Indianapolis Colts

50 feliratkozó

több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mint ha nem lenne mindegy, hogy ki fut 2 yardot 😊Stez
én futnék nagyon szívesen 😊JSanyo
mert te vagy a legbesztebb 😉
több mint 14 éve
Stez SMU Mustangs 46 842 — Whoops, looks like something went wrong.
én futnék nagyon szívesen 😊JSanyo
én nem töretném össze magam, amikor látom, hogy a csapat fele és a veteránok is basznak már erre a szezonra.. Addait sem véletlenül hanyagoljuk szerintem, ha nagyon akarnák, már simán játszhatna

több mint 14 éve
JSanyo Indianapolis Colts 2 675 — 1/1
én futnék nagyon szívesen 😊

több mint 14 éve
mint ha nem lenne mindegy, hogy ki fut 2 yardot 😊

több mint 14 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 498
Új játékos a keretben: Colts sign FB Ryan Mahaffey.iktriad
Hát Carter nem is volt számomra túl meggyőző eddig

több mint 14 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Új játékos a keretben: Colts sign FB Ryan Mahaffey.
több mint 14 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 342 — no es importante
Amúgy a TicketCity alapján Indy-ben kimondottan olcsók a jegyek. A hónap végi Panthers meccsre már $15-ért lehet "kakasülős" jegyetg kapni, de a pálya melletti legdrágább jegy is "csak" $130. ("Normál" nézőteres jegyeket néztem, az excluzívok - kajával, piával, különbejáratú cheerleaderrel 😉 - nyilván drágábbak.) Ahogy nézem egyébként a Pats és a Packers jegyei a legdrágábbak (vagy csak azok kaphatóak most már?), ezekért simán $200-at is le kell perkálni.peterk2005
kereslet-kinalat
nyilvan ha Manning jatszana es a csapat mondjuk 8-2-vel allna, akkor 100 alatt nem igen tudnal bejutni, de jelen helyzetben szerintem a meccs elott par oraval 20-30 usd-ert siman hozza tudnal jutni egy palyahoz kozeli helyhez

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 14 éve
wmitty Indianapolis Colts 729 — Colts fan
Ne vicceljpeterk2005
Ó, pedig olyan jól esett viccelni 😉

(életemben csak egyszer jutottam el eddig NFL-meccsre, "MisColtsról" Londonba, és szeretett Coltsunkat valószínűleg csak akkor fogom valaha élőben látni, ha ők is eljönnek Angliába; igaz, akkor mindegy lesz a jegyár)

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 403 — The only discipline that lasts, is self discipline
.dugo1993
Nézőszám-kérdés: nem tudom megítélni, mert bevallom, eddig idén még egy meccsen se voltam kint 😉 (Nyilván a jegyár miatt.)wmitty
Ne viccelj, csak nem Indy-ben dekkolsz? 😊

Amúgy a TicketCity alapján Indy-ben kimondottan olcsók a jegyek. A hónap végi Panthers meccsre már $15-ért lehet "kakasülős" jegyetg kapni, de a pálya melletti legdrágább jegy is "csak" $130. ("Normál" nézőteres jegyeket néztem, az excluzívok - kajával, piával, különbejáratú cheerleaderrel 😉 - nyilván drágábbak.) Ahogy nézem egyébként a Pats és a Packers jegyei a legdrágábbak (vagy csak azok kaphatóak most már?), ezekért simán $200-at is le kell perkálni.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Az átállást jól megoldotta a Packers és a Chiefs is 1-2 idény alatt, csak a megfelelő ember keze alatt kell végbevinni az átállást. Freeney meg OLB lesz 😀Stez
És a megfelelő emberekkel. Bár még nincs topon, de nálunk egy idény alatt megoldotta Haslett az átállást
több mint 14 éve
.dugo1993
Nézőszám-kérdés: nem tudom megítélni, mert bevallom, eddig idén még egy meccsen se voltam kint 😉 (Nyilván a jegyár miatt.)

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
szerintem eddig sem a nézők számával volt baj, legalábbis ránézésre. persze előbb utóbb követelni fogják az eredményeket

több mint 14 éve
Végre valami jó hír!

(Ja, nem: rossz. Nyilván tök drágák, és ezek szerint nem lesznek olcsóbbak.)

Otthonom MisColts
több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
bennünket nagyban érintő bejelentés Irsay-től:

2o12-ben is ugyannyiba kerülnek majd a jegyek, mint idén.

több mint 14 éve
Arra még át is lehet állni 😀

több mint 14 éve
Az átállást jól megoldotta a Packers és a Chiefs is 1-2 idény alatt, csak a megfelelő ember keze alatt kell végbevinni az átállást. Freeney meg OLB lesz 😀

több mint 14 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 528 — Chiefs GM
Én is néha elgondolkozok ezen, hogy szinte az összes kiemelkedő védelem 3-4es. Meg alapjában jobb is szerintem. Csak az megint megesz pár évet mire erre átáll egy csapat. Pláne nálunk.

De ha Freeney és Mathis visszavonul/elmegy a csapattól érdemes lehet elgondolkodni rajta.

