Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 5 éve
Végigolvasva az elmúlt nap termését, még egy lehetséges forgatókönyvet említenék meg.Simán előfordulhat (sőt, én jó ötletnek tartanám), hogy mielőtt esetlegesen cserét kérne, A-Rod bekopog a menedzsmenthez. Valahogy így:
- Hello Gute, régóta nem beszéltünk. Igen, megvagyok, aludtam a történtekre párat. Azért kereslek, mert szeretnék tisztázni valamit. Tavaly ugye beverekedtük magunkat az NFC döntőbe, ahol a jól kipi..áztak minket, s igen, én sem voltam a topon. Nyilvánvaló volt, hogy erősítenünk kell jópár poszton. Ezek után lehoztátok az ismert módon a draftot. Nyeltem egy nagyot, beálltam a sorba, lenyomtam egy MVP szezont, ismét bejutottunk a konf. döntőbe, azt hiszem, nem kell ecsetelnem, hogy kaptunk ki. Én ennél többet nemigen tudok beletenni a közösbe, úgy tűnik, erősítés nélkül nem tudunk SB-be jutni. Mielőtt nekiállunk egy újabb évnek, szeretném tudni, tervezitek-e, hogy normálisan megerősítsétek a csapatot az offseasonban. Ha igen, akkor még egyszer nekidurálom magam a gyűrűért. Ha nem, akkor viszont szeretném, ha elcserélnétek...
Ez így tiszta sor lenne, nem árulna senki zsákbamacskát. Ha igen a válasz, akkor reménykedhetünk, ha nem, akkor meg legalább tisztán látunk.
több mint 5 éve
Lehet egyedül vagyok, de én értem Lafleur gondolkodását, hogy miért nem ment rá negyedikre. Amikor néztem a meccset, én is azt éreztem, hogy ha megcsinálják a negyediket, akkor odaadják a labdát Bradynek, hogy csináljon két perc alatt egy Field goalt, aki ilyen helyzetekben ficánkol a legjobban, ő a legnagyobb clutch. Lafleur inkább azzal számolhatott, hogy az előny tudatában a Tampa ultrakonzervatív játékokat fog hívni, amit ők megállítanak, és akkor a második legnagyobb clutch irányító, Rodgers megnyerheti nekik a meccset. A GB és Lafleur peche viszont az volt, hogy a Tampa nem volt annyira konzervatív a végén és be mert vállalni több passzjátékot is.De ha megcsinálják a negyediket, a kétpontost és aztán még a lehető legjobb játékait hívó Tampát is kivédekezik akkor még mindig ott vagyunk, hogy csak döntetlen a meccs, valahogy meg kéne még nyerni is. Szóval nem volt könnyű helyzetben a green bay ígyse-úgyse.
több mint 5 éve
Sorozatban második éve teljesít túl a csapat, mert azért a szakértők kb. 8-9 győzelmet vártak 2019-ben és 2020-ban is. Úgyhogy ezen az alapon lehetne pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de egy a tehetségéhez meg a teljesítményéhez képest a playoffban méltatlanul sikertelen, ráadásul most már egyre idősödő QB-val a fedélzeten ez nem így működik. Minden év must win év, és egyre inkább az.2010, Donald Driver
Közben persze azt is érzékelhetőnek tartom, hogy a front office (és MLF is?) nem szeretné, hogy Rodgers olyan szinten a csapat fejére nőjön, mint pl. Big Ben a Steelersnél (vagy akár Favre korábban nálunk, állítólag), ha ez a feltételezés helyes, akkor valószínűleg ennek köszönhető a draft, az igazolások, a kinevezések. Valamint abban is látok igazságot, amit nemrég említett itt valaki, hogy egy kicsit már a Rodgers utáni Packers építése is folyik. A 2010-es bajnokcsapat kulcsjátékosai is nagyrészt még Favre alatt lettek draftolva/igazolva.
Mindegy, amíg ebbe a védelembe nem érkezik egy-két nagy név, főleg a secondarybe, addig nem vagyunk contenderek. Aaron Jonest pedig nem lesz szabad annyiért megtartani, mint amennyit kérni fog. Növelni kell az elkapósor mélységét is. Jó lenne azt elérni, mint 2010-ben, hogy egy Driver kb. 3. számú WR volt.
Ezt a hármat jó lenne megoldani az offseason-ben.
Kampman
(csak hogy valami széppel induljon a hét 😊 )
Azért ikonikus, hogy ez került be a Top25 játékaink közé amit az NFL állított össze, és nem mondjuk a a Giants elleni hosszú TD 2007-ből
több mint 5 éve
Amennyiben Love-t a "jövő építés" céljából draftoltuk (és akkor a 2. 3.kört figyelmen kívül hagyjuk), akkor szerintem nagyobb a baj mintha csak trollkodásból tettük volna.
több mint 5 éve
Sorozatban második éve teljesít túl a csapat, mert azért a szakértők kb. 8-9 győzelmet vártak 2019-ben és 2020-ban is. Úgyhogy ezen az alapon lehetne pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, de egy a tehetségéhez meg a teljesítményéhez képest a playoffban méltatlanul sikertelen, ráadásul most már egyre idősödő QB-val a fedélzeten ez nem így működik. Minden év must win év, és egyre inkább az.Közben persze azt is érzékelhetőnek tartom, hogy a front office (és MLF is?) nem szeretné, hogy Rodgers olyan szinten a csapat fejére nőjön, mint pl. Big Ben a Steelersnél (vagy akár Favre korábban nálunk, állítólag), ha ez a feltételezés helyes, akkor valószínűleg ennek köszönhető a draft, az igazolások, a kinevezések. Valamint abban is látok igazságot, amit nemrég említett itt valaki, hogy egy kicsit már a Rodgers utáni Packers építése is folyik. A 2010-es bajnokcsapat kulcsjátékosai is nagyrészt még Favre alatt lettek draftolva/igazolva.
Mindegy, amíg ebbe a védelembe nem érkezik egy-két nagy név, főleg a secondarybe, addig nem vagyunk contenderek. Aaron Jonest pedig nem lesz szabad annyiért megtartani, mint amennyit kérni fog. Növelni kell az elkapósor mélységét is. Jó lenne azt elérni, mint 2010-ben, hogy egy Driver kb. 3. számú WR volt.
Ezt a hármat jó lenne megoldani az offseason-ben.
Szerkesztette: Kampman
több mint 5 éve
Ja olvastam itt a csoportban, hogy ő egy jó/ átlagos NFL szint CB.King simán megoldotta volna.Nem is kellett hozzá jó irányító teljesítmény. Jimmy kb passz nélkül, Brady 71-es pr-el zárt. Alapszakaszban meg ilyen Unokatesók, Trubok, Wentzek, Bridgewaterek ellen építjük a statokat...Megnéztem volna mire megyünk egy tű éles KC offense-el. 😀Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊A liga legjobb O fala a tavalyi 49ers meccsen és most is szétesett.
Tomcsik
5 sack Rodgers-en , pedig ő nem az az egy helyben álldogáló típus.
A védelem meg egy jobb irányító ellen egyből letérdel..
Pep71
twitch(4thline)
nagylaza
több mint 5 éve
Mvs irta ki az imen instara a kovetkezot:Nagyon jó lenne leállni ezekkel a baromságokkal. Remélem, mindenki alszik rá néhányat és lehiggad. Különben még a végén tényleg szétesik a csapat.
Who ever counted me out, go back and check your mathematics.
Mert volt egy jobb meccse? Ember kiesett a csapatod. Azonnal cut.
JéBé
több mint 5 éve
Mvs irta ki az imen instara a kovetkezot:Who ever counted me out, go back and check your mathematics.
Mert volt egy jobb meccse? Ember kiesett a csapatod. Azonnal cut.
több mint 5 éve
A 6 elvesztett NFC döntővel sikerült beérni a Ramst és a Cowboyst, a rekordhoz még kell egy pár, mert a 49ersnek 9 van. (Ezek közül legkevesebb NFC döntő győzelme nyilván a Packersnek van)
Szerkesztette: Peszinter Ferenc
több mint 5 éve
King simán megoldotta volna.Nem is kellett hozzá jó irányító teljesítmény. Jimmy kb passz nélkül, Brady 71-es pr-el zárt. Alapszakaszban meg ilyen Unokatesók, Trubok, Wentzek, Bridgewaterek ellen építjük a statokat...Megnéztem volna mire megyünk egy tű éles KC offense-el. 😀Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊A liga legjobb O fala a tavalyi 49ers meccsen és most is szétesett.
Tomcsik
Pep71
twitch(4thline)
több mint 5 éve
Jogos, rosszul fogalmazta (kicsit még fáradt vagyok sorry 🙂)Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
Nyílván mindenki nyerni akar játékosok,edzők stb ez egyértelmű de én arra gondoltam hogyha szigorúan ARod szemszögéből nézem a dolgokat akkor nem biztos hogy azt érezném a vezetőség részéről hogy ők MOST és mindenáron VELEM akarnak nyerni. Elkezdtük előkészíteni a jövőt egy olyan jelenben amit még bőven ki lehetne használni.
És lehet hogy az ARod utáni időszakban ugyanúgy stabil PO csapat leszünk vagy akár SB-t nyerünk (legyrn úgy!) de az ő szemszögéből nézve nem csodálom hogy csalódott még akkor is ahogy írtam hogy a tegnapiban ő is és az O is benne volt
több mint 5 éve
Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊Respekt!
Tomcsik
On any given Sunday you're gonna win or you're gonna lose. The point is - can you win or lose like a man?
több mint 5 éve
Nem is kellett hozzá jó irányító teljesítmény. Jimmy kb passz nélkül, Brady 71-es pr-el zárt. Alapszakaszban meg ilyen Unokatesók, Trubok, Wentzek, Bridgewaterek ellen építjük a statokat...Megnéztem volna mire megyünk egy tű éles KC offense-el. 😀Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊A liga legjobb O fala a tavalyi 49ers meccsen és most is szétesett.
Tomcsik
Pep71
több mint 5 éve
Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊jó olvasni a szomszédból ilyen kommentet 😊
Tomcsik
Hát az o-fal azért nem játszotta élete meccsét tegnap - ahogy Rodgers is hozott rossz döntéseket..
Bakhtiari-val a fedélzeten talán nem lett volna ilyen ronda stat.
A gond az, hogy láttam én a meccs végi sajtájt, és úgy tűnik a hazai szurkolókban felmerült tanácstalanság megjelent Rodgersen is.
több mint 5 éve
Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊A liga legjobb O fala a tavalyi 49ers meccsen és most is szétesett.
Tomcsik
több mint 5 éve
Srácok 2 konferencia döntőt játszottatok zsinórban. Az elsőre még lehetet mondani hogy mák volt és a 49-Ers nagyon össze csukta a csapatot, de idén a liga egyik legjobb támadó gépezete volt a tiétek egy MVP formában lévő Rodgerssel. A védelem amit annyira szídtok DVOA alapján top 10 volt és tegnap szerzett 3 labdát amivel nem tudtatok élni. Az hogy nincs support cast Rodgersnek... Hát nem tudom de szerintem nálatok van a liga egyik ha nem a legjobb O fala, a liga egyik legjobb WR-e és egy elit meg 2 jó RB...Persze szar 2 x kiesni a konferencia döntőben, de a világ vége hangulatot nem értem. Nem látom/ hiszem hogy Rodgers el akarna menni. Pedig nem lennék szomorú ha eltűnne a csoportból. Idén kap valami fasza WR-t a draftról, meg húztok végre valami normális ILB-t és ez a csapat amíg Rodgers itt van mindig esélyes lesz a SB-ra. Na ennyi dícséret után még azt várjátok a végén hogy beírjam hogy Go Packs Go 😊 SOHA 😊
több mint 5 éve
Ez igaz, de attól függetlenül sem volt jó draft , hogy finoman fogalmazzak.Arra céloztam, hogy nem "Rodgersnek" draftoltak, nem az ő képességeinek a maximális kihasználására fókuszáltak. Szerintem ez 1értelmű volt mindenkinek.Miért , ha pl. Justin jeffersont-t draftolta volna Gute, Love helyett vagy egy LB-t Dillion helyett , ők nem játszhatnának miután Arod már nem lenne GB-ben??Nem nekem kell megválaszolni a nem nekem feltett kérdést, de én Gute fellépése óta nem tudom kiverni a fejemből, hogy ő tulajdonképpen az Arod utáni GB-t építené. Nekem minden pick és húzás efelé mutat.Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
Némileg igaz (is lehetne), hiszen Rodgers után mindenképp új korszak kezdődik majd. Az is egy elmélet, hogy egy win now 1-2 évért egy GM nem égeti fel a jövőt.
Csak most épp elvesztegeti a jelen reális esélyét.
jossbeaumont
A draft mindig a jövőnek szól , kérdés inkább az hogy , jó vagy sem. Idén ez inkább a szar kategória.
Pep71
jossbeaumont
Engem az jobban zavar , hogy ez a vereség várható volt. A támadósor eddig túlteljesített, nem elvárható tőlük , hogy minden meccsen 30+ pontot feltesznek(mert Lazard, Tonyan, MVS nem konzisztensek, inkább Rodgers meg a rendszer miatt néznek ki jónak), főleg a PO-ban.
A D# évek óta gyenge , szerintem nagyon túlértékelt, maga a rendszer nagyon gyenge , a skill playerek villanásai miatt tűnik néha egész jónak(Zada, Clark, Jaire , néha Savage), meg akkor ha Trub ellen játszanak 😁
Az ST meg szóra sem érdemes .
Az nyugtat, hogy a KC ellen esély sem lett volna , ilyen D#-el
több mint 5 éve
Óvatosan kérdezem, magam is bizonytalan vagyok a válaszban: az nem lehet, hogy nagy volt a mellény?
több mint 5 éve
Arra céloztam, hogy nem "Rodgersnek" draftoltak, nem az ő képességeinek a maximális kihasználására fókuszáltak. Szerintem ez 1értelmű volt mindenkinek.Miért , ha pl. Justin jeffersont-t draftolta volna Gute, Love helyett vagy egy LB-t Dillion helyett , ők nem játszhatnának miután Arod már nem lenne GB-ben??Nem nekem kell megválaszolni a nem nekem feltett kérdést, de én Gute fellépése óta nem tudom kiverni a fejemből, hogy ő tulajdonképpen az Arod utáni GB-t építené. Nekem minden pick és húzás efelé mutat.Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
Némileg igaz (is lehetne), hiszen Rodgers után mindenképp új korszak kezdődik majd. Az is egy elmélet, hogy egy win now 1-2 évért egy GM nem égeti fel a jövőt.
jossbeaumont
A draft mindig a jövőnek szól , kérdés inkább az hogy , jó vagy sem. Idén ez inkább a szar kategória.
Pep71
több mint 5 éve
Jó, de akkor Bakhtiari csúcsszerződése hogyan illeszkedik a képbe?Nem nekem kell megválaszolni a nem nekem feltett kérdést, de én Gute fellépése óta nem tudom kiverni a fejemből, hogy ő tulajdonképpen az Arod utáni GB-t építené. Nekem minden pick és húzás efelé mutat.Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
jossbeaumont
Nincs mit szépíteni a dolgon, sajnos, ebből a vereségből (majdnem) mindenki kivette a részét. Rodgers is.
több mint 5 éve
Miért , ha pl. Justin jeffersont-t draftolta volna Gute, Love helyett vagy egy LB-t Dillion helyett , ők nem játszhatnának miután Arod már nem lenne GB-ben??Nem nekem kell megválaszolni a nem nekem feltett kérdést, de én Gute fellépése óta nem tudom kiverni a fejemből, hogy ő tulajdonképpen az Arod utáni GB-t építené. Nekem minden pick és húzás efelé mutat.Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
jossbeaumont
több mint 5 éve
Nem nekem kell megválaszolni a nem nekem feltett kérdést, de én Gute fellépése óta nem tudom kiverni a fejemből, hogy ő tulajdonképpen az Arod utáni GB-t építené. Nekem minden pick és húzás efelé mutat.Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
nagylaza
több mint 5 éve
Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...Ne haragudj, ezt nem értem. Miért ne akarna mindenki nyerni?
D-Train
több mint 5 éve
De most őszintén, lehet hogy csak a friss csalódottság és pesszimizmus beszél belőlem de miben bízhatunk mit várhatunk?A tavalyi NFC döntő után mindenki azt mondta 100% hogy Pettinet ki fogjuk rúgni. Azóta is itt van és hívja a hülyeségeit...történt bármi előrelépés? Ez alapján simán kinézem hogy Manenga is maradhat még egy évet hátha megtáltosodik az egység.
Arról beszéltünk a tavalyi döntő után hogy oké rendben, látszanak a problémák és a hiányposztok de ezt egy jó draftal és piaccal helyre lehet rakni és végre tényleg jöhet az SB.
Ehhez képest (ha most kéne ítéletet mondani) a Packers történelem legrosszabb draftját hoztuk...
1 évvel később mit lehet mondani, miben léptünk előre?
Annyiban hogy most nem szarrá vertek minket 20 ponttal hanem csak épphogy kiestünk de azt legalább hazai pályán...
Egyedül a támadósor fejlődött és lépett előre tavalyhoz képest(mondjuk úgy könnyű ugye hogy az első 3 pick oda ment 😛) a többi majdnem ugyanaz.
És itt jön a probléma/kérdés hogy lehet-e egyáltalán bízni ebben az FO-ban hogy jó döntéseket hoznak?
Hogy végre normális kordinátorokat hoznak és neveznek ki? (nem akarok hülyeséget mondani de szerintem például a 4 rájátszásba jutott csapatból 3-nak a Def kordinátorát legalább 1 csapat elhívta HC interjúra...Pettine ennek a közelébe se került)
Megbízunk ebben az FO-ban hogy most végre csinálnak egy jó draftot amivel végre SB esélyesek leszünk vagy megint csak dobáljuk ki a pickeket az ablakon?
Szóval ha én lennék Aaron Rodgers én is elgondolkodnék hogy mi is a helyzet és hogy mindenki nyerni akar-e...
Nem is kell jobb példa mint ez a Brady-Bucs csapat...ahol egy veterán irányítónak megadnak mindent.
Óriási szerepe lesz a mostani nyárnak és látszani is fog hogy mire készülünk
Aaron Rodgers utolsó évei win now mode vagy
Aaron Rodgers nélküli csapat tele kérdésekkel
több mint 5 éve
Egész szezonban erőltettük, hogy nekimenjük 4.-re. Biztos voltam abban, hogy már PO-playekkel készülünk. Ehhez képest éppen akkor nem tettük meg, amikor a legjobban kellett volna. Viszont korábban rámentünk 2 pontra, ami szerintem - meccs közben is így gondoltam - fölösleges kockázat volt: többet lehetett vele veszíteni, mint nyerni. MLF-ről csupa jót mondtam egész évben. Ezt a meccset azonban túlkombinálta. Vagy: egyszerűen csak rosszul működtek az ösztönei.