NFL csevegő
From Miami-Dade Police on Odell Beckham Jr. being removed from a flight this morning: pic.twitter.com/ieD40w4wkv
— Tom Pelissero (@TomPelissero) November 27, 2022
Hány NFL edzőt rúgnátok ki azonnal David Shawért?2+1 (Hackett, Mcdaniels és Saturday)
tenorx
De Shaw mellett, Pat Fitzgeraldhoz hasonlóan, eléggé elment a játék
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Hány NFL edzőt rúgnátok ki azonnal David Shawért?Te is tudsz egyet?
tenorx
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ezt ugye a szakszervezet sem gondolja komolyan 😏?Miért?
fuzovelkifele.com/2022/11/a-szakszervezet-szerint-a-tulajok-osszejatszanak-a-teljesen-garantalt-szerzodesek-ellen/
dande2
Egyértelmű szerintem is, hogy megvolt a susmus, hogy ezt a trendet ne kezdjük el, mert kurva drága lesz amikor évek múlva mindenki csak full garantáltat fog kérni (mint az NBAben ugye)
fuzovelkifele.com/2022/11/a-szakszervezet-szerint-a-tulajok-osszejatszanak-a-teljesen-garantalt-szerzodesek-ellen/
🚨NEWS🚨
— Pro Football Hall of Fame (@ProFootballHOF) November 22, 2022
We are excited to reveal our 28 Modern-Era Semifinalists for the Pro Football Hall of Fame’s Class of 2023.
The list includes five first-year eligible candidates.
Full List Of Semifinalists: https://t.co/yC5UKWUE7r pic.twitter.com/xGyuX5emrB
Szerkesztette: dande2
miért utálom scheftert, 57294. fejezetmert egy féreg 😀
Here was ESPN’s hard in the paint segment talking about Colt McCoy vs. Kyler Murray. Can’t recall the last time I heard a crew get after a guy like this. pic.twitter.com/gU1I6OTwo6
— Charles Robinson (@CharlesRobinson) November 22, 2022
az egy dolog, hogy úgy beszéltek Coltról, mintha minimum az új Megváltó érkezett volna meg közénk (36 évesen), de hogy ennek a parazitának is miért volt muszáj megszólalnia a videó végén...
r.baggio
Here was ESPN’s hard in the paint segment talking about Colt McCoy vs. Kyler Murray. Can’t recall the last time I heard a crew get after a guy like this. pic.twitter.com/gU1I6OTwo6
— Charles Robinson (@CharlesRobinson) November 22, 2022
az egy dolog, hogy úgy beszéltek Coltról, mintha minimum az új Megváltó érkezett volna meg közénk (36 évesen), de hogy ennek a parazitának is miért volt muszáj megszólalnia a videó végén...
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
A tazók mit érnek? Van még anyámnál 80-100 darab. Kedvencem az amit már 20 éve úgy nyertem, hogy fullra le volt róla kopva minden és rá volt írva, hogy "fű" 😀😀pokemon kártyák ember, már most is van baj 🤣miért?az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
index.hu/mindekozben/poszt/2022/11/20/visszavonult-az-nfl-jatekos-hogy-pokemon-kartyakkal-kereskedjen/
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
a covid alatt kb minden ami minimális is gyűjthető cucc volt elindult felfelé és megjelentek a "befektetők"
meg a scammerek
rengetegen nyitottak streamen pokemon/yugio kártyákat és olyan fix régi packageket is amik bőven a szerencsejáték kategóriába estek és azért volt értékük mert lehetett bennük adott lap (itt jönnek a scammerek akik vagy kivették az adott lapokat és visszazárták vagy eleve úgy rakták össze ezeket a dobozokat)
charlie/penguinz0/moistcritical sűrűn beszélt is róla mert ő is vette meg nyitotta ezeket meg elég nagy yugioh fan szal ő a játékokat is tolja (a pokemon ebből a szempontból érdekesebb mer ott ugye a kártyajáték kevésbé releváns ott tényleg a kollekció a lényeg mint mondjuk a baseball kártyáknál)
a sealed video game piac már masszívan zuhan, ugyanazért mint a crypto
túl rizikós mint befektetés és túl sok a scammer, inkább mennek a biztosra az emberek és akkor marad a dollár
a lufi egyértelmű, meglátjuk mi lesz ha a befektetők ki akarnak szálni ésd maradnak a tényleges gyűjtők, de a többi hasonló cuccból kiindulva nem lennék optimista
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
| Amúgy nekem van 2 darab a pénztárcámban 😀 |
pokemon kártyák ember, már most is van baj 🤣mivel rosszabb mint a kosaras vagy baseball kártyák?
