Green Bay Packers
77 feliratkozó
4 órája
Na lehet h vissza az egész , állítólag meghekkeltek Gary instajat .Inkabb arrol lehet szo, hogy ha igy elkoszon, akkor egyertelmu, hogy nem marad, ami egy esetleges trade-nel rontja a targyalasi alapot, ugyhogy szoltak neki, higy gyorsan szedje le. De neki valoszinuleg mar mondtak, hogy igy vagy ugy, de tavozik.
nando89
Felkeszul Jenkins…
6 órája
Na lehet h vissza az egész , állítólag meghekkeltek Gary instajat .
6 órája
Gary elköszönt , voltak szép évei nálunk , de ez volt a logikus lepes .Akárhogyan is alakult az utóbbi időszak: sajnálom.
nando89
6 órája
én azonnal bepróbálnám 😊 Egy kis apróért hátha motivált lesz legalább évente kétszer 😀Gary elköszönt , voltak szép évei nálunk , de ez volt a logikus lepes .legrégebben draftolt (aktív) játékosként búcsúzik, reméljük a legjobbakat neki és megtalálja a helyét plusz nem marad NFC északban 😀
nando89
gamerkr
6 órája
Gary elköszönt , voltak szép évei nálunk , de ez volt a logikus lepes .legrégebben draftolt (aktív) játékosként búcsúzik, reméljük a legjobbakat neki és megtalálja a helyét plusz nem marad NFC északban 😀
nando89
6 órája
Gary elköszönt , voltak szép évei nálunk , de ez volt a logikus lepes .
1 napja
Kell a pènzPackers are restructuring safety Xavier McKinney's contract for cap space, per source. Will convert his salary ($4.25M) to a bonus.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) March 5, 2026
6 napja
Ő már a James007 által jelzett B+os ember?The Packers are hiring Cam Achord as their new special teams coordinator, a source said.
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) February 27, 2026
zacknorb
Mert akkor Bisaccia F-- volt.
7 napja
The Packers are hiring Cam Achord as their new special teams coordinator, a source said.
— Rob Demovsky (@RobDemovsky) February 27, 2026
Poloska vagyok.
7 napja
Van benne néhány furcsaság:NFLPA 2026 report cards (GB)
Treatment of Families: C+
Home Game Field: C+
Food/Dining Area: B+
Nutritionist/Dietician: B
Locker Room: A
Training Room: C
Training Staff: C
Weight Room: A-
Strength Coaches: B
Position Coaches: B+
Offensive Coordinator: C
Defensive Coordinator: A-
Special Teams Coordinator: B+
Team Travel: B-
Head Coach: B-
General Manager: B+
Team Ownership: A-
Overall Rank: 21
12 napja
Ezt nézve rejtély, hogy miért nem a GB nyerte a SB-t.🙂 Én amúgy Golden TD-jét tippeltem az első helyre. Nem tévedtem sokat.12 napja
pettine megvan még?Igen, tényleg reálisnak tűnik, hogy MLF-nek esze ágában sem volt leváltani a csapat leggyengébb egységének a vezetőjét, mely állandó Damoklész kardjaként lebegett a csapat felett az egész szezon alatt, s ami mindenki számára nyilvánvaló volt...nyilván nincs, de mlf többször bizonyította hogy nem vált le embereket időben, ezért erős a gyanúmNeked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?Bisaccia out!ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
www.packers.com/news/rich-bisaccia-steps-down-as-assistant-head-coach-special-teams-coordinator-feb-17-2026
casaubon
Fontos_Vidra
gbol
Fontos_Vidra
esz-ki-mo
csak mert már mindenki a bús picsába akarta elküldeni 19-ben a 49-ers elleni konferencia döntő után, de szerencsére vissza lett tapsolva egy évre hogy a Tampa ellen is leolvadjon a Defense ugyanúgy a konferencia döntőben
utána már el lett küldve, későn
Szerkesztette: Fontos_Vidra
12 napja
Igen, tényleg reálisnak tűnik, hogy MLF-nek esze ágában sem volt leváltani a csapat leggyengébb egységének a vezetőjét, mely állandó Damoklész kardjaként lebegett a csapat felett az egész szezon alatt, s ami mindenki számára nyilvánvaló volt...nyilván nincs, de mlf többször bizonyította hogy nem vált le embereket időben, ezért erős a gyanúmNeked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?Bisaccia out!ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
www.packers.com/news/rich-bisaccia-steps-down-as-assistant-head-coach-special-teams-coordinator-feb-17-2026
casaubon
Fontos_Vidra
gbol
Fontos_Vidra
15 napja
nyilván nincs, de mlf többször bizonyította hogy nem vált le embereket időben, ezért erős a gyanúmNeked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?Bisaccia out!ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
casaubon
Fontos_Vidra
gbol
15 napja
Neked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?Bisaccia out!ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
casaubon
Fontos_Vidra
16 napja
Bisaccia out!ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
casaubon
16 napja
Bisaccia out!Végre!
casaubon
Poloska vagyok.
25 napja
A döntőt látva kicsit megnyugodott a lelkem a CHI elleni összeomlás után. Asszem, a Peccet legalább egy TD-vel vertük volna, de ennek nincs jelentősége, mert a SEA-n nem jutottunk volna túl. Még akkor sem, ha Parsons és Kraft játszik. A Seahawks nagyon elkapta a fonalat, csak abban lehet reménykedni, hogy jövőre a GB-nek sikerül ugyanez.
1 hónapja
Stephen Hawking on Epstein island pic.twitter.com/uji3QhT7W5
— NFL Memes (@NFLHateMemes) February 4, 2026
Poloska vagyok.
1 hónapja
Jonathan Gannon
1 hónapja
Elvittük Manniont OCnak.Ez érdekes. Remélem, nekünk sikerül pótolnunk.
dande2
1 hónapja
Elvittük Manniont OCnak.