Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Nyilván a jövőben is az edző fogja hívni magát a playt, de a mostani asztalterítőtől...a playcallingról is terveztem egy cikket, de félretettem későbbre, erről mondjuk mindig ez jut az eszembe: a kettő közül ki a sikeresebb edző?
peterk2005

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Reichről csak pozitív visszajelzések jöttek Philly-ben, emberileg nehéz nála tökéletesebbet találni szerintem. Hogy milyen főedző lesz az kérdéses, de erősen hozzájárult a sikerünkhöz szerintem, play-eket nem hívott de természetesen kulcsszerepe volt a game plan összeállításában. Ami nálunk nagyon jól működött az az, hogy mindenkinek volt inputja a game planre, remélhetőleg ezt is hozza magával és jó emberekkel veszi körbe magát. Nem az a "sexy hire", de általában ezek válnak be a legjobban 😊 Sok sikert Reich!
Szerkesztette: Cooltiszo
több mint 8 éve
Meg mindig Reich a HC? Egyebkent Ballard favoritja szerintem Frazier volt.
több mint 8 éve
Peter KInget szeretem hallgatni / olvasni, tegnap egy egész hosszú cikke jelent meg a Philly Superbowl playhívásairól (az egyik Ertz playt külön kitárgyalják). Hárman is interjú alanyok, Pederson, Reich és MIke Groth (WR edző). Érdemes elolvasni. A végét is, mert pár bekezdést King szán Reich Indybe költözésére is.www.si.com/nfl/2018/02/11/eagles-super-bowl-zach-ertz-touchdown-wristband-145-mmqb-peter-king
Más. Egyre többekről hallani, hogy masszívan használnak analitikai segítséget a playhívásban. Pedersonnak például állítólag a Superbowl alatt folyamatosan mondta a fülére egy analitikus, hogy a hívni kívánt playnek milyen sikeressége van adott felállások ellen.
Nem zárom ki, hogy a játék jövője annyira ez lesz, hogy a rövidesen nem az oldalvonali zsenikről szól majd, hanem a tudományról. A fizikai felkészítés, étkezés, rehabilitáció már gyakorlatilag a tudomány irányítása alatt áll, nem az edzőében. Az edző csak informálódik, és megkapja a végeredményt.
Nyilván a jövőben is az edző fogja hívni magát a playt, de a mostani asztalterítőtől szerintem elég rövid lesz az út, hogy majd tabletet lássunk, az OC/HC meg majd tapizgat, kiválasztja a pályán látott personnelt, esetleg felállást is a gép azonnal dobja a szeme elé a héten összeállított playbookból a legesélyesebb hívható playeket. A háttérben meg egy csapat dolgozik gőzerővel, hogy élőben rögzítse neki az adatokat, hogy másodpercre up to date legyen minden.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Nem néztem utána, de magesküdtem volna, hogy Irsay még nincs 60! (Valahol olvastam egy hete, hogy 59-es) 😀 Szóval nem jól tartja magát 😀Erre lehet mondani, hogy a jellemzés találó. 😀
Helmut Zimmer
Bár kicsit szégyellem is magam ezen poénkodva. Az ember gerince / csípője tönkön van és nem a piás életmód miatt. 😕
(Amúgy döbbenet, mert tényleg nincs még 60. Valamiért úgy emlékeztem 1-2 éve betöltötte.)

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Sirianni nekem sötét ló, de még csak 36 éves, ami pozitívum számomra.
több mint 8 éve
Nem néztem utána, de magesküdtem volna, hogy Irsay még nincs 60! (Valahol olvastam egy hete, hogy 59-es) 😀 Szóval nem jól tartja magát 😀OFF:Érthetően irritál. Ez csak egy kiszínezett történet valószínűleg. Azért raktam be mert túlságosan passzolt a helyzethez. 😊
Nagyon irritál ez a történet. - nem maga a HSz.
Tényleg Polian a balfasznak, mint archetípusnak a tökéletes példája? Tényleg Nick Saban a rossz választás? Tényleg Irsay a legkisebb fiú, aki egyenesbe teszi a dolgokat?
Nemrég itt volt némi vita Dungy nagysága kapcsán, hasonlóan érthetetlen volt.
