NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
tökéletes forduló volt ez számunkra, nagyon közel az 1/1 😊
mindenképpen jól járunk, vagy baszottul megfiizeti nekünk valaki, hogy odaadjuk Luckot, vagy elvisszük mi magunk

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Nyert a Miami. Nyert a Rams. Ti kikaptatok nagy nehezen. 😊

Most már tényleg lehet begyakorolni a koreográfiát a draftra (avagy a Suck for Luck anthem): http://www.youtube.com/watch?v=jxf66UtSZ_E
több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunkOrk
Illetve mindkettő nyerhető meccset játszik (vs. Redskins, vs. Browns). A mai nap döntő lehet az 1/1 szempontjából. Amennyiben minden "ideálisan" alakul, már lehet is vasalni a 12-es számot a mezekre...Escalade
Elég egyhangú lesz így az eredménykövető ha a két csapat szurkolótábora ugyanazért (Jags W)fog szorítani. 😊
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunkOrk
Illetve mindkettő nyerhető meccset játszik (vs. Redskins, vs. Browns). A mai nap döntő lehet az 1/1 szempontjából. Amennyiben minden "ideálisan" alakul, már lehet is vasalni a 12-es számot a mezekre...

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én ma a Yahoo tippjátékban a Miamire tettem a Washington ellen.

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy WHöri
A németek már nem használják a ß betűt egy ideje, helyette 2 ss-t használnak.iktriad
de Rex nem német, hanem floridai 😛

egyébként tudom, engem pont tanítottak is németből mikor átvariálták a dolgokat, csupán Rex Felügyelő lényének kínosságára próbáltam egy extra lapáttal rátenni :/

több mint 14 éve

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy WHöri
A németek már nem használják a ß betűt egy ideje, helyette 2 ss-t használnak.
több mint 14 éve
Ork Indianapolis Colts 1 904 — Manningless
olyan szempontból "jól" állunk, hogy a Miami és a Rams is olyan csapat ellen nyert, amitől mi kikaptunk
több mint 14 éve

Azóta mondjuk eldőlt, hogy visszatér Großman, szóval annyira nem biztos a győzelmük, de ha összejön, akkor belefér ma egy W

több mint 14 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 640 — Apu ökölbeszorított keze
szerintem lesz ott mojo td

több mint 14 éve
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.Escalade
hát még az utolsó héten így is lehet egyszer odacsapni nekik úgy mutatóba 😊Ork
Szerintem a legjobb esélyeitek a Ravens ellen vannak. Ők szinte mindig szabadnapot vesznek ki, ha AFC Southos az ellenfél.

Mára pedig kevés pontot, punt háborút és (a hagyományok miatt) 7 pontos vagy annál kevesebb Jags győzelmet várok. Spoiler: Scobee Fgvel nyerünk(ha már hagyomány örzés).
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
.Bazzani
Hm. Bevallom, én csak rövid távra gondoltam.
Szurkolóként csak arra tudok koncentrálni (drukkolássommal "hatni"), hogy ma, meg egy hét múlva, meg két hét múlva, stb. győzzön a csapat. Hogy valamikor a ködös jövőben mi lesz, és az pontosan min múlik, nem tudok spekulálni, és feleslegesnek is érzem.

(Minek írnék, mondjuk, egy Packs-topikba olyat, hogy "még ma rúgjuk ki Rodgerst, mert érzem, hogy a 2017-es SB-ban az ő INT-je miatt fogunk kikapni!"?)wmitty
Ennek a szezonnak a részetekről már vége.
Innentől szinte mindegy,hogy hány győzelmetek lesz,mert ugye a PO volt az eredeti cél.
Persze el akarja (?) az emberfia kerülni a 0-16ot (meséljek róla? 😀 ),de ha az kell a távlati tervekhez,akkor legyen az.
Nekem mindegy,csak arra próbáltam reagálni,hogy aki a 0-16ot szeretné,az nem biztos,hogy a Colts győzelmei ellen van. Egyébként egy győzelem símán belefér az 1/1be,mert a Miami és egyéb társai 3 W körül lesznek.

több mint 14 éve
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.Escalade
hát még az utolsó héten így is lehet egyszer odacsapni nekik úgy mutatóba 😊
több mint 14 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
A Jaxet sem kell félteni... Amennyiben ellenünk még Gabbert is 60% felett passzolna, azt hiszem kijelenthetjük a 0-16ot, és jöhet a só.

több mint 14 éve
én örülnék ha nyerne a csapat csak hát ők véletlenül sem akarnak ilyet csinálni az idén
több mint 14 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Csak hogy nehogy félreérthető legyek:
a mai napon, mostantól számított közel nyolc óra múlva nyerni - szerintem szurkoló számára* ennél "távlatibb" gondolkodás nincs.