🤘gaben🤘
Én meg faszán eltüzeltem egy pakkot, azt hittem szart se ér....nem gondoltam, h befektetés lehet😛🙉pokemon kártyák ember, már most is van baj 🤣miért?az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
index.hu/mindekozben/poszt/2022/11/20/visszavonult-az-nfl-jatekos-hogy-pokemon-kartyakkal-kereskedjen/
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
a covid alatt kb minden ami minimális is gyűjthető cucc volt elindult felfelé és megjelentek a "befektetők"
meg a scammerek
rengetegen nyitottak streamen pokemon/yugio kártyákat és olyan fix régi packageket is amik bőven a szerencsejáték kategóriába estek és azért volt értékük mert lehetett bennük adott lap (itt jönnek a scammerek akik vagy kivették az adott lapokat és visszazárták vagy eleve úgy rakták össze ezeket a dobozokat)
charlie/penguinz0/moistcritical sűrűn beszélt is róla mert ő is vette meg nyitotta ezeket meg elég nagy yugioh fan szal ő a játékokat is tolja (a pokemon ebből a szempontból érdekesebb mer ott ugye a kártyajáték kevésbé releváns ott tényleg a kollekció a lényeg mint mondjuk a baseball kártyáknál)
túl rizikós mint befektetés és túl sok a scammer, inkább mennek a biztosra az emberek és akkor marad a dollár
a lufi egyértelmű, meglátjuk mi lesz ha a befektetők ki akarnak szálni ésd maradnak a tényleges gyűjtők, de a többi hasonló cuccból kiindulva nem lennék optimista
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
pokemon kártyák ember, már most is van baj 🤣miért?az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
meg a scammerek
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
miért?az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
🤘gaben🤘
meg a scammerek
az sem egyszerű, hogy ilyeneket tudsz 🤓😁😁mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85
kapitnono
Negritis, a vajda
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
mondjuk a pokemon és yugioh kártyák esetében most elég komoly lufi van, ha az pukkan akkor lehet bajNem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85
kapitnono
Nem néztem végig minden topicot, hogy volt-e már, de szerintem elég vicces 😀Ha megnézed a végén mennyit keresett 1 kártyával szerintem nem biztos hogy rosszul döntött. És legalább nem fog fájni 40 évesen mindene,meg lesz egy csomó agyrázkódása.
Merlin85
not my proudest fapMásfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
r.baggio
Fontos_Vidra
költözz bánkútra 😀Másfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
r.baggio
Fontos_Vidra
"we dont need to buy winter, we have winter at home"
www.idokep.hu/hirek/eloben-a-bankuti-havazasbol
Másfél méteres hó esettnem mondom, kicsit felállt 😀
SO MUCH SNOW. 🥶🥶#GoBills | #BillsMafia pic.twitter.com/ThwcANSfaT
— Buffalo Bills (@BuffaloBills) November 18, 2022
r.baggio
Áh, ilyen sehol nem fordulhat élő a világon,ők is emberek. Oh,wait ..Ha meg elmaradna a gubanc, max. kirúgják az összes meteorológust! 😉Akkor viszont valóban nagy lesz a gubanc.Lefújták azt a meccset is 😕szal a hó túl sok, de a hurrikán nem ...a Buffalo Bulls szombaton otthon játszik
Negritis, a vajda
r.baggio
r.baggio
dande2
nagir