Green Bay Packers

77 feliratkozó

4 órája
casaubon Green Bay Packers 3 898
Na lehet h vissza az egész , állítólag meghekkeltek Gary instajat .
nando89
Inkabb arrol lehet szo, hogy ha igy elkoszon, akkor egyertelmu, hogy nem marad, ami egy esetleges trade-nel rontja a targyalasi alapot, ugyhogy szoltak neki, higy gyorsan szedje le. De neki valoszinuleg mar mondtak, hogy igy vagy ugy, de tavozik.
Felkeszul Jenkins…
6 órája
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 430
Na lehet h vissza az egész , állítólag meghekkeltek Gary instajat .
6 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 322 — beers & Packers
Gary elköszönt , voltak szép évei nálunk , de ez volt a logikus lepes .
nando89
Akárhogyan is alakult az utóbbi időszak: sajnálom.
6 órája
Toto21 Chicago Bears 7 999
nando89
legrégebben draftolt (aktív) játékosként búcsúzik, reméljük a legjobbakat neki és megtalálja a helyét plusz nem marad NFC északban 😀
gamerkr
én azonnal bepróbálnám 😊 Egy kis apróért hátha motivált lesz legalább évente kétszer 😀
6 órája
gamerkr Green Bay Packers 11 774 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
nando89
legrégebben draftolt (aktív) játékosként búcsúzik, reméljük a legjobbakat neki és megtalálja a helyét plusz nem marad NFC északban 😀

6 órája
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 430
1 napja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
Kell a pènz

6 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 804 — Kinek mit intézett a kormánya
 www.facebook.com/share/p/1LUhbg4Z1K/

Poloska vagyok.
6 napja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 680

zacknorb
Ő már a James007 által jelzett B+os ember?
Mert akkor Bisaccia F-- volt.

7 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 804 — Kinek mit intézett a kormánya

Poloska vagyok.
7 napja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Van benne néhány furcsaság:

NFLPA 2026 report cards (GB)

Treatment of Families: C+
Home Game Field: C+
Food/Dining Area: B+
Nutritionist/Dietician: B
Locker Room: A
Training Room: C
Training Staff: C
Weight Room: A-
Strength Coaches: B
Position Coaches: B+
Offensive Coordinator: C
Defensive Coordinator: A-
Special Teams Coordinator: B+
Team Travel: B-
Head Coach: B-
General Manager: B+
Team Ownership: A-
Overall Rank: 21
12 napja
Ezt nézve rejtély, hogy miért nem a GB nyerte a SB-t.🙂 Én amúgy Golden TD-jét tippeltem az első helyre. Nem tévedtem sokat.
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/638298232_2379282909172180_8158726503103997651_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=596eb7&_nc_ohc=OvCZ4ZH2LB8Q7kNvwEFlunU&_nc_oc=Adk-oem2nMtii46uezdPP0eUpTS4h-xhX5U2BAL9qRWGe7HBl8u9EkzxXlLx2BZex0M&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=Gb46rx2bxZibzSD3Fm3zjA&_nc_ss=8&oh=00_AfvUMTtlBOZ4hbQZFOz1ktyGQoRWHpvUmteMDOPvclCeIg&oe=69AA5977
244.000 Aufrufe · 3.676 Reaktionen | The top 10 @Packers plays from the 2025 season 🧀 | NFL
The top 10 @Packers plays from the 2025 season 🧀
12 napja
Fontos_Vidra Green Bay Packers 1 619
Bisaccia out!

www.packers.com/news/rich-bisaccia-steps-down-as-assistant-head-coach-special-teams-coordinator-feb-17-2026
casaubon
ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
Fontos_Vidra
Neked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?
gbol
nyilván nincs, de mlf többször bizonyította hogy nem vált le embereket időben, ezért erős a gyanúm
Fontos_Vidra
Igen, tényleg reálisnak tűnik, hogy MLF-nek esze ágában sem volt leváltani a csapat leggyengébb egységének a vezetőjét, mely állandó Damoklész kardjaként lebegett a csapat felett az egész szezon alatt, s ami mindenki számára nyilvánvaló volt...
esz-ki-mo
pettine megvan még?
csak mert már mindenki a bús picsába akarta elküldeni 19-ben a 49-ers elleni konferencia döntő után, de szerencsére vissza lett tapsolva egy évre hogy a Tampa ellen is leolvadjon a Defense ugyanúgy a konferencia döntőben
utána már el lett küldve, későn

Szerkesztette: Fontos_Vidra
12 napja
esz-ki-mo Green Bay Packers 383
Bisaccia out!

www.packers.com/news/rich-bisaccia-steps-down-as-assistant-head-coach-special-teams-coordinator-feb-17-2026
casaubon
ciki, hogy mlf nem rúgta ki, hanem meg kellett várni, amíg felmond. csalódtam újfent abban, ahogy vezeti az edzői stábot.
Fontos_Vidra
Neked van belsős infód arról, hogy ez nem egy megbeszélés eredménye volt? Hogy Bisaccia nem egy kirúgás helyett választotta a nyugdíjat?
gbol
nyilván nincs, de mlf többször bizonyította hogy nem vált le embereket időben, ezért erős a gyanúm
Fontos_Vidra
Igen, tényleg reálisnak tűnik, hogy MLF-nek esze ágában sem volt leváltani a csapat leggyengébb egységének a vezetőjét, mely állandó Damoklész kardjaként lebegett a csapat felett az egész szezon alatt, s ami mindenki számára nyilvánvaló volt...
15 napja
Bisaccia out!

casaubon
Fontos_Vidra
gbol
15 napja
gbol Green Bay Packers 472
Bisaccia out!

casaubon
Fontos_Vidra
16 napja
Bisaccia out!

casaubon
16 napja
Bisaccia out!

casaubon
Végre!

Poloska vagyok.
17 napja
casaubon Green Bay Packers 3 898
Bisaccia out!

22 napja
 packerswire-eu.usatoday.com/story/sports/nfl/packers/2026/02/12/packers-2026-offseason-evaluating-roster-free-agents-needs-and-salary-cap/88625473007/

Poloska vagyok.
25 napja
A döntőt látva kicsit megnyugodott a lelkem a CHI elleni összeomlás után. Asszem, a Peccet legalább egy TD-vel vertük volna, de ennek nincs jelentősége, mert a SEA-n nem jutottunk volna túl. Még akkor sem, ha Parsons és Kraft játszik. A Seahawks nagyon elkapta a fonalat, csak abban lehet reménykedni, hogy jövőre a GB-nek sikerül ugyanez.
1 hónapja

Poloska vagyok.
1 hónapja
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 953
Jonathan Gannon
1 hónapja
Elvittük Manniont OCnak.
dande2
Ez érdekes. Remélem, nekünk sikerül pótolnunk.
1 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 322 — Így remélem megfelelek nektek.....
Elvittük Manniont OCnak.