NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Carolina Panthers

32 feliratkozó

több mint 13 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding
Smittynek menni szokott ellenük, bár Hall már sajnos nincs 😂
Jakehomer
Most lesz, remélem alázni fogja 😊
Olsen is játszhat, az O rendben lesz, a védelmet kell összekapni, hogy ne villoghasson a fogalmatlan Beck és akkor jók lehetünk.
2-5 here we come 😊

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 13 éve
Sztem behúzzuk, már van net, tudom nézni, ennek be kell jönnie 😊 JAX is ilyen matchup volt, mégis megnyertük.

Mit akarunk játszani? Hát ugye adva van egy futás ellen tragikomikus védelem, innentől kezdve sok lehetőség nincs, pontháború oszt ki jön ki jobban belőle. Hát eddig nem mi, de fog ez még változni.

Amúgy véleményem szerint a szezon után DeWillnek vagy Stewnak menni kell trade keretén belül, kérdés mit tudunk kapni valamelyikükért. Így, hogy Cam ennyire bevált, tök fölösleges két ilyen kvalitású RB. Egyszerűen nincs lehetőségünk kihasználni a képességeiket.

Otah már fel sem tud idegesíteni, vágjuk ki a picsába, nem létezik hogy képtelen egészséges maradni.

JÓSLAT 😊
A byeweekig megnyerjük mindkét meccsünk, aztán utána a csoporton belül is hozunk kettőt (TB, ATL), a Colts ellen is jók leszünk még talán egy W-re, így olyan 6-10 körül fogunk zárni.

Ezzel lesz egy 10. hely körüli pickünk, amit most igen sok mindenre fel lehet majd használni. Az O-ba jöhet egy klasszis WR, Camnek szüksége lesz célpontra Smitty után is, vagy egy sokoldalú falember, akit több helyen is lehetne használni. A védelembe DT-t nem hiszem, hogy drafton kéne nézni, azt inkább FA-n vagy trade útján, DE-ek megvannak, OLB is jöhet Davis kiesése miatt, vagy egy elit CB.

Most nyilván szar a szánk íze a sok elkerülhető vereség miatt, de azért ne úgy fogjuk fel, hogy minden ami jó az Cam miatt van, ami szar az pedig Rivera miatt. Én akkor leszek morci, ha nem lesz meg a 6-10 (na jó 5-11-nél se megyek a falnak) és nem vetkőzzük le az év végére a gyökérségeinket (na jó azok nagy részét).

több mint 13 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 768 — Panthers fan
A Washington is szét fog minket futni, ne legyen kétsége senkinek e felől. Rossz matchup a Skins, jól futnak és jó a védelmük. Nekünk azokon a meccseken van esélyünk, ahol gyengébb az ellenfél futójátéka és a védelme (hahó Packers, Saints).

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Továbbra is tartom hogy gyenge meccse volt Camnek, nem lehet meggyőzni 😀 ! Szerencsére külföldi szakértők is megerősitettek ebben.
Lépjünk tovább a Skins meccsre. Az ő támadó játékuk nem hiszem hogy gondot jelenthet a mi elég gyenge védelmünknek. Ami aggasztóbb hogy elég jó a védelmük a futás és a passz ellen is. Camnek nem lesz egyszerű dolga, de szerintem megoldja. LaFellt többet lehetne foglalkoztatni, ügyes a srác, ezt már megmutatta. Remélem Stewnak is bejön egy 100+os teljesítmény mert már nagyon kéne. 2-5-öt várok nagyon. Egy szép W-nek annyira örülnék már. A 3-4-et meg hagyjuk beszélni sem érdemes róla.Delhomme
Nézd, azt gondolsz Cam játékáról, amit jól esik, de az, hogy a külföldi szakértőkre hivatkozol (akiket azért fizetnek, hogy ellentmondásos dolgokat mondjanak, hogy mindig legyen téma), az egészen röhejes. Majdnem olyan rossz, mintha Ricsi okosságait mantráznád 😛

Camnek mindent egyedül kell csinálnia, felfoghatatlan, hogy játszik ilyen jól, az Atlanta ellen alig hibázott (voltak korábban sokkal nagyobb hibái, az más kérdés, hogy egy csomót megúszott). De amíg elképzelés nélkül játszik a csapat, márpedig az elképzelés kimerül annyiban, hogy majd Cam megoldja, addig kurva nehéz eredményt elérni.

