NFL csevegő
Love this one! https://t.co/HTOKtum1JT
— Rachel Micali (@RachelMicali) December 13, 2024
Kedves NFL néző, NCAA-t nem követő fórumozók, nektek sem késő még megtérni!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
“This is a big f-- you to the NFL.”
— Seth Wickersham (@SethWickersham) December 12, 2024
My latest: Inside the private Zoom conversations this fall that led Bill Belichick to a destination nobody anticipated. https://t.co/9832GjSwLU
OFF: Pár hete már nem hittem a szememnek, jó kis kormánypropaganda reklámba is belefutottam ott.Hahh, csak szólnom kellett. De hogy ekkora egy förtelem retek legyen valami mint az az oldal...Bye-on voltunk, egyből nincs power ranking 😊Mávancsaknemreklámozzákúgy.... javárjámeregyfolytábareklámoznak ha kellhanem 🥴
warr_b
dande2
warr_b
Poloska vagyok.
Hahh, csak szólnom kellett. De hogy ekkora egy förtelem retek legyen valami mint az az oldal...Bye-on voltunk, egyből nincs power ranking 😊Mávancsaknemreklámozzákúgy.... javárjámeregyfolytábareklámoznak ha kellhanem 🥴
warr_b
dande2

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
Bye-on voltunk, egyből nincs power ranking 😊Mávancsaknemreklámozzákúgy.... javárjámeregyfolytábareklámoznak ha kellhanem 🥴
warr_b

The NFL has announced a 13-year extension with Nike to continue as their official uniform partner. pic.twitter.com/DIita4v5Vz
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) December 11, 2024
Poloska vagyok.
Roger Goodell says NFL's relationship with Jay-Z and Roc Nation is not changing after the filing of a lawsuit alleging that Jay-Z raped a minor two decades ago. https://t.co/2lUo9UmiIH
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) December 12, 2024
Zeke 6 meccs... Nem csak itthon vannak vállalhatatlanul pofátlan férgek.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
Mondjuk ezek amúgy is vannak 😀Csak arra jó, hogy mindenki a triplázni készülő Chiefset fikázza... Ja meg arra, hogy a szar Cowboys még szarabbnak tűnjön.Hehe, az értelmetlen játék 😄Végre valaki kimondta az igazságot
warr_b
Cruyffista
gyeek
Poloska vagyok.
Csak arra jó, hogy mindenki a triplázni készülő Chiefset fikázza... Ja meg arra, hogy a szar Cowboys még szarabbnak tűnjön.Hehe, az értelmetlen játék 😄Végre valaki kimondta az igazságot
warr_b
Cruyffista
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Hehe, az értelmetlen játék 😄Végre valaki kimondta az igazságot
warr_b

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
What a night in Springfield!
— NFL (@NFL) December 10, 2024
The best moments from @TheSimpsons Funday Football 🍩 pic.twitter.com/JAvn0Y0oP6
Ezt betépve nézni>>>>>>>>>>>>>bármi más (gondolom én)
Nagyon beteg.
Poloska vagyok.
Per @Stathead: Since 1929, there have been 37 different teams to start their season with a 12-1 record.
— Brett Kollmann (@BrettKollmann) December 9, 2024
The 2024 Chiefs are dead last in point differential among them at +56.
Next lowest team was +89, and it was almost 50 years ago. KC is more than 30 points WORSE than that. pic.twitter.com/YoDIKiNIuw
(egy utolsó szar hater vagyok...)

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Bryce Youngnak mi lehetett a csereértéke a padra rakása környékén? Egy Daltonnál jobb veterán QB-ért akivel tud fejlődni az O szerintem már adták volna 😀 De ha másért nem egy 4-5. körért tuti. Jól benézte mindenki akinek nincs QB-ja. Aligha így tervezte a Panthers.Mi Caleb Williamsre várunk a Steelersnél, még 1-2 év.
Cruyffista
Netflix paid a reported $150 million for a pair of Christmas Day NFL games.
Via The New York Post.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!