Cleveland Browns
41 feliratkozó
több mint 2 éve
Az egyebkent erdekes es egyben elismerest erdemel hogy Watson serult vallal csinalt 14/14-et es 130 yardot az 1/9 INT utan. Lehet tenyleg igy kellene hagyni. If he dies he dies.www.youtube.com/watch?v=qS7KCt2WK94
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Ezen a ponton viszont én DTR-t kezdetném, legalább gyűjti a tapasztalatot, ami az idei szezon (és Watson teherbírása) alapján kelleni fog majd a jövőben. Plusz ha esetleg nagyon homály, akkor jövőre mindenképp kell hozni valakit DW mögé.Ja, és esetleg leülnék meccset nézni is. PJ-t tényleg nem bírja a gyomrom.
Szerkesztette: Joey Tribbiani
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Amúgy félelmetesen nincs szerencsénk idén sérülésekbe, Phillips, a két kezdő OT, chubb, most watson.
több mint 2 éve
Igazából a védelmet sajnálom a legjobban mert ők megérdemeltek volna egy PO-ot.Mivel tradelni már nem lehet, kvázi kár lejátszani a többi mérkőzést, PJ-vel csak szerencsétlen játékosaink testi épségét veszélyeztetjük.
több mint 2 éve
Ilyen a mesében nincs bazmeg.Egy újabb kibaszott évet várhatunk.
Mondjuk így hogy IR rohadt mind1 ki a backup, reális cél egy Dobbs-szal is max wild card lehetett volna. Normális backup azért kellett volna, hogy ne menjen el a szezon ha DWnek esetleg hosszabb időt kell kihagynia.
6-3, 80% esély a POra és kuka a szezon. Ilyen is csak Clevelandben van 😕
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Egyébként k*rvára ezt pofáztam, hogy kell egy NORMÁLIS backup QB.A Steelers offensetol nem kell tartani. Ha Walker nagy hulyeseget nem csinal azt meglehet nyerni.
Erre itt állunk PJ-vel meg DTR-el... Gyönyörű.
ktms
A schedule hatralevo resze papiron a ligaban az egyik legkonnyebb, a playoff meglehet aztan vege a dalnak.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 2 éve
Ilyen a mesében nincs bazmeg. Mondjuk így hogy IR rohadt mind1 ki a backup, reális cél egy Dobbs-szal is max wild card lehetett volna. Normális backup azért kellett volna, hogy ne menjen el a szezon ha DWnek esetleg hosszabb időt kell kihagynia.
6-3, 80% esély a POra és kuka a szezon. Ilyen is csak Clevelandben van 😕
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Nincs meg egy ilyen vilagtalan franchise. Vegre kezd elindulni valami aztan out for season. Gratulalok.
több mint 2 éve
Egyébként k*rvára ezt pofáztam, hogy kell egy NORMÁLIS backup QB. Erre itt állunk PJ-vel meg DTR-el... Gyönyörű.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Persze hogy a mákos Steelers előtt a világ nem látott annyi szerencsét mint ami Mordorban van.🙃
KeyG
Minek ütőttétek annyit. Aztán így is vereség lett 😉
több mint 2 éve
Na ez az out of nowhere hír öcsém 😀
több mint 2 éve
Persze hogy a mákos Steelers előtt a világ nem látott annyi szerencsét mint ami Mordorban van.Vigyázhattatok volna jobban csórikára
KeyG
több mint 2 éve
gedam
6 324
a ravens meccsen egészséges vállal 1/9, törött vállal meg 15/15lehet úgy kéne hagyni.
több mint 2 éve
Ez egy elcseszett balszerencsés franchise
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 2 éve
Paszmek...
több mint 2 éve
Persze hogy a mákos Steelers előtt a világ nem látott annyi szerencsét mint ami Mordorban van.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 2 éve
Ilyet a világ nem baszott ami itt van...
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
QB Deshaun Watson is out for the season.🤦🏻♂️
An MRI of his right shoulder revealed a displaced fracture to the glenoid.
www.clevelandbrowns.com/news/browns-announce-qb-deshaun-watson-is-out-for-the-season
hamsterdealer
több mint 2 éve
QB Deshaun Watson is out for the season.An MRI of his right shoulder revealed a displaced fracture to the glenoid.
www.clevelandbrowns.com/news/browns-announce-qb-deshaun-watson-is-out-for-the-season
több mint 2 éve
Eddig mindig pont ezt mondtam, hogy a végén vhogy mindig behúzzátok a meccset. Volt már 61yos fg meg két kapufás fg, vagy blokkolt fgből visszahordott td, de tegnap nem. Ez már egy másik Browns.Nem hittem én se a győzelembe, de rivális ellen mindig jó érzés.nem tudom, a második félidőre én azt éreztem, hogy a labda mindkét oldalán felénk nőttök. a szoros eredménynem tükrözi a valóságot, egyszerűen tehetetlenek voltunk támadó és védő oldalon is. az első vereségünk, amikor jobb volt az ellenfél. én abban bíztam, hogy most a karma besegít és most mi nyerünk úgy, hogy gyengébbek vagyunk, mint az ellen, de itt nem volt pardon.
Küzdeni nagyon tudunk főleg az ilyen szenvedős meccseken. Védelem spec team megint ember felettit hozott.
Kíváncsi leszek a steelers ellen mit sikerül, figyelgetem őket hetek óta brutál jók az ilyen szoros mérkőzéseken.
P@trik
gedam
több mint 2 éve
SirokThis is *art*
— ESPN Cleveland (@ESPNCleveland) November 12, 2023
(Via @BrownsTherapypic.twitter.com/rMdcOByEj3
több mint 2 éve
Én azt nem egészen értem, hogy miért nem használtátok jobban Andrews-t?Nem hittem én se a győzelembe, de rivális ellen mindig jó érzés.nem tudom, a második félidőre én azt éreztem, hogy a labda mindkét oldalán felénk nőttök. a szoros eredménynem tükrözi a valóságot, egyszerűen tehetetlenek voltunk támadó és védő oldalon is. az első vereségünk, amikor jobb volt az ellenfél. én abban bíztam, hogy most a karma besegít és most mi nyerünk úgy, hogy gyengébbek vagyunk, mint az ellen, de itt nem volt pardon.
Küzdeni nagyon tudunk főleg az ilyen szenvedős meccseken. Védelem spec team megint ember felettit hozott.
Kíváncsi leszek a steelers ellen mit sikerül, figyelgetem őket hetek óta brutál jók az ilyen szoros mérkőzéseken.
P@trik
gedam
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