Green Bay Packers
Kerestem a rosteren Sternt, aztán megtaláltam: "Reserve/Suspended by Commissioner". Lécci-lécci, valaki homályosítson fel, hogy ez mit jelent. (A "reserve"-t tudom.)két meccses eltiltást kapott júniusban
nagylaza
Szegény new orleansiakat nagyon traumatizálta az a kihagyott extra pont 2003-bólA helyiek, akik kimennek majd a meccsre (a Jags szezonbérletesek pl. elsőbbségben vannak, hogy ott legyenek) nem hiszem, hogy a Saintsnek fognak drukkolni Jacksonvilleben jövő vasárnap...Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
Kampman
iktriad
A helyiek, akik kimennek majd a meccsre (a Jags szezonbérletesek pl. elsőbbségben vannak, hogy ott legyenek) nem hiszem, hogy a Saintsnek fognak drukkolni Jacksonvilleben jövő vasárnap...Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
Kampman
“A city spokesperson told News4Jax the Saints reached out to Curry, saying the owner of the Saints wants to personally apologize to the mayor.” https://t.co/PSZ4Y3K2h5
— Demetrius Harvey (@Demetrius82) September 2, 2021
5év 18M úgyhogy, nem. Egyszerűen jobb.Haack olcsóbb volt, sztem ennyi.Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
Mi meg szereztünk egy puntert a Ramstől
Rams: Corey Bojorquez, P
Packers: 2023/6. kör + 2023/7.kör
Ez a srác tényleg ér ennyit??
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
Willie Parker
empty taxi
Haack olcsóbb volt, sztem ennyi.Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
Willie Parker

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Miért nem tartotta meg a Bills? Vagy Matt Haack ennyivel jobb punter lenne?2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
Tulajdonképpen majdnem 🙃, annyi hogy kicserélték a 6. és 7. köröket 😂2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
empty taxi
2 draftpickért 😊Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Igen, azért vitte a Rams, mert bizonytalan volt Hekker a szerződése miatt, ha jól tudom.A számait még a Billsben hozta, nem? 2021 áprilistól volt csak Ramsben,Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
en.m.wikipedia.org/wiki/Johnny_Hekker
SGBP
Willie Parker
Ez megnyugtató!😊Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
SGBP
Lusta voltam beleásni magam a Rams punter helyzetésbe, de reméltem, hogy ez az oka és nem sérülés vagy formahanyatlás.
A számait még a Billsben hozta, nem? 2021 áprilistól volt csak Ramsben,Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
SGBP
Mert van egy 4x-es all pro/ pro bowler punterük is 🙃Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
SBL
Szerkesztette: SGBP
Nem is értem ezt a pályaválasztási dolgot. Én úgy tudtam a Packersnek mindig kijár a hazai pálya.Mindenhol otthon vagyunk, nem kell beszarni.
Tactful Cactus
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
2005-ben belementek, hogy a 2. fordulós Giants elleni hazai meccsüket a Giants stadionjában játsszák le.Elképedtem azon, hogy ennek már 16 éve...
Kampman
A dóm mondjuk Breesnél volt a fő szempont, bár ebben az időben még nála sem. Winstonnak még jó is Florida, majd dob 5000 yardot meg 50 interceptiont az első félidőben 😊Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
BREAKING | The Saints will play the Packers at TIAA Bank Field in Jacksonville, multiple sources told the Times-Picayune's @JeffDuncan_.
— Amie Just (@Amie_Just) September 1, 2021
This story is developing.https://t.co/Lhff2Cgix1
iktriad
kapitnono
már a csak azért se legyen green bayben a meccs is picit gyerekes volt, de ez....
Fontos_Vidra
Ezért próbáltak mindent figyelembe venni a helyszín kiválasztásánál, ami őket segítheti.
Ami kérdés nekem, hogy nem jártak volna jobban egy fedett pályával? Igaz, hogy az északi csapatoknak a párás meleg szokatlan, de egy dómos csapatnak talán még nagyobb kihívás lehet.
SBL

Már csak az a kérdés miért engedték el ha ennyire jó?Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
SGBP
szerintem az egyetlen problema ezzel a kisstiluseg. Olyan "Komolyan?..." pillanat.Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
BREAKING | The Saints will play the Packers at TIAA Bank Field in Jacksonville, multiple sources told the Times-Picayune's @JeffDuncan_.
iktriad
kapitnono
már a csak azért se legyen green bayben a meccs is picit gyerekes volt, de ez....
Fontos_Vidra
Ezért próbáltak mindent figyelembe venni a helyszín kiválasztásánál, ami őket segítheti.
Ami kérdés nekem, hogy nem jártak volna jobban egy fedett pályával? Igaz, hogy az északi csapatoknak a párás meleg szokatlan, de egy dómos csapatnak talán még nagyobb kihívás lehet.
SBL
Week1 merkozes. Nem az NFC donto. Es azon akar elonyt fogni, hogy dragabb legyen a GB fanuk utazasa, igy par szazzal kevesebb lesz?' Tenyleg ez mar szint alatti kisstiluseg.
Clinton-Dix, Daniels lapát...Punter Corey Bojorquez among top 32 qualifiers last season:
James007
🔸50.8 yds per att (1st)
🔸44.0 yds net (5th)
🔸4.45 hangtime (6th)
🔸46.3% inside 20 (8th)
persze, értem egyébként. csak a saints a 2 csapat egyike a ligában, akiket szenvedélyesen tudok köpködni és utálni.Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
SBL
2005-ben belementek, hogy a 2. fordulós Giants elleni hazai meccsüket a Giants stadionjában játsszák le.Szerintem Green Bayben azért sem lehetett volna, mert ezen a meccsen a Saints van hazai pályán, a Packersnek ez úgy +1 hazai lett volna.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Gerichill
Szerkesztette: Kampman
Nem is értem, hogy miért gondolod, hogy teljesen fel kellett volna adniuk a pályaválasztói előnyöket. Teljesen igazuk van. (bár szukolók tekintetében szinte mindegy, mert tele van USA GB szurkolókkal, lesz elég sajtfej a nézőtéren 😊 )gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Szerintem nincs ezzel semmi baj. Igyekeznek minél többet megőrizni a hazai pálya előnyéből, ha már Ida betett nekik.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra
Szerintem Green Bayben azért sem lehetett volna, mert ezen a meccsen a Saints van hazai pályán, a Packersnek ez úgy +1 hazai lett volna.gratulálok, a saintstől nem vár mást az ember😊A Jags pályáján lesz megrendezve a Saints - Packers az 1. héten. Marcedes Lewis és Lazard jól ismeri a pályát. 😉Elvileg végül azért ott, mert az akkor elérhető stadionok közül oda a legdrágább a repülőút azon a hétvégén Green Bayből 😁
iktriad
kapitnono
Fontos_Vidra