Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 3 éve
Mikey
18 758
Mármint RG poszton kell a vizesfiút betenni. A végén még Trey Hill fog kezdeni, csodálatos. 😊Szerk.: Most olvasom pont, hogy Carman aktiválva lett a Covid-listáról, szóval nincs baj.
A szezon közben waiverre tett, és onnan érkező játékosoktól szerintem felesleges várni bármit is. Hogy esetleg Apple-höz képest kevésbé rossz, az még nekem nem tud örömöt okozni. 😀
Szerkesztette: Mikey
több mint 3 éve
Szipeter
1 655
Az eddigi legnehezebb meccsünk lesz a Lions ellen. Elvileg nyerni kellene, de Mixon még nincs rendben, Perine Covid, RG posztra meg a vizesfiút kell betenni. A Ravenstől és a Vikingstól is giga balszerencsével kaptak ki, csak ne ellenünk törlesszen Fortuna. Tre Flowers érkezésének örüljünk? Szerintem Applenél csak jobb lehet, bár hawks topikban nagyon savazták.
Szerkesztette: Szipeter
több mint 3 éve
SirPub
1 460
Nem tudom ki hogy van vele, de én a meccs után két órát forgolódtam, annyira idegállapotba kerültem (Máónika!).Nem érdemeltünk győzelmet, mert Crosby hibái tartottak minket meccsben, de ennyi erővel a GB se érdemelte meg.
A végén miért nem megyünk rá 4&2-re, mikor kétszer is simán megcsináltuk korábban (meg még egyszer, amit holding miatt visszafújtak)? Persze utólag okos az ember (bár feleségem a tanú, hogy én mit ordibáltam a tv-nek, hogy mennyünkmárrá), de egy 22 éves rookiet oda állítani, hogy “Fiam, akkor a karriercsúcsot rúgd már meg a győzelemért!” jobb döntés?
Rettentő fájó ez a vereség, mert könnyen megnyerhettük volna. És nem csak a végén, hanem meccs közben is hagytunk ki lehetőségeket. Ez a GB most fogható lett volna, kár érte.
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
SirPub
1 460
Trae Waynes IR-en. Egyszer remélem vki kiszámolja az órabérét.Fu, azt inkább ne.
nasheem
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 3 éve
Trae Waynes IR-en. Egyszer remélem vki kiszámolja az órabérét.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 3 éve
Miknar
515
Shipley-t imádtam én is. Kár, hogy a sérülése hamar kicsinálta. Amúgy Boyd-nál jobb slot nekem nem kell. Most is végig pályán volt, de alig ment felé labda. Valahogy nincs meg az összhang közte és Burrow között. Az OT INT is ebből jött.@nasheem: Eloszor is kosz a Carman statot. Igy valoban nem olyan veszes mint amilyennek nekem tunt 😊
De ha van egy jó playbookod, vannak jó játékaid, akkor nem lehet gond a játékba hozása, mert nagyon jó az 50-50-es labdáknál és szinte soha nem droppol. ebben jobb Higginsnél és Chasenél is. Mégsem kap labdát. A játékhívásunk egyik nagy hiányosága pont ez. Rá (és Burrowra) láthatóan nem szabad improvizálós utakat hívni, de ha tervezett utakat fut, mindig van előnye. Flat-ben rohadt jó, de jó az out/drag és curl útvonala is. Alig tudják követni. egyszerűen nem értem miért nem dobja meg Burrow sokkal többször. Chase ennél sokkal rázósabb labdákat kap.
(oké, azért sírok, mert fantasyban is nálam van 😊)
nasheem
A Boyd dologhoz meg csak annyit, hogy en is ugyanigy sirok ezen fantasy csapat nelkul, sot tovabbmegyek: ha ez igy megy egesz evben, szerintem ev vegen el akar majd menni. Es meg is tudnam erteni... ennyi labdat amennyit kap, erre Tate is boven eleg. Pedig tavaly meg O volt a WR1, es nalam ott is bizonyitott.
😕
több mint 3 éve
Piszkosul sajnáltam ezt a meccset. Csak koca Bengals drukker vagyok, de nagyon kijárt volna a gárdának. Ráadásul lehet, hogy 1 ilyen W hiányzik majd év végén az AFC 7. helyéhez.A nagyobb baj viszont, hogy én is úgy érzem a legnagyobb gond az oldalvonal mellett van. Csak bele ne kerüljön Burrow ugyan abba mint Rodgers. Hogy a túl jó játék alapján nem derül ki, hogy nem a megfelelő ember van a HC székben.
Nehéz egyszerre a sikereknek drukkolni és annak, hogy a vezetőségről derüljön ki, hogy alkalmatlan és váltsák le őket.
A tehetség utat tör dologban nem annyira hiszek, de persze best scenárió volna, ha Taylorról derülne ki lassan, hogy jó vezetőedző és ért a támadósorokhoz.
Mindenesetre a legjobbakat a Joe, Ja'Marr duónak. Ha a playdesing és calling nem is tetszik annyira a keretkialakítás talán elindult egy jó úton idén.
