NFL csevegő

82 feliratkozó

több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
épp időben
éppidőben
20182019

Ezt previewban még rendesen mutatta.
gyeek
ha beleszerkesztek, akkor ugyanúgy nálam már jó
milyen böngészőt használsz? (a gépházban válaszolj kérlek)
r.baggio
Ne dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊
peach
reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :p
r.baggio
Látod, beigazolódott a jóslat 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 597 — The only discipline that lasts, is self discipline
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?
Sixo
Talán mert akkor amikor ezek történtek még nem néztek NFL-t az eredeti szerzők, a többiek meg csak lemásolták? 😊

Pedig nem bonyolult ez. Reich az égig érő coaching tree-hez tartozik, a főnöke pedig mindent lát és mindent hall!

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 941 — no es importante
épp időben
éppidőben
20182019

gyeek
r.baggio
Ne dolgozzatok, igyatok, dugjatok. Tudod, olyan lesz a köv év mint ahogy belépsz abba 😊
peach
reggel hatkor kezdek holnap, de kösz a tippet :p

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
peach Atlanta Falcons 15 808 — a new hope (again)
épp időben
éppidőben
20182019

gyeek
r.baggio

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 166 — LIGHTS OUT!
Azt mondjuk sosem értettem, elmagyarázhatná nekem valaki, hogy ez a Frank Reich Andy Reid meg Doug Pederson iskola tanítványa ez, hogy jött vagy miért legit? FK-nál is minden podcastben 2szer elmondják, itt is naponta írja valaki valamelyik topikba kb. Biztos velem van a gond, de Reich hamarabb lett edző az NF-benL, mint Patterson, és 8 éve már a ligában volt amikor Pederson kinevezte ahol 2 évet töltött, akkor miért is az ő iskolájának tanítványa? Tehát akkor mondhatjuk, hogy Whisenhunt Lynn iskola tanítványa, mert már 2. szezonját tölti nála?

több mint 7 éve
épp időben
éppidőben
20182019

gyeek

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 664 — Grady Judd fan
épp időben
éppidőben
20182019

Szerkesztette: r.baggio

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
LEHETMÁR
TÁBLÁZATOTBESZÚRNI

ctrl+f5, akinél még nem látszódik

---
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 935 — Deion Sanders for president!
Kemény Black Monday van!
Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
steelwolf
Légyszives nevezze ki valaki Cable-t!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
 twitter.com/billbarnwell/status/1079765268212125697

---
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 650 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kemény Black Monday van!
Gase, Joseph, Koetter, Lewis, Wilks, Bowles out!
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 47 828 — Whoops, looks like something went wrong.
Hogy fájnak most azok az X-es meccsek Pittsburgban és Minnesotában is!
NB2
A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
Hát, finoman szólva beb@szták maguk előtt a championship ablakot...
csi77
A Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊
LeviPoki
A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szal

Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?

en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins

Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊

"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.

"
csi77
Nem tudom, en valahogy nem ertem Cousins fikazasat, mintha divat lenne rajta elcelodni, amikor egyebkent abszolut jo idenyt zart, nem teljesitett szarul. A Vikings blamaja a tamadorendszer oriasi kaoszabol alakult ki, ami Shurmur utan kialakult es amit DeFilippo keptelen volt megoldani. Es nem tudta kiaknazni a remek WR-sorban rejlo potencialt. A tamadofal is kritikan aluli volt, Cousins az ideny harmadaban az eleteert menekult.

Ezenfelul a vedelem is hullamzo volt, iden nem jottek a playmakeret es a kulcs labdaszerzesek, a nagy jatekok. Tegnap meg ket vezeruk nelkul nyomtak, ez meg is latszott, folyamatosan az o helyukon szoptak be mindent.

Rhodes, Kendricks es a tavalyi Griffen hianya mar sok volt, meg igy is, hogy Hunter meg brutalisan jol teljesitett.

több mint 7 éve
gyeek LSU Tigers 8 664 — Grady Judd fan
Flores hogy lett ennyire hot candidate?
Mindenhol az ő nevét olvasni.
tenorx
Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.
empty taxi
Csoki-fekete valójában, a latinók érdekében kellene egy új szabály.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
NB2
A szezon előtt még az egyik SB párosításnak is kinézett ez a két csapat. Én is, ha nem is SB-ba, de minimum PO-ba vártam mindkét csapatot. Ami döbbenet, hogy nem is valami sérüléshullám végezte ki őket.
csi77
A Steelers meglepetés, bár a Vikes 2 szezonon átívelő hájpolását nem értettem eddig. Nem szarok, de nem is jók. Meg amúgy is, NFC-ben csak a Bears! 😊
LeviPoki
A védelem lehetett volna a siker letéteményese, de szerencsére a miénk még jobb lett. Aztán az egyik legjobb elkapó párossal illett volna jobban karcolni az O-nak a nagyreményű Cousins-szal

Apropó, ez a wikipedia oldal csak ma ilyen genyó Cousins-szal?

en.wikipedia.org/wiki/Kirk_Cousins

Az első két mondatot egy csalódott Vikings drukker írhatta...😊

"
Kirk Daniel Cousins (born August 19, 1988) is an underperforming and overrated American football quarterback for the Minnesota Vikings of the National Football League (NFL). He’s a underperforming overrated bust. He’s absolutely trash and he is the weirdest NFL player ever. He had the worst voice crack I have ever heard too.

"

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 264 — NFL bracket champion '26
tenorx
Nevéből itélve latino, így sztem Rooney rule.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 458 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nem, és még mindig nem látják a csapatok, hogy Reid egykori segédedzői közül kell válogatni 😊

Mennyi is van a PO-ban? DP, MN, JH, ha nem is közvetlenül de DP keze alól érkezve FR és maga Reid. 12-ből 5!

HM? 😀
több mint 7 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
NB2
csi77
több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 564 — I like the Texans, I like who we are
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.
Riverske
Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
vpi
Ne.Etesd.A.Trollt.!.
több mint 7 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 281 — Bears & Illinois fan
Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
😀 Kurvára bejött mind 😀
tenorx
Erre a hsz-edre emlékszem, meg is akartam keresni, hogy az orrod alá dörgöljem...😊
Szerencsére te ezt megtetted és csak a legnagyobbak erénye a beismerés....😊

Szerkesztette: csi77

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 561 — Patriot
Jól alakul ez a mezőny. Egyedül azt sajnálom, hogy a divatka patriots bejutott így a casual nfl nézők is csorgathatják a nyálukat.
Riverske
Fun fact: annyi éve meghatározó csapat a divatka patriots, ahány hozzászólásod van.
vpi
És ne válaszolj mert elbaszod 😀
több mint 7 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 561 — Patriot
Riverske
több mint 7 éve
YoungZeeZee 9 522
Ha már cikkek, ki mit szól az oldal (egykori?) szerkesztőjének QB rangsorához?
 www.sport1tv.hu/blog/77137/qb-haszon-rangsor/
iktriad
Már ott vérzik hogy Wilson meg Watson is Brees előtt van...
kapitnono
Brees túl magas!!!!! 😛
peach
Lófax! A Steelers az.
gyeek
ha jol olvastam nem konkret ki a legjobb lista.Csak a fikazas mindenhol😀
több mint 7 éve
tenorx 14 114 — fő libsi
Hmm a listához képest nekem ezek a bold predictionjeim:
- a Chiefs összeesik és 8-8 alatt zár - 😀 #1 seed
- a Vikings nem jut PO-ba - ez bejött
- a Ravens top 5-ben draftol - 😀 division win
- a Cardinals PO-ba jut - 1/1
- a Bears nem javul semmit - division win
- a Raiders se lesz jobb Gruden alatt - ez is bejött véletlenül
- a Seattle-ből is kifogy a szufla - Russel Wilson
tenorx
😀 Kurvára bejött mind 😀
több mint 7 éve
Riverske Philadelphia Eagles Miami Hurricanes 188 — White lives matter