NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 617 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.71878-15/624237488_908608861673859_4201288424527928734_n.jpg?stp=cmp1_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=100&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=XChPPyqNc4wQ7kNvwGgNhdj&_nc_oc=Adkv36d43wezD5eRm451fHfea5i4IYQZL2y1o471UYDpaeGV5s-ltr9hmZZ0BKxKKuE&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=PW-idN38RRzQqqnMPrpT8Q&_nc_ss=8&oh=00_AfyQKdxTLeGJ0HJqgObjkry1--eJ7cK4lYBcTsky0x5Cww&oe=69B49517
NFL on Instagram: "Randy Moss announces battle with cancer: “I’m a cancer survivor.” Our thoughts are with you, Randy 💜 #LetsMossCancer"
482K likes, 6,156 comments - nfl on December 13, 2024: "Randy Moss announces battle with cancer: “I’m a cancer survivor.” Our thoughts are with you, Randy 💜 #LetsMossCancer".
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ez pedig nem csak Eagles fanoknak:

több mint 1 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 871 — no es importante
Bill Belichick at his introductory news conference: “I’ve always wanted to coach in college football and it just never really worked out. This is kind of a dream come true.”

Kedves NFL néző, NCAA-t nem követő fórumozók, nektek sem késő még megtérni!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 416 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ide is beteszem, nemcsak Pats fanoknak èrdekes lehet, mi vezethetett a döntèshez:

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya
Bye-on voltunk, egyből nincs power ranking 😊
warr_b
Mávancsaknemreklámozzákúgy.... javárjámeregyfolytábareklámoznak ha kellhanem 🥴
dande2
Hahh, csak szólnom kellett. De hogy ekkora egy förtelem retek legyen valami mint az az oldal...
warr_b
OFF: Pár hete már nem hittem a szememnek, jó kis kormánypropaganda reklámba is belefutottam ott.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
warr_b
dande2
Hahh, csak szólnom kellett. De hogy ekkora egy förtelem retek legyen valami mint az az oldal...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
warr_b
több mint 1 éve
warr_b Washington Commanders 29 179 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 902 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan

Zeke 6 meccs... Nem csak itthon vannak vállalhatatlanul pofátlan férgek.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 000
The four teams who are a part of the NFL’s Christmas Day games — Baltimore, Houston, Kansas City and Pittsburgh — will wear holiday-inspired uniform patches during Weeks 16 and 17, the league said in a memo sent today.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Hehe, az értelmetlen játék 😄

warr_b
Végre valaki kimondta az igazságot
Cruyffista
Csak arra jó, hogy mindenki a triplázni készülő Chiefset fikázza... Ja meg arra, hogy a szar Cowboys még szarabbnak tűnjön.
gyeek
Mondjuk ezek amúgy is vannak 😀

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 647 — Grady Judd fan

warr_b
Cruyffista
Csak arra jó, hogy mindenki a triplázni készülő Chiefset fikázza... Ja meg arra, hogy a szar Cowboys még szarabbnak tűnjön.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071

warr_b
több mint 1 éve

több mint 1 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life

zacknorb
kreischer? nooooooo

több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 254 — NFL bracket champion '26
Simpsonatti.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve

Ezt betépve nézni>>>>>>>>>>>>>bármi más (gondolom én)
Nagyon beteg.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Megint egy be nem fújt face mask....bezzeg ha egyik CB rálehel egy WR-re már jön a zászló.....nagyon dühítő ez az inkompetencia.....(amit ilyen mennyiségben nehèz nem szándèkosnak látni, nem csapatikra èrtve, hanem hogy általában elengedik.....)
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 063 — situational football
Nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez a fajta mákdaráló, a PO-ban is tartható e.

(egy utolsó szar hater vagyok...)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
tenorx 14 112 — fő libsi
Bryce Youngnak mi lehetett a csereértéke a padra rakása környékén? Egy Daltonnál jobb veterán QB-ért akivel tud fejlődni az O szerintem már adták volna 😀 De ha másért nem egy 4-5. körért tuti. Jól benézte mindenki akinek nincs QB-ja. Aligha így tervezte a Panthers.
Cruyffista
Mi Caleb Williamsre várunk a Steelersnél, még 1-2 év.
több mint 1 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 6 071
Bryce Youngnak mi lehetett a csereértéke a padra rakása környékén? Egy Daltonnál jobb veterán QB-ért akivel tud fejlődni az O szerintem már adták volna 😀 De ha másért nem egy 4-5. körért tuti. Jól benézte mindenki akinek nincs QB-ja. Aligha így tervezte a Panthers.
több mint 1 éve

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 000
Netflix is eyeing ESPN NFL analyst Mina Kimes for its Christmas Day doubleheader later this month.

Netflix paid a reported $150 million for a pair of Christmas Day NFL games.

Via The New York Post.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!