NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391

🤘gaben🤘
Tehát legalizálták a füvet itt is
több mint 1 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 201 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Melyik QB mennyire hatékony vagy sebezhető különböző sémák ellen. Vannak érdekességek, pozitív(Goff, Trevor Lawrence, Jimmy G) és negatív arányban (Herbert):
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

empty taxi
Diggs-nel rossz a logó, vagy az Jefferson akar lenni?
dancogo
Diggs. Jeffersonnál 112.0 a rating.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
dancogo Minnesota Vikings San Jose State Spartans 2 087 — Big Penix Energy

empty taxi
Diggs-nel rossz a logó, vagy az Jefferson akar lenni?

több mint 1 éve

Madden hates me.
több mint 1 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
 www.espn.com/nfl/playoffs/machine

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
Van mèg mit èpíteni a szurkolói bázison 😊 bejött a schedule flex 😛
dande2
Mindkét város meg a vonzáskörzetük egy nagy ömlesztett massza, nem sok tősgyökeres, die hard szurkolóval.
Kampman
Igen ès èpp így èrdekes ahogy elszámították magukat mert a mèrleg miatt esetleg èrdekesebbnek tűnt mint Broncos-Chiefs, ezèrt helyeztèk át de egyébként meg nem, ès ráadásul az jobb meccs is lett. De hát van ilyen. 😊
dande2
gondolom másnál vannak a jogok de tuti hogy a ravens-steelerst raktam volna oda

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande2
Mindkét város meg a vonzáskörzetük egy nagy ömlesztett massza, nem sok tősgyökeres, die hard szurkolóval.
Kampman
Igen ès èpp így èrdekes ahogy elszámították magukat mert a mèrleg miatt esetleg èrdekesebbnek tűnt mint Broncos-Chiefs, ezèrt helyeztèk át de egyébként meg nem, ès ráadásul az jobb meccs is lett. De hát van ilyen. 😊
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
dande2
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 1 éve

Madden hates me.
több mint 1 éve
Itt egy másik èrdekes srat 😊

több mint 1 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
na berakom ide is nehogy valaki lemaradjon róla 😀. Várható volt Jeudytól végre egy értelmesebb meccs.
Az alábbi ábra jól mutatja mennyire érinthetetlen ha emberezni próbálnak ellene, 2015 óta semelyik WR sem volt ennyire hatékony:

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Mind a 4 nagymacskás NFL csapat (Bengals, Jaguars, Lions, Panthers) nyert vasárnap. Vajon mikor fordult ez elő utoljára ezelőtt?
iktriad
2014 W16
JAX vs TEN 21-13 Man of the match: Abry Jones, 5 tackle, 1 sack, 1 TFL, 1 QB hit
DET @ CHI 20-14 Man of the match: Ndamukong Suh 4 tackle, 2 sack, 2 TFL, 4 QB hit
CAR vs CLE 17-13 Man of the match: Jonathan Stewart 24 futásból 122 yard, 2 elkapás 7 yard 1 TD
CIN vs DEN 37-28 Man of the match: Dre Kirkpatrick, 3 tackle, 2 INT (1TD), 2 PD

Madden hates me.
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mind a 4 nagymacskás NFL csapat (Bengals, Jaguars, Lions, Panthers) nyert vasárnap. Vajon mikor fordult ez elő utoljára ezelőtt?
több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
23. Green Bay Packers (5-8): A sajtfejeken nem éppen nemespenész található.
The Black Eyed Peas - Where Is The Love?
empty taxi
Nem elég, hogy a Super Bowlunkba belerondítottak, még itt is?
Kampman
Love and devotion, baby, love and devotion!
Willie Parker
all you need is love

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Power ranking a szezon slágerévelempty taxi
vicces erősorrendet nincs kedvetek ismét csinálni?

több mint 1 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Ez a mai nekem azért volt izgibb reggel, mert nem tudtam az eredméynt.
Ennek kapcsán én örülnék, ha a hivatalos YouTube highlightsokban nem mindig a győztes egyik momentuma lenne a nyitókép, így elspoilerezve az egészet.
zacknorb
Ezzel én is így vagyok, amikor nem tudom élőben nézni,vagy visszanézni az egész meccset 😁
Eléggé zavaró hogy ha felmegyek youtube ra, és vissza akarom nézni az összefoglalót, akkor a győztes csapat egyik képe lenne a nyitókép, ezért inkább asszonyt kérem meg ilyenkor hogy indítsa el, és ne mondja el mi van a kezdőképen 😀
De tényleg nem tudom hogy ez direkt van így,vagy csak a YT állítja be magának,de egyetemi focinál is ugyanez a helyzet.
kapitnono
Az ejszakai meccseket mar par eve csak nagyon ritkan nezem, igy reggelente beirom hogy NFL, utana meg vakon megprobalom eltalalni az elso videot a kurzorral 😀

Tobbnyire osszejon 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 1 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 15 391
empty taxi
Kampman
Love and devotion, baby, love and devotion!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 28 331
empty taxi
több mint 1 éve
Power ranking a szezon slágerével

32. Houston Texans (1-10-1): Ez ilyen magyar valóság csapata, nem tankol és szar minden.
Funktasztikus - Focializmus

31. Chicago Bears (3-10): A Bears olyan, mint Dombi Tibor a fénykorában: futni tud, passzolni nemigen.
Shaggy - Feel the rush

