NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
168
28
NFL csevegő
Jaj, ezt már az NCAA-ben is annyira szerettem.
bill belichick “accidentally” texting brian flores instead of brian daboll partly led his division rival losing a 1st round pick
— Tej Seth (@tejfbanalytics) August 2, 2022
chess not checkers
6. The NFL wanted a suspension of Deshaun Watson for all of the 2022 season, with reinstatement in 2023 hinging on specific conditions. The league said its request was unprecedented, because his conduct was unprecedented.
— ProFootballTalk (@ProFootballTalk) August 1, 2022
Lesz ez még így se!
Sanszos, h a nőkkel kötött egyezség része, hogy nem fog előkerülni videó utólag.En latom jonni, hogy beduhodik egy fel, aki szerint ez lofasz, aztan elkezd megint kutakodni, elokerulnek meg emberek, a bulinak pedig jon a kovetkezo kore.Teljesen összevissza ment ez mindig, nem kellett bűncselekmény sem nagy eltiltáshoz, és elég masszív dolgokra meg viccpármeccs. Én nyolcat vártam amúgy.Nagyon kevés ez így...Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
FLZOLI
dande2
Tegyük fel, hogy nem volt saras, és haladhat előre a sztori
Wyatt
Stez
A Texans által bérelt szobák esetén a vádlók jogászai arra is hivatkoztak, hogy leszereltették a kamerákat, h később ne legyen baj, de ezt kb mindenki leszarta, senki nem vizsgálta.
Itt szokott jönni egy etikus orosz hacker bot...h pénz csikarjon ki
En latom jonni, hogy beduhodik egy fel, aki szerint ez lofasz, aztan elkezd megint kutakodni, elokerulnek meg emberek, a bulinak pedig jon a kovetkezo kore.Teljesen összevissza ment ez mindig, nem kellett bűncselekmény sem nagy eltiltáshoz, és elég masszív dolgokra meg viccpármeccs. Én nyolcat vártam amúgy.Nagyon kevés ez így...Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
FLZOLI
dande2
Wyatt
Teljesen összevissza ment ez mindig, nem kellett bűncselekmény sem nagy eltiltáshoz, és elég masszív dolgokra meg viccpármeccs. Én nyolcat vártam amúgy.Nagyon kevés ez így...Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
FLZOLI
dande2
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
a bírósági döntés és az nfl döntése nem kell hogy azonos legyenNagyon kevés ez így...Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
FLZOLI
dande2
sztem is kevés, de még az nfl és a browns is fellebezhet asszem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
Nagyon kevés ez így...Mivel nem volt bizonyított, hogy olyat tett ami bűncselekmény, legfeljebb fanyalogni lehet, hogy nem volt teljesen úri emberhez méltó a találkozás, így csoda, hogy ennyit kapott
FLZOLI
Deshaun Watson was suspended six games; he was not fined, per source. pic.twitter.com/8lWWvVXjBY
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 1, 2022
Remélem az összes itt olvasható WR és ügynöke küldött egy ajándékosakat Trent Baalkenak (Kirk évi 18 milliója, amivel berobbantotta a piacot. már-már diszkont ár ezekhez képest), 😀A tudása ami diszkont Kirknek.
A whopping 11 (!) receivers have signed deals worth $20M or more per year this offseason:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) July 31, 2022
Tyreek Hill
Davante Adams
Cooper Kupp
AJ Brown
Stefon Diggs
Deebo Samuel
DK Metcalf
Terry McLaurin
DJ Moore
Chris Godwin
Mike Williams
iktriad
A whopping 11 (!) receivers have signed deals worth $20M or more per year this offseason:
— Ari Meirov (@MySportsUpdate) July 31, 2022
Tyreek Hill
Davante Adams
Cooper Kupp
AJ Brown
Stefon Diggs
Deebo Samuel
DK Metcalf
Terry McLaurin
DJ Moore
Chris Godwin
Mike Williams
Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Továbbra is marad, én már július elején megkaptam az e-mailt, hogy automatikusan hosszabbítanak, ha maradni szeretnék.
Heisman nádor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Nekem ez jött most, elég jó deal azért 😊Ez az Essential értem h csak red zone de amikor individual meccsek vannak akkor se nézheted őket? Kvázi mnf, snf, tnf - ezek lockolva vannak?
"You have access to Game Pass Free for the 2022 Season, giving you access to a year of NFL Network 24/7, Sunday in 60, a selected Game in 40 each week, condensed game highlights, and plenty of NFL Original content.
(...)
Plus, in 2022, as part of your Free subscription, you will also have access to all NFL Preseason Games, beginning August 4, available to watch live and on-demand here.
(...)
In addition, you can watch the 2022 season of Hard Knocks featuring the Detroit Lions, with all episodes available on NFL Game Pass Free. The first episode will be available on August 12, and there will be an episode available each week to build the hype for Kickoff!"
