Indianapolis Colts
50 feliratkozó
több mint 8 éve
Nálunk majdnem minden éve visszatérő téma volt itt a fórumon, hogy Gruden azért tv-zik még mert a Giants HC állásra vár és arra, hogy Coughlin visszavonuljon... 😀😀😀Nem biztos, hogy neki való ez az tv-s szakma, ha még nem tűnt fel neki, hogy szabad a pálya 😀
Asbee
több mint 8 éve
Nálunk majdnem minden éve visszatérő téma volt itt a fórumon, hogy Gruden azért tv-zik még mert a Giants HC állásra vár és arra, hogy Coughlin visszavonuljon... 😀😀😀
több mint 8 éve
Jogos!Az CsipkelliSose tudtam igazán eldönteni, hogy amikor felmerült a neve az komoly, vagy viccelődős trollkodás. Ez van, Gruden az edzők Tebow-ja.Most komolyra fordítva, abszolút nem értem, hogy mi ez a nagy fuss Gruden körül. Egy karrier .500-as edző, aki 2002-ben beült a Dungy és Kiffin által már készre összerakott Tampa padra és nyert egy Lombardit azon melegében. Dungy-t előző idényben 40-28-as mérleggel küldték el, Gruden meg azzal kész, championship rosterrel nem tudott a következő hat évben összesen .500 fölé kerülni. Kivéve azt az egy 2002-es évet. És ez az ember bő tíz éve kommentátor állásokban lógatja a lábát, NFL edzőség közelébe se szagolt.Ezek után kicsit utána skubiztam, és sajna ezt el kell ismerni, hogy Gruden körül tényleg nagyobb a hype, mint a valóságos eredmény. És ezt a .500-as alatti teljesítményt még tovább rontja a hektikusság, 5-11, 11-5, 4-12, 9-7 egymás után - szóval még a stabilitás sem volt rá jellemző, azt meg a csapatunk magától is tudja hozni, nem kell ahhoz külön még ő is. Szóval eddig Gruden volt nekem is az álom, de ezt még megtoldva a 10+ év TV állással, nem épp SB-hez való HC ő.
peterk2005
coltman
peterk2005
empty taxi

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
Az CsipkelliSose tudtam igazán eldönteni, hogy amikor felmerült a neve az komoly, vagy viccelődős trollkodás. Ez van, Gruden az edzők Tebow-ja.Most komolyra fordítva, abszolút nem értem, hogy mi ez a nagy fuss Gruden körül. Egy karrier .500-as edző, aki 2002-ben beült a Dungy és Kiffin által már készre összerakott Tampa padra és nyert egy Lombardit azon melegében. Dungy-t előző idényben 40-28-as mérleggel küldték el, Gruden meg azzal kész, championship rosterrel nem tudott a következő hat évben összesen .500 fölé kerülni. Kivéve azt az egy 2002-es évet. És ez az ember bő tíz éve kommentátor állásokban lógatja a lábát, NFL edzőség közelébe se szagolt.Ezek után kicsit utána skubiztam, és sajna ezt el kell ismerni, hogy Gruden körül tényleg nagyobb a hype, mint a valóságos eredmény. És ezt a .500-as alatti teljesítményt még tovább rontja a hektikusság, 5-11, 11-5, 4-12, 9-7 egymás után - szóval még a stabilitás sem volt rá jellemző, azt meg a csapatunk magától is tudja hozni, nem kell ahhoz külön még ő is. Szóval eddig Gruden volt nekem is az álom, de ezt még megtoldva a 10+ év TV állással, nem épp SB-hez való HC ő.
peterk2005
coltman
peterk2005

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Sose tudtam igazán eldönteni, hogy amikor felmerült a neve az komoly, vagy viccelődős trollkodás. Ez van, Gruden az edzők Tebow-ja.Most komolyra fordítva, abszolút nem értem, hogy mi ez a nagy fuss Gruden körül. Egy karrier .500-as edző, aki 2002-ben beült a Dungy és Kiffin által már készre összerakott Tampa padra és nyert egy Lombardit azon melegében. Dungy-t előző idényben 40-28-as mérleggel küldték el, Gruden meg azzal kész, championship rosterrel nem tudott a következő hat évben összesen .500 fölé kerülni. Kivéve azt az egy 2002-es évet. És ez az ember bő tíz éve kommentátor állásokban lógatja a lábát, NFL edzőség közelébe se szagolt.Ezek után kicsit utána skubiztam, és sajna ezt el kell ismerni, hogy Gruden körül tényleg nagyobb a hype, mint a valóságos eredmény. És ezt a .500-as alatti teljesítményt még tovább rontja a hektikusság, 5-11, 11-5, 4-12, 9-7 egymás után - szóval még a stabilitás sem volt rá jellemző, azt meg a csapatunk magától is tudja hozni, nem kell ahhoz külön még ő is. Szóval eddig Gruden volt nekem is az álom, de ezt még megtoldva a 10+ év TV állással, nem épp SB-hez való HC ő.
peterk2005
coltman

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 8 éve
deleted account
1 758
Most komolyra fordítva, abszolút nem értem, hogy mi ez a nagy fuss Gruden körül. Egy karrier .500-as edző, aki 2002-ben beült a Dungy és Kiffin által már készre összerakott Tampa padra és nyert egy Lombardit azon melegében. Dungy-t előző idényben 40-28-as mérleggel küldték el, Gruden meg azzal kész, championship rosterrel nem tudott a következő hat évben összesen .500 fölé kerülni. Kivéve azt az egy 2002-es évet. És ez az ember bő tíz éve kommentátor állásokban lógatja a lábát, NFL edzőség közelébe se szagolt.Ezek után kicsit utána skubiztam, és sajna ezt el kell ismerni, hogy Gruden körül tényleg nagyobb a hype, mint a valóságos eredmény. És ezt a .500-as alatti teljesítményt még tovább rontja a hektikusság, 5-11, 11-5, 4-12, 9-7 egymás után - szóval még a stabilitás sem volt rá jellemző, azt meg a csapatunk magától is tudja hozni, nem kell ahhoz külön még ő is. Szóval eddig Gruden volt nekem is az álom, de ezt még megtoldva a 10+ év TV állással, nem épp SB-hez való HC ő.
peterk2005
több mint 8 éve
Igyekezzen is, mert egyelőre így kezdték a TC-t a kúbék:Huh, egy pillanatra azt hittem valaki Bortles edzésről tweetelt Indyben. Ő egymaga hozott szombat éjjel ennyit. Midseason forma. 😊
twitter.com/zkeefer/status/891742428700581888
peterk2005
több mint 8 éve
Igyekezzen is, mert egyelőre így kezdték a TC-t a kúbék:Defense wins championships.
twitter.com/zkeefer/status/891742428700581888
peterk2005
több mint 8 éve
Második nap, nyílt edzés a Lucas Oil-ban. A PUP-osokon kívül mindenki edzett. Hooker is. Az első két 11 vs 11 drillben ő és Green játszott az első csapattal. Utána Hooker lejött, snapcounton van, külön edz. Mewhort és Haeg helyet cseréltek LG <=> RG poszton. (Ennek még lehet is értelme, Mewhort segít RG-ben Clarknak, Castonzo meg Haegnek.)

több mint 8 éve
twitter.com/mchappell51/status/891746322293895168

több mint 8 éve
Válogatás az első napból. Érkezés, satöbbi. Csupa fontos, futball téma:Vontae Reggie Wayne-nek érzi magát
twitter.com/brettbensley/status/891327858391625728
Le'Raven Clark pedig J.J. Watt-nak 😊
Ez már érdekesebb. Anderson teljesen egészséges, és robbantani akar idén.
Luck meg továbbra is mindenkit nyugtat, hogy sze fossunk, jobb lesz, mint valaha.
twitter.com/brettbensley/status/891319041637404678
Igyekezzen is, mert egyelőre így kezdték a TC-t a kúbék:

több mint 8 éve
Most komolyra fordítva, abszolút nem értem, hogy mi ez a nagy fuss Gruden körül. Egy karrier .500-as edző, aki 2002-ben beült a Dungy és Kiffin által már készre összerakott Tampa padra és nyert egy Lombardit azon melegében. Dungy-t előző idényben 40-28-as mérleggel küldték el, Gruden meg azzal kész, championship rosterrel nem tudott a következő hat évben összesen .500 fölé kerülni. Kivéve azt az egy 2002-es évet. És ez az ember bő tíz éve kommentátor állásokban lógatja a lábát, NFL edzőség közelébe se szagolt.

több mint 8 éve
deleted account
1 758
Plusz egy érv amellett, hogy Gruden Indianapolisban kössön ki. x-DMármint hogy peterk és te megint egy csapatnak, a JAX-nek szurkoljatok? 😀
(Bocs, ez magas labda volt.)
Stez
több mint 8 éve
Plusz egy érv amellett, hogy Gruden Indianapolisban kössön ki. x-D(Bocs, ez magas labda volt.)
több mint 8 éve
Gruden állítólag komolyan fontolgatja a visszatérést. Na akkor nyomjunk gyors egy 4-12t és jöjjön Pags helyére 😀Ha tényleg Gruden köt ki nálunk, én isten bizony elmegyek Jags fannak. De nem csak olyan tedd-ide-tedd-oda troll fannak, mint Stez, hanem igazinak. 😀
Borbinho
Hooker közben le is jött a PUP listáról. Kis bibije volt csak ezek szerint.
Mindenesetre én Pagano helyében néhány ember kivételével mindenkit PUP-on kezdetnék. Menjenek pár napra fizikoterápiára, nyújtásra, izomlazításra, gyúrásra és közben szakemberek által összeállított nutrition program szerint kajáljanak. Fele annyi sérülés lenne, mint így, hogy visszajönnek nyaralásból és ész nélkül teljes erőbedobással nekiállnak küzdeni a pályán. Sajnálatos, hogy így van, de ha így van, akkor inkább hárommal kevesebb edzésnap, és hárommal kevesebb kieső kezdő...

több mint 8 éve
Ghost motivált lesz idén is 😊
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Gruden állítólag komolyan fontolgatja a visszatérést. Na akkor nyomjunk gyors egy 4-12t és jöjjön Pags helyére 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
megtudja majd Bandi lépeAndrew Luck bal veséje like-olta ezt.Azt nem tudni, hogy ez mekkora kiesést jelent neki, mennyi idő kell neki, hogy a dobómozdulat, a technika is újra 100% legyen. Benne van, hogy úgy kezdi az idényt, hogy bár egészsges, de még elég gyatrán játszik.Majd fut, mi baja lehet belőle 😀
peterk2005
JSanyo
uatu
hogy a védők elől ellép-e 😊
JSanyo
több mint 8 éve
megtudja majd Bandi lépeAndrew Luck bal veséje like-olta ezt.Azt nem tudni, hogy ez mekkora kiesést jelent neki, mennyi idő kell neki, hogy a dobómozdulat, a technika is újra 100% legyen. Benne van, hogy úgy kezdi az idényt, hogy bár egészsges, de még elég gyatrán játszik.Majd fut, mi baja lehet belőle 😀
peterk2005
JSanyo
uatu
hogy a védők elől ellép-e 😊
több mint 8 éve
PFF-nél is valami jó anyagot kezdtek szívni 😀 Azért Marlon Mack kihagyása backfield értékelésnél. Szép húzás, na 😀Ja, Michael meg hónapok óta levéve. Sajna, így se sok helyet tévedtek...
www.stampedeblue.com/2017/7/26/16034262/colts-2017-backfield-rated-32nd-by-pro-football-focus
coltman
Nem számoltak Bandival, aki még vese nélkül is fut...
Azért Big Ben nyugodtabban dobálhat ilyen backfielddel... 3 ilyen futó levesz azért rendesen a válláról.
Culture is everything - Ballard pre draft press conference