Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
twitter.com/coltsinsider/status/895757037220581377Fogalmam sincs, hogy az illető és a forrása mennyire megbízható. Remélem azok...
Update: úgy néz ki helyesek voltak az infói (az avatarja ellenére 😊 ). Húzódása van, nincs törés, szakadás, high sprain. "Will miss a few weeks", de ő maga és a stáb is azt nyilatkozta, hogy szezon kezdetre felépül. Pfff, jó hír, sokkal rosszabbnak nézett ki délután....
Lehet tippelni, hogy ki lesz helyette addig a first team center, mert Schwenke is még sérült...😀
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Első napi közös full contact edzés a Detroit Lions-al. Először is a sérültekről. Hankins visszatért, teljes edzést végzett. A mai hiányzók: Dorsett, Mack, Bostic, Morrison, Bray, Haeg, Swoope, Melvin, Milton. Közben annyi kiderült, hogy Dorsett hamstring, Mack váll, Bostic ujjtörés miatt hiányzik. Bostic ujját megműtötték, jövő hétre visszatér. A többiekről nincs infó hogy mikor térhetnek vissza. Ma három újabb sérülés vagy afféle történt. T.J Green és Bug Howard lent maradtak egy-egy play után, ápolták őket, de aztán felkeltek és később pályán voltak. Valószínűleg nincs bajuk. Ryan Kelly viszont kiszállt és vissza sem tért. Nincs részletes infó arról, hogy mi történt vele. Nem volt látványos, feltűnő eset, az edzésről tweetelők egyszer csak azt vették észre, hogy nincs a pályán. Pagano megerősítette, hogy sérülés, le kellett vinni a pályáról, de nem tud ő sem semmit egyelőre. Most várják az eredményeket. Fingers crossed. Update: Edzés után Kelly-t mankóval látták... F**ck. 😕 (Morrison groin, pár nap és visszatérhet.)
Az edzésről egyelőre csak rövid tweetek jöttek, hogy intenzív, kemény, és kb. fifti-fifti a két csapat teljesítménye a drillekben. Részletesebb összefoglalók majd (ottani) este várhatók, addigra valószínűleg injura update-ekkel is.
Edzés update: Rövid leszek: a 11 vs 11 drillek kb. úgy néztek ki, hogy Colts offense INT, fumble, incomplete, Tolziennek nagyon sz*r napja volt. A Lions offense pedig felmosta a padlót a Colts D-vel, Stafford úgy dobálgatott szabadon mint szombat délután a parkban. 😊 Kb. erre lehetett számítani ennyi új emberrel és újonccal. Cserélgettek is rendesen, nem volt clear team1 és 2. Pl. Hairston volt pl. a kezdő CB, Ayers a kezdő OLB, és így tovább. Meglátjuk mi lesz holnap és vasárnap.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Kiraktuk Langfordot! Failed physical designation. PUP-on kezdte a campet, nem jött még mindig rendbe a tavalyi sérülése teljesen. 3.5 millát spóroltunk a kirakásával. Valószínűleg komoly szerepet játszott a döntésben az is, hogy ha nem őt rakjuk ki, akkor keretszűkítéskor ki kellett volna rakni valamelyik ígéretes fiatalt. Marad Hankins, Woods, Anderson, Ridgeway, McGill, a rookie Stewart. Parry-nek még így is keményen kell kaparnia, de valamelyest megnőtt az esélye.Update: Bizony, nem csak a sérülésről lehet szó: "as Stephen Holder of The Indianapolis Star pointed out, that’s not the only reason the Colts let him go: “One of the reasons this happened had nothing to do with his injury, but everything to do with the young defensive linemen really coming on strong.”"
A saját nevelés vs igazolás témát kiegészítve: látva a DL depth-et, és hogy ki kerülhet közülük rosterre, Langford elküldésével egy "vendégmunkással" kevesebb lesz a védelemben, mert a helyére valószínűleg egy saját nevelésű játékos kerülhet. Aki szintén fiatal, max 2 éve van a csapatnál.
Apropó, a valószínűleg rostert elcsípők életkora körülbelül így fog kinézni:
- Vina: 44 év
- Gore: 34 év,
- Butler 31,
- Woods, (bubble: Hunt): 30
- Vontae, Castonzo, Tolzien, Brandon Williams: 29
- Sheard, Aiken, Ayers: 28
- Luck, Doyle, Hilton, Turbin, Locke (bubble: Melvin, Spence) : 27
- Anderson, Bostic, Good, Simon,Vujnovich, (bubble: Mingo, Morris): 26
- Hankins, Mewhort, Swoope, Farley, (bubble: Parry, Edwin Jackson): 25
- Rajtuk kívül mindenki más (az 53-as roster több, mint fele) 24 éves vagy fiatalabb.

