Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 7 éve
Fejtsd ki légyszi.Többször lenyilatkozta már , hogy nem fog 35 éves koráig játszani. Valahogy azt lehet rajta érezni ,hogy fiatalon akar visszavonulni. Nekem az jött le, hogy nem akarja a testét a végtelenségig sanyargatni , elég sok pénzt szedett már össze amiből vígan meg lesz. Pláne most ,hogy elérték a sérülések , ki tudja, hogy 2-3 év múlva fog-e még játszani, szerintem nem. Idén is sérülése után jelentősen lefogyott, amiről az egykori chargers center Hardwick esete jutott eszembe, aki szezon közben IR-re került(nem volt annyira idős, hogy kora indokolta volna a visszavonulását ) , aztán csak azt vettük észre, hogy egyre durván vékonyabb ahogy szezon közben interjúkon és twitter képeken lehetett látni. A szezon végén meg bejelentette, hogy neki ennyi volt. Én félek ,hogy Watt karrierjéből már nem sok van hátra,
samu09
több mint 7 éve
Fejtsd ki légyszi.Ahogy Watt nyilatkozik nem sokáig fognak ők ketten egy falban játszani, ha egyáltalán fognak.Clowney-t kéne elzavarni, mert Watt-al együtt ő már csalás! 😊Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
“We need better performance out of that position. We thought that we had it and it didn’t quite measure up. The challenge is trying to figure out what we can do with what we’ve got. There are not many things available out there. We’ll probably be looking at a young quarterback as we go into the draft. There, again, is question as to what’s available.”
Bondi
Ha megint "open competition" lesz nyáron, akkor azt valószínűleg már Savage nyerné. Csak ki tudja kibír e egy meccset sérülés nélkül.
samu09
Janek
Awesome88
Sixo
több mint 7 éve
Ahogy Watt nyilatkozik nem sokáig fognak ők ketten egy falban játszani, ha egyáltalán fognak.Clowney-t kéne elzavarni, mert Watt-al együtt ő már csalás! 😊Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
“We need better performance out of that position. We thought that we had it and it didn’t quite measure up. The challenge is trying to figure out what we can do with what we’ve got. There are not many things available out there. We’ll probably be looking at a young quarterback as we go into the draft. There, again, is question as to what’s available.”
Bondi
Ha megint "open competition" lesz nyáron, akkor azt valószínűleg már Savage nyerné. Csak ki tudja kibír e egy meccset sérülés nélkül.
samu09
Janek
Awesome88
több mint 7 éve
Brown-S'ua Filo - Martin - Jeff Allen - NewtonIgen arra gondoltam,hogy nézne ki a deepth chart jelenleg ha mindenki egészséges lenneÚgy érted a két falból? Nem kell elküldeni senkit, mélyíteni kell a posztokat.Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
Janek
samu09
Janek
Newton idén még tuti nem lát pályát, lehet már nem is fog. Ezért kell egy jó RT valahonnan. Meg egy jó futásblokkoló G.
A másik oldalról:
Watt - Reader/Covington - Clowney
kb ennyi. DE nem is nagyon található rosteren, aki csak rotációba jó lenne.