(* szszsz - Babits után szabadon 😉

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
.Bazzani
Hm. Bevallom, én csak rövid távra gondoltam.
Szurkolóként csak arra tudok koncentrálni (drukkolássommal "hatni"), hogy ma, meg egy hét múlva, meg két hét múlva, stb. győzzön a csapat. Hogy valamikor a ködös jövőben mi lesz, és az pontosan min múlik, nem tudok spekulálni, és feleslegesnek is érzem.

(Minek írnék, mondjuk, egy Packs-topikba olyat, hogy "még ma rúgjuk ki Rodgerst, mert érzem, hogy a 2017-es SB-ban az ő INT-je miatt fogunk kikapni!"?)

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 022 — Axel Foley
Úgy érzem, most kellene/lehetne kettéválasztani ( ) a topikot: egyet azoknak, akik a Colts vereségeinek örülnek, egyet azoknak, akik a Colts győzelmeinek örül(né)nek. A két csoport ma csak elbeszélni tudhat egymás mellett.wmitty
Mindkét csoport a Colts győzelmét akarja.
Csak egyik rövid a másik hosszútávon.

több mint 14 éve
Úgy érzem, most kellene/lehetne kettéválasztani ( ) a topikot: egyet azoknak, akik a Colts vereségeinek örülnek, egyet azoknak, akik a Colts győzelmeinek örül(né)nek. A két csoport ma csak elbeszélni tudhat egymás mellett.

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
komoly érzésem van, hogy nyerünk, félek így is lesz :/
áll a bál, Wayne is pofázik, Saturday is, most gondolom "bizonyít" a csapat és nyer
de reméljük nem így lesz 😀Stez
Ugyan már, sose félj, míg Festőt látod 😀
MoJo megoldja nekünk ezt a feladatot majd

több mint 14 éve
Blair White IR, Darren Evans aktiválva.

Mellesleg 2-kor Stanford-Oregon 😛

több mint 14 éve
komoly érzésem van, hogy nyerünk, félek így is lesz :/
áll a bál, Wayne is pofázik, Saturday is, most gondolom "bizonyít" a csapat és nyer
de reméljük nem így lesz 😀

több mint 14 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Polian azt mondta, Caldwell nagyon jó munkát végez idén a csapattal. 😀
Szerintem is, amennyiben Luckra megyünk. 😊Stez
playoffos szezonra nem lehet panasz, ugyanis tavalyi mintára 7-9el bent leszünk 😀

több mint 14 éve
Polian azt mondta, Caldwell nagyon jó munkát végez idén a csapattal. 😀
Szerintem is, amennyiben Luckra megyünk. 😊

több mint 14 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Én Broyles párti voltam 2/1-re, de hát a sérülése közbeszólt :/Stez
Nekem is tetszik a srác, de picurka. 😊 Ha Reggie marad, akkor route runnerből van két kiváló (Reggie+Collie), és inkább egy deep threat elkapó kéne Garcon mellé/elé, Gonzo helyett, aki gyors és nem mellesleg magas, hogy 1-1-ben is nyugodtan lehessen neki dobni.peterk2005
Deep targetnek nem kell magas ember. Pont hogy a tömegbe kell inkább. (Meg nem is kell a route runner képesség sem túlzottan deep-hez.)

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 403 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én Broyles párti voltam 2/1-re, de hát a sérülése közbeszólt :/Stez
Nekem is tetszik a srác, de picurka. 😊 Ha Reggie marad, akkor route runnerből van két kiváló (Reggie+Collie), és inkább egy deep threat elkapó kéne Garcon mellé/elé, Gonzo helyett, aki gyors és nem mellesleg magas, hogy 1-1-ben is nyugodtan lehessen neki dobni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)