Baltimore Ravens
46 feliratkozó
2 órája
DL Travis Jones signed a 3 year, $40.5M contract extension with the Baltimore #Ravens that includes:- $16.7M guaranteed at sign
- $9M more next March
- 2.5 years, $31M practical
Cap Hits
2025: $5.4M
2026: $5.5M
2027: $16.3M
2028: $16.8M
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
8 órája
Ravens' highest @PFF grades vs. Bengals:Offense:
Charlie Kolar (86.0)
Derrick Henry (81.9)
Tyler Linderbaum (81.9)
Lamar Jackson (81.5)
DeAndre Hopkins (74.7)
Defense:
Alohi Gilman (82.4)
Travis Jones (81.9)
Dre'Mont Jones (80.1)
Teddye Buchanan (74.5)
Malaki Starks (72.9)
We are just the Ravens!
12 órája
Nem ertelek benneteket es megis.idén? nem mondanám.
Valamiert szeretitek ezt a sportot ami kulonbozo mindenkinek. Es a kerdesem elveztetek a ravens ( ideirhatom a cicak vasast is ) szezont?
En nem es ez akkor is igy marad ha SB lenne a vege esetlegesen.
Es iden nem is erdemeljuk meg, a kulonbseg hogy iden fostalicska a mezony szinvonala es ezert mindenki remenykedik. A gyoztes megerdemelten lesz a gyoztes es annak nem kell magyarazkodnia, de....
no
Voltak pillanatok amiket igen, de idén ebből kevés jutott.
És igen, kifejezetten bosszankodnék ha egy ilyen szezonban érnénk fel a csúcsra, de azért egy SB győzelmet tényleg nem kell magyarázni. Csak szimplán igazságtalan lenne, hogy voltak ennél sokkal impresszívebb szezonjaink is az elmúlt 5 évből, szebb lett volna azokat megünnepelni egy csúcstámadással.
Én már a Bills meccs végén teljes letargiába voltam, és el is engedtem a szezont mert nem látom, hogy győzhetnénk azzal a mentalitással, amivel az elmúlt évekbe (MVP díjak és rekordok ide vagy oda) rendre elbuktunk. Azóta tartom, hogy vagy SB vagy legyen egy igazi totális összeomlás, bármelyik, csak ne ez a középmezőny pokla ami nem elég szar hogy változásokat indítson be, de túl kevés, hogy beleszóljunk érdemben a versenybe.
Szerkesztette: Snagal
12 órája
Mindig valami más megy félre. Mondhatom úgy is, minden év másképp sz@r.Ez tok jol hangzik es vicces es frappans es barmi amit meg akarsz. Atfogalmazom.Nem ertelek benneteket es megis.Soha nem élvezzük a szezont. Ez alap. Mi elszenvedjük.
Valamiert szeretitek ezt a sportot ami kulonbozo mindenkinek. Es a kerdesem elveztetek a ravens ( ideirhatom a cicak vasast is ) szezont?
Es iden nem is erdemeljuk meg, a kulonbseg hogy iden fostalicska a mezony szinvonala es ezert mindenki remenykedik. A gyoztes megerdemelten lesz a gyoztes es annak nem kell magyarazkodnia, de....
no
Jan
Szeretsz igy szenvedni?
no
Vagy 10-15 éve nem volt contender csapatunk, amikor az O volt rendben akkora a D volt ergya, amikor a D állt össze, akkor az OC volt siralom, aztán QB nem volt. Most van QB, de coaching problémák vannak, néha mindkét oldalon.
Szurkolóként mit lehet ezzel kezdeni? Azt nézzük amit kapunk.
13 órája
Ez tok jol hangzik es vicces es frappans es barmi amit meg akarsz. Atfogalmazom.Nem ertelek benneteket es megis.Soha nem élvezzük a szezont. Ez alap. Mi elszenvedjük.
no
Jan
Szeretsz igy szenvedni?
13 órája
Nem ertelek benneteket es megis.Soha nem élvezzük a szezont. Ez alap. Mi elszenvedjük.
no
14 órája
Nem ertelek benneteket es megis. Valamiert szeretitek ezt a sportot ami kulonbozo mindenkinek. Es a kerdesem elveztetek a ravens ( ideirhatom a cicak vasast is ) szezont?
15 órája
Eddig volt olyan lehetőség, hogy nem muszáj ellenetek nyerni, de ez a maival elszállt. Tehát mindenképp nyerni kell nálatok, más esély nincs.Pittsburgh győzelemmel el is dőlt, hogy mi csak akkor tudunk bejutni, ha megverjük őket idegenben.Kivéve, ha bukjátok a következő kettőt, mi meg valahogy nyerünk a Browns ellen. Akkor már tét nélküli lesz.
rkstzz
badsco
Patset el fogjuk kapni otthon szerintem.
15 órája
Pittsburgh győzelemmel el is dőlt, hogy mi csak akkor tudunk bejutni, ha megverjük őket idegenben.Kivéve, ha bukjátok a következő kettőt, mi meg valahogy nyerünk a Browns ellen. Akkor már tét nélküli lesz.
rkstzz
15 órája
Pittsburgh győzelemmel el is dőlt, hogy mi csak akkor tudunk bejutni, ha megverjük őket idegenben.