több mint 8 éve
Update: Az edzés után Hankins és Bracy külön egyéni edzésen vettek részt. Hankins nem viselt semmiféle kötést, nem látszott sérültnek, csinálta a szokásos pufifánkos egyéni programot: löködte a bikát, húzta a szánkót meg hasonlók. Egészségesnek látszott, de arról nincs hír, hogy holnap mi lesz vele, engedik-e full contact edzeni a Lions-al.Bracy-t eddig azt hiszem nem is említettem. Pár napja érkezett, az egyik sérül UDFA WR helyére. A neve az atlétikát szeretőknek ismerős lesz, mert fedettpályás VB ezüstérmes 60 méteres futóról van szó. Tavaly 100 méteren tagja volt az amerikai válogatottnak, futott Rióban. Ergó villámgyors a gyerek. Hogy pontosan mennyire azt nem tudom, de az USA válogatottba 100 méteren nem nagyon lehet bekerülni, ha nem bőven 10mp alatti futó valaki. Bracy azt nyilatkozta, hogy annyira szereti a tojásfocit, hogy hiába van jó esélye hosszú profi atlétikai karrierrre, úgy érezte, hogy muszáj magának adni egy esélyt a futballban is. Returnerként próbáljuk ki természetesen. A külön edzést a WR edző Sanjay Lal tartotta neki.

több mint 8 éve
A mai edzés kifejezetten rövidre lett vágva, bár felszerelésben edzettek, de nem voltak 11 vs 11 és 7 vs 7 drillek. Főleg 1 vs 1-ben és csoportokban gyakoroltak, rövidített edzésen. Moncrief már edzett, a tegnapi többi hiányzó még nem. Még Pagano sem adott edzés után intejút, úgyhogy injury report se volt. Az edzést követő újságírók senkit nem láttak sántítani, rosszul esni, lent maradni, vagy bármi ilyesmi, úgyhogy új sérült aligha lett, a meglevőkről meg holnapig kell várni új infóra. Apropó, azt viszont Ballard lenyilatkozta ma, hogy a csapat arra számít, hogy Luck még a preseasonban le fog jönni PUP-ról, aktiválva lesz. Hogy pontosan mikor, arra továbbra sincs válasz. És arra sem, hogy ez azt jelenti-e, hogy az első héten játszani fog. (Szvsz, ha csak a 4. meccs környékén jön le, akkor Tolziennel megyünk LA-be, viszont ha lejön még az első meccs előtt PUP-ról, akkor nem hiszem, hogy 1, max 2 meccsnél többet kihagyna. Már a kettő se valószínű.)Holnap és pénteken teljes felszereléses, full contact edzés a Lions-al. Korábban ezt rosszul írtam, nem tegnaptól, hanem csak holnaptól lesz közös edzés. (Valamiért nálam csütörtökön volt a meccs. Asszem a Denver miatt keveredtem össze. Ilyen, ha két csapatot is figyel az ember 😊 )
Ja, és a csütörtök, pénteki közös edzéseket is beszámítva az első két héten több teljes felszereléses edzést fogunk letudni idén, mint tavaly egész TC alatt. Ballard/Pagano nem beszélt félre, tényleg keményebben nyomják. Mondjuk meg is látszik, nincs olyan edzés, hogy Paganonak ne kelljen leküldenie valakit az edzésről hűsítő fürdőzni. Volt már lezavarva Bug Howard, Morrison, Clark, Swoope, Dorsett, Good, és kb. az összes friss UDFA. 😀 Gondolom ez utóbbiak mennek mint az őrültek, ész nélkül ütnek vágnak, hátha valamelyik rostert tud fogni.
Ha már UDFA-k, akkor az ideiek közül - ha lehet hinni a TC beszámolóknak, akkor - egyelőre csak Bug Howardnak van sansza roster fogni. (Itt a combine highlightja, akit érdekel. Nem egy villám a gyerek, de tényleg böszme nagy. 6-5 magas, és alkatra is inkább néz ki tight endnek, mint elkapónak.) Lesz még egy-két UDFA a rosteren, de ők nem ideiek. Például Vujnovich helye gyakorlatilag biztos az OL cseresorban. Ő egyébként egy érdekes eset. 2013-ban végzett, és abban az évben még UDFA-ként se kellett sehova, még a bő keretekbe sem. 2014 elején szedte fel a semmiből a Packers future contracttal. Ott volt tavalyig PS-ban, majd tavaly waivelték, mi meg claimeltük. Azóta nálunk volt practice squados. Idén, ha nem sérül le, a rosteren is látni fogjuk.

több mint 8 éve
Szívesen. Pár napig még lesz rá időm, addig az érdemleges dolgokat összefoglalom naponta. Utána bizonytalan, mert általában én is a fingást is beosztó napirenden vagyok. De addigra jönnek a preseason meccsek és akkor már úgyis lesz mindig valaki aki majd beszámol. 😉

több mint 8 éve
Peterk nagyon köszi ezeket a kis TC összefoglalókat.Gyakorlatilag fingani nincs időm, és amikor van akkor is elég csak a fórumot olvasnom és nem 26 másik oldalt bújnom.
több mint 8 éve
Megvolt az első 'live' edzés, azaz full contact, tackling, mindent bele. Jópáran hiányoztak az elmúlt napok sérültjei közül, Moncrief ma még mégsem öltözött be, Hankins, Swoope (mégiscsak lehet valami bibije), Dorsett, Mack, Bostic. Mewhort viszont ismét edzett. A többiek között sem ismert komolyabb sérülés, valószínűleg pont a full contact miatt pihentek még ma páran, nehogy rásérüljenek egy minor injury-ra. Ezt a nevet lehet, hogy érdemes lesz megjegyezni: Bug Howard. A gyerek szabályos TC hero, a legjobb elkapó ezen a héten. Egy magas, drabális srácról van szó, pont ellenkezője a speedster Hilton / Dorsett féléknek. Mivel Aiken eddig nagyon nem mutatott semmit (nem "nem nagyon" hanem "nagyon nem" 😊 ), benne van a pakliban, hogy nem is fog rostert. Ez a Howard gyerek pont az a possession receiver alkat, amiért Aikent is hoztuk.
Érdekes egy helyzet lenne, mert ha Aiken nem maradna a rosteren, akkor az a helyzet állhatna elő, hogy a támadósorban alig lenne olyan játékos aki nem saját nevelés. Ráadásul a saját nevelésűek döntően mind nagyon fiatalok is, szóval akár hosszabb távon is ez lehet a helyzet. Minden elkapó Indy nevelt, egészen a 6. emberig, ha Bray is maradna PR/KR-ként rosteren. A teljes kezdő OL is saját nevelés, sőt mögöttük gyakorlatilag a teljes csere OL is, kivéve a csere centert. Az első két TE, Doyle és Swoope is. Összvissz Gore, Turbin és a #3 TE lenne csak "idegenlégiós".
A védelem ezzel szemben eléggé egy zsoldos-sereg. 😊 A DL-ben Anderson, Ridgeway, McGill és a rookie Stewart lehet saját játékos, itt még relative jól is állunk. De aztán OLB-ben SENKI. Egy hazai se. (szerk: javítok, lesz egy, a rookie Basham). ILB-ben a négyből/ötből várhatóan kettő hazai marad (Morrison, Walker Jr). CB poszton az idei két rookie (Wilson, Hairston) kerülhet rosterre, a többiek zsoldosok. Safety-ben pedig Geathers PUP-on és mellettük Green és Hooker a hazai termés. Mondjuk a "zsoldosok" között van pár srác, aki se ilyen se olyan, mert bár nem mi draftoltuk/szerződtettük, de nálunk fogott igazán roster (pl. Melvin, Edwin Jackson, és esetleg Fairley, Powell). Úgyhogy ezeket számolhatjuk ide is, feltételezve, hogy nálunk lettek NFL játékossá nevelve végülis.
És a védelemben is minden saját játékos brutál fiatal. Nincs közöttük egyetlen sem, aki két évnél régebben került volna a ligába. Mindenki vagy rookie, vagy 1, vagy 2 éve profi maximum. Azaz, a 2011-2014 közötti időkben egyetlen játékost nem sikerült kinevelni a védelembe... Csuklasz, Grigson? 😊
Közben kijött az első unofficial depth chart. Mert ki kellett adni, szóval annyit is ér körülbelül.
www.colts.com/assets/images/imported/IND/article-images/2017/misc/Screen-Shot-2017-08-08-at-75032-AM.png
www.colts.com/assets/images/imported/IND/article-images/2017/misc/Screen-Shot-2017-08-08-at-75107-AM.png

több mint 8 éve
Jaja, TY-ék már tavasz óta folyton emlegetik a fickót, hogy rongyosra melóztatta őket a route-ok tökéletesítésén, időzítésen, stb. És hogy nem csak futni tanulnak, de blokkolni is egymásnak. Egyet te futsz, aztán blokkolsz a másiknak, majd fordítva. Meglátjuk mi látszik majd ebből a pályán. Az biztos, hogy ha valami hiányzik a támadójátékból, akkor az (a robbanékony, mélységben is veszélyes futáson kívül) éppen a rövid, gyors passzok, tervezett játékok. Ennek meg az a kulcsa, hogy egymásnak csinálják meg a helyet az elkapók, és lézer pontosan fussák meg amit meg kell, mert közel a védő és 2-3 yard lesz az 5-7 yardból, és nincs esély a további YAC-ra sem.

több mint 8 éve
www.indystar.com/story/sports/nfl/colts/2017/08/07/ini-0807-colts-wr-coach-sanjay-lal/544712001/Nagyon jó cikk az új (januárban lett kinevezve) WR coachunkról, Sanjay Lal-ról. Érdemes elolvasni, nekem nagyon tetszik az ürge mentalitása. Ha januárban jött, akkor még Ballard előtt került ide, de eléggé hasonlít a hozzáállásuk, profizmus mindenek felett. Meg is követeli a maximumot a játékosoktól is, nem véletlen tweetelt Moncrief is még az OTA-k során, hogy élete legkeményebb edzésein volt túl, ahogy a többiek is elmondták, hogy kb vért hugyoztak edzés után. Remélem kifizetődő lesz, ha valaki, akkor Luck oda fogja tudni dobni, ahova kell. Ha a WR-ek is ott lesznek és a tavalyi drop problemek is megszűnnek, akkor karrier éve lehet Bandinak.
Az OL-ről is jó hírek jönnek, bár tudom, hogy ilyenkor még mindenki future HoF, de hátha nem csak a szájuk nagy 😊
Bold: TY-tól 1500 yard 10+ TD-t várok idénre ^^
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Doyle jó lesz, nemérdekel, hogy hanyadiknak rakják 😊 Arról meg Wyatt lemaradt arról, hogy először blokkolóként fért be nálunk és csak azért kezdett elkapdosni is, mert már Allen is dropolt összevissza 😀 Szóval éppenhogy egy olyan TE-ről van szó akit fenn lehet hagyni bármelyik downon, megfogja akit meg kell. Hilton viszont nem top5. Imádom meg minden, de a top5-höz két dolog nincs meg: kevés TD-je van, és egy fizikális corner meg tudja fogni a LOS-hoz közel. Emiatt nem nagyon lehet 5-7 yardos, gyors 1-2 mp-es passzplayekben megjátszani. Clowney-nak meg sok sikert. Tőlem arathatnak Watt-al párban, engem inkább az érdekel, hogy Watsonból ne legyen kúbé, és akkor nincs mitől tartanunk. 😀TC update: Szombaton egy környékbeli középiskola pályáján volt nyilvános edzés, 8 ezren mentek ki megnézni a csapatot. Jónéhányan nem öltöztek be - Moncrief, Mewhort, Haeg, és még 3-4 potenciális kezdő -, volt aki kisebb bibi miatt, volt akit pihentettek. Az edzésen Hankinsnek kifordult a bokája, le kellett sántikálnia. Az esti vizsgálatok alapján bokahúzódás, pár napot pihen. A másnapi (vasárnapi) edzésre nem is öltözött be védőfelszerelésbe, a pálya szélén tekerte a bicajt és rehabolta a bekötött bokáját. A szombat esti edzésen még Swoope is megsérülhetett, mert húzta a lábát, sántikált. De sem az injury reportban nem említették meg, sem azóta, és a vasárnapi edzésen sem láttam a hiányzó listán, úgyhogy vagy csak apróság, vagy nagyon titkolják....
Hétfőn kötelező szünnap jön. Kedden lesz a következő edzés, immár a Lions-al közösen. Várhatóan Moncrief addigra felgyógyul, Hankins viszont valószínűbb, hogy nem, mint az, hogy igen.
Luck egyébként az utolsó két edzésen a csapattal volt (eddig végig külön készült, nem is lehetett megtalálni sehol). Tegnap viszont részt vett mindenben, taktika, megbeszélés, huddle, kivéve, hogy beállt volna és dobott volna. Pagano szerint nem kell ebből semmire következtetni, nem fog holnap lekerülni PUP-ról. A menetrend ugyanaz, jön amikor jön.

több mint 8 éve
Mondjuk asszem a Chargers átáll végleg 4–3-ra, Ingramben mondjuk egyelőre én sem látom azt az állatot, ami miatt a 2. helyét érezném 😊Majd a 6'8 350 fontos (amúgy nagyon intelligens) Banner feljön aztán olyan erővel belegyalulja őket a műfűbe hogy gyémánttá préseli a szénport a srácok szeme alatt 😀 igaz addig 3x megkerülik, de mást nem sípszó után is IR-re lehet tenni őket :p hogy egy klasszikus idézzek, "nézzük meg törött lábbal is olyan gyors-e" 😀
Nem tudom, Watt visszatérésével hogyan módosul a Texans végül, de kb mindegynek tűnik, hogy Wattot, Clowneyt és Mercilust milyen formában próbálod meg tartani, névleg lehet ez DE, OLB, az OL ettől még sírni fog 😀
Wyatt
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Mondjuk asszem a Chargers átáll végleg 4–3-ra, Ingramben mondjuk egyelőre én sem látom azt az állatot, ami miatt a 2. helyét érezném 😊Nem tudom, Watt visszatérésével hogyan módosul a Texans végül, de kb mindegynek tűnik, hogy Wattot, Clowneyt és Mercilust milyen formában próbálod meg tartani, névleg lehet ez DE, OLB, az OL ettől még sírni fog 😀

több mint 8 éve
Doyle valóban csak egy szezont tolt még kb, de hidd el ő elnök lesz nagyon idén. Nem feltétlen yardokban.Angol földön nyaralunk épp, vettem is egy NFL-es újságot (Lnydys Sport - Pro Football)A 15. valóban kicsit alacsonynak tűnik, mondjuk szerintem a top 5 meg azért megintcsak sok. Dorsettnél valamit tuti félreérthettél. Ő a nyolcadik legrosszabb lehet talán 😀 Bár ezt gyengítené, hogy a rémgyenge Torrey Smith még nála is lejjebb van 😊
Az egy dolog hogy a Jax draftjára A-t írtak a mienk meg B minuszt, de TY a 15. legjobb no1 WR náluk (mondjuk pont mostanság akadt ki ő is, nem csak én, hogy kb le se szarja senki, pedig sztem top5be is beférne) és Dorsett a 8.legjobb no2 WR 😀😀😀DD (TWill, Torrey, Stills, Adams és hasonlók vannak mögötte). Doyle nem fért be a top25 TE -be, de Allen, Vance McDonald, Vernon Davis v épp a texansos Griffin igen 😀
Marcus Cannon Jason Peters v épp Whitworth előtt a 7.legjobb tackle 😀
Melvin Ingram a 2.legjobb 4-3 RDE (gigalul).
Klóni mint 3-4 end, Sheldon meg OLB (még ha tolta is kényszerből).
Arra jó volt h nevessek egy jót, meg csomó jó statisztika és infó van a 240 oldalban.
Borbinho
A Jack Doyle iránti feltétlen imádat nekem picit megint erős, egy darab szezonnal, amiben olyan túl sok yardja sem volt, és ahogy nézem, blokkolásban sem tartják éppen elitnek, Davist mondjuk tuti a neve nyomja, a többit meg hogy blokkolásban már legalább egy szezonban tolt kiemelkedőt, amellett, hogy dobni is lehet neki. Persze érdekes lista, és a top 25 valóban mókás. De ettől még szerintem itt egyelőre indokolatlanul nagy a hype-ja.
Marcus Cannon nem vakoldali RT-k közül kb a legjobb volt tavaly, de sima top 3. Deal with it. Nem tudom, mennyire szedték szét az OT-ket, de persze az LT-knek a fontossága miatt azért egy két jobb nevű LT-nek persze illene megelőznie, de top 3-as RT-ként elfér a 10-ben.
Ingram a PFF-nél is nagy kedvenc amúgy, ott az összes edge rusher közül volt pl 6. 😊
1 Khalil Mack
2 Brandon Graham
3 Cameron Jordan
4 Von Miller
5 Joey Bosa
6 Melvin Ingram
7 Cameron Wake
7 Chandler Jones
9 Whitney Mercilus
10 Michael Bennett
Clowney pedig 3–4-es end volt, és Watt-tal olyat fognak pusztítani, hogy besírsz, a Jets meg tényleg olyan balfasz volt, hogy Sheldont ott tartotta, annak valóban nincs sok értelme mondjuk.
Wyatt
TY nálam AB84, OBJ, Julio és AJ után a legjobb. Hiába kva jó Mike Evans v épp Dez, picit hadd húzzon haza a szívem. Főleg h a többit tényleg szarrá hypeolják míg Ghostot semmibe nézik kb. Ingram amikor néztem Chargers meccset többnyire álló poziból indult, ezért írtam a lult, nem arra hogy ne lenne jó. Csak nekem ő inkább OLB mint DE.
Cannon meg minden tackle közül a 7., RT-k közül első, Lane Johnson jobb nála pl szvsz ha maradunk szigorúan a jobb oldalnál. (Bulaga v Conklin se rosszabbak mondjuk sztem)
Ja és Klóni idén már OLB ként van a Texans DC-n.
több mint 8 éve
Angol földön nyaralunk épp, vettem is egy NFL-es újságot (Lnydys Sport - Pro Football)A 15. valóban kicsit alacsonynak tűnik, mondjuk szerintem a top 5 meg azért megintcsak sok. Dorsettnél valamit tuti félreérthettél. Ő a nyolcadik legrosszabb lehet talán 😀 Bár ezt gyengítené, hogy a rémgyenge Torrey Smith még nála is lejjebb van 😊
Az egy dolog hogy a Jax draftjára A-t írtak a mienk meg B minuszt, de TY a 15. legjobb no1 WR náluk (mondjuk pont mostanság akadt ki ő is, nem csak én, hogy kb le se szarja senki, pedig sztem top5be is beférne) és Dorsett a 8.legjobb no2 WR 😀😀😀DD (TWill, Torrey, Stills, Adams és hasonlók vannak mögötte). Doyle nem fért be a top25 TE -be, de Allen, Vance McDonald, Vernon Davis v épp a texansos Griffin igen 😀
Arra jó volt h nevessek egy jót, meg csomó jó statisztika és infó van a 240 oldalban.
Borbinho
A Jack Doyle iránti feltétlen imádat nekem picit megint erős, egy darab szezonnal, amiben olyan túl sok yardja sem volt, és ahogy nézem, blokkolásban sem tartják éppen elitnek, Davist mondjuk tuti a neve nyomja, a többit meg hogy blokkolásban már legalább egy szezonban tolt kiemelkedőt, amellett, hogy dobni is lehet neki. Persze érdekes lista, és a top 25 valóban mókás. De ettől még szerintem itt egyelőre indokolatlanul nagy a hype-ja.
Marcus Cannon nem vakoldali RT-k közül kb a legjobb volt tavaly, de sima top 3. Deal with it. Nem tudom, mennyire szedték szét az OT-ket, de persze az LT-knek a fontossága miatt azért egy két jobb nevű LT-nek persze illene megelőznie, de top 3-as RT-ként elfér a 10-ben.
Ingram a PFF-nél is nagy kedvenc amúgy, ott az összes edge rusher közül volt pl 6. 😊
1 Khalil Mack
2 Brandon Graham
3 Cameron Jordan
4 Von Miller
5 Joey Bosa
6 Melvin Ingram
7 Cameron Wake
7 Chandler Jones
9 Whitney Mercilus
10 Michael Bennett
Clowney pedig 3–4-es end volt, és Watt-tal olyat fognak pusztítani, hogy besírsz, a Jets meg tényleg olyan balfasz volt, hogy Sheldont ott tartotta, annak valóban nincs sok értelme mondjuk.

több mint 8 éve
Angol földön nyaralunk épp, vettem is egy NFL-es újságot (Lnydys Sport - Pro Football)Az egy dolog hogy a Jax draftjára A-t írtak a mienk meg B minuszt, de TY a 15. legjobb no1 WR náluk (mondjuk pont mostanság akadt ki ő is, nem csak én, hogy kb le se szarja senki, pedig sztem top5be is beférne) és Dorsett a 8.legjobb no2 WR 😀😀😀DD (TWill, Torrey, Stills, Adams és hasonlók vannak mögötte). Doyle nem fért be a top25 TE -be, de Allen, Vance McDonald, Vernon Davis v épp a texansos Griffin igen 😀
több mint 8 éve
Akkor elegge lemaradtal, mivel Moncrief vallserulest szenvedett, es nem a mai edzesen.
több mint 8 éve
Úgy tűnik nem sikerült eljinxelnünk, mostanáig sincs új sérülésrúl szóló hír, pedig már a ma reggeli edzés is lement 😊Kezd kicsit tisztulni a kép a depth charttal kapcsolatban. A kezdő oline-ban nincs meglepetés, csak posztcsere: Castonzo, Haeg, Kelly, Mewhort, Clark lesz a kezdő ha nem lesz sérülés, Haeg bal oldalon, Mewhort jobb oldalon. Picit meglepőbb, hogy Schwenke (center) mellett Vujnovich nevét emlegetik leginkább. A preseasonban is ő kapta a snapek többségét amíg nem volt Mewhort, de most már nagyon gyanús, hogy Good előtt van a depth charton. Szerintem mindkettő rostert fog (a rookie Banner a nyolcadik), de kíváncsi lettem erre a srácra.
A futóknál Gore, aztán Turbin, aztán majdmeglátjuk. Állítólag Ferguson rengeteget fejlődött az offseasonban, de én azért ezt előbb látni szeretném, tavaly nagyon elveszett volt. Mack nyilván része lesz a rotációnak. Az elkapó poszt lényegében tiszta, T.Y, Moncrief az első kettő, minden jel arra mutat, hogy Chester Rogers megnyerte magának a #3 posztot, mögöttük Aiken és Dorsett zárja a sort. Folyamatosan próbálgatnak embereket PR, KR-ben úgyhogy lehet, hogy marad is az 5, Bray-nek nem marad hely. A TE poszt egyértelmű, csak az a kérdés lesz-e 4. TE és ha lesz, az most rosteren van-e már....
A védelemben a dline több, mint jól áll. Jelenleg Woods van NT-ben, Hankins a 3 tech, Anderson pedig az 5 tech, és a hírek szerint szétdominálják az oline-t. Ami jelentheti azt is, hogy Mewhorték pocsékak. 😊 De minden visszajelzés szerint nem erről van szó, hanem tényleg nagyon jól festenek. És mögöttük a depth Langford, Ridgeway, Mc.Gill. Ha Ridgeway tud fejlődni a második évére, akkor ez a második sor is jobb lesz, mint a tavalyi első. 😀 Plusz ott van még Grower Stewart, akit szerintem biztosan rosteren tartanak, mert az edzők imádják a fizikai adottságait. 320 font a srác és allítólag 40 yardon és 3 cone drillben veri az OLB-ket, a first stepje meg a legjobb az összes dl közül. Csak azt nem értem, hogy akkor miért is nem az első körben draftolták 😀 Na mindegy, legyen úgy, hogy találtunk egy gyémántot, én benne vagyok. Ja, és Parry sehol. Nem fog rostert fogni, és nem azért, mert balhézott, hanem egyszerűen nem fog odaférni.
Az OLB kezdő tiszta sor, Simon és Sheard kezd. Basham elég sokat kerül fel a kezdőbe, de elsősorban 4. falemberként, 3 pontosból indulva. Két lábról állítólag még sokat kell fejlődnie, nem elég gyors még. (A fősulin mindig 3 pontosból indult, úgyhogy ez várható is volt.) Mingo-ról, Ayersről, stb. nem sok hír van. Elképzelhető, hogy valamelyik nem ér oda az 53-ba közülük. ILB-ben Bostic és Morrison az egyértelmű két kezdő. Spence-ről egész tavasszal nagyon jó hírek jöttek, most se rossz, de úgy tűnik alap felállásban rotációs szerepe lesz. Az újonc Walker kerülhet még be, és akkor Edwin Jacksonnak már lehet, hogy nem lesz hely. Feltéve, ha mindenki egészséges marad persze. CB poszton Davis, és Melvin a két kezdő a széleken. Középen nagy a rotáció, Morrist, Miltont, az újonc Hairstont is próbálgatják. Quicy Wilsont nem, ő a szélső kezdő pozícióért harcol Melvinnel a TC végéig. Butler egyértelműen safety eddig, méghozzá az egyik kezdő. A másik poszt nyitott, folyamatosan próbálgatják Green-t, Fairleyt, Powell-t. Persze ahogy Hooker kezd egyre több snapet kapni (még erősen snap limiten van), úgy változhat a helyzet. Nekem van egy olyan érzésem, hogy Powell rosteren lesz, és lesz is szerepe. Seattleből jött, a scoutunk ismerte, az edzőnk is ismerte, nem csak simán szerződtettük, de hanem claimeltük, és szinte minden hírben benne van, itt egy INT, ott egy leütött passz. Alkatilag, stílusát tekintve a srác a Geathers, Green vonal, kemény, hard hitter, szóval SS-ben, boxban lenne a helye, ahol ugye Geathers nagyon hiányzik, szóval adott is neki az esély.
Luck meg gyógyulgat továbbra is. Ez a legutóbbi hír róla:

több mint 8 éve
Azert meg varjuk meg a ma delutant, boven lehet, hogy valaki ping pongozas kozben elszakitotta a terdszalagjat, vagy amikor ment enni, elcsuszott a Magdi neni altal felmosott folyoson, es eltort a gerince.Ezek csak ma derulnek majd ki.
több mint 8 éve
Jó hír, ma nem sérült le senki. Igaz, edzés se volt.

több mint 8 éve
Nincs itt baj, egy kis mókusolaj és Bandi MVP formában tér vissza
több mint 8 éve
La Canfora szerint esélyes h Luck PUP-on kezdi a szezont: www.cbssports.com/nfl/news/colts-camp-process-being-stressed-above-all-as-andrew-luck-remains-sidelined/Meh, beszél összevissza.... A national media ilyentájt ontja az olyan cikkeket aminek a hátterébe nem tudnak / nincs idejük / nem akarnak letúrni, és írnak valamit a felszínes infók alapján.