Ez az én alapvető bajom, lement hat meccs és fogalmam sincs, mit akarunk játszani. Lehetett Foxot utálni a kockázatkerülő, kiszámítható játék miatt, sőt, azon is lehet vitatkozni, hogy ebben a szar pass happy ligában már nem versenyképes az ő filozófiája, de nála lehetett látni, hogy mit akar megvalósítani. Hosszú labdabirtoklások, sok futás, akkor is ha nem megy, abból play action passzok, néhány nagy play Smittyre, D-ben pedig bend dont break, minimalizálni az ellenfél támadásainak számát, és a RZ-ban megállítani őket. Ezzel low scoring meccsek kikényszerítése, amit jó eséllyel a végére fáradó D ellen meg lehet nyerni - nem véletlenül volt olyan sok game winning drive-ja Jake-nek.

Valaki mondja el please, hogy most mit akarunk játszani, mert én nem látom.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Delhomme Carolina Panthers 61 — 11-5 and counting
"As reported earlier today, RT Jeff Otah has been placed on IR and will miss the remainder of the season."
Miért is ne....A fél kezdőcsapat sérült listán....Next man up! In Byron Bell we trust! 😀

You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 13 éve
John Beck....
Ő fog szarrá dobálni bennünket vasárnap 😊

több mint 13 éve
Továbbra is tartom hogy gyenge meccse volt Camnek, nem lehet meggyőzni 😀 ! Szerencsére külföldi szakértők is megerősitettek ebben.
Lépjünk tovább a Skins meccsre. Az ő támadó játékuk nem hiszem hogy gondot jelenthet a mi elég gyenge védelmünknek. Ami aggasztóbb hogy elég jó a védelmük a futás és a passz ellen is. Camnek nem lesz egyszerű dolga, de szerintem megoldja. LaFellt többet lehetne foglalkoztatni, ügyes a srác, ezt már megmutatta. Remélem Stewnak is bejön egy 100+os teljesítmény mert már nagyon kéne. 2-5-öt várok nagyon. Egy szép W-nek annyira örülnék már. A 3-4-et meg hagyjuk beszélni sem érdemes róla.

You can tell me I'm short. You can tell me I'm slow. You can tell me I can't run. You can tell me I ain't gonna be nothing.But I'm wearing this jersey, baby. I'm wearing this jersey.
több mint 13 éve
Ezt a meccset sem láttam sajnos, úgy tűnik ez nem jó ómen...

Ennek ellenére továbbra sem érzem, hogy el kéne keseredjünk, ha jövőre is itt tartunk akkor lesz gáz. Modjuk ez a 3-4 remélem csak vmi elmeháborodás szüleménye, totálisan alkalmatlan rá a keret, nincs NT (Fu 4-3-ban is a leggyengébb lánccszem, 3-4-ben még hatványozottabb lenne a szerepe, bele se gondoljunk mi várna ránk. Nem lesz rossz ez a védelem, jövőre ha hozunk egy normális DT-t, McClainnek már vannak megvillanásai (az elfogadhatótól még azért messze van) a két DE überkirály, Beason elképesztően fontos láncszeme a védelemnek, hizem hogy vele nem így nézne ki az egész (mondjuk jó nagy faszság volt egy meccs miatt kockáztatni az egész szezont...) A secondary jobb, mint vártuk, plusz még ha Hogan felépül, már Pughot sem kell majd erőltetni. Az Offense meg adott, azzal nem nagyon lesz bajukn az lekövetkezendő időben.

Szóval reménykedjünk, mást nagyon nem tehetünk.

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
sziasztok elég menő egyedi sorszámos Panthers-es órák akciósan eladók! ha érdekel szóljatok vagy írjatok erre: krisz@klugex.com és mondjátok h itt találtatok erre. Itt vannak képek: ( http://www.klugex.com/mm5/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=hu&Product_Code=NF45&Category_Code=KOR )
több mint 13 éve
Az utolsó picknél már mindegy volt, azért dobta, hogy ütközhessen utána egyet 😀
Az elsőt éreztem leginkább az ő hibájának, még ha pechünk is volt a labda pattanásával, de hogy egyáltalán bele tudott érni a védő, az az ő hibája. A másodiknál szar volt a playcall, sokadszorra próbáltuk meg ezt a screent, simán leolvasta a D, és nem teljesen elvárható Camtől, hogy lereagálja a DT visszalépését. Mondjuk így is egy bravúros egykezes elkapás kellett a pickhez, amiket DT-k azért nem szoktak mindennap megcsinálni.