Helmut Zimmer
u.i.:
Egyébként az elég jól "dokumentált", hogy Polian tényleg nem Dungy-t akarta. Ezt Dungy is többször elmondta ("I was hired by Jim Irsay", stb.) és Polian is beszélt róla utólag. Viszont Sabanról most hallok először Dungy kapcsán. Annak idején a pletyka Norv Turnerről szólt. Turner volt állítólag Polian favoritja. Sabanról korábban, a Mora igazolásnál súgdolóztak. Lehet, hogy ezt a kettőt "mixelte" a riporter össze, nem tudom.
Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Irsay is más ember volt negyven valahány évesen, mint most, hatvan felett. Fiatalabb korában GM volt, sokkal aktívabban belefolyt. Grigsont - pechünkre - már sokkal szabadabbra engedte. De még ma is fenntart bizonyos döntéseket saját magának. A Grigson / Pagano konfliktusban ő kényszerítette a két ember vissza az asztalhoz, hogy leültök és kitaláljátok hogyan tudtok együtt dolgozni. Nem tudták, és nem Pagano ment, hanem Grigson. Grigson biztosan nem magát rúgta volna ki, úgyhogy itt is belenyúlt Irsay.
Nem zárom ki, hogy most is azt mondta, hogy oké, első kör a tiéd volt, de a második körben már én mondom ki a végső szót.
peterk2005
több mint 8 éve
a Chargers fanoktól amit elcsíptem, az alapján passzorientált playbook lesz (no shit 😀), illetve felhozták negatívumnak, hogy kiszámítható a playhívása is. Nem most volt, amikor utoljára playt hívott, és biztos hogy neki + DeFilipponak is nagy szerepe volt abban, hogy idén ilyen jól muzsikált az Eagles támadósor, Wentz kiesése után is. Szóval nem aggódom, majd ha szeptemberben jön a run-run-incomplete-punt minden driveban, akkor lehet 😀 ...Akik a vehemens edzőket szeretik, azok már októberben bosszankodni fognak, mert Reich is a Dungy, Caldwell, Pagano vonal. 😊 Csendes típus ő is.
Borbinho
Azt meg majd meglátjuk, hogy itt mire megy. Mike McCoy-t pl. én kifejezetten jó OC-nak tartom. A Tebow féle denveri offense-t például ő tette valamelyest működőképessé. És utána Manningnak is jó offensive rendszert állított össze, és harmonikusan tudtak dolgozni. San Diego-ban viszont HC-ként nem igazán találta a megoldást ő sem, nem csak Reich. Tavaly meg Denverben fél idényig húzta, abszolút semmit nem tudott kezdeni a Siemian/Lynch párossal (asszem ő Osweilerig el se jutott). Mégis elvitte az Arizona. Sokat számít, hogy hol milyen körülmények között kell produkálni. McDaniels se virított Tampa-ban.... (se Denverben).
Azért nem bánnám, ha az új trendekből (RPO, kicsi college behatás, stb.) felszedett volna magára Phillyben. De ha annyit megcsinál, hogy Chudzinsky 5-7 lépéses, hosszabb lefolyású playekre alapozó szisztémáját lecseréli gyors, rövid passzokra épülőre, már nyertünk, hívják bárminek.

több mint 8 éve
OFF:Érthetően irritál. Ez csak egy kiszínezett történet valószínűleg. Azért raktam be mert túlságosan passzolt a helyzethez. 😊
Tényleg Polian a balfasznak, mint archetípusnak a tökéletes példája? Tényleg Nick Saban a rossz választás? Tényleg Irsay a legkisebb fiú, aki egyenesbe teszi a dolgokat?
Helmut Zimmer
u.i.:
Egyébként az elég jól "dokumentált", hogy Polian tényleg nem Dungy-t akarta. Ezt Dungy is többször elmondta ("I was hired by Jim Irsay", stb.) és Polian is beszélt róla utólag. Viszont Sabanról most hallok először Dungy kapcsán. Annak idején a pletyka Norv Turnerről szólt. Turner volt állítólag Polian favoritja. Sabanról korábban, a Mora igazolásnál súgdolóztak. Lehet, hogy ezt a kettőt "mixelte" a riporter össze, nem tudom.
