Atlanta Falcons

32 feliratkozó

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 15 827 — a new hope (again)
Kiderült h JMD mégsem akar HC lenni, azaz valszeg Shanny lesz a Niners HC.
empty taxi
Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
peach
Raheem Morris felkészül.
Kenny
Elvileg a qb coach fog előre lépni oc-nak. Nem leszek csalódott emiatt. Ha egy csapat saját stábjánál működik a next man up ott már kultúráról beszélhetünk. És ez még csak quinn második éve. Mondhatni bevált. Reméljük nem lesz visszaesés.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 562 — Omar's Coming Yo!
empty taxi
Pedig majdnem összejött, hogy marad. Habár hc-nak lenni a szakma alfája és omegája, de 40 évesen rookie hc-ként sztem a frisco nem nyerő választás. Jelenleg olyan szinten szét van esve az a csapat, hogy szervezeti kultúrától kell megkezdeni az építkezést, tehát az alapoktól. Ilyen feladatba dörzsölt veterán szakembereknek is könnyeb beletörik a bicskája szóval nem tudom...mindenesetre sok sikert neki ha tényleg ő lesz ott a hc.
peach
Raheem Morris felkészül.

több mint 9 éve
empty taxi

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 270 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...
peach
Készen áll.Mindig.

több mint 9 éve
Creepy Atlanta Falcons 890
Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.
empty taxi
Szerintem érthető, futásra készültünk, meg a többieknek azért volt esélye, mert Vic-et duplázták, legalábbis úgy tünt. Habár nem tudom a snap számait.
több mint 9 éve
BigBaltazar Seattle Seahawks 1 233 — A remény az optimisták fegyvere a valóság ellen
Megérdemelt győzelem, gratulálok.

Go Hawks! Go Hawks! Go Hawks!
több mint 9 éve
Reednek kifejezetten jó meccse volt, plusz Freeney is úgy tűnik elbírta a nagyobb snapszámot. Persze lehet kevés lesz a 3 emberes rotáció, de Upshaw révén van még 1 lap Quinn paklijában.
A Packers OL mondjuk nagyon jó, Beasleytől kéne egy jó meccs, mert ő viszont nem volt faktor szombaton.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Claiborne kiesése mindenesetre nem javít a D kilátásain...

több mint 9 éve
Midnight Atlanta Falcons 1 473
Biztos nagyon nehéz meccs lesz, de szerintem nyerni fogunk.Igaz ehhez nagyon fontos lesz JJ. Nem tudom hogy a sérülése mennyire komoly, remélem 100% os lesz hétvégére. Illetve a D#- nek kell ügyesnek lennie és legalább 1x megállítani a GB támadását. De valahogy még is érzem a potenciált a D#-ben és nem fog Rogers 30 pontot felrakni a táblára, de ha még is akkor remélem Matty ice többet rak fel 😀
több mint 9 éve
min. 30, de lehet inkább 40 pont kelleni fog a w-hez.

több mint 9 éve
Komoly pontháború lesz vasárnap, ezt a meccset is le kellene hozni 0 turnoverrel, azt akkor valszeg nyerünk.

Madden hates me.
több mint 9 éve
Jön a GB. Szépen kéne elbúcsúztatni a csarnokot 😀
több mint 9 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Akkor...GB... ám legyen...

több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 377 — Csodabogár
Grat fiúk, átlépett a csapat az árnyékán, bár még apró lépés de hatalmas jelentőségű

több mint 9 éve
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154402086287842/
empty taxi
Hogy örül az öreg 😀 ez a tánc megérdemel egy SB-t 😉
több mint 9 éve
 www.facebook.com/atlantafalcons/videos/10154402086287842/

Madden hates me.
több mint 9 éve
6atos Atlanta Falcons 671 — Falcons Fan
Lenne egy kérdésem.
Ha csak az egyik maradhatna akkor Coleman vagy Freeman lenne a választásotok?

Amúgy élmény nézni ezt az offense-t, mindig valami ilyesmit szerettem volna Lions mezben látni nem azt a tuszkolós unalmas szart ami nálunk van.
Remélem megnyeritek a SB-t.
Bazzani
Együtt a kettőt.Egyik nélkül a másik sem lenne ennyire jó.Amúgy én személy szerint Freemant.
Kenny
Tavaly Free jóformán egyedül vitte, látszott is a végére hogy fárad.
Ez a kettős így működik jól ahogy van.
Quinn idény elején mondta hogy Coleman nagy szerepet kap idén ést ezt maximálisan ki is használja.
Szivem szerint inkább máshol hoznék a csapatban áldozatot csak egyben lehessen tartani Őket.

Ja és nyertünk!!!
Mert térerőm csak nekem nem volt délen.
több mint 9 éve
Lenne egy kérdésem.

Amúgy élmény nézni ezt az offense-t, mindig valami ilyesmit szerettem volna Lions mezben látni nem azt a tuszkolós unalmas szart ami nálunk van.
Bazzani
Együtt a kettőt.Egyik nélkül a másik sem lenne ennyire jó.Amúgy én személy szerint Freemant.

több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 161 — Axel Foley
Lenne egy kérdésem.

több mint 9 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
Grat a tegnapi győzelemhez, remélem megnyeritek a következő meccseteket is bárki lesz az ellenfél!
több mint 9 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 154 — Слава Україні! Героям слава! Vreugde van eeuwigheid
...mi lenne jobb?? GB otthon, vagy DAL idegenben?? Hm? ezen kattogok a tegnapi győzelem óta, egyik verzió sem tetszik na...
falconskutya
Szerintem ezen kár pörögnöd, vagy izgulnod, jön amelyik jön, és kész. Aztán úgy legyél vele, hogy igazából mindegy is, mert megveritek bármelyiket.

Örülj a csapat jó játékának, meg az NFC döntőnek. 😊

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Attila Pál New England Patriots Ole Miss Rebels 112
Nem England Houstonban😊
több mint 9 éve
falconskutya Atlanta Falcons Georgia Tech Yellow Jackets 49
...mi lenne jobb?? GB otthon, vagy DAL idegenben?? Hm? ezen kattogok a tegnapi győzelem óta, egyik verzió sem tetszik na...

RiseUp!!
több mint 9 éve
hát ez nagyon erős volt,nem csak a csapat de az edzői stáb is jelesre vizsgázott tegnap.