Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Luck megy a Pro Bowlratán azt hiszi, hogy bejutott a Super Bowl-ra? 😀 😀
"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by SchefterDouble B
több mint 12 éve
Ed Reed szerződése lejár, 2-3 jó éve még biztos van, Pollard még csak 28 éves, a legjobb korban van...kár hogy szerződése van. Mamám, micsoda safety páros lenne nálunk.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
remélem jövőre fordítva lesz és Luck helyére kell majd behívni BradytFarkyJobban szeretném jövőre azt sem tudnánk már ki az a Brady.. Na jó ez aljas volt..😀
több mint 12 éve
remélem jövőre fordítva lesz és Luck helyére kell majd behívni Bradyt
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀shadyRossz nyelvek szerint PM lesz Luck cseréje 😊
“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
biztos meglepődik majd h nem kell minden játéknál az életéért futnia
több mint 12 éve
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀shadyA jelen és a Jővő 😊
több mint 12 éve
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀
több mint 12 éve
Luck megy a Pro BowlraIlyen upgrade kellett az AFC-nek 😛
"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by SchefterDouble B
több mint 12 éve
Luck megy a Pro Bowlra"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by Schefter
több mint 12 éve
Corey Graham 27Cary Williams 28
Jimmy Smith 24
Chykie Brown 26
itt vannak a cornerek életkorai. szvsz ezek a legjobb évek egy sportoló életében.
viszont Randy Moss 35. na az már neccesebb 😀
Friscoban azért most nem olyan jó az elkapósor a sérülések miatt. Moss már nem tud úgy elszakadni, mint anno. viszont a Crabtree-Davis duó az tényleg rendben van
több mint 12 éve
Nem fiatal a CB sor Bal ban, Kaepernick elindul a futkosásaival nem nagyon fogják elérni... Lehet nem jobb de a Crabtree-Moss V.Davis tandem, megszívathat bárkit...én nem vagyok ebben biztos. szvsz ez a Frisco nem sokkal jobb mint a Pats, de a Denvernél szerintem egyáltalán nemdugo1993megnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF. Stev85
Baltimreban nagyon összeállt a RZ defense.dugo1993
több mint 12 éve
én nem vagyok ebben biztos. szvsz ez a Frisco nem sokkal jobb mint a Pats, de a Denvernél szerintem egyáltalán nemmegnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF. Stev85
több mint 12 éve
megnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF.
több mint 12 éve
megnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.Baltimreban nagyon összeállt a RZ defense.
több mint 12 éve
Jöjjön, Ballard mellé, miután befoltoztuk az OL falat és egynél több olyan elkapónk van, aki 10-ből nem 4-szer tudja elkapni a labdát😊Ha jobban működne Taylorral a passzjáték, akkor jöjjön csak 😊Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.aztecAzért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velükFearTomi
aztec
több mint 12 éve
Ha jobban működne Taylorral a passzjáték, akkor jöjjön csak 😊Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.aztecAzért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velükFearTomi
több mint 12 éve
Azért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velük"Short passing game, high completion rate. But I enjoy watching our guys coming off the ball and trying to knock the opponent back. I'm a big believer in the power-running game, I believe that opens it up for your passing game. I want to be flexible schematically in that we find ways to get the ball into playmakers' hands."Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.aztec
Na Ballard felkötheti a gatyáját😀FearTomi
több mint 12 éve
"Short passing game, high completion rate. But I enjoy watching our guys coming off the ball and trying to knock the opponent back. I'm a big believer in the power-running game, I believe that opens it up for your passing game. I want to be flexible schematically in that we find ways to get the ball into playmakers' hands."Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.
Na Ballard felkötheti a gatyáját😀FearTomi
több mint 12 éve
És én pedig elaludtam a Pats meccs végén... De néztem volna BB lehorgasztott fejét.. Na de beszerzés alatt 8)
több mint 12 éve
"Short passing game, high completion rate. But I enjoy watching our guys coming off the ball and trying to knock the opponent back. I'm a big believer in the power-running game, I believe that opens it up for your passing game. I want to be flexible schematically in that we find ways to get the ball into playmakers' hands."Na Ballard felkötheti a gatyáját😀
több mint 12 éve
Arians elvitte magával az OL edzőnket, Pep Hamilton cserébe elhozza Lewis tesóját a F1-ből. 😀
több mint 12 éve
(Mivel én a gurulós focin fejlődtem, nekem ez a dolog szokatlan..) Stev85Mert a soccerben nem vásárolnak ki játékosokat meg edzőket?

Állat vagyok, ami enni kér...