Visszatérve Luckhoz, szerintem nincs olyan egyetemi irányító akinek ne tenne jót ha 1 évet tanulna PM mögött.dugo1993
Bears, Cleveland, Jacksonville, Cincinnati, ezek mind 4-3-as top 10-es védelmek. Nem a séma számít elsősorban.

több mint 14 éve
Én is néha elgondolkozok ezen, hogy szinte az összes kiemelkedő védelem 3-4es. Meg alapjában jobb is szerintem. Csak az megint megesz pár évet mire erre átáll egy csapat. Pláne nálunk.

De ha Freeney és Mathis visszavonul/elmegy a csapattól érdemes lehet elgondolkodni rajta.

Visszatérve Luckhoz, szerintem nincs olyan egyetemi irányító akinek ne tenne jót ha 1 évet tanulna PM mögött.

több mint 14 éve
jöjjön Dom Capers és egy rossz szavam nem lesz

több mint 14 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
"no meg a legfontosabb, hogy valami D guru jöjjön"

Rex Ryan 😀 😀 😀ThundersNFL
guru jelenti mágus,tudor, nem olyan, akinek elGURUlt a gyógyszere 😊

több mint 14 éve
Kicsit más téma, szerintetek Freeney és Mathis esetleges visszavonulásával/kiöregedésével, mennyi esély van rá, hogy lecseréljük ezt a Dungy által "kifejlesztett/továbbfejlesztett" Tampa védekezést, és átállunk a mostanában divatos 3-4-re?flzoli
szerintem nem sok, úgy kb a komplett védelmünknek a 4-3 fekszik inkább, de ezt majd egy hozzáértő biztos jobban látja.. de mondjuk én alapból 3-4 mániás vagyok, így nekem még tetszene is, amennyiben átállnánk, de ahhoz azért kéne jó pass rusher is, meg főleg NT.. Indyben 4 falember sem tudja megállítani a futást egyáltalán, akkor mi lenne 3 embernél 😊
no meg a legfontosabb, hogy valami D guru jöjjönStez
Mondjuk én jobban szeretem ezt a Speedy Gonzales védelmet, mint a hústornyosat, de azért néhány pufi jöhetne azért még oda középre. A 4-3-hoz teljesen ki kéne pucolni a védelmet majdnem, csak ha már rebuild, akkor mért ne, Az O-ban lesz LUCK, a D-ben meg SUCK, a Lucas Oil-ban TRUCK-race, és persze üllői úti F..... 😊

több mint 14 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
"no meg a legfontosabb, hogy valami D guru jöjjön"

Rex Ryan 😀 😀 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 14 éve
Kicsit más téma, szerintetek Freeney és Mathis esetleges visszavonulásával/kiöregedésével, mennyi esély van rá, hogy lecseréljük ezt a Dungy által "kifejlesztett/továbbfejlesztett" Tampa védekezést, és átállunk a mostanában divatos 3-4-re?flzoli
szerintem nem sok, úgy kb a komplett védelmünknek a 4-3 fekszik inkább, de ezt majd egy hozzáértő biztos jobban látja.. de mondjuk én alapból 3-4 mániás vagyok, így nekem még tetszene is, amennyiben átállnánk, de ahhoz azért kéne jó pass rusher is, meg főleg NT.. Indyben 4 falember sem tudja megállítani a futást egyáltalán, akkor mi lenne 3 embernél 😊
no meg a legfontosabb, hogy valami D guru jöjjön

több mint 14 éve
Kicsit más téma, szerintetek Freeney és Mathis esetleges visszavonulásával/kiöregedésével, mennyi esély van rá, hogy lecseréljük ezt a Dungy által "kifejlesztett/továbbfejlesztett" Tampa védekezést, és átállunk a mostanában divatos 3-4-re?

több mint 14 éve
Ezt is ugyanígy látom. A tavalyi csapat egy sokkal kilugozottabb társaság volt mint ez a mostani, és azzal is megnyertük a csoportot. Sőt, a PO-ban is hajszállal kaptunk ki az aztán a Pats-et is verő és Steelerst megszorító Jets-től, egy olyan meccsen ahol a Jets gyak. tökéletesen játszott. Megdöbbentő - magam se hittem volna, ha ez nem történik meg amit megtörtént -, de Manning tényleg ennyit jelent. És nem csak a karja, hanem az egész ember, a mentalitásával együtt.

Luckkal kapcsolatban ugyanezért vagyok óvatos. Az a srác akármennyire is tehetséges, akármennyire is nagy QB lesz belőle, ez nem fog azonnal megtörténni. Ha jövőre Manning kezd, akkor a playoff szinte nem kérdés, és arról fogunk vitatkozni, hogy az új igazolások elegek-e az SB-be jutáshoz. Ha Manning nem épül fel és Luck jön helyette, akkor - nagyon sok colts szurkoló nem így gondolja, de én biztos vagyok benne - a pozitív szezon lehet a max. cél, és már az is nagy dolog lenne.peterk2005
Teljesen egyetértek veled. Ráadásul ha PM megy, akkor Saturday biztos visszavonul, és akkor ki lesz mégis a szószóló az O-ban? Wayne vagy esetleg Dallas, a koruk miatt, de egyikük sem éppen az a habitus. És egy újoncra, bármekkora prospect is, nem fognak ugyan úgy hallgatni, mint egy Manningre szerintem