---
És akkor ezen felül van 147$-ért a Pro (összes meccs + redzone + egyéb) vagy 63$-ért az Essential (csak a redzone élő közvetítések nélkül)
r.baggio
Liverpool Fc
"You have access to Game Pass Free for the 2022 Season, giving you access to a year of NFL Network 24/7, Sunday in 60, a selected Game in 40 each week, condensed game highlights, and plenty of NFL Original content.
(...)
Plus, in 2022, as part of your Free subscription, you will also have access to all NFL Preseason Games, beginning August 4, available to watch live and on-demand here.
(...)
In addition, you can watch the 2022 season of Hard Knocks featuring the Detroit Lions, with all episodes available on NFL Game Pass Free. The first episode will be available on August 12, and there will be an episode available each week to build the hype for Kickoff!"
---
És akkor ezen felül van 147$-ért a Pro (összes meccs + redzone + egyéb) vagy 63$-ért az Essential (csak a redzone élő közvetítések nélkül)
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
Visszakerestem most az emailt gyorsan és így néz ki pontosan nekem:Nekem is valamivel 150 alatti összeget írt, pontosan nem emlékszem már hogy mennyit, és már a levél sincs meg. A gamepass fiókban most meg már semmi összeget nem találok. Csak annyit ír, hogy a megújítás aktív. (Folyton csodálkozom, hogy ekkora böszme cégek ekkora előfizetési rendszerei hogy lehetnek ennyire béna fiókkezelési funkciókkal ellátva. Nem az egyetlen.)Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
Viszont csökkent 50 dolcsival az ára.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Heisman nádor
Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).
peterk2005 udvari bolond
Your subscription fee will be billed on or around August 1, 2022. The price of Season Pro in your market is changing from USD 143.99 to USD 146.99. As you paid by instalments in 2021, your 2022 subscription fee will be split across 4 equal monthly payments of USD 36.75
nekem meg nfl+-ról jött email 😀Ha én (a magyar fiókommal, magyar IP címről) megnyitok bármilyen NFL+ linket - akár reklám emailben akár az nfl.com-on -, akkor a gamepassra dob. Ebből gondoltam, hogy az NFL+ USA only, az lett nekik a gamepassból.
Negritis, a vajda
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Nekem is valamivel 150 alatti összeget írt, pontosan nem emlékszem már hogy mennyit, és már a levél sincs meg. A gamepass fiókban most meg már semmi összeget nem találok. Csak annyit ír, hogy a megújítás aktív. (Folyton csodálkozom, hogy ekkora böszme cégek ekkora előfizetési rendszerei hogy lehetnek ennyire béna fiókkezelési funkciókkal ellátva. Nem az egyetlen.)Szerencsére én euroban fizetek, de nekem azt írták 6 dollárral megy fel 😀Európában valaki tudja mi lesz a Game Passal most hogy NFL+ lett Amerikában?Marad. Én már megkaptam a megújításról az értesítőt. Nem írtak benne semmit átnevezésről vagy átalakításról. Gamepassnak nevezték, és a csomag tartalma is maradt.
Heisman nádor
Viszont csökkent 50 dolcsival az ára.
peterk2005 udvari bolond
Szerintem én most kikapcsolom a megújítást mert tavaly is azt olvastam hogy 30-50 dollárral többet fizettem mint az itteniek.
Esetleg meg tudod mondani hogy milyen árat írnak neked előre? Nekem $193 az utolsó e-mail.
Heisman nádor
Lényeg a lényeg, hogy határozottan emlékszem, hogy amikor jött az értesítő akkor azon 150 alatti összeg volt. Még arra is emlékszem, hogy átállítottam idénre a kifizetést 4 egyenlő részre, mert közben lett egy másik előfizetés is amin keresztül nézhetném, és nem vagyok biztos benne, hogy kelleni fog az enyém. De most még nem akarom lemondani, majd inkább megnézem hogy az első 1-2 hétben mi a helyzet. Szóval a 4 részes fizetés beállításakor emlékszem, hogy harmincvalamennyi dollárt írt egy részletre. A pontos számra ahogy írtam sajna már nem, de biztos, hogy nem 50 volt. Gyanús, hogy a Willie Parker által írt 147.50 lehet a mostani összeg (újaknak is és megújítóknak is .... egy újabb bummer, hogy miért nincs kedvezmény).
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
With training camps beginning across the league today, I looked at how many players from last year's initial 53 man rosters will be returning for training camps this season.
— Anthony Reinhard (@reinhardNFL) July 26, 2022
The Lions & Eagles have 43 of 53 players returning from last year. The Bears have brought back only 23. pic.twitter.com/hmO10C6GpX
nekem meg nfl+-ról jött email 😀Épp ezért kérdeztem, mert nekem is jött ilyen. De azt más email címről, szerintem sima reklám.
Negritis, a vajda
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz