NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
Másfél méteres hó esettSO MUCH SNOW. 🥶🥶#GoBills | #BillsMafia pic.twitter.com/ThwcANSfaT
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) November 18, 2022
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Ha meg elmaradna a gubanc, max. kirúgják az összes meteorológust! 😉Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
dande2
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 2 éve
Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
több mint 2 éve
Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
meg is nézem mikor, ha már az NFL elvette a vasárnap esti 7es szórakozásomat a havas meccsel.szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
több mint 2 éve
Ennyit tesz, ha mindkét divízió játszik a komplett AFC South-al. 😀Szívesen 🤪Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
NB2
dande2
több mint 2 éve
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
---
több mint 2 éve
@AdamSchefterNFL officially is moving the Browns-Bills game out of Buffalo and to Ford Field in Detroit, where it will be played Sunday at 1 pm.
Bills will play two straight games in Detroit: against the Browns, then on Thanksgiving vs. the Lions.
-
szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
2022 tényleg nem Brady éve leszTom Brady and Gisele doing an ad for FTX.
— Wall Street Silver (@WallStreetSilv) November 12, 2022
Needs to be saved for posterity.
🔊sound ...🧐#FTX #SBF #Crypto pic.twitter.com/VebJtpu0sf
---
több mint 2 éve
Szívesen 🤪Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
NB2
több mint 2 éve
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.most meg már egy sem negatív! 😊
Toto21
több mint 2 éve
Kampman
28 331
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe.Azért milyen menő lenne, valljuk be.
gyeek
Vagy akár csak ez
több mint 2 éve
abcnews.go.com/US/suspect-large-shooting-university-virginia-police/story?id=92780963
több mint 2 éve
Toto21
5 961
Akárki akármit mond, idén a keleti konferencíák nagyon kemények. 8-ból 7 csapat pozitív mérleggel áll.
több mint 2 éve
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.Azt írja, hogy ellenőrzés folyamatban - szóval valszeg csak átnézik.
Wikipédia:
A Gatorade-zsákolás
Eredeti nevén "The Gatorade dunk"
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.
gyeek
több mint 2 éve
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.Amúgy nekem egyre ritkábbnak tűnik
Wikipédia:
A Gatorade-zsákolás
Egy népszerű amerikai sportszokásként a győztes csapat edzőjét a játékosok mindig beledobják egy Gatorade-del teli hűtőrekeszbe. Ez a szokás 1986-ra vezethető vissza, amikor az NFL-ben (NFL mozaikszó, jelentése: National Football League; Nemzeti Futball Liga) játszó New York Giants csapata a meccs megnyerése után a hűtőrekeszbe dobta edzőjét, Bill Parcellst. A csapat 1987. január 25-én megnyerte a XXI. Super Bowl kupát.
gyeek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Megpróbáltam ezt a dilettáns baromságot átírni, de nem mentek át a módosításaim. Úgy ahogy van, össze-vissza zagyvaság.Wikipédia:
A Gatorade-zsákolás
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Week-to-Week playoff probability for every team from @PFF season long simulation. pic.twitter.com/xJKNOVGeUD
— Benjamin Brown (@PFF_BenBrown) November 10, 2022
több mint 2 éve
Willie Parker
15 391
...és a többi díj 🏆 h áll?Én értem, hogy Zach megkúrt egy MILF-et, de azé na!
Rúki előre- Texasi kopó v Pirsz
Rúki hátra- Szósz v TV
Felnőtt hátra- Boza v Párszón
Felnőtt előre- akkor itt a Hill
Viszzatérő- Arnold v Agent Smith
MVP- PM v Alien v Hörtz
Kócs- Sziréna v Mohamed v Andy
ÉV embere- Wilson
???
steelwolf
több mint 2 éve
MVP- PM v Alien v HörtzÍgy van, ideje végre elismerni Patrick Mekari teljesítményét! 😀
steelwolf
több mint 2 éve
...és a többi díj 🏆 h áll?Rúki előre- Texasi kopó v Pirsz
Rúki hátra- Szósz v TV
Felnőtt hátra- Boza v Párszón
Felnőtt előre- akkor itt a Hill
Viszzatérő- Arnold v Agent Smith
MVP- PM v Alien v Hörtz
Kócs- Sziréna v Mohamed v Andy
ÉV embere- Wilson
???
több mint 2 éve
Szezon felénél tartunk. Ha lesz egy QB aki innen nyer 8 v 9 meccset, mikozben a csapata most meg a kozepmezonyben poroszkal, siman lehet az mvp.Hillnek kb 2500 yardot kene elkapnia es minden QB-nak benaznia, hogy megkaphassa.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Londonban meg esik az eső. OPOY viszont szinte garantált Hillnek.Herbert.Lehet Tyreek Hill MVP?Előtte van Maho, Allen, Hurts, Tua, Lamar, Burrow, Geno, Cousins, Herbert és a 10. helyre fut be Hill az odszokat tekintve.
nem nagyon tudnék mondani olyan QB-t aki hú de nagyon kiemelkedik és MVP szintű szezont tolna
braxa88
Szóval a kérdésedre is válaszolva, nem. Nem lehet.
alatriste
ez egy QB of the year díj
braxa88
Szerkesztette: Wester
Lesz ez még így se!
több mint 2 éve
braxa88
12 534
Herbert.Lehet Tyreek Hill MVP?Előtte van Maho, Allen, Hurts, Tua, Lamar, Burrow, Geno, Cousins, Herbert és a 10. helyre fut be Hill az odszokat tekintve.
nem nagyon tudnék mondani olyan QB-t aki hú de nagyon kiemelkedik és MVP szintű szezont tolna
braxa88
Szóval a kérdésedre is válaszolva, nem. Nem lehet.
alatriste
ez egy QB of the year díj
Szerkesztette: braxa88