Ha kivennénk Camet és visszaraknánk Jimmyt, ez a csapat rosszabb lenne, mint a tavalyi, ez Rivera legnagyobb kritikája.

A legújabb, hogy bedobták a 3-4-re váltást. Ja, végül is pazaroljuk el az egyetlen posztot, ahol rendben vagyunk (DE), legyen még szarabb a DL, erre van szükségünk.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Delhomme!

Newton fantasztikus volt. Nem értem mért nem volt jó?
Óriási nyomás alatt játszott, tudatosan rookie QB ellen szokás ez. De nagyon jól teljesített. Az első pickje a drive végén pech volt, felpattant. És még ettől sem eset vissza. Pedig ott az nehéz.
Miket futott? Egyszer eltűnt a védők közt, aztán csak azt látod, hogy száguld előre. De ezt hogy? Egy sackből úgy dobta ki, hogy vissza kellett nézni, de tényleg incompletre hozta, rendkívül higgadt megmozdulás volt az is.
Nem egy esetben két-három védő is odaért mire dobott. Akkor is higgadt volt. A védők nem remekeltek, és csak az ő drivejai miatt nem voltak állandóan a pályán. Gonzalezzel például semmit nem tudtak kezdeni.

Ami hibája volt, az az utolsó két pick. De és azonban.
Az első 24-17nél volt pár perccel a vége előtt. Ez game winning drive, ott nem lehet szarozni, ott dobni kell. Ott ár taktikázni, időt húzni nem éri meg. Ha pick esély ha nem, dobni kell. ÉS ő dobott. Ez nem rookieként is belefér. Itt Brady is dob picket, muszáj elengedni.
Aztán mi is volt? másfél perc és vége a meccsnek. Végképp muszáj hail marykkel haladni. ÉS pár dobással, megint óriási nyomás alatt eljutott egy perc alatt a red zónába! Ezt sem mindenki tudja. Ez nagyon fontos értékmérő, hogy utolsó percben, főleg pick után erre ki képes és ki nem. Ő igen.
Aztán ott egy pick, és kész, game over. De sztem sokan erre emlékeznek, és ara meg nem ,hogy előtte miatta volt meccsben a csapat. Ezzel a Párducmintával ezt lehetett kihozni, mint QB. Kellett volna neki adni esélyt, hogy nem a végén hátrányból ilyen sürgős GW driveokkal kelljen operálni nulla pass protectből, akkor lehetne kritizálni, hogy 3 és fél negyeden át tartotta a csapatot, egy annyira nem is rossz futással megtámogatva. A végén hibázott kettőt, ez igaz, de miért?
Össze lehetne vetni, hogy Clausen hasonló esetekben mit művelt. Ez a Panthers sem sokkal erősebb pedig, mint a tavalyi.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 13 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 213 — Egyéb témák lakó
A Falcons egy középszar csapat, Jakehomer
Minden korábbi hozzászólásod megbocsátva 😀

Végig a Panthersnek szurkoltam, és egyetértek azzal, amit írsz, simán látható volt, hogy mikor, mi fog történni, de egyszerűen megint elfogyott a csapat.

több mint 13 éve
Talán az idény legrosszabb mérkőzése volt, de mindig emlékeztetnem kell magam ilyenkor, hogy új csapat,új edzők új minden. Éppen ezért én még nem kezdtem el kételkedni egyikben sem. Sok hibával játszunk ez tény. Camnek ez volt talán a leggyengébb teljesítménye ,de hát rookie nem szabad tőle mindig extra teljesítményt várni. Most látszik igazán mennyire rossz volt hogy ilyen rövid volt az előszezon. Ettől függetlenül, azért én biztos vagyok benne hogy karácsony környékére komoly ellenfele leszünk a legjobb csapatoknak is, csak egy kis idő kell. Cammel meg egyet értek nincs értelme egy emberre mutogatni ,ez egy csapat a Carolina Panthers szar ha szar és a Carolina Panthers az isten ha végigver mindenkit. Ez utóbbit várom a következő idényekben 😊

több mint 13 éve
Minden héttel egyre inkább megrendül a bizalmam a coaching staffben. Ha nagyon negatív akarok lenni ,azt mondanám, hogy Rivera szétbaszta azt az egy dolgot, ami tavaly működött (Defence), támadásban meg csak azért javultunk, mert Cam minden várakozást felülmúl.