empty taxi
Lényeg a lényeg, én nem hiszek ezeknek a cikkeknek. Nemrég linkeltem egy orvosspecialistával készített hosszú, 1 órás interjút - podcast -, amit a Colts egyik helyi médiaszakija készített. Abban a doki részletesen elmondta Luck sérülésének a részleteit, a gyógyulás, rehab folyamatát. (Érdemes meghallgatni, mert Geathers, Hooker sérülését is ugyanígy elemezte.) Lényeg a lényeg, hogy ennél a sérülésnél nagyon nehéz előre jósolni a felépülési időt, mert nem húst, izmot, stb. hoztak helyre, hanem porcot, aminek igen gyenge a vérellátása, ezért lassú a felépülés. Viszont amikortól kezdve maga a sérülés gyógyult, onnantól kezdve "egyszerű a történet", mert "csak" a felépülés alatt kötelező pihentetés miatt leépült izomzatot, elfelejtett muscle-memory-t kell visszaszerezni, aminek bő a vérellátása, jól becsülhető az ideje. Luck kb. 3 hete dobál - illetve legalább 3 hete, mert ekkor ismerték be, nem tudni, hogy előbb elkezdte-e csak hallgattak. És már az utolso OTA-k idején is azt mondta, hogy elvileg "cleared", már elkezdhetne dobálni, de extra óvatosak akarnak lenni. Lényeg a lényeg, hogy onnantól, hogy elkezd dobálni már a gyógyulás utáni visszaerősítési fáziban van, ami jól becsülhetően 5-6 hét. Se markánsan több, se markánsan kevesebb. (Feltéve, hogy nincs valamilyen setback, meghúzza magát, megerőlteti közben, satöbbi, de ezt naponta megerősítik, hogy nincs szó ilyesmiről) A történtek is ezt a scenario-t támasztják alá. Egy franchise QB-t csak akkor raknak PUP-ra, ha semmi esély, hogy 6 hétnél hamarabb felépül (hiszen nem lehet hamarabb leszedni onnan) Az mostantól számítva 11 hét. Majdnem három hónap. Ha Luck ilyen messze lenne a felépüléstől, akkor még bőven nem is dobálna. És akkor biztos, hogy Ballard se ülne csak úgy a valagán, hanem keresne egy veteránt arra a 6 hétre. Ezzel együtt az első 1-2 hetet el tudom képzelni, hogy kihagyja. Nem egy rookie már, de azért neki is kell a snapszám, hogy formába lendüljön, és eléggé ki van számítva az idő. Szerintem úgy nem játszatják, hogy előtte legalább 1-2 hetet nem edz a csapattal teljes értékűen.
Geathers sérülése viszont sokkal kevésbé reményteljes a doki szerint. 😕 Bár azt mondja, hogy manapság ezekből a sérülésekből is igen jó százalékkal térnek vissza, de ezeknél a sérüléseknél magasabb a veszélye a rásérülésnek. Úgyhogy ha fel is gyógyul, egy időzített bomba lesz az a nyak.😕
(Egyébként Hooker csípő műtétje is hasonló volt, mint Luck vállműtétje. Nála is porcot tették rendbe, csak nála a csípőben. És az övé valamivel egyszerűbb, tisztító jellegű műtét volt. A felépülési idő viszont nála is elég hosszúra nyúlt, ugyanabból az okból, mint Lucknál.)

több mint 8 éve
La Canfora szerint esélyes h Luck PUP-on kezdi a szezont: www.cbssports.com/nfl/news/colts-camp-process-being-stressed-above-all-as-andrew-luck-remains-sidelined/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Megvolt az első edzés teljes felszerelésben. Vontae annyira fel volt dobva tőle, hogy rögtön összerúgta a port előbb T.Y-al, aztán Dorsettel is. Úgy kellett őket leszedni egymásról. Jó, hogy keménység van edzésen, de lehetne enélkül is. Nekem Belichick megközelítése tetszik. Üssék agyon egymást amíg a play tart, de ha síp után kakaskodnak, mehetnek is le a pályáról. Azt is gyakorolni kell, hogy felspannolva ne csináljon a játékos olyant amiért jönnek a hülye büntik.Hooker továbbra is limitált snapszámot kap, az első 1-2 drill után egyénileg készül. Gore kihagyta a mai napot, bibis a bokája, de nem komoly. Ridgeway teljes edzést végzett, ő ezek szerint rendben van. Quincy Wilson egyelőre a második egységnél kap több snapet, az elsővel Morris gyakorol, de egy-egy drillre az elsőkkel is felküldik Wilsont. Mewhort és Haeg továbbra is egymás helyén gyakorol. Az LB sorban egyelőre Bostic és Morrison a két kezdő. Morrison állítólag sokkal jobban néz ki, mint tavaly. Mack-nek is megvolt az első nagyobb futása, nyomott egy 60 yardos TD-t. A második egységgel, mert (egyelőre) Turbin és Frgruson gyakorol az elsőkkel.
Holnap szünnap, aztán csütörtöktől vasárnapig minden nap edzés. Az első hetet kellene megúszni, ilyenkor szoktak jönni a legrosszabb sérülések. Az első full pad-es napot sikerült...