Azóta sok víz lefolyt a Dunán. Irsay is más ember volt negyven valahány évesen, mint most, hatvan felett. Fiatalabb korában GM volt, sokkal aktívabban belefolyt. Grigsont - pechünkre - már sokkal szabadabbra engedte. De még ma is fenntart bizonyos döntéseket saját magának. A Grigson / Pagano konfliktusban ő kényszerítette a két ember vissza az asztalhoz, hogy leültök és kitaláljátok hogyan tudtok együtt dolgozni. Nem tudták, és nem Pagano ment, hanem Grigson. Grigson biztosan nem magát rúgta volna ki, úgyhogy itt is belenyúlt Irsay.
Nem zárom ki, hogy most is azt mondta, hogy oké, első kör a tiéd volt, de a második körben már én mondom ki a végső szót.

több mint 8 éve
Caldwell közben Vikings OC lett. Ő mondjuk egyébként sem volt itt szóba jöhető jelölt.a Chargers fanoktól amit elcsíptem, az alapján passzorientált playbook lesz (no shit 😀), illetve felhozták negatívumnak, hogy kiszámítható a playhívása is. Nem most volt, amikor utoljára playt hívott, és biztos hogy neki + DeFilipponak is nagy szerepe volt abban, hogy idén ilyen jól muzsikált az Eagles támadósor, Wentz kiesése után is. Szóval nem aggódom, majd ha szeptemberben jön a run-run-incomplete-punt minden driveban, akkor lehet 😀 ...
Nick Sirianni neve nekem semmit nem mond. Kansasi és és Chargers kötődése van. Ballard és Reich is ismerhetik, ezért lehet jelölt. Mondjuk ez még nem teszi alkalmassá....
Ha ő jön akkor Reich valószínűleg követi Pederson példáját, és HC-ként ő fogja a playeket hívni azok után, hogy OC-ként nem hívta.
peterk2005
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Na, akkor erre itt egy történet. Phil Wilson az the Indianapolis Star újságírója beszélt erről tegnap az Indy rádióban:OFF:
"(Tony) Dungy wasn't Polian's guy. I know that for a fact, that Dungy was not who Bill wanted. Jimmy [Irsay] basically got Bill on a plane. He went down to Tampa. They got Tony and Bill in a room and said, You work it out. Jimmy just made it clear: He's my coach.
It's always been speculated that Polian wanted to hire Nick Saban as the Colts head man after Mora was canned. Some of you might not know this, but Saban was who Polian wanted to hire in 1998. The deal never materialized. Polian settled for Mora. Saban was eventually hired by an NFL team in 2006 (the Dolphins), only to lie to and then ditch them after two seasons so he can coach Alabama. While the coach in Miami, Saban also famously snubbed free agent quarterback Drew Brees and opted to sign Dante Culpepper. Brees signed with the Saints after the deal with Miami fell through. Saban was also an insufferable **** to both his players and his team employees."
peterk2005
több mint 8 éve
Caldwell közben Vikings OC lett.Az nem de filippo?
peterk2005
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Caldwell közben Vikings OC lett. Ő mondjuk egyébként sem volt itt szóba jöhető jelölt.Nick Sirianni neve nekem semmit nem mond. Kansasi és és Chargers kötődése van. Ballard és Reich is ismerhetik, ezért lehet jelölt. Mondjuk ez még nem teszi alkalmassá....
Ha ő jön akkor Reich valószínűleg követi Pederson példáját, és HC-ként ő fogja a playeket hívni azok után, hogy OC-ként nem hívta.

több mint 8 éve
Nem, nem fejből puskáztam. 😊Wow, az igen, köszi! Ezt fejből? 😊A Pederson párhuzam tetszett, amit a beatwriterek írtak. Pederson sem hívott playeket Reid alatt, és Reich sem hívott Pederson alatt. Én örülnék, ha ő hívná. De ha hoz valakit OC-nak, akire rá meri bízni a playhívást, nekem az is jó. Kik jöhetnek szóba, mint OC?Régi kollégái közül akiknek van NFL OC tapasztalata: Jim Caldwell (jelenleg munkanélküli, legutóbb Lions HC), Jim Bob Cooter (Lions OC), Ken Whisenhunt (Chargers OC), Mike McCoy (Cardinals OC), Jason Michael (Cards TE-edző), Ron Turner (Panthers offensive consultant), Clyde Christensen (Dolphins FO-ban dolgozik), Mike Miller (jelenleg munkanélküli, legutóbb Robert Morris OC).
Borbinho
empty taxi
Jól tudom, hogy ugyan olyan posztra nem hozhatnánk el a mostani OC-kat, csak ha kapnának vmi pluszt? pl assistant hc?
| láma kérdés, de az FO a Football Operationst jelenti, vagy Front Officet? |
Borbinho
OC poszt mellé nem tudom lehet-e AHC státuszt adni.
Az FO itt per pill front office-t jelölt, Christensen a Phinsnél Director of Football/Player Development pozícióban dolgozik.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sok sikert srácok! 😊
több mint 8 éve
Wentz tweetje is sokatmondó számomra, hogy milyen vezető lesz nem tudom, de hogy egy jó, és hiteles ember, az biztosnak tűnik.(És a Colts szocmédiás csapata is nagyot ment tegnap.)
Szerkesztette: Tony Adams
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Wow, az igen, köszi! Ezt fejből? 😊A Pederson párhuzam tetszett, amit a beatwriterek írtak. Pederson sem hívott playeket Reid alatt, és Reich sem hívott Pederson alatt. Én örülnék, ha ő hívná. De ha hoz valakit OC-nak, akire rá meri bízni a playhívást, nekem az is jó. Kik jöhetnek szóba, mint OC?Régi kollégái közül akiknek van NFL OC tapasztalata: Jim Caldwell (jelenleg munkanélküli, legutóbb Lions HC), Jim Bob Cooter (Lions OC), Ken Whisenhunt (Chargers OC), Mike McCoy (Cardinals OC), Jason Michael (Cards TE-edző), Ron Turner (Panthers offensive consultant), Clyde Christensen (Dolphins FO-ban dolgozik), Mike Miller (jelenleg munkanélküli, legutóbb Robert Morris OC).
Borbinho
empty taxi
Jól tudom, hogy ugyan olyan posztra nem hozhatnánk el a mostani OC-kat, csak ha kapnának vmi pluszt? pl assistant hc?
| láma kérdés, de az FO a Football Operationst jelenti, vagy Front Officet? |
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
A Pederson párhuzam tetszett, amit a beatwriterek írtak. Pederson sem hívott playeket Reid alatt, és Reich sem hívott Pederson alatt. Én örülnék, ha ő hívná. De ha hoz valakit OC-nak, akire rá meri bízni a playhívást, nekem az is jó. Kik jöhetnek szóba, mint OC?Régi kollégái közül akiknek van NFL OC tapasztalata: Jim Caldwell (jelenleg munkanélküli, legutóbb Lions HC), Jim Bob Cooter (Lions OC), Ken Whisenhunt (Chargers OC), Mike McCoy (Cardinals OC), Jason Michael (Cards TE-edző), Ron Turner (Panthers offensive consultant), Clyde Christensen (Dolphins FO-ban dolgozik), Mike Miller (jelenleg munkanélküli, legutóbb Robert Morris OC).
Borbinho

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Engem csak az zavarna, ha itt nem JMD-ről van szó, mint Ballard embere. Hanem pl Campbell. Várom a keddi press confot nagyon 😊Biztos vagyok benne, hogy Wells, nem JMD-re gondolt, hanem az újak közül valakire (mint Ballard favoritja). Szerintem ebből csak akkor lehet súrlódás, ha Ballard favoritja a háromban sem volt, Reich pedig csak azért kapott interjút mert Irsay kötötte az ebet a karóhoz. Ha mindkettőjük favoritja a háromban volt akkor ez nem nagy ügy.
Borbinho

több mint 8 éve
Na, akkor erre itt egy történet. Phil Wilson az the Indianapolis Star újságírója beszélt erről tegnap az Indy rádióban:Engem csak az zavarna, ha itt nem JMD-ről van szó, mint Ballard embere. Hanem pl Campbell. Várom a keddi press confot nagyon 😊
"(Tony) Dungy wasn't Polian's guy. I know that for a fact, that Dungy was not who Bill wanted. Jimmy [Irsay] basically got Bill on a plane. He went down to Tampa. They got Tony and Bill in a room and said, You work it out. Jimmy just made it clear: He's my coach.