A Falcons egy középszar csapat, pontosan tudtuk, hogy mit fognak csinálni, az ég világon semmi meglepőt nem húztak, de nem tudtunk mit kezdeni így se velük. Ez coaching hiba.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Számomra mindig a Falcons elleni meccsek az idény csúcspontjai. Ha őket verjük, az jóváteszi ezeket az elbaszott meccseket 😊

Bár nincs jó csapatuk idén, azért valószínűleg nehéz lesz, Turner így kicsit lelassulva is sok lesz a védelemnek, nyilvánvalóan ez a meccs kulcsa, limitálni kell a futójátékukat. Sajnos meglepne, ha ebben komolyabb sikereket érnénk el. Gonzalezre sincs igazán emberünk, gondolom rajta is Godfrey lesz, mindenesetre sok rövid, gyors passzt várhatunk - ugye Ice ice baby eleve el se lát 15 yardnál messzebbre, ráadásul CJ és Hardy szétszedi a Falcons OL-t, mire kibontakozna egy hosszabb passz lehetősége.

A Falcons D nem rossz, de nem hiszem, hogy ellenük ne jönne össze a szokásos 24-27 pont, Smittynek menni szokott ellenük, bár Hall már sajnos nincs 😂
A RZ-ban sem szabad leállni a futással, ahogy szoktuk, és hát a legfontosabb, hogy végre le kell szokni arról, hogy pontokat ajándékozunk az ellenfélnek.

Best case scenario: ha az elején megfogjuk a futásukat és sikerül elhúzni egy kicsit, akkor blowout is lehet belőle. Csak a győzelem az elfogadható eredmény. 12-4 here we come 😛

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Úgy tűnik az lesz a megoldás hogy szarul játszunk és győzünk mert ahogy elnézem máshogy nem megy...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
Még nagyobb örömet okozna ha több győzelem lenne... Igaz még csak a szezon elején járunk...JUNIOR46
így igaz lehet még 12-4 😀 , nagyon örülnék, ha megtanulnánk nyerni, vagyis nem elveszíteni,mert a szezoon előtt nem voltak nagy elvárásaim, új irányító új edzők, új csapat, de most hogy látom hogy hogy játszunk, nem tudom lenyelni, hogy mindig elszúrjuk a végén, kivéve a Jax ellen, amikor meg baromi szarul játszottunk.

több mint 13 éve
JUNIOR46 Carolina Panthers 1 335 — El Tigre Grande
Még nagyobb örömet okozna ha több győzelem lenne... Igaz még csak a szezon elején járunk...

Büszke vagyok arra hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek és hogy egy ilyen defense lehet velünk! (Vasyl Jordan Nyíregyháza Tigers QB)
75
75
több mint 13 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 910 — Amerikai sportok rajongója
Hihehtelen szimpi idén ez a Panthers nekem!! Úgy alakult hogy az idei 5/4 meccseteket láttam, és mindegyik fantasztikus volt, nagyon jó játékkal. Sajnálom hogy ezzel is csak 1-4 van jelenleg, midnenesetre idén öröm nézni a Panthers meccseit.
több mint 13 éve
Egyrészt el kell ismerni Rivera munkáját, mert a csapat jól van felkészítve, a Bears meccset leszámítva a game plannel se volt szerintem gond, nem véletlen, hogy mindig meccsben vagyunk, ez nagy pozitívum egy rookie HC-tól. De a meccs menedzselése egyszerűen siralmas, rossz döntések sora, az órával nem tud gazdálkodni, ráadásul ez az ő D-je, ami a végjátékokban sorra adja fel a TD-ket, ami elfogadhatatlan.Jakehomer
Szerintem ez a jobbik variáció, meccselésben könnyeb fejlődni, mint egy normális csapatot összerakni. Majd a 20. meccsén HC-ként már nem fog ilyen faszásgokat csinálni (legalábbis nagyon remélem).

Azt meg azért ne feledjük, hogy a D-ből kiesett a csapat erőssége, a két legjobb LB, az egyetlen veterán DT, és játszottunk a liga elitjébe tartozó offensekkel.