1 napja
MRI today confirmed the torn ACL for Teddye Buchanan.
We are just the Ravens!
2 napja
option jatekok a legjobbak LJ-nek, bar itt a D oriasi hibat vetettFilthy sidearm delivery by Lamar Jackson here to find DeAndre Hopkins. Was this a no-looker? Beautiful. pic.twitter.com/1jBVC6pBVX
— Bobby Trosset (@bobbybaltim0re) December 14, 2025
ez lamar legjobb passza idén. élőben engem is megvezetett, néztem a pálya alját.
gedam
2 napja
Nekem Burrow 5,5 -öt. De nem bánom 😀23 ponttermészetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?Mennyit hoztak volna?
gedam
Benibácsi
gedam
2 napja
gedam
6 263
23 ponttermészetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?Mennyit hoztak volna?
gedam
Benibácsi
2 napja
gedam
6 263
Filthy sidearm delivery by Lamar Jackson here to find DeAndre Hopkins. Was this a no-looker? Beautiful. pic.twitter.com/1jBVC6pBVX
— Bobby Trosset (@bobbybaltim0re) December 14, 2025
ez lamar legjobb passza idén. élőben engem is megvezetett, néztem a pálya alját.
2 napja
természetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?Ezen csak nyerhettél 😀
gedam
2 napja
természetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?Mennyit hoztak volna?
gedam
2 napja
gedam
6 263
természetesen leültettem a ravens védelmet fantasyben, mert ezt ki látta jönni?
2 napja
Steelers ellen tűnt a legegészségesebbnek futás közben Lamar, ennyi reményem van mára. Ha ő valós fenyegetést jelent a földön, akkor megindulhat a futójáték talán. Passzban nem igazán bízom ilyen körülmények között, elvileg nagy szél is lesz a hideg mellé.
2 napja
-10 fok lesz a meccs kezdetén, tökéletes idő a kemény Ravens védelemhez és a tökéletes futójátékhoz, ja nem 2002-öt írunk.
We are just the Ravens!
3 napja
Elkezdtem egy kicsit belemelyedni az OL-be es vadasztam a videokat es gyakorlatilag rajuk koncentraltam. Tul sokat nem talaltam, de meg annal is elkeseritobb mint a szemem mond meccs kozben. Nem irok roluk kulon-kulon, nem erdemes idot vesztegetni, de kiemelek ketto dolgot. 1.) Linderbaum sok penzert egyre inkabb nem tetszik. Alapvetoen gyors labon es ez jo a futasnal mikor mozogni kell. Ebben nagyon jo es kesz is a felsorolas. fizikailag meg mindig hatranyban van es ez hatrany mind futasnal es mind passznal. Talaltam par 1-1 passzt es ugye nagyon pici szamokrol beszelgetunk, de egy "zeitler" szerzodesert szeretnem max. De ahogy irtam mar ha nem fizeti agyon edc ( ami hiba ) akkor hozna az 5 korben egy potlast.
1a ) Rozsi is sokat esett vissza, de edc-t ismerve o a kovetkezo LT-nk. pff
2) Monken piszok szar a futashoz, es ahogy GR a passznal o a futasnal gyenge. Persze ez nem jelenti hogy nem tudja mik a jatekok, es mit kellene hivni. A baj hogy nem tudja a finomsagokat tanitani, amitol mukodik is dolog. Es ez piszkosul nem segit a jatekosokon.
A problema hogy a futas az egy meghatarozo sarokko es GR utan a passznak kellett fejlodnie amihez vegre celpontok is kerultek a tablara ( meg ha nem is vilagvero ). Csak sajnos a futas beszakadt es ennek az oka Monken es EDC. A fal a begyakoroltakat tudta volna vinni tovabb GR nelkul is de az uj fiuk nem tudjak es nem eleg tehetsegesek sajat kutfobol. Az hogy emellett az maradt hogy egyertelmu passznal irto gyenge a tarsasag az hab a tortan. De a futas gyengessege az uj dolog.
Tovabb lenditve a dolgokon az is latszik hogy a passz is hol akad el, egyszeruen gagyi a keretunk amit a D-ek megesznek reggelire, ha LJ nem veszelyes labon. Kicserelnek JB-val a cicak nyernenek 2x annyi meccset ( bar ritkan lenne 300 yard dobva ) mint most, JB meg meghalna itt.
4 napja
Ki, de taget kaphat.Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?
Ezzel Jones a 26. legjobban fizetett IDL lett.
Gilman, Van Noy, Falevél és Ricard tőlem mehet.
KeyG
Arby
We are just the Ravens!
5 napja
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is.Likely-nak kifut a rookie szerződése nem ?
Ezzel Jones a 26. legjobban fizetett IDL lett.
KeyG
Ravens , Újpest , Atletico , AS Roma,
5 napja
Linderbaum maradt kérdéses, Likely szerintem trade lesz, de lehet Linderbaum is. Ezzel Jones a 26. legjobban fizetett IDL lett.
We are just the Ravens!
5 napja
The #Ravens and standout DT Travis Jones have reached a 3-year extension worth $40.5M, source said. He gets $25M guaranteed.