NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
196
31
18:30-tól, ARENA4
NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 2 éve
nekem meg nfl+-ról jött email 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Willie Parker
15 396
A honlapon 147,5 dollárt írnak a pro csomagra.Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
Viszont csökkent 50 dolcsival az ára.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Heisman nádor
több mint 2 éve
Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
peterk2005 udvari bolond
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
mondjuk jár ott a forint, hogy végülis ugyan annyit fizettél kbEurópában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
peterk2005 udvari bolond
Liverpool Fc
több mint 2 éve
Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Hát azért a Bengalsé kurva jól néz kide vájt nem blekk
tenorx
rasszista
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 2 éve
Hát azért a Bengalsé kurva jól néz ki
több mint 2 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
BIG news. The GM ReShuffle and @mlombardiNFL have obtained the ransom letter that was reportedly sent by Kyler’s team to the Cardinals this offseason. Please be warned. Some may find this content very disturbing. pic.twitter.com/0YUq5bZtJv
— The GM Re-Shuffle (@GM_ReShuffle) July 24, 2022
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
youtu.be/rb3SHgYsspgWarren sapp mint vendég
több mint 2 éve
Felfelé nézünk nem lefelé.
Bazzani
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Felfelé nézünk nem lefelé.És még két évig elég biztos helyetek van a Top 10-ben. 😉Aztakurva milyen elöl vagyunk.
iktriad
Nagyon boldog vagyok, hogy ebből az 570 győzelemből én is láthattam vagy 50et az elmúlt 15évben.
Bazzani
iktriad
több mint 2 éve
És még két évig elég biztos helyetek van a Top 10-ben. 😉Aztakurva milyen elöl vagyunk.
iktriad
Nagyon boldog vagyok, hogy ebből az 570 győzelemből én is láthattam vagy 50et az elmúlt 15évben.
Bazzani
több mint 2 éve
Aztakurva milyen elöl vagyunk.
iktriad
több mint 2 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
Lúdas Solymi
8 029
Michael Lombardi: Gridiron GeniusBár körülbelül a felénél tartok, de eddig egész jó könyv, habár nem túl hosszú, 280 oldal összesen.
Eddig inkább mondanám Lombardi összegyűjtött tapasztalatainak és anekdotáinak mint inkább száraz szakkönyvnek, de ettől függetlenül egész jó betekintést ad nem csak a 80-as évekbe, a Walsh féle 49ers működésébe és Walsh gondolkodásába, de pl. a BB féle Cleveland működésébe is és a Patriotsról is lesz szó értelemszerűen.
Aki szereti az ehhez hasonló könyveket, amiben nem csak régi, de akár korabeli insider infók is vannak, annak ajánlom.
Volt benne szó róla, hogyan találta meg Walsh Montanat, Youngot vagy akár azt, hogy mi lett volna Gannonból, ha a 49ershez kerül vagy azt, hogyan alakult a 49ers 86-87-es draftja.
De szó esett BB-ről is, a clevelandi csapatról vagy arról hogyan profiloztak olyan játékosokat mint Ray Lewis, miért gondolták Garoppolot megfelelő QB-nak (a Patsnél lehet sikeresebb lenne mint a 49ersnél) vagy miképpen választják ki és fejlesztik a játékosokat (Butlerrel pl. külön foglalkoztak még UDFA-ként is, mert kellett a fejlődéséhez).
És még több ilyen sztori, aztán ki tudja még milyen bennfentesebb infók vannak benne, ami már máskor, máshol is elhangzott.
több mint 2 éve
YoungZeeZee
8 566
Illetve nincsenek mar sztarok ahogy te vagy mas irta pat eve.manning mar nincs.brady volt most van es nincs uzanpotlas😅Bedobok egy témát, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: másnál is évről évre csökken az NFL szezon kezdésének a felfokozott várása? Ha igen, akkor mi lehet az oka?Felnősz.
Riverske
Öregszel.
Bejön sok más fontosabb, szórakoztatóbb történés, ami lefoglal.
Őszentsége Sobri Jóska
több mint 2 éve
Kampman
28 343
Idén előzünk.
több mint 2 éve
több mint 2 éve
apró bosszantó dolgokon ha nem tudsz túllépni akkor csak frusztrál és kevésbé érdekelén az nba-t vettem vissza és egy csomó más sportot engedtem el az időhiány miatt
több mint 2 éve
Illetve gyenge a csapatod, az edző bácsik hibáztak 😀Bedobok egy témát, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: másnál is évről évre csökken az NFL szezon kezdésének a felfokozott várása? Ha igen, akkor mi lehet az oka?Felnősz.