30. Denver Broncos (3-9): A terv az volt, hogy Ciara férjével 1-2 lépéssel közelebb kerülnek a bajnoki címhez. Példát vehetnének a hazai narancsvidékről, hogy előre kell menni, nem hátra.
Ciara ft. Missy Elliott - 1,2 Step

29. Los Angeles Rams (4-9): Avant garde megoldás, hogy a címvédő kapjon Super Bowl hangovert.
Taio Cruz ft. Flo Rida - Hangover

28. New Orleans Saints (4-9): Nincs SP, van égés.
Sean Paul - We Be Burning

27. Arizona Cardinals (4-8): Ez a hazai 1-6-os mérleg odab@sz.
Homelander theme a The Boysból

26. Carolina Panthers (4-8): Rhule nélkül az élet szép.
Ashanti ft. Ja Rule - Happy

25. Jacksonville Jaguars (4-8): Doug Pederson előremozdította a csapatot, mondjuk azért annyira nagyon nem.
Gina G - Just a Little Bit

24. Indianapolis Colts (4-8-1): Elment Reich (hallelujah!), minden nap Szombat!
Dr. Alban - Sing Hallelujah

22. Atlanta Falcons (5-8): Marcus Mariota miatt maradt le a csapat, bezzeg hogy most jön Desmond Ridder minden jó lesz!
Cypress Hill - Illusions

21. Las Vegas Raiders (5-8): Josh McDaniels HC képességei megkérdőjeleződtek.
blink-182 - Obvious

20. Pittsburgh Steelers (5-7): Matt Canada takaroggy!
Matt Simons - Catch & Release

19. Cleveland Browns (5-7): Deshaun Watson a legnagyobb cigány király!
Watson - Falling

18. Detroit Lions (5-7): Nagyduma stabil középcsapattá fejlesztette a Lionst, ha még védelem is lenne...
The Cool Kids - Big Talk

17. Los Angeles Chargers (6-6): Egészen borzadáj edzői stábot kell meccsben tartania Herbonak.
Pilot - It's Magic

16. Tampa Bay Buccaneers (6-6): Floridában szeretnek a nyugdíjasok mégis akadozik a gépezet.
Flo Rida ft. Pit Bull - Can't Believe It

15. New England Patriots (6-6): Mac Jones saga continues.
Counting Crows - Mr. Jones

14. Washington Commanders (7-5-1): Heineken nem hagyja, hogy elwentzeljék a szezont.
Audrey Napoleon - #MYSUNRISE

13. Tennessee Titans (7-5): A vakok között a félszemű király minősített esete.
Korn - Blind

12. Seattle Seahawks (7-5): I can Ge(t)(k)no(w) satisfaction!
The Rolling Stones - Satisfaction

11. New York Jets (7-5): Robert Saleh az Év Edzője.
Robert Palmer - Simply Irresistible

10. New York Giants (7-4-1): Daboll nem díbol, hanem fejleszt így a csapat kezd Schoen lenni.
Peder B. Helland - Bright Future

9. Miami Dolphins (8-4): Sose rossz ha tied a liga leggyorsabb csapata.
Sueco - fast

8. Baltimore Ravens (8-4): Lamar Jackson és a Ravens kapcsolata...
Lagzi Lajcsi - Se veled se nélküled

7. Cincinnati Bengals (8-4): Ja'Marr Chase jó ütemben tért vissza javítva az elkapóállományt. Mondhatni "The Chase is better than the catch."
Scooter - How Much Is The Fish?

6. San Francisco 49ers (8-4): Ez a félkegyelmű Shanahan már megint ütőképes csapatot csinált.
Radiohead - No Surprises

5. Kansas City Chiefs (9-3): A szuperliga egyetlen szupercsapata.
Ed Sheeran - The A Team

4. Buffalo Bills (9-3): Ha Josh Allen egészsége jól szolgál, akkor ők a team to beat az AFC-ben.
Harrison Boe - Healthy

3. Dallas Cowboys (9-3): Dan Quinn esélyes, hogy zsinórban második évben húzza be az Év Segédedzője díjat.
Manfred Mann - Mighty Quinn

2. Minnesota Vikings (10-2): Nem értem, kérem kapcsolja ki.
Jefferson Airplane - Somebody to Love (Choco Criminals Remix)

1. Philadelphia Eagles (11-1): Hurts olcsón franchise QB, így van tőke köré tökéletes offense-t építeni.
Brains - Hurts

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
több mint 1 éve
Ennek kapcsán én örülnék, ha a hivatalos YouTube highlightsokban nem mindig a győztes egyik momentuma lenne a nyitókép, így elspoilerezve az egészet.
zacknorb
Ezzel én is így vagyok, amikor nem tudom élőben nézni,vagy visszanézni az egész meccset 😁
Eléggé zavaró hogy ha felmegyek youtube ra, és vissza akarom nézni az összefoglalót, akkor a győztes csapat egyik képe lenne a nyitókép, ezért inkább asszonyt kérem meg ilyenkor hogy indítsa el, és ne mondja el mi van a kezdőképen 😀
De tényleg nem tudom hogy ez direkt van így,vagy csak a YT állítja be magának,de egyetemi focinál is ugyanez a helyzet.
kapitnono
Irigylem a gondjaitokat 😉😆😆😆

több mint 1 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 132 — WHO DAT!!!!
zacknorb

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 885 — Kinek mit intézett a kormánya