NFL csevegő
Elég szép kis őrület lett a nap vége.
The Indianapolis Colts are trading running back Nyheim Hines to the Buffalo Bills, according to ESPN's Adam Schefter.
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
7 trade - új csúcs?Steelers land CB Jackson from Commanders
iktriad
The Pittsburgh Steelers have traded for Washington Commanders cornerback William Jackson III. The two teams will swap late-round picks, per ESPN's Adam Schefter: The Commanders get a 2025 sixth-rounder, while the Steelers get a 2025 seventh-rounder.
Confirmed: Falcons are planning to trade WR Calvin Ridley to the Jaguars, per sources. Sides trying to finalize trade before deadline.
www.espn.com/nfl/story/_/id/34924927/sources-lions-trade-te-tj-hockenson-rival-vikingsPlusz Bradley Chubb, plusz Chase Claypool, plusz William Jackson III
+1 abba a rublikába
Negritis, a vajda
Szerkesztette: zacknorb
+1 abba a rublikába
NFL trade deadline is today at 4 ET.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) November 1, 2022
Ever since the league pushed back the trade deadline to the Tuesday after Week 8 in 2012, there has been a lot of more movement within a week of the deadline: pic.twitter.com/gIfpcOaNH5
Le van szabályozva, csak nem eléggéKonkrétan a tegnapi meccsről 😊
operations.nfl.com/gameday/pre-game/uniform-inspections/
(És a borítókép épp egy Browns-Bengals meccsről van, hát persze 😊 )
r.baggio
Viszont a cikkben is biztonsági oldalról van megközelítve, nem onnan, hogy a nézhetőségnek mennyire tesz rosszat, mennyire üt el a másik csapattól stb.
projects.fivethirtyeight.com/2022-nfl-predictions/
47%ot adnak a bengalsnak, sztem ebben a mai is benne can
Ezért jók a 42:0-ás meccsek, ott nem kell random holdingokon, fumblekon, elkapásokon, incheken kattogni.Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlantKondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.
amugy a zebrak nem vicc kb 40 zaszlot dobtak a meccsen
Adirotor
Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik
A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.
Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.
gyeek
Vaaaaaagy... csak nézed, nem drukkolsz, nem izgulsz, csak hagyod magad szórakoztatni.
Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlantKondenzálva megnéztem. Borzalmasan balfaszok, még mindig nem látják a fától az erdőt és ennek a vakságuknak megfelelő csökönyös ostobasággal állnak teljes vállszélességgel ki a balfaszság mögött.
Adirotor
Cowboys-Bears meccsen is volt egy fumble. Ott sem az bosszantott, hogy a kedvenceim kárára döntöttek végül, de
1) fumble volt-e egyáltalán
2) mi alapján tudták eldönteni azt, hogy a futó visszaszerezte a labdát, mert a két elérhető kameraszögből két teljesen más dolog látszik
A videóban meg amit betettem, megerősítik hogy nem kapta el a labdát, miközben ott van szilárdan a kezében, két lépést megtesz meg van football move is (ütést várva) és eztán peanutolta ki a Dolphins védő a labdát. Nem tudom épp hol tartanak az elkapás áltudományos anatómiájában, de ez szégyen rájuk nézve.
Ilyen és ehhez hasonló ostobaságok döntenek el meccseket rengeteg esetben és még a videó bírózás se segít nagyon a stabilizálásban, néha úgy tűnik ráhagyják a helyszínen levőkre a dolgot hogy ne égjenek. Árt az egész ligának, mégsem tesznek konkrétan semmit a probléma kigyomlálására, csak kozmetikázzák a szart. Ez az én bajom.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
Kénytelen vagyok ezt komolyan venni, viccnek kicsit durva lenne.Es TD-t kaptunk a drivebol, szoval csak felhergeltuk az oroszlant
In #MIAvsDET the Lions challenged the ruling on the field of an incomplete pass. After review, there was no clear and obvious visual evidence to overturn to a complete pass. Therefore, the ruling on the field stands. pic.twitter.com/MLL3KAO8K0
— NFL Officiating (@NFLOfficiating) October 30, 2022
gyeek
Szerkesztette: Adirotor
In #MIAvsDET the Lions challenged the ruling on the field of an incomplete pass. After review, there was no clear and obvious visual evidence to overturn to a complete pass. Therefore, the ruling on the field stands. pic.twitter.com/MLL3KAO8K0
— NFL Officiating (@NFLOfficiating) October 30, 2022
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
igéRETEK!Mivel a Jags topicban már elkezdtek Trevorkáról is bustként írni felvetem ittWilson elég szarul nézz ki.
A 2021-es QB classból mindenki bust?
zacknorb
Emlékszem Höri mennyire ígéretesnek tartotta...
steelwolf
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
Mivel a Jags topicban már elkezdtek Trevorkáról is bustként írni felvetem ittWilson elég szarul nézz ki.
zacknorb
Emlékszem Höri mennyire ígéretesnek tartotta...
Mivel a Jags topicban már elkezdtek Trevorkáról is bustként írni felvetem ittEhlinger biztosan nem!
zacknorb
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
When it comes to authentic Mexican beef taco filling, I’m afraid I’m going to require the endorsement of Cris Collinsworth.
— Super 70s Sports (@Super70sSports) October 24, 2022
pic.twitter.com/ilqKrdzeYw
Bucs' rushing yardage differential is -564. 😬
— Jimmy Kempski (@JimmyKempski) October 28, 2022
ha a falcons akkor meccselőnnyel
ha a panthers akkor 3-5ös mérleggel. 3-5