Liverpool Fc
több mint 3 éve
nhm
1 254
Igazad lehet, de:Ezt a meccset nagyon sajnálom, simán megvolt már a rendes játékidőben... time managment ugye... egy Rodgers-nek nem hagyunk ennyi időt... 😕Nem igazán értem amit írsz a time management kapcsán. Nem azért nem nyertetek, mert Rodgers elvitte a csapatot FG távolságig, hiszen kimaradt a rúgás. Azért nem nyertetek, mert nem rúgtátok be a saját 57yardos kísérleteteket (ahogy Crosby is kihagyott egy extra pontot és 2 FG kísérletet, gyakorlatilag ezért volt esély a győzlelemre, meg a jó red zone védekezésetek végett).
Chase qrva jó volt, csak ne legyen egyedül, mert akkor olyan lesz mint Green. (kedvenc WR-em, mégsem szeretném, ha úgy alakulna)
kellene egy jó slot, emlékeztek Shipley-re? (papíron wr-corp adott...)
És azt figyeltétek, hogy a hétvégi meccsen egyetlen egy zászló nem volt dobva? (talán egy delayed volt)
nhm
gbol
22:22 után, amikor Crosby kihagyta a FG-t, volt vissza 2:12 ...
Ezt azért ki lehetne "matekozni" egy 35-40yd-os FG attempt-re... de legalább annyit elérek, hogy ne tudjanak Rodgers-ék visszajönni!!
(Mi: 6pass, abból 2kuka, 2run)
57yardról kell rúgni... kapufa...
OT-t hagyjuk... 😉
több mint 3 éve
gbol
383
Ezt a meccset nagyon sajnálom, simán megvolt már a rendes játékidőben... time managment ugye... egy Rodgers-nek nem hagyunk ennyi időt... 😕Nem igazán értem amit írsz a time management kapcsán. Nem azért nem nyertetek, mert Rodgers elvitte a csapatot FG távolságig, hiszen kimaradt a rúgás. Azért nem nyertetek, mert nem rúgtátok be a saját 57yardos kísérleteteket (ahogy Crosby is kihagyott egy extra pontot és 2 FG kísérletet, gyakorlatilag ezért volt esély a győzlelemre, meg a jó red zone védekezésetek végett).
Chase qrva jó volt, csak ne legyen egyedül, mert akkor olyan lesz mint Green. (kedvenc WR-em, mégsem szeretném, ha úgy alakulna)
És azt figyeltétek, hogy a hétvégi meccsen egyetlen egy zászló nem volt dobva? (talán egy delayed volt)
nhm
Szerkesztette: gbol
több mint 3 éve
Carman nálam érzésre viszont jó gyengének tűnik, már másodjára érzem azt hogy Ő lóg ki legjobban az O lineból viszont a J.Williams-Spain-Reiff hármas szerintem tök okéPFF OL grade-ek az eddigi 5 meccsre:
Miknar
LT: Williams, 72.3 (13th of 64)
LG: Spain, 66.7 (15 of 65)
C: Hopkins, 29.0 (31 of 33)
RG: Carman, 54.0 (29 of 65)
XSF, 41.7 (N/A)
RT: Reiff, 53.0 (40 of 64)
Bengals overall rank: 13th of 32
Carman átlagos. Egy újonctól nem rossz, persze lehetne jobb is. XSF-hez képest viszont így is erősítés. Hopkins pedig végre utolérhetné magát. Róla borzasztóan sok nyomás jön. Ha pl megfogja legalább 2mp-ig az emberét, akkor már 0-0nál lett volna egy hosszú Chase TD. Így meg drop lett és egy komoly ütés Burrown.
több mint 3 éve
Shipley-t imádtam én is. Kár, hogy a sérülése hamar kicsinálta. Amúgy Boyd-nál jobb slot nekem nem kell. Most is végig pályán volt, de alig ment felé labda. Valahogy nincs meg az összhang közte és Burrow között. Az OT INT is ebből jött. De ha van egy jó playbookod, vannak jó játékaid, akkor nem lehet gond a játékba hozása, mert nagyon jó az 50-50-es labdáknál és szinte soha nem droppol. ebben jobb Higginsnél és Chasenél is. Mégsem kap labdát. A játékhívásunk egyik nagy hiányosága pont ez. Rá (és Burrowra) láthatóan nem szabad improvizálós utakat hívni, de ha tervezett utakat fut, mindig van előnye. Flat-ben rohadt jó, de jó az out/drag és curl útvonala is. Alig tudják követni. egyszerűen nem értem miért nem dobja meg Burrow sokkal többször. Chase ennél sokkal rázósabb labdákat kap.