Plusz ott van a senkiházi Mare kihagyott PAT-ja, két ilyen idióta momentumon négy pontot buktunk.Jakehomer
Na erre viszont nagyon kivagyok, Kasay elküldése a legnagyobb hiba volt, mind szakmai, mind morális szempontból...

több mint 13 éve
Nanee most nem játszott rosszul, az, hogy a végén elvették tőle azt az elkapást egy kis pech is volt. És tény, hogy ő tudja a legtöbbször üresre játszani magát, nem véletlenül dob rá annyit Cam. Ha mindig úgy játszana, mint tegnap, azt elfogadnám (ugye ott volt az a TD-t érő szép blokkja is DWill futásánál).

Egyrészt el kell ismerni Rivera munkáját, mert a csapat jól van felkészítve, a Bears meccset leszámítva a game plannel se volt szerintem gond, nem véletlen, hogy mindig meccsben vagyunk, ez nagy pozitívum egy rookie HC-tól. De a meccs menedzselése egyszerűen siralmas, rossz döntések sora, az órával nem tud gazdálkodni, ráadásul ez az ő D-je, ami a végjátékokban sorra adja fel a TD-ket, ami elfogadhatatlan.

Kint azon a 3rd & 2 hosszú passzon vannak kiakadva, ami után a Saints a győztes drive-ot vezette. Persze, értem én, hogy miért, tényleg ment a futás egész nap, de azt a playt így aludva rá egyet is megvédem. A Saints D telepakolta a boxot és egyedül hagyta Smitty Robinsonnal, szerintem no brainer döntés volt rá dobni. Smitty meg is verte simán, ha Cam dobása jó, az gyakorlatilag a győzelmet jelentette volna.

Időnként muszáj kockáztatni az ilyen meccseken és az egy jó matchup volt nekünk. Arról nem is beszélve, hogy semmi nem garantálja 1) hogy sikerült volna futással megcsinálni a 1st downt tele box ellen, 2) ha sikerült volna is, még elég messze voltunk a FG-tól, nem volt tuti a pontszerzés egyáltalán.

Én még mindig az időkérésen vagyok kiakadva. Mert mi van, ha 12-en voltunk a pályán? Szúrják ki a bírók, de ne MI állítsuk már meg a Saintsnek az órát, minden idők egy legnagyobb HC faszsága volt. Azt se értem egyébként, hogy 5 másodperccel a vége előtt mi a fenének kell bejönni a ST-nek, maradjon fent a D az FG-re, és akkor biztos nem lesznek 12-en a pályán, utoljára 10 éve blokkoltunk rúgást kb (ha nem számítjuk az elcsalt Dallas elleni blokkunkat).

Plusz ott van a senkiházi Mare kihagyott PAT-ja, két ilyen idióta momentumon négy pontot buktunk.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Sajnos nem láttam a meccset költözés miatt (az új kecóban még se net se TV 😕 ), de majdnem bejött a tippem.

Ahogy nézem szokásos formánakt hoztuk, mondjuk a statokat nézve, mosz azért nem olyan gáz a vereség, persze lett volna sansz nyerni... 😕

Idén összeáll az O, jövőre Beasonnal a D, és szérúgjuk mindenki seggét 😊
Rivera addig beletanul a HC szakmába, mert bár valóban faszkodik meccs közben, azért jó csapatot hozott össze, az egyetlen szépséghiba, hogy nem tudjuk behúzni a meccseket. Egyelőre. De eljön annak is az ideje.

De addig is könyörgöm, Legedut hagyjuk már és legyen LaFell a no2 WR. Köszönöm.

több mint 13 éve
Kezd nagyon elegem lenni abból ,hogy mindig elbsszuk a meccset. Ami baromságot mi 5 meccs alatt összehoztunk azt Fox-al egy szezon alatt sem. (Ez enyhén túlzás tudom, de nagyon idegesítő) Jobban tartottam Cam-től szezon előtt de mint kiderült nem ő a leggyengébb láncszem . A kulcs playeket se sikerül mondjuk megoldanunk. Benntmarad egy időkérés , na meg az ajándék pontok az ellenfélnek....hihetetlen.

több mint 13 éve
A szokásos, megtaláltuk az utat a vereséghez.

Rivera kurva szar HC.

Tepper takarodj!
több mint 13 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A Saintset megverjük, itt hallottátok először 😊Jakehomer
és utoljára 😉