NFL csevegő
82 feliratkozó
több mint 7 éve
Látod, beigazolódott a jóslat 😀reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :pNe dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
épp időben épp időben 2018 2019
Ezt previewban még rendesen mutatta.
gyeek
milyen böngészőt használsz? (a gépházban válaszolj kérlek)
r.baggio
peach
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?Talán mert akkor amikor ezek történtek még nem néztek NFL-t az eredeti szerzők, a többiek meg csak lemásolták? 😊
Sixo
Pedig nem bonyolult ez. Reich az égig érő coaching tree-hez tartozik, a főnöke pedig mindent lát és mindent hall!
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :pNe dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek
r.baggio
peach

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Ne dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek
r.baggio
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?
több mint 7 éve
ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
gyeek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
| épp | időben |
| 2018 | 2019 |
Szerkesztette: r.baggio
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
| LEHET | MÁR |
| TÁBLÁZATOT | BESZÚRNI |
ctrl+f5, akinél még nem látszódik

---
több mint 7 éve
Kemény Black Monday van!Légyszives nevezze ki valaki Cable-t!
Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
steelwolf
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
twitter.com/billbarnwell/status/1079765268212125697

---
több mint 7 éve
Kemény Black Monday van!Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
több mint 7 éve
Nem tudom, en valahogy nem ertem Cousins fikazasat, mintha divat lenne rajta elcelodni, amikor egyebkent abszolut jo idenyt zart, nem teljesitett szarul. A Vikings blamaja a tamadorendszer oriasi kaoszabol alakult ki, ami Shurmur utan kialakult es amit DeFilippo keptelen volt megoldani. Es nem tudta kiaknazni a remek WR-sorban rejlo potencialt. A tamadofal is kritikan aluli volt, Cousins az ideny harmadaban az eleteert menekult.A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szalA Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
Hát, finoman szólva beb@szták maguk előtt a championship ablakot...
csi77
LeviPoki
Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?
en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins
Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊
"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.
"
csi77
Ezenfelul a vedelem is hullamzo volt, iden nem jottek a playmakeret es a kulcs labdaszerzesek, a nagy jatekok. Tegnap meg ket vezeruk nelkul nyomtak, ez meg is latszott, folyamatosan az o helyukon szoptak be mindent.
Rhodes, Kendricks es a tavalyi Griffen hianya mar sok volt, meg igy is, hogy Hunter meg brutalisan jol teljesitett.
több mint 7 éve
Csoki-fekete valójában, a latinók érdekében kellene egy új szabály.Flores hogy lett ennyire hot candidate?Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.
Mindenhol az ő nevét olvasni.
tenorx
empty taxi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szalA Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
csi77
LeviPoki
Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?
en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins
Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊
"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.
"
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
Flores hogy lett ennyire hot candidate?Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.
Mindenhol az ő nevét olvasni.
tenorx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
Nem, és még mindig nem látják a csapatok, hogy Reid egykori segédedzői közül kell válogatni 😊Mennyi is van a PO-ban? DP, MN, JH, ha nem is közvetlenül de DP keze alól érkezve FR és maga Reid. 12-ből 5!
HM? 😀
több mint 7 éve
Flores hogy lett ennyire hot candidate?Mindenhol az ő nevét olvasni.
több mint 7 éve
A Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
NB2
csi77
több mint 7 éve
Ne.Etesd.A.Trollt.!.Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
vpi
több mint 7 éve
Erre a hsz-edre emlékszem, meg is akartam keresni, hogy az orrod alá dörgöljem...😊Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:😀 Kurvára bejött mind 😀
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
tenorx
Szerencsére te ezt megtetted és csak a legnagyobbak erénye a beismerés....😊
Szerkesztette: csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
És ne válaszolj mert elbaszod 😀Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
vpi
több mint 7 éve
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
Riverske
több mint 7 éve
YoungZeeZee
9 522
ha jol olvastam nem konkret ki a legjobb lista.Csak a fikazas mindenhol😀Lófax! A Steelers az.Brees túl magas!!!!! 😛Ha már cikkek, ki mit szól az oldal (egykori?) szerkesztőjének QB rangsorához?Már ott vérzik hogy Wilson meg Watson is Brees előtt van...
www.sport1tv.hu/blog/77137/qb-haszon-rangsor/
iktriad
kapitnono
peach
gyeek
több mint 7 éve
Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:😀 Kurvára bejött mind 😀
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
több mint 7 éve
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.