(oké, azért sírok, mert fantasyban is nálam van 😊)
Szerkesztette: nasheem
több mint 3 éve
nhm
1 254
Ezt a meccset nagyon sajnálom, simán megvolt már a rendes játékidőben... time managment ugye... egy Rodgers-nek nem hagyunk ennyi időt... 😕 Chase qrva jó volt, csak ne legyen egyedül, mert akkor olyan lesz mint Green. (kedvenc WR-em, mégsem szeretném, ha úgy alakulna)
több mint 3 éve
Ez az Evans, az LB Evans, igaz? Az RB most végre többet lehet pályán. Ő szerintem rohadt jó lesz. Igaz hogy így nincs power runner a keretben, de újabb ok a kreatívabb playek mellett. Tudom ez nem ezen múlik...Azt érti vki, hogy Cam Sample miért játszik ilyen keveset? Wyatt Ray snapjeit simán neki adnám. Kb a leghatékonyabb DEnk a csávó. Megnézem nagyobb szerepben.
több mint 3 éve
Mikey
18 758
Valóban sokkal jobb az elődeinél, és talán szerencsésebb lenne, ha nem kellene ennyiszer 50+ yardról, ill. meccsdöntő szituban rúgnia.- - -
Jordan Evans ACL szakadás miatt IR, Carman és Perine pedig COVID lista. Lassan elfogynak a guardok és a futók.
több mint 3 éve
Miknar
515
Jójó elírtam😅 Mcphersonra gondoltam, a kickerünkre 😊❤️Az eddigi Nnugent/Bullockokhoz képest nekem nagyon szimpi a srác
több mint 3 éve
Mikey
18 758
McPearson az kicsoda?
több mint 3 éve
Miknar
515
Már vagy 3x nekikezdtem ide írni egy kisregényt de úgy felcsesztem magam mindig, hogy visszatöröltem az egészet, most megpróbálom egy lendülettel kiírni magamból a lényegetEz a csapat simán ott lehetne az NFL TOP15ben tehetség alapján.
A D-vel nem tudom mi történt tavaly óta (valakinek van erre tippje?) de sokkal jobban mutat, az O nál meg hemzsegnek a tehetségek. Carman nálam érzésre viszont jó gyengének tűnik, már másodjára érzem azt hogy Ő lóg ki legjobban az O lineból viszont a J.Williams-Spain-Reiff hármas szerintem tök oké
Persze vannak problémák mint mindenhol, halott TE játék pl, de nem ez a fő gond itt, hanem a normális edzői munka hiánya
Amíg Taylor itt van, én nem várok nemhogy valami kiugró dolgot, de még azt sem amit minimumnak ki lehetne tűzni ezzel a kerettel: a POba jutást.
😕
Szerk: Téged továbbra sem tudlak hibáztatni McPearson ❤️ ez talán sok volt így elsőre. 2 meccset már nyertél nekünk normális távról, az utolsó pillanatokban, részemről a bizalom itt megvan
Szerkesztette: Miknar
több mint 3 éve
Szipeter
1 655
Kegyetlen meccs volt, még most is szétvet az ideg. Az OT ban a 49y FG elött 4és inch-nek annyira neki kellett volna menni, sőt talán vissza is nézhették volna, mert szerintem meg volt a FD. Nem lett volna szabad, ekkora nyomást tenni egy 22 éves rúgóra. Az OL katasztrófa volt, Boydot alig használjuk, TE játék megint nulla, Sample vállalhatatlan, semmit nem tud elkapni. A sérültekről van már hír, mi ez a torokbevérzés, ilyet hallotatok már? Bates se nézett ki jól.
Awuzie brutál jó volt nagyon kell a CB sorba, ne döljön ki megint, mert Appleből bohocot csinál mindenki.
több mint 3 éve
Volt pozitívum, de az OTban elkövetett amatőr hibák miatt idegesítő lett. És nem a kihagyott FG fájt a legjobban.Ez a Packers védelem simán verhető volt. Ha normális playeket hívtunk, keresték a labdát. De ha minden ötödik play nem sablon, akkor ellenük sem tudsz gördülékenyen haladni.
Összességében hozta a csapat, amit vártam, de ennek ellenére is rossz a szájíz.
több mint 3 éve
Morfil
585
Burrow nagyon fasza, es a csapat is egyre jobban megy.Amit nem igazan ertettem hogy OT soran 4&2-nel egy korabban kihagyott FG utan miert nem probaltak meg inkabb haladni.
NFL Comeback Player of the Year 2023 odds, via DraftKings:
• Damar Hamlin: -150
• Joe Flacco: +100
It's a tough race here folks, they both make good cases
Joe Flacco - sucked last year, doesn't suck this year
Damar Hamlin - died, is not currently dead
több mint 3 éve
"Torokzúzódás"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Burrow miért ment/van kórházban?
több mint 3 éve
Köszönöm a mai estét!
több mint 3 éve
munoz
1 213
Bohózat lett belőle, kár, hogy nem mi nevettünk a végén. Mondjuk a rendes játékidő végén a time managementért Taylor megérdemelne egy jó nagy tockost. Az O kapcsán nagyon kellett volna, hogy Chase mellett más is tényező legyen, a WR-ek vagy a TE-ek közül.
több mint 3 éve
Reméljük Burrownak (Taylor szerint) elég volt ennyi meccs a belerázódáshoz. Az injury riportokról ordít, hogy tömni kell az elkapókat labdával. Sajnos ez a túloldalra is igaz.