több mint 7 éve
Igen arra gondoltam,hogy nézne ki a deepth chart jelenleg ha mindenki egészséges lenneÚgy érted a két falból? Nem kell elküldeni senkit, mélyíteni kell a posztokat.Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
Janek
samu09
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
Clowney-t kéne elzavarni, mert Watt-al együtt ő már csalás! 😊Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
Janek
több mint 7 éve
Úgy érted a két falból? Nem kell elküldeni senkit, mélyíteni kell a posztokat.Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
Janek
több mint 7 éve
Kiket kéne megtartani/elzavarni a két támadófalból?Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
több mint 7 éve
Pedig szerintem a Texans egy jó irányítóra van a fix PO résztvevő csapattól, különösen ha Watt megint egészséges lesz. De én ebben az Osweiler gyerekben nem tudom meglátni a rejtett talentumot. (Savage-t nem láttam játszani.)Szerintem védő falba maximum csak hátsó körökből kéne egy ember. Nem hiszem egyébként,hogy qb-t hoznának,Rick Smithnek muszáj bíznia Osiban,egy évet még meg fog kapni a Savage-Osi páros,kérdés mi lesz belőle. Támadó fallal viszont egyetértek,oda szükséges lesz az erősítés+ ILBBon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
nagymarceee
több mint 7 éve
nagymarceee
126
Szerintem védő falba maximum csak hátsó körökből kéne egy ember. Nem hiszem egyébként,hogy qb-t hoznának,Rick Smithnek muszáj bíznia Osiban,egy évet még meg fog kapni a Savage-Osi páros,kérdés mi lesz belőle. Támadó fallal viszont egyetértek,oda szükséges lesz az erősítés+ ILBBon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
samu09
több mint 7 éve
Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊Nem hiszem hogy az első körökben hoznának valakit. A támadó és védő falba kell elsősorban ember szerintem.
Bondi
több mint 7 éve
Bon McNair nyilatkozata szerint ismét irányító keresésben vagyunk, ezúttal a draftról 😊 “We need better performance out of that position. We thought that we had it and it didn’t quite measure up. The challenge is trying to figure out what we can do with what we’ve got. There are not many things available out there. We’ll probably be looking at a young quarterback as we go into the draft. There, again, is question as to what’s available.”
több mint 7 éve
Közben Wes Welker csatlakozott a stábhoz, mint Offense és Special team assistant.Houston Texriots
Illetve LB coach, az a Bobby King lett aki már dolgozott itt Wade Philips idején.
Bondi
több mint 7 éve
Közben Wes Welker csatlakozott a stábhoz, mint Offense és Special team assistant.Illetve LB coach, az a Bobby King lett aki már dolgozott itt Wade Philips idején.
több mint 7 éve
És Clowney-n?Clowney bal térdét megműtötték. Nem írtak olyat, hogy veszélyben a TC vagy a szezon, úgyhogy valszeg felépül tavasz végére.Mert papíron ez rutinműtét.
samu09
Stez
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 7 éve
Clowney bal térdét megműtötték. Nem írtak olyat, hogy veszélyben a TC vagy a szezon, úgyhogy valszeg felépül tavasz végére.Mert papíron ez rutinműtét.
samu09
több mint 7 éve
Clowney bal térdét megműtötték. Nem írtak olyat, hogy veszélyben a TC vagy a szezon, úgyhogy valszeg felépül tavasz végére.
több mint 7 éve
A Falcons a döntőbe jutott. Van egy pár korábbi houtsoni kötődésű a csapatnál.Ez is
Matt Schaub
Kyle Shanahan
Brooks Reed
Richard Smith
És három pozíció edző
Matt LaFleur
Mike McDaniel
Eric Sutulovich
Bondi
több mint 7 éve
A Falcons a döntőbe jutott. Van egy pár korábbi houtsoni kötődésű a csapatnál.Matt Schaub
Kyle Shanahan
Brooks Reed
Richard Smith
És három pozíció edző
Matt LaFleur
Mike McDaniel
Eric Sutulovich
több mint 7 éve
Ezek után szerintem 2017-ben eldől BoB sorsa, ha nem tud előrelépni az offense, akkor kalap kabát, még ha esetleg ismételten sikerülne megnyerni a csoportot a többiek bénázása ellenére is.vagy ismétel és lesz a csoportunkban egy Marvin Lewis
gabokocka
több mint 7 éve
Ezek után szerintem 2017-ben eldől BoB sorsa, ha nem tud előrelépni az offense, akkor kalap kabát, még ha esetleg ismételten sikerülne megnyerni a csoportot a többiek bénázása ellenére is.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.