Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 12 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Luck megy a Pro Bowlra

"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by SchefterDouble B
tán azt hiszi, hogy bejutott a Super Bowl-ra? 😀 😀

több mint 12 éve
Stev85 Indianapolis Colts 4 696 — Colts Fan és Anti-Pats Fan

Höri
Ő Ed Reed fiatalon? 😛

több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

több mint 12 éve
aztec Indianapolis Colts 1 360
Ed Reed szerződése lejár, 2-3 jó éve még biztos van, Pollard még csak 28 éves, a legjobb korban van...kár hogy szerződése van. Mamám, micsoda safety páros lenne nálunk.

A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
remélem jövőre fordítva lesz és Luck helyére kell majd behívni BradytFarky
Jobban szeretném jövőre azt sem tudnánk már ki az a Brady.. Na jó ez aljas volt..😀

több mint 12 éve
Farky Indianapolis Colts 8 497 — ℧
remélem jövőre fordítva lesz és Luck helyére kell majd behívni Bradyt

Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
szf61 Indianapolis Colts 1 343 — We got Luck.
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀shady
Rossz nyelvek szerint PM lesz Luck cseréje 😊

“They pay you to practice. The games are for free.” - Marvin Harrison
több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
biztos meglepődik majd h nem kell minden játéknál az életéért futnia
több mint 12 éve
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀shady
A jelen és a Jővő 😊

több mint 12 éve
shady Indianapolis Colts 1 820
Luck még a pro bowl-on is PM cseréje lesz 😀
több mint 12 éve
Luck megy a Pro Bowlra

"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by SchefterDouble B
Ilyen upgrade kellett az AFC-nek 😛

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Luck megy a Pro Bowlra

"Andrew Luck will replace Tom Brady in the Pro Bowl." by Schefter
több mint 12 éve
Corey Graham 27
Cary Williams 28
Jimmy Smith 24
Chykie Brown 26

itt vannak a cornerek életkorai. szvsz ezek a legjobb évek egy sportoló életében.

viszont Randy Moss 35. na az már neccesebb 😀

Friscoban azért most nem olyan jó az elkapósor a sérülések miatt. Moss már nem tud úgy elszakadni, mint anno. viszont a Crabtree-Davis duó az tényleg rendben van

több mint 12 éve
megnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.

Baltimreban nagyon összeállt a RZ defense.dugo1993
De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF. Stev85
én nem vagyok ebben biztos. szvsz ez a Frisco nem sokkal jobb mint a Pats, de a Denvernél szerintem egyáltalán nemdugo1993
Nem fiatal a CB sor Bal ban, Kaepernick elindul a futkosásaival nem nagyon fogják elérni... Lehet nem jobb de a Crabtree-Moss V.Davis tandem, megszívathat bárkit...

több mint 12 éve
megnézve a Ravens Pats elleni meccsét és a múltheti Denver ellenit, azt hiszem ki lehet mondani, hogy nem is voltunk olyan rosszak. Pats se ment többre. Ráadásul ők otthon voltak.

De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF. Stev85
én nem vagyok ebben biztos. szvsz ez a Frisco nem sokkal jobb mint a Pats, de a Denvernél szerintem egyáltalán nem

több mint 12 éve

De mekkorát fognak bukni az Sf ellen... Előre sajnálom szegény Ray-t.. Szimpatikus ez a SF.

több mint 12 éve

Baltimreban nagyon összeállt a RZ defense.

több mint 12 éve
FearTomi Indianapolis Colts 3 817 — tomi.klein86@gmail.com
Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.aztec
Azért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velükFearTomi
Ha jobban működne Taylorral a passzjáték, akkor jöjjön csak 😊
aztec
Jöjjön, Ballard mellé, miután befoltoztuk az OL falat és egynél több olyan elkapónk van, aki 10-ből nem 4-szer tudja elkapni a labdát😊

több mint 12 éve
Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.aztec
Azért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velükFearTomi
Ha jobban működne Taylorral a passzjáték, akkor jöjjön csak 😊

több mint 12 éve
"Short passing game, high completion rate. But I enjoy watching our guys coming off the ball and trying to knock the opponent back. I'm a big believer in the power-running game, I believe that opens it up for your passing game. I want to be flexible schematically in that we find ways to get the ball into playmakers' hands."

Na Ballard felkötheti a gatyáját😀FearTomi
Azért nagyon nem szeretném, ha a Stanfordból egy Colts utánpótlás válna...csak azért, mert az OL edző már dolgozott velük

több mint 12 éve
"Short passing game, high completion rate. But I enjoy watching our guys coming off the ball and trying to knock the opponent back. I'm a big believer in the power-running game, I believe that opens it up for your passing game. I want to be flexible schematically in that we find ways to get the ball into playmakers' hands."

Na Ballard felkötheti a gatyáját😀FearTomi
Stepfan Taylor draft nagyon kinéz nekünk, lehet mondani, hogy már van Ballard és Brown, de egyiket se megsértve azért Taylor lehet jobban illene az OC elképzeléseibe, meg hát ugye 3 éve ismeri, tudja mire képes.Igaz a Stanford OL elit volt college szinten.

több mint 12 éve
És én pedig elaludtam a Pats meccs végén... De néztem volna BB lehorgasztott fejét.. Na de beszerzés alatt 8)

több mint 12 éve

Na Ballard felkötheti a gatyáját😀

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 46 922 — Whoops, looks like something went wrong.
Arians elvitte magával az OL edzőnket, Pep Hamilton cserébe elhozza Lewis tesóját a F1-ből. 😀

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
(Mivel én a gurulós focin fejlődtem, nekem ez a dolog szokatlan..) Stev85
Mert a soccerben nem vásárolnak ki játékosokat meg edzőket?

Állat vagyok, ami enni kér...