Riverske
Öregszel.
Őszentsége Sobri Jóska
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Bedobok egy témát, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: másnál is évről évre csökken az NFL szezon kezdésének a felfokozott várása? Ha igen, akkor mi lehet az oka?Felnősz.
Riverske
Öregszel.
több mint 2 éve
Bedobok egy témát, mert kíváncsi vagyok a véleményetekre: másnál is évről évre csökken az NFL szezon kezdésének a felfokozott várása? Ha igen, akkor mi lehet az oka? Én saját magamból kiindulva az alábbiakat állapítottam meg a génius agytekervényeimmel:Az, hogy puhul, vagy jó irány-e, vagy védeni kell a játékosokat, vagy pusztító ütések...nehéz kérdés
- egyre puhányabb lesz a játék. Szép lassan közeledik a kosárlabdához. Túlságosan és feleslegesen védik a játékosokat, de ezzel magát az amerikai focit ölik meg. Ha visszaemlékszek, hogy milyen király ütközések, kornerbek pusztítások voltak a 90-es években, akkor sírva fakadok. Most meg ha kicsit hozzáérnek a játékoshoz már megy is az öltözőbe a játékos. Puhányabbak lettek a játékosok is. Ez már nem az a férfias sport, mint annó. Pedig ha valaki milliárdokat keres az igen is vállaljon már legalább egy kis kockázatot az egészségét illetően, mint a profi bokszolók. Ha Rodzser Gudell lennék, akkor azt mondanám, hogy akinek nem tetszik, az keressen más sportot és pár száz millió szegénységben élő amerikai szívesen lép a helyébe.
- az erős üzleties felfogás nagyon nem tesz jót ennek a sportnak. Értem én, hogy az amerikai foci mindig is az üzlet körül forgott, de mérföldekkel sem ennyire, mint most. Nem számít már a klubhűség, a sport szeretete, a szurkolók tisztelete, csak a zöld hasú. Semmi más. És ezáltal hisztis picsák lettek a játékosok is. Olyan játékosok, akiket nem hogy példaképnek nem lehet tekinteni, de egyenesen anti példakép. Természetesen tisztelet a kivételnek, de rossz nézni, ahová tart az NFL. Tudom, hogy sokan azt tartják, hogy európai sportnak és focinak példa lehet az összes amerikai sport, de ez már nagyon nem így van. Nagyon remélem, hogy nem ez a jövő vár az európai focira, mert azzal a sport lényegét ölnék ki. Az NFL-ből lassan kihal.
- az előzővel függ össze, hogy most már kezelhetetlen a holdoutoló, fürdőskurva módjára hisztiző játékosok száma. Össze fog omlani az egész, csak idő kérdése. Egyrészt itt is takarítás kellene a rendszerbe. Kötsz egy hosszútávú, 5 éves szerződést, ami mindkét felet kötelezi. 3 év után több pénzt akarsz? Szar ügy, miért kötöttél hosszútávú szerződést? Ha a játékos megtagadja a szerződést és nem játszik, akkor mondjuk 3 évre eltiltanám az NFL-től és majd megtanulja. Mellesleg azt sem értem, hogy nem kurva mindegy, hogy 20 milliárdot keresel vagy 40-et? 20 milliárdból is az unokáid is elélnek. És itt megint visszatérünk a klubhűséghez. Nehéz már találni olyan játékost, akit a klubja, a szurkolók és a játék szeretete érdekel és nem a fürdőskurva hisztizés az újabb milliárdokért. Ezek nem lehetnek példaképek egy kisgyerek számára sem.
A végén megint visszakérdezek: csak nálam van az, hogy egyre kevésbé várom már, szinte visszaszámolva a napokat (mint 10 éve) az NFL szezon kezdést? Rodzser Gudell nem érzi, hogy baj van? Hogy rossz irányba halad ez a sport?
Riverske
Én szeretem az amerikai focit, de amikor a fiam abba a korba lépett, hogy esetleg elvinném probajátékra, edzésre...én mondtam, hogy nem.
Nekem volt már kettős térdszalag szakadásom is, agyrázkodásom is kurvára nem volt vicces. Egy sport, fizetés se ér annyit, hogy az úszómedencés házadban 40 évesen depressziósan, remegő kézzél szürcsöld reggel a kávét , mert nem tudod kontrollálni a tested és ez még csak kezdet lesz.
Ha nem kezdik el szabályozni, az ütések száma, erőssége és "látványossága" a sebesség az erő és kivagyiság növekedésével emelkedett volna. Persze nekünk nézőknek ez szórakozás, de a fasz se akarja ezt a gyerekének.