Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 12 éve
Fel tudjuk ajánlani Vaughn-t, ha jók lesztek kaptok még egy Karimot is Larry ért, áll a deal? 8)Az OL coach is ment Arizonába... lekophatna rólunk a kedves Arizona.. Luck nem kéne??? -,- Stev85part of the business. Amúgy igen, Luck is kéne, köszi a felajánlást.Fucu
(Mivel én a gurulós focin fejlődtem, nekem ez a dolog szokatlan..)
több mint 12 éve
persze, minden normális emberünket elvisztek? Van egy elitcornerünk is, Vaughn. Ő nem kell?😀
több mint 12 éve
Az OL coach is ment Arizonába... lekophatna rólunk a kedves Arizona.. Luck nem kéne??? -,- Stev85part of the business. Amúgy igen, Luck is kéne, köszi a felajánlást.
több mint 12 éve
felőlem vihetik a fél OL-t is 😀
több mint 12 éve
Az OL coach is ment Arizonába... lekophatna rólunk a kedves Arizona.. Luck nem kéne??? -,-
több mint 12 éve
Közben megtaláltam a mezt 😀Mákos... T.Y. mezt még sehol nem láttam.. Talán jövőre.. 😊fogadd gratulációmat nagyon gizdán néz ki 😊OFF: Muszáj elbüszkélkednem azzal, hogy bővült a család😀Grat 😊 Én majd egy zászlót akarok szerválni de itthon nincs 😀 És jövő szezonba egy T.Y. Hilton Mezt...
FearTomi
Stev85
Stev:Nekem már (ha minden igaz) úton van a fehér Luck mezem amcsiból 😊 rögtön rakok fel képet ha ideért 😊szampi#33
De a zászló fontosabb 😊 De a Colts-os sálak pl nekem nem tetszenek... Igazán lehetne egy NFL shop europában.. Mondjuk itthon 😛Stev85
több mint 12 éve
Mákos... T.Y. mezt még sehol nem láttam.. Talán jövőre.. 😊fogadd gratulációmat nagyon gizdán néz ki 😊OFF: Muszáj elbüszkélkednem azzal, hogy bővült a család😀Grat 😊 Én majd egy zászlót akarok szerválni de itthon nincs 😀 És jövő szezonba egy T.Y. Hilton Mezt...
FearTomi
Stev85
Stev:Nekem már (ha minden igaz) úton van a fehér Luck mezem amcsiból 😊 rögtön rakok fel képet ha ideért 😊szampi#33
De a zászló fontosabb 😊 De a Colts-os sálak pl nekem nem tetszenek... Igazán lehetne egy NFL shop europában.. Mondjuk itthon 😛
több mint 12 éve
fogadd gratulációmat nagyon gizdán néz ki 😊OFF: Muszáj elbüszkélkednem azzal, hogy bővült a család😀Grat 😊 Én majd egy zászlót akarok szerválni de itthon nincs 😀 És jövő szezonba egy T.Y. Hilton Mezt...
FearTomi
Stev85
Stev:Nekem már (ha minden igaz) úton van a fehér Luck mezem amcsiból 😊 rögtön rakok fel képet ha ideért 😊
több mint 12 éve
OFF: Muszáj elbüszkélkednem azzal, hogy bővült a család😀Grat 😊 Én majd egy zászlót akarok szerválni de itthon nincs 😀 És jövő szezonba egy T.Y. Hilton Mezt...
FearTomi
több mint 12 éve
OFF: Muszáj elbüszkélkednem azzal, hogy bővült a család😀
több mint 12 éve
Nekem még 1 dolog mozgatja a fantáziám,hogy ekkora szabad cappel nem vágunk e be olyan tradebe,ahol 1 meglévő giga fizut "benyelnénk".Olyan spílerünk nincs akitől jó szívvel megszabadulnánk, és "alapja" lehetne egy tradenek.. Pickből meg kevés van..
Tony Adams
több mint 12 éve
nekem a sebességével és a gyorsulásával van bajom 😀 Taylor jöhet engem meggyőzött amit csinált a Rose Bowl-on, de szerintem nem futó kell hanem amit hetek óta mondunk meg amit Stez 700 kifejtett nekünk: OL. 😊Stepfan Taylor, RB, Stanford. Ezt a nevet azért keresgessük majd a draftlistán, mert lehet behúzzuk 😉 Nagyon jó futó a srác.Jó, ha jól emlékszem Ballardtól mindenki a méretei miatt akar megszabadulni itt a fórumban, legalább is ezzel az indokkal dobálóztak amikor azt mondtam, hogy Ballard jó futó, csak szar a fal előtte. Mindenki mondta, hogy túl pici. Erre azt mondod, hogy hozzunk egy olyan srácot, aki méreteit tekintve egy az egyben ugyan az mint Ballard?😀 Mi értelme lenne?😀 (bocs, 2 centivel magasabb😊, de súlyra ugyan annyi)FearTomi
espn.go.com/college-football/player/_/id/482574/stepfan-taylor
Szerintem, ha bent marad még a 4.körben is akkor behúzzuk.aztec
több mint 12 éve
Nem sokan gondoltuk szerintem Freeman ennyire jó lesz...Szerintem a többi egységhez képest elég jónak mondható a Ballard-Brown-Carter (short-yardage back) trió. Sajnos egyik sem mondható klasszikus 3rd down backnek (igaz, Mewelde Moorehoz képest...), de nagyjából jól kiegészítik egymást.hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀StezSenki nem sajnálja le szerintem Ballardot, csak idén nem működött rendesen a Ballard-Brown kombó és erről nem Ballard tehet, tehát nem az ő helyére hoznék újat.aztec
Egyértelműen nagyobb need az OL, CB, LB, DE. A DT kérdéses, mert habár a Chapman-McKinney kombó rizikós, viszont ennyi lyuk mellett muszáj hinni benne, hogy úgy, ahogy kiegészítik jövőre egymást.
