Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 13 éve
Az "öregek" közül szerintem engedünk majd el bőven.nasheemAz biztos.
Bár nem öreg, de a lényeg hogy Roland menjen!! ...és akkor részemről A++ lesz az offseason. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
Hol kell jelentkezni? 😊Pacman ?gabtsiIsmeritek az álláspontomat Adam Jones kapcsán. Mint CB nem vagyok oda érte, visszahordó pedig bárkiből lehet.Mikey
Az "öregek" közül szerintem engedünk majd el bőven. Pacman viszont érzésem szerint marad.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Pacman ?gabtsiIsmeritek az álláspontomat Adam Jones kapcsán. Mint CB nem vagyok oda érte, visszahordó pedig bárkiből lehet.
több mint 13 éve
Az én boldogságomhoz elég lenne a Csöcsöst megtartani. Erősen tartok tőle, hogy lelép.nasheemmeglátjuk. most már szinte biztos hogy hagyjuk, hogy beárazza a piac. ha első pár nap valamelyikén elkel egy neves FA akkor jó eséllyel túlfizették, ha ezen túljutunk, és Smith-nek nincs szerződése, javolnak a esélyeink.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Ha még Howardot is aláíratják - Smith mellett természetesen - maximálisan elégedett leszek a csapat munkájával a saját FA-k terén.Eddig tényleg nagyon biztató, de az említettek mellett (vagy Newman helyett) én szívesen látnám újra Pacmant is.
Ill. még a két öreg - Newman, Clements - kaphatna szerződést, mert cserének és a veteran leadership miatt tök jók lennének.
De ha őket elengedik, sem fogok könnyeket elmorzsolni.
Nagyon kíváncsian várom, hogy FA piacról ki(k) jön(nek), már ha hoznak valaki(ke)t.Mikey
Annyit tud CB-ben, mint Newman, ráadásul visszahordóként is van benne 1-2 év.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 13 éve
Ha még Howardot is aláíratják - Smith mellett természetesen - maximálisan elégedett leszek a csapat munkájával a saját FA-k terén.Az én boldogságomhoz elég lenne a Csöcsöst megtartani. Erősen tartok tőle, hogy lelép.
Ill. még a két öreg - Newman, Clements - kaphatna szerződést, mert cserének és a veteran leadership miatt tök jók lennének.
Nagyon kíváncsian várom, hogy FA piacról ki(k) jön(nek), már ha hoznak valaki(ke)t.Mikey
több mint 13 éve
Ha még Howardot is aláíratják - Smith mellett természetesen - maximálisan elégedett leszek a csapat munkájával a saját FA-k terén.Ill. még a két öreg - Newman, Clements - kaphatna szerződést, mert cserének és a veteran leadership miatt tök jók lennének.
Nagyon kíváncsian várom, hogy FA piacról ki(k) jön(nek), már ha hoznak valaki(ke)t.
több mint 13 éve
Simmons újraigazolása is jó hír. Tartottam tőle, hogy máshol komolyabb feladatot kap. Jó kis STt rakott össze.
több mint 13 éve
nap híre!és nem is volt drága!
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
The Cincinnati Bengals have signed defensive end Wallace Gilberry to a three-year deal worth $6.75 million, according to ESPN NFL Insider Adam Schefter and ProFootballTalk.com.Eddig nagyon jól alakulnak a dolgok 😊
több mint 13 éve
Hát Harvinért sok pénzt nem fog Brown papa adni. Mondjuk Hawkinshoz képest wide-outban is lehet használni.De ha már választani lehet, akkor én is Boldint kérem 😊
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
Harvin nem tudom mivel jobb mint egy egészséges Hawkins, kb ugyanazt tudják (jó, picivel magasabb, de mindkettő YAC zseni). Plusz nekünk egy konzisztens célpont kell Green mellé, ha már nagy pénzes elkapó akkor inkább Boldin. Azért az úgy para lenne 😊.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Nugent jó. És még jobb lenne, ha kibírna egy szezont egészségesen.Harvin? Pont most olvastam valami olyat a megfelelő topikban, hogy Calvin Johnson-szintű szerződést akar. Szerinted sanszos munoz? 😀
több mint 13 éve
Gondolom ő volt az olcsóbb. Még azt is el tudom képzelni, hogy csak az alkudozás miatt ment a sajtóban, hogy Brown a jelölt?Más: Percy Harvin kérte az elcserélését. Van rá sansz, hogy rámozdulunk?
