Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!
A londoni meccsre mi tuti megyünk. Előreszaladva, ha szervezkedésre kerül szó benne vagyok. Go.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/10/08/oakland_stadion/
látványos kis vidi a pálya átalakításáról.
továbbá felhívnám a figyelmeteket a cikkben szereplő összegre, amibe kerül minden átalakítás.

---szerk: Green Bay megelőzött 10 másodperccel 😀
úgylátszik nekünk Bay-eknek egy rugóra jár az agyunk hehe

több mint 12 éve
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 395
Legalább Londonban pihenhet a crew.
 sportgeza.hu/sport/nfl/2013/10/08/oakland_stadion/

De jó nektek.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 12 éve
Na srácok, gyűjthetünk 😀 menni kell 😊
TöSöTö te meg ne idd el az összes pénzed xD

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?Bruce
Lényegtelen, menni kell😊 Amúgy engem is érdekel.davidkiss
Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊Bruce
Belépő változó: 36 font-tól vannak jegyek
Repjegy kb 30-40 ezer

Szállást nemtom mert mi ismerősöknél szoktunk lakni

Kinti utazgatáshoz a napi jegy a "BKV"-ar 😊 asszem 8-9 fontsilent7939
Köszi, akkor akár egy bő 100-asból megvan szállással. 😉
több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?Bruce
Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊Bruce
Belépő változó: 36 font-tól vannak jegyek
Repjegy kb 30-40 ezer

Szállást nemtom mert mi ismerősöknél szoktunk lakni

Kinti utazgatáshoz a napi jegy a "BKV"-ar 😊 asszem 8-9 font
több mint 12 éve
London jövök 😀

Ilyen szempontból nekem is mindegy, de jó lenne tudni, hogy mégis mennyi az annyi! 😊
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
London jövök 😀

Lényegtelen, menni kell😊 Amúgy engem is érdekel.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark

internal primates forever

több mint 12 éve
London jövök 😀

Itt is megkérdezem, hogy kb mennyibe van egy ilyen túra, jeggyel, szállással, mindennel?
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
The Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons and Oakland Raiders will each play one home game at Wembley Stadium next year.

www.nfl.com/news/story/0ap2000000259208/article/nfl-adds-third-london-game-in-2014davidkiss
kezdek gyűjteni! 😊
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Szuper meccs volt.
Pryor gyorsabban fejlődik mint gondoltam. Nagyon jól kezdi felismerni, hogy mikor kell futni és mikor nem. Nem úgy mint tavaly Griffin meg a hasonló nagyra avanzsált sztárok... Griffin azóta is mozgássérült.
Ha így folytatja nagyon jó lesz ez a kisgyerek nekünk! 😊

DMC-t én azért nem temetem. Rohadtul nem kamáztam a gyereket, aztán lehozott 1-2 tűrhető szezont és azért megmutatta, hogy Ő azért tud extrát hozni folyamatosan HA adottak a körülmények.
Azzal absolute nem értek egyet, hogy sérülékeny, najó talán azért picit igen de amíg ilyen idiótán használjuk mit várunk? A rá kiélezett futójátékok nagy részében középre futtatjuk. Azért Ő nem egy erőfutó amellett, hogy van azért ott muszkli. Nem hiába helyettesíti jól a Jennings, Reece duó, sőt anno Bush is. Nekik fekszik ez a játék DMC-nek nem. Nem lehet azt mondani, hogy all down playa de azt sem mondhatjuk biztosra, hogy 1 szezont se tud lejátszani (hiába csak ilyen szezonjai voltak idáig).
Lehet az is benne van, hogy mivel contract év próbálják félig meddig "visszafogni" ezekkel a hívásokkal, hogy occsóért tudják itt tartani (ezt se mondhatom biztosra csak elgondolkoztam).
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
London rulez!!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68
The Jacksonville Jaguars, Atlanta Falcons and Oakland Raiders will each play one home game at Wembley Stadium next year.

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/camebnnpire9yejmmtbw
NFL adds third London game in 2014 regular season
To meet increased demand in the United Kingdom, the NFL announced Tuesday that a third game will be added to the London schedule in 2014. Is your team going overseas next year?
több mint 12 éve
a PFF hét csapatába bekerült Brisiel és Olawale.

Pryor arról, amikor meghallotta, hogy Freemant le akarjuk igazolni:

"When I heard about it, I'm like, 'Geez, I haven't played terribly,' " Pryor said Sunday night. "The two losses I played in were to Indianapolis and Denver, two of the top teams in the league. I was thinking, 'Maybe they don't like me.' "

több mint 12 éve

természetesen C-Woodnak járt a 'meccslabda' 😊

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
ez kurva jo 😉

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
😊

több mint 12 éve
a PFF Brisielt +3,2-re és McCantset, aki először kezdő, +1,2-re értékelte. Kevin Burnettet negatívan, mert 12 elkapást és 107 yardot (TD) engedélyezett coverage-ben, nem tudta tartani Gatest. a meccs embere náluk Pryor, kiemelik, hogy szép dobásai voltak, hibái: néha sokáig tartotta a labdát, két felesleges sacket nyelt be és egyszer a védő szorításában próbált passzolni.

off: az Athletics 6-3ra legyőzte a Tigerst, vezetik a szériát 2-1-gyel. a meccsen jó volt a hangulat:

deadspin.com/as-tigers-trade-fuck-you-s-then-shoves-as-fight-brea-1442147216

több mint 12 éve
Harminch37 Las Vegas Raiders 103
Szerintem Criner csak a méretei miatt van bent a csapatban. Ő az egyetlen aki megvan 100kg, lépcsőt jelenthetne TE/WR közt, de nem igazán jelent...

több mint 12 éve
The Raiders will bring WR Andre Holmes to the active roster, according to Head Coach Dennis Allen.

rettegnek az ellenfelek.

Criner megint nem lett kivágva, nagy túlélő a fazon. és még egy jó hír: a 2015-ös kondíciós picket nem fogja megkapni a Seahawks Flynnért.

több mint 12 éve
na most lett egy roster spot Holmesnak.

Bill Polian on ESPN's NFL Insiders on Raiders QB Terrelle Pryor: "He's improved more than any player I've seen."

több mint 12 éve
"BREAKING: The Raiders have released QB Matt Flynn, according g to source." Josina Anderson twitterxrace77
Annyit tisztelek RM-ben, hogy be meri ismerni ha hibázott és nem nagyon habozik ha valakit ki köll baszni a picsába! De ettől függetlenül még elég szarvashiba volt ez a Flynn igazolás tőle. Miért nem olvasgatta a bowl.hu-t, itt többen is megmondtuk még az offseason elején, hogy Pryor a Raiders irányítója! 😊
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Flynn és Wilson is elszállt, még jó hogy megörökölték Pryort 😀

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 666
"BREAKING: The Raiders have released QB Matt Flynn, according g to source." Josina Anderson twitter