It's always been speculated that Polian wanted to hire Nick Saban as the Colts head man after Mora was canned. Some of you might not know this, but Saban was who Polian wanted to hire in 1998. The deal never materialized. Polian settled for Mora. Saban was eventually hired by an NFL team in 2006 (the Dolphins), only to lie to and then ditch them after two seasons so he can coach Alabama. While the coach in Miami, Saban also famously snubbed free agent quarterback Drew Brees and opted to sign Dante Culpepper. Brees signed with the Saints after the deal with Miami fell through. Saban was also an insufferable **** to both his players and his team employees."
Na? Van párhuzam? 😊
Az öreg tintás egyáltalán nem hülye. Sőt. Fél évszázada van a fociban, huszonévesen már GM volt, a pia és tabletták lehet hogy kikezdték a kinézetét, beszédét, fizikumát. De az agya még forog. Én benne lennék, ha a történelem megismétlődne. Ballard favoritja bebukik, Irsay favoritjából, Reich-ből meg az új Dungy lesz. Az se zavarna ha McDaniels végül visszamenne college coachnak és sikeres lenne. Le*szom. Oda való, gyerekek közé. 😊
peterk2005
több mint 8 éve
Na, akkor erre itt egy történet. Phil Wilson az the Indianapolis Star újságírója beszélt erről tegnap az Indy rádióban:"(Tony) Dungy wasn't Polian's guy. I know that for a fact, that Dungy was not who Bill wanted. Jimmy [Irsay] basically got Bill on a plane. He went down to Tampa. They got Tony and Bill in a room and said, You work it out. Jimmy just made it clear: He's my coach.
Na? Van párhuzam? 😊
Az öreg tintás egyáltalán nem hülye. Sőt. Fél évszázada van a fociban, huszonévesen már GM volt, a pia és tabletták lehet hogy kikezdték a kinézetét, beszédét, fizikumát. De az agya még forog. Én benne lennék, ha a történelem megismétlődne. Ballard favoritja bebukik, Irsay favoritjából, Reich-ből meg az új Dungy lesz. Az se zavarna ha McDaniels végül visszamenne college coachnak és sikeres lenne. Le*szom. Oda való, gyerekek közé. 😊
U.i: Ha Ballard valamikor nem fog nagyon rúgkapálni ha felülbírálják, az most lesz. Nem az ő hibája, de nem szólhat semmit, ha most azt mondja Írsay másodikra ő választ. (Ha egyáltalán felülbírálás volt. Nem hiszem, hogy Ballardnak lett volna olyan erős favoritja. Azt ellőtte JMD-re. Inkább lehettett valami olyasmi, hogy "te kire teszel? Én X-re. Én meg Y-ra. Neked X mennyire favorit. Nekem X 100%. Nekem Y csak 90%. Akkor legyen X".
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

több mint 8 éve
Brad Wells mennyire hiteles forrás? 8évet volt a Stampede Bluenál. Órákkal Schefter előtt lehozta h Reich a HC (oké, lehetett sejteni, mások is írták), viszont ő az, aki azt írja, hogy Reich Irsay (és PM) embere, Ballardnak más volt a favoritja. Ha ebből bármi igaz, az azért elég rosszul hangzik...
több mint 8 éve
A Pederson párhuzam tetszett, amit a beatwriterek írtak. Pederson sem hívott playeket Reid alatt, és Reich sem hívott Pederson alatt. Én örülnék, ha ő hívná. De ha hoz valakit OC-nak, akire rá meri bízni a playhívást, nekem az is jó. Kik jöhetnek szóba, mint OC?Bevell-t várták többen is, de úgy néz ki ő máshová megy. (Sztem ő JMD embere lett volna.)
Borbinho
Nem tudom. Gondolom saját embert akar. Kérdés, hogy ki elérhető az ismerettségi körből. (Philly-t gondolom nem akarja teljesen lerabolni, máshonnak választ.) Azt is el tudom képzelni, hogy aki még nem szaladt szét a tavaly stábból alsó szinten, azt itt tartja 1 évig. Bár a jobbakat már mind elvitték.