Hasznos, "2013-as roster" per pillanat:
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/IND
Edit: valamiért én Freemant FA-nek hittem, azonban a teljesítményéhez képest röhejes, 3 éves szerződést írt alá (cap hitek: 2012/2013/2014 - 375k/465k/555k).Escalade
Megvolt az esélye elég nagy %ban a bust nak...
Akiket megtartanék: A.Johnson, Moala, Fokou, Powers, Butler (Pick 6 rulz!!!) és persze Mcaffe. A szívem szakad meg Coolieért de ennyi agyrázkódás után... Jobb ha felhagy az Nfl-lel...
több mint 12 éve
Nekem még 1 dolog mozgatja a fantáziám,hogy ekkora szabad cappel nem vágunk e be olyan tradebe,ahol 1 meglévő giga fizut "benyelnénk".
több mint 12 éve
Szerintem a többi egységhez képest elég jónak mondható a Ballard-Brown-Carter (short-yardage back) trió. Sajnos egyik sem mondható klasszikus 3rd down backnek (igaz, Mewelde Moorehoz képest...), de nagyjából jól kiegészítik egymást.hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀StezSenki nem sajnálja le szerintem Ballardot, csak idén nem működött rendesen a Ballard-Brown kombó és erről nem Ballard tehet, tehát nem az ő helyére hoznék újat.aztec
Egyértelműen nagyobb need az OL, CB, LB, DE. A DT kérdéses, mert habár a Chapman-McKinney kombó rizikós, viszont ennyi lyuk mellett muszáj hinni benne, hogy úgy, ahogy kiegészítik jövőre egymást.
Hasznos, "2013-as roster" per pillanat:
www.ourlads.com/nfldepthcharts/depthchart/IND
Edit: valamiért én Freemant FA-nek hittem, azonban a teljesítményéhez képest röhejes, 3 éves szerződést írt alá (cap hitek: 2012/2013/2014 - 375k/465k/555k).

több mint 12 éve
Vaughn nyugodtan mehet máshova bénázni...hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀StezÉs ha megtartja Vaughnt? 😛Stev85
több mint 12 éve
Stepfan Taylor, RB, Stanford. Ezt a nevet azért keresgessük majd a draftlistán, mert lehet behúzzuk 😉 Nagyon jó futó a srác.Jó, ha jól emlékszem Ballardtól mindenki a méretei miatt akar megszabadulni itt a fórumban, legalább is ezzel az indokkal dobálóztak amikor azt mondtam, hogy Ballard jó futó, csak szar a fal előtte. Mindenki mondta, hogy túl pici. Erre azt mondod, hogy hozzunk egy olyan srácot, aki méreteit tekintve egy az egyben ugyan az mint Ballard?😀 Mi értelme lenne?😀 (bocs, 2 centivel magasabb😊, de súlyra ugyan annyi)
espn.go.com/college-football/player/_/id/482574/stepfan-taylor
Szerintem, ha bent marad még a 4.körben is akkor behúzzuk.aztec
több mint 12 éve
Vaughnt eltradeljük 2 1. körért meg egy 2.-ért
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
láttok esélyt vmi ügyeskedésre h a második körben is tudjunk húzni? Jó lenne ha nem esne ki az a kör.shadyFel trade szerintem nem valószínű... De Grigsonék döntik el mi a helyzet...
több mint 12 éve
láttok esélyt vmi ügyeskedésre h a második körben is tudjunk húzni? Jó lenne ha nem esne ki az a kör.
több mint 12 éve
hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀StezSenki nem sajnálja le szerintem Ballardot, csak idén nem működött rendesen a Ballard-Brown kombó és erről nem Ballard tehet, tehát nem az ő helyére hoznék újat.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀StezÉs ha megtartja Vaughnt? 😛
több mint 12 éve
Stepfan Taylor, RB, Stanford. Ezt a nevet azért keresgessük majd a draftlistán, mert lehet behúzzuk 😉 Nagyon jó futó a srác.espn.go.com/college-football/player/_/id/482574/stepfan-taylor
Szerintem, ha bent marad még a 4.körben is akkor behúzzuk.
A Jégember győz, nem beszél.
több mint 12 éve
hát remélem nem olvastak minden hsz-t a topikban, mert ha nekem Ballardot lesajnálják Paganoék úgy, mint itt egyesek és hoznak egy új kezdő futót, szomorú leszek 😀
több mint 12 éve
azért reméltem, h nem veszi senki komolyan... 😀Én sem érzem neednek a TE posztot, van annál sokkal nagyobb need. De majd meglátjuk. Ha olvassák ezt a fórumot bármi elképzelhető 😀 Stev85már csak Toilolo kell és mehet a 3 TE-s játékFarkyremélem nem draftolunk még egy TE-t. így is van kettő, akik vszínű hosszú évekig jók lesznekdugo1993
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning