NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 1 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 475
Wow, összesen 2 egymásnak ellentmondó ítélet volt 3 hét alatt az NFL-ben, ráadásul egyetlen csapathoz köthető. Amióta nem nézek minden meccset óriásit javult a bíráskodás színvonala.

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 1 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 290 — NFL bracket champion '26
Ha egy csapat jobb, mint a másik bírói ellenszélben is győz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 23 884 — Kinek mit intézett a kormánya
Ja, és Taylor Swift...
Őszentsége Sobri Jóska
Ehhez.
Szerintem amúgy kihagyott ziccer, hogy nem Taylor Swift lesz a halftime showban, hanem Kendrick Lamar.
Bár lehet arra játszottak, hogy a Chiefs eséllyel megint nyeri az AFC-t, és akkor ott lesz TS a páholyban.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
KeyG Baltimore Ravens 14 314
Valaki meg tudja nekem indokolni, hogy előző héten a Bengalsra a Chiefs ellen miért fújtak PI-t és ha az szabálytalan volt, a Pitts elleni a CHiefs ellen miért nem? Csak 1 hét telt el, csak 1.
KeyG
azért mert nem objektív a szabály.
törölt kristof
Nem tudom, én bent ültem a kommentátorállásban, de nekem ez akkor nem volt nagyon fájó, pedig tudjátok kinek szurkoltam. Persze, dobható volt, meg már az is dobható lett volna, hogy előtte megfogta a csípőjét, de nálam ez az abszolút véleményes DPI, amit az egyik brigád bedob, a másik meg nem. A Mooney facemask beragadása sokkal-sokkal jobban zavart.

Összességében nem ezen múlt, szerintem teljesen balanszban volt a dobált zászlók száma mindkét csapat irányába. Nem ez az egy játék döntötte el.
shawnka
Hátsó kamerából látszott hogy a kezét is megütötte a védő amikor a labda a levegőben volt. Engem csak ezért érdekel, mi a különbség a kettő között? Mert, szerintem a két szituáció ugyanaz az eredmény más egy csapat javára.
A Facemeskkel az már 2 játék és ha úgy nézzük a +15 yarddal a támadás végére TD lett volna nem FG.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress
törölt kristof
Ja pontosan, és valahogy mindig a CSífsz javára történnek ezek.
KeyG
Nyilván. Mindig. Ja, és Taylor Swift...

több mint 1 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 684 — Tyrone Creek
Valaki meg tudja nekem indokolni, hogy előző héten a Bengalsra a Chiefs ellen miért fújtak PI-t és ha az szabálytalan volt, a Pitts elleni a CHiefs ellen miért nem? Csak 1 hét telt el, csak 1.
KeyG
törölt kristof
Nem tudom, én bent ültem a kommentátorállásban, de nekem ez akkor nem volt nagyon fájó, pedig tudjátok kinek szurkoltam. Persze, dobható volt, meg már az is dobható lett volna, hogy előtte megfogta a csípőjét, de nálam ez az abszolút véleményes DPI, amit az egyik brigád bedob, a másik meg nem. A Mooney facemask beragadása sokkal-sokkal jobban zavart.

Összességében nem ezen múlt, szerintem teljesen balanszban volt a dobált zászlók száma mindkét csapat irányába. Nem ez az egy játék döntötte el.
több mint 1 éve
KeyG
törölt kristof
Ja pontosan, és valahogy mindig a CSífsz javára történnek ezek.
De a Facemask az egyértlemű Mooneyn és azt se fújták be, hanem egy first downnal többet kellett menni a Falconsnak így ami csak 3 pontra lett elég.
Ott is megadták az esélyt a Chiefsnek a stopra, legalábbis +1-et.

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 353 — Browns GM
KeyG

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 1 éve

We are just the Ravens!
több mint 1 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 414 — Invisible man
Várom innentől az ilyen route-okat:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 1 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 641 — Amerikai sportok rajongója
Raiders szokás szerint csalódást okozott, viszont Seahawks nagyon magabiztos 3-0, bravó!
több mint 1 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 32 120
lol, 2024re az espn boxscore eljutott odáig hogy látszik a mezszám

www.espn.com/nfl/boxscore/_/gameId/401671808
Negritis, a vajda
Az NFL game center ellenben a 2000-es években kifejezetten igényes volt, mára már nézhetetlen.
Meg úgy az egész NFL.com borzalmas.

több mint 1 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 58 086 — The Mathematician
lol, 2024re az espn boxscore eljutott odáig hogy látszik a mezszám

www.espn.com/nfl/boxscore/_/gameId/401671808

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
gyeek LSU Tigers 8 690 — Grady Judd fan
Ki kell bontani.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 10 183 — Jó ötletnek tűnt!

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 189 — situational football
Jah, York volt a rugó kihagyott kettőt, ki is baszták másnap. 🤣

Seibert úgy volt vele az a tuti ha mindet berugja.

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Nabers gyerek sem fog sokáig nyugton maradni. Már most is látszik, hogy idegben van a srác...
ZERO_L
az a durva hogy Seibert a 6. játékos lett aki 7FG-t értékesített
Bironas a rekord tartó 8al ugye
múlt héten nem is ő kezdett a commandersben 😀

több mint 1 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 5 189 — situational football
Nabers gyerek sem fog sokáig nyugton maradni. Már most is látszik, hogy idegben van a srác...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 1 éve
Idén nem igazán követem már az NFL-t. Azt látom, hogy még mindig a Chiefs a top favorit, de kik a második tier SB győzelemre? Melyik 3-4 csapat?
Őszentsége Sobri Jóska
Előzetesen sztem a Frisco, ravens, lions így hirtelen
Negritis, a vajda
ebben a fordulóban meg is mutatták mennyire 😊
(jó nyilván tudom egy meccs)
NB2
Nyilván, meg telóról felkomaban írtam szal tuti maradt le

Mondjuk a bills, eagles, Texans, Bengals, jets sztem legalább 1 szinttel az a harmas mögött van

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 498 — nabege2@yahoo.com
Idén nem igazán követem már az NFL-t. Azt látom, hogy még mindig a Chiefs a top favorit, de kik a második tier SB győzelemre? Melyik 3-4 csapat?
Őszentsége Sobri Jóska
Negritis, a vajda
ebben a fordulóban meg is mutatták mennyire 😊
(jó nyilván tudom egy meccs)
több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 1 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 846 — #NoStress

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 326 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
És ma is volt egy scorigami.
több mint 1 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 925 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy nagyon èrdekes oldalt találtam ès èrdekes dolgokat mutat itt a 15+yardos explosive playeket nèzi meg, de ahogy nèzem más is van, ès "ingyè" 😉

Guglival jól èrthető:

sumersports.com/the-zone/the-explosive-play-report-nfl-week-1-how-are-offenses-creating-big-plays/

Szerkesztette: dande2
több mint 1 éve
alatriste Green Bay Packers 11 890 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

KicsiRics megtanulja nem túldobni Adonait akkor a srác faszrahúzza a ligát.
Harrison pici beragadásához pedig némi kontextus

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc