Bowldog Hálaadást!

Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 7 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
A D nagyon jó volt, talán az eddigi legjobb volt idén amit a Texanstól láttam bármikor is. Mi lett volna még, ha van egy jó formában lévő Watt-unk. Remélem jövőre Clowney továbbra is DE poszton fog maradni. Wilfork kérdéses hogy befejezi e vagy sem. Én remélem marad még egy évet.
Van pár FA a defense-ben, Wilfork, Bouye, Demps. Bouye megtartása fontos lenne, de szerintem nem lesz annyi helyünk a sapkában, hogy ezt megtegyük.
Kérdés, hogy Vrabelt meg tudjuk e tartani még egy évre? Remélem nagyjából egybe tudjuk tartani ezt a D-t.
A baj, hogy offense-ben nem nagyon látom a potenciált, hogy előrébb tudjunk lépni. Mi a bajunk a támadóknál? Az irányító. De sajnos Osweiler be van betonozva a kezdő pozícióba. De tegnap tökéletesen láthattuk amit egész évben. 4,5 yardos passzok maximum. Középtávoli, távoli passzok egyáltalán nem mennek neki. Lehet egy kézen meg lehetne számolni hány ilyen sikerült neki. A legnagyobb baj, hogy nem is lát a pályán. Többször volt üresen álló célpont, de hiába, csak azt az embert figyelte akit már a play elején akart. Illetve 0 mozgás a zsebben.
Tegnap ha egy közepes irányítónk lett volna akkor meglehetett volna verni a Patset. A D tényleg mindent megtett ( vagyis hát majdnem mindent, mert az INTket nem hordták vissza).
Nem tudom mennyit tud fejlődni Osweiler jövőre, de jövőre könnyen elképzelhető, hogy ha nem szedi össze magát akkor az utolsó éve lesz nálunk. Savage-ről már kiderült, hogy sajnos nem tud 2 meccset egymás után sérülés nélkül lejátszani, így ő sem lehet megoldás. Sajnos ebben a tekintetben ugyan ott vagyunk, mint 3 éve, kilátástalan az irányítóhelyzetünk, pedig tényleg csak egy jobb irányítóra vagyunk attól, hogy egy 12-4 körüli csapat legyünk.
Ha nem fog vátlozni semmi akkor könnyen el tudom képzelni, hogy BoB utolsó szezonja lehet a következő Houstonban.

Szerkesztette: Bondi

több mint 7 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Nem tudom eldönteni hogy kit hibáztassak, osweilert rick smith-t vagy BOB-ot de rettenet volt nézni. A D emberfelettit teljesít ( a liga legjobb védője nélkül) erre jön ez a kretén broki és pofánszarja az egészet. Alszok egyet erre a rettenetre mindenképpen. Akkor jöhet az off-season...
LanceVance
Nem tudtam nézni a meccset (kb jövőhéten tudom csak pótolni), de most vagyok túl az összefoglalón. A 10 perces highlights alapján Osi-ra annyira nem vagyok mérges. Talán azért mert már megszoktam. De volt 2 olyan labdája is, ami lehúzható lett volna TD-re, és a 2. INT talán nem az ő hibája volt.

A D# az hihetetlen. Most sem engedtük 300yard fölé az irányítót, aki ráadásul most egy Brady volt.
A kickoff return TD pedig no comment. Újabb kapott pontok ami nem a D# hibája...

több mint 7 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Nem tudom eldönteni hogy kit hibáztassak, osweilert rick smith-t vagy BOB-ot de rettenet volt nézni. A D emberfelettit teljesít ( a liga legjobb védője nélkül) erre jön ez a kretén broki és pofánszarja az egészet. Alszok egyet erre a rettenetre mindenképpen. Akkor jöhet az off-season...

több mint 7 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
 ftw.usatoday.com/2017/01/aqib-talib-texans-aj-bouye-patriots-tom-brady-notes

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Közben O'brien bizonytalan jövőjéről cikkeznek ismét. Nem tudom, hogy vették elő ismét ezt a sztorit....
Bondi
Mindig kell valami. Tavaly Rick Smith volt a téma, idén BoB, jövőre a kabalafigura...
samu09
Jah , minek cikkezni, inkább csak ki kéne baszni mind2őt. Nem tudom mit kellene még elbaszniuk , ahhoz, hogy végre a vezetés észre vegye, hogy szarok. A liga leggyengébb csoportja meg megmenti az állásuk.
Sixo
zsinórban két éve nyerik azt a csoportot, ahol 1/1 és 1/2 az irányító... már-már dinasztia épül itt szép csendben, csak senki nem veszi észre 😊
batyu
És 1/3 😊

több mint 7 éve
batyu New England Patriots 630
Közben O'brien bizonytalan jövőjéről cikkeznek ismét. Nem tudom, hogy vették elő ismét ezt a sztorit....
Bondi
Mindig kell valami. Tavaly Rick Smith volt a téma, idén BoB, jövőre a kabalafigura...
samu09
Jah , minek cikkezni, inkább csak ki kéne baszni mind2őt. Nem tudom mit kellene még elbaszniuk , ahhoz, hogy végre a vezetés észre vegye, hogy szarok. A liga leggyengébb csoportja meg megmenti az állásuk.
Sixo
zsinórban két éve nyerik azt a csoportot, ahol 1/1 és 1/2 az irányító... már-már dinasztia épül itt szép csendben, csak senki nem veszi észre 😊

több mint 7 éve
 fuzovelkifele.com/2017/01/13/osweiler-brady-patriots-texans-beharangozo/

Nincs több kérdés
samu09
Jesszus...nem tudom, hogy mennyire ironikus a dolog....

több mint 7 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
Bondi
samu09

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
😀

több mint 7 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 082 — I like the Texans, I like who we are
 fuzovelkifele.com/2017/01/13/osweiler-brady-patriots-texans-beharangozo/

Nincs több kérdés
több mint 7 éve
Bondi
több mint 7 éve

több mint 7 éve
Már csak a 49ers nem talált magának főedzőt. Ők Vrabelt tavaly is hívták DC-nek. Mondjuk szerintem sok csapat látná szívesen.

Szerkesztette: Bondi

több mint 7 éve
Mike Vrabelt várja interjúra a Rams. Nem szeretném, ha elmenne, de ha DC-nek hívják akkor esélyes. Rengeteget foglalkozott Clowneyval a sérülése alatt, nagy veszteség lenne ha távozna.
samu09
Wade Phillips DC lesz Rams-ben, tehát Vrabel oda már valószínűleg nem megy. Kis megnyugvás...

több mint 7 éve
Burkus New England Patriots Alabama Crimson Tide 5 933 — Küzdve küzdj és bízva bízzál...
Mike Vrabelt várja interjúra a Rams. Nem szeretném, ha elmenne, de ha DC-nek hívják akkor esélyes. Rengeteget foglalkozott Clowneyval a sérülése alatt, nagy veszteség lenne ha távozna.
samu09
Jöhetne haza is, ha Patricia elmegy az L.A. Chargershez. (Na ezt is meg kell még szokni...)
több mint 7 éve
Parades 😀
Amugy mar az elso pont jo. A vedelem nyeri a bajnoksagot. Lehet, szolni kene a szerzonek, hogy magasan a Patriots kapta a legkevesebb pontot 😀
Wyatt
Bradytől nem kell félni, Gerappa és Brisett megmutatta hogy csak egy szisztemqb 😀 Figyelni kell nehogy kiüssük Bradyt mert akkor jön valamelyik csere és tuti kikapunk 😀
samu09
Persze, mert ők ugye még nem égtek ki teljesen 😀
Wyatt
Minél tovább pályán kell tartani Bradyt.
samu09
Azt elfárad és föladja - okos taktika, ha nem megy így, majd meglepjük az úggyal. Ellestétek a Raiderstől a lefekszemafődre azt majdcsakelmúlik valamikor playbookot
sutianap
Elég egyértelműen látjuk a dolgokat. Ha Belichick nézi ezt a topikot simán fel tud készülni az ellenfélből
Parades 😀
Amugy mar az elso pont jo. A vedelem nyeri a bajnoksagot. Lehet, szolni kene a szerzonek, hogy magasan a Patriots kapta a legkevesebb pontot 😀
Wyatt
Bradytől nem kell félni, Gerappa és Brisett megmutatta hogy csak egy szisztemqb 😀 Figyelni kell nehogy kiüssük Bradyt mert akkor jön valamelyik csere és tuti kikapunk 😀
samu09
Wyatt
Minél tovább pályán kell tartani Bradyt. Mondjuk ezt Osi megoldja majd a sok 3outtal 😀
samu09
Az is jó pont, hogy Osweiler kevésszer adta el a labdát az utóbbi meccseken. Brady egész szezonban kétszer 😀 Egyébként ez is igazolja a teóriátok, ugyanis Garoppolo + Brissett egyszer sem 😀
winston
Plusz Osi játszott idén PO meccset, Brady meg nem. Kinél is van az előny? 😀
több mint 7 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Parades 😀
Wyatt
samu09
Wyatt
Minél tovább pályán kell tartani Bradyt. Mondjuk ezt Osi megoldja majd a sok 3outtal 😀
samu09
Az is jó pont, hogy Osweiler kevésszer adta el a labdát az utóbbi meccseken. Brady egész szezonban kétszer 😀 Egyébként ez is igazolja a teóriátok, ugyanis Garoppolo + Brissett egyszer sem 😀
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 346 — capitaine du château de Vienne 1487
Parades 😀
Wyatt
samu09
Wyatt
Minél tovább pályán kell tartani Bradyt.
samu09
Azt elfárad és föladja - okos taktika, ha nem megy így, majd meglepjük az úggyal. Ellestétek a Raiderstől a lefekszemafődre azt majdcsakelmúlik valamikor playbookot

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Parades 😀
Wyatt
samu09
Wyatt
több mint 7 éve
Parades 😀
Wyatt
samu09

több mint 7 éve
Parades 😀
Wyatt
több mint 7 éve
Parades 😀

több mint 7 éve
Van itt egy lista, hogy miért tudjuk megverni a Pats-t: http://www.chron.com/sports/texans/article/Don-t-laugh-How-the-Texans-could-beat-the-Patriots-10849356.php

A kedvencem a negyedik:
Bill Belichick was on a boat

On Sunday, Bill Belichick was photographed relaxing on a boat. Let’s be real, that means absolutely nothing. Does anyone actually think Belichick won’t have his team fully prepared? But, the Giants spent an off day on a boat and ended up losing in Green Bay. It’s a boat jinx. Let’s go with it. The Patriots will be undone by a boat jinx. www.chron.com/sports/texans/article/Don-t-laugh-How-the-Texans-could-beat-the-Patriots-10849356.php

több mint 7 éve
John Butler pedig ha igazak a hírek a frissen kinevezett új Bills HC McDermott stábjához csatlakozhatna, mint DC.
Nem örülnék, ha 2 edző is elmenne egyszerre, de persze ezek benne vannak a paklban.

több mint 7 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
samu09
Hát ez nagyon nem jó hír 😕