Staffordot, adj ugyanilyen supporting castot Mayenek,mint ami Ramsnek van. Valszeg a Pats és Stafford kicsit jobban megizzad, nem azért mert Stafford ne lenne jó, hanem mert kevesebbet adott volna hozzá. Kevesebb ideje van, gyengébb a fala, hosszabb harmadikat kell megoldani, gyakorlatilag minden rajta múlik.

Maye lábai elévülhetetlen érdemeket jelentenek a 13-3-ban.
topin
Diggs: 571
Adams: 635
Nacua: 675

Egyébként megnézhetjük a routes run számokat is:
Diggs: 401
Adams: 410
Nacua: 430

Ezért is jó ez a receiving epa/game, de amúgy /catch vagy /targetet is nézhetnék, mivel egyénileg is kiemelkedően hatékony a Pats, semmi nem mutatná azt, hogy annyival jobb a Rams. Egyszerűen azért, mert nem az. Ha meg ennél nem fogadjuk el az EPA számokat (ahol reálértékben pontosabban mér), akkor az irányítók esetében miért?

Egyébként én nem foglaltam állást egyik irányító mellett sem (nálam Maye 1b volt Caleb mellett, nem mögötte 2.), csak az EPA rendszert szeretem rugdosni.