Reedy szerint újraigazoltuk Nugentet. Személy szerint én Brownra számítottam, de így sem rossz, megbízható átlagot hozott ő is.megyerikrisz
több mint 13 éve
Reedy szerint újraigazoltuk Nugentet. Személy szerint én Brownra számítottam, de így sem rossz, megbízható átlagot hozott ő is.
több mint 13 éve
MarioAna
1 997
na innentől viszont Adrian Wilson-ért szurkolok, hogy valahogy megtalálja az útját ide. Pont olyan SS, akire szüksége lenne a csapatnak. Egyelőre 38.3M $-al vagyunk a cap alatt.
Burrow > Luck valaha is
több mint 13 éve
Jól alakul a mai nap! Harris és Huber is hosszabbított, utóbbi ráadásul 5 évre. 😀megyerikriszNagyszerű. Hubernek fasza éve volt tavaly, megérdemli.
több mint 13 éve
Jól alakul a mai nap! Harris és Huber is hosszabbított, utóbbi ráadásul 5 évre. 😀
több mint 13 éve
Az pedig marha jól hangzik, hogy Hawkins mindösszesen 550 ezret fog keresni.
több mint 13 éve
Az RFA-k közül Peerman 2 éves, Hawkins, Miles és Rey pedig 1-1 éves szerződést írt alá tegnap. Jó!MikeyPeerman és Hawkins nagyon jó, Rey a depth miatt kell, Miles pedig akár több szerepet is kaphat idén, bár ezt még elég korai megmondani az FA és a draft előtt. Annak azért örülök, hogy elkezdtük az újraigazolásokat, nem nyújtjuk a tésztát.
több mint 13 éve
Az RFA-k közül Peerman 2 éves, Hawkins, Miles és Rey pedig 1-1 éves szerződést írt alá tegnap. Jó!
több mint 13 éve
Ebből a szempontból tavaly Nelson esetében - bár sokáig ment az alkudozás - de valamit biztatót már tett a tulaj. A vízválasztó az lesz, amikor tizenmilliókat kell kifizetni Atkinsnek. Ha ott nem remeg meg a keze, akkor bizakodhatunk mi is.Smith esetében én is amondó voltam, hogy meg kell tartani, viszont ha az érzelmi kérdésektől elvonatkoztatva tekintek a dologra, akkor teljesen érthető, hogy egy jó szezon volt nagyjából amit letett az asztalra, és ezt követően szeretne a liga legjobban fizetett RT-je lenni, nem hiszem, hogy indokolt. Ráadásul úgy, hogy egy most draftolt elsőkörös kb. öt év alatt kapná meg azt a pénzt, amit ő egy év alatt szeretne. 7M esetén azt mondom, maradjon, de a 9-et erős túlzásnak érzem.
több mint 13 éve
a reményt, hogy 'igen, ebből a csapatból tényleg az NFL meghatározó csapata lehet, amely képes nagy pénzt adni a legjobbjainak és nem ez lesz a sikereinek akadálya!MikeyNekem is errol szol ez a dontes, foleg JJo elengedese utan. Ha ott akarunk lenni az ilyeneket meg kell tartani, mennyivel jobbak lettunk volna JJoval a sorokban..

I have been a Bengals fan for as long as I remember
so I'm used to the season being over in November
több mint 13 éve
Amúgy marha jó lenne, ha Brown bá' megadná a nagy pénzt Andrénak. Na nem a 9 milliót, amit pletykálnak, de valami komoly összeget.Mert akkor talán felkeltené bennem a reményt, hogy 'igen, ebből a csapatból tényleg az NFL meghatározó csapata lehet, amely képes nagy pénzt adni a legjobbjainak és nem ez lesz a sikereinek akadálya!'
Ám ha nem adja meg, akkor majd élhet bennem továbbra is az a beletörődöttség, hogy marad a Bengals a 'mindenkinek szimpatikus erős kiscsapat' kategóriában.
Vagy csak én látok bele túl sokat ebbe a kérdésbe?