Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 383 — Sworn to the Dark
Corey Liuget on Terrelle Pryor "It would be smart for him not to run outside the pocket. Our defense is coming. Not gonna feel no pity."

internal primates forever

több mint 12 éve
DMC-ből kezd elegem lenni, remélem, a szezon után nem igazoljuk vissza, vagy ha mégis, bagóért. lesz egy jó free agent, akit szívesen látnék: Ben Tate. egy évvel fiatalabb, mint DMC, csak 25 éves.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 748
Cube:
Streater is 6'3, sza lenne igy is ketto...Criner nagy csalodas sajnos

Wiz nagyon remelem, h tud jatszani...DMC regeneralodasi kepesseget ismerve bye elott mar nem nagyon varom vissza.Rolni
Wizt remélem én is és DMC-hez úgy fent én sem fűzök nagy reményeket. Jennings amúgy elég szimpatikus és relatíve produktív is, szóval nem is akkora érvágás. Mondjuk ettől függetlenül megemberelhetné magát!
Criener sajnos tényleg csalódás habár az egyetemi videóit nézve pedig bőven volt benne potenciál!Kár,hogy nem igazán tudott vele élni! Pedig jó lett volna! Amúgy asszem Holmes is 6'4 magas szóval ...

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 369 — Raiders fan
Cube:
Streater is 6'3, sza lenne igy is ketto...Criner nagy csalodas sajnos

Wiz nagyon remelem, h tud jatszani...DMC regeneralodasi kepesseget ismerve bye elott mar nem nagyon varom vissza.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
DMC, Wisniewski doubtful

több mint 12 éve
lehet, hogy a mai volt Criner utolsó edzése nálunk. holnap kiderül, hogy repül-e és jön a helyére Holmes.deyell
Ha az off season és a ps teljesítmény nézzük akkor biztos,mondjuk én örülnék ha valahogy mind kettőt megtartanánk és Criener is felpörögne valahogy. Azért két 6'3-4 magas játékos RZben mindig jobb,mint egy főleg egy scrambling type qb esetén 😊

több mint 12 éve
lehet, hogy a mai volt Criner utolsó edzése nálunk. holnap kiderül, hogy repül-e és jön a helyére Holmes.

több mint 12 éve
S végre mind a két nagy kedvenc egybe 😊 TP Riddel Revoban,akár csak én 😊
 www.raiders.com/media-vault/photo-gallery/Thursday-October-3-Practice-Photos/71d07caa-1198-4824-9cd3-cc295eca1c91#89c82682-bc45-4896-b198-5dd993e57ae0

több mint 12 éve
Csak a hecc kedvéért nézegettem QB statokat...
TP statjai elég jók ám (persze a stat a pályán semmit nem ér...)
Pontossága jobb mint Locker-é vagy Newton-é vagy RG3-é pl

Vagy a móka kedvéért megnéztem CP statjait...TP pontosabb, jobb átlaggal dobott eddig kicsit kevesebb yardot ...TPnél 2-2 a TD-INT, míg CP 3-4-el áll...a CP álltal vezetett Cards szintén 1-2vel áll, mint mi pedig van egy erős D és egy elvileg CP-nek való O rendszer a liga egyik legjobb WR-ével...az mondjuk igaz, h nincs OL...sztem azon túlmenően, h anyagilag jobban jártunk hosszútávon azzal, h CP-t elcseréltük a pályán se veszítettünk nagyon semmit...a mostani falunk mögött CP-t vszeg ugyanúgy püfölnék, zavarnák, mint a Cards fal mögött és nem hiszem, h az Indy vagy a Denver ellen bármivel többet hozzátudott volna tenni a Whez, mint TP...Rolni
Üdv Mindenkinek!
Az utóbbi időben sajnos idő hiány végett nem voltam aktív de azért figyeltem!

Nem is tudom ki mondta végig az Off season során,hogy számolni kell TP-vel 😊
Na de mindent félre téve ha így folytatja DeFillipo és egyéb források alatt a fejlődést és végre RM-Allen páros is végleges bizalmat szavaz neki a Flynn fiaskó után akkor szerintem megtaláltuk ha nem is a világ megváltó de franchise qb-inkat az elkövetkező pár évre!

több mint 12 éve
kedden lesz az NFL Networkon Matt Millen: A Football Life. a Lions szurkolói nem kedvelik, de a Raiders fanok igen. kíváncsi leszek rá

egy kis teaser 😀

több mint 12 éve
Olson arról, hogy játszotta ki McGloin Wilsont, majd Flynnt (meg ugye Kyle Padront is)

sulia.com/channel/oakland-raiders/f/09a64f05-314e-4085-953e-d7125cbb2e48/

több mint 12 éve
Na Freeman kivágására nem számítottam igazán, de azon elgondolkoztam, h FAről ha minimumért jön akkor összeszedhetnénk, mert GregO alatt volt legjobb szezonja...akkor úgy tűnt megvan a franchise QB Tampában (legalábbis külső szemlélőként).
Idény közben felszedni?? Hát nem tom...végülis Flynn helyére simán jó lenne sztem...vhol olvastam vmit, h Flynn szerződésében van vmi kitétel és ha szezon közben kirakjuk nem járunk rosszul( nem emlékszem, hol olvastam, mi volt pontosan sajnos...)
TST ne anyázz, mert tuti nem kezdőnek jönne, de ha Greg lát benne fantáziát érdemes lehet felszedni egy óccsó deal-en és megnézni edzéseken mit mutat, illtve köv offseasonban had bírkózzon McGloinnal és Wilsonnal a rosterre jutásért...aztán meg ki tudja Raidersben volt már pár korábban lesajnált, kidobott QB, aki...

Barnes LG posztra mozgatása mellett sztem az szól, h run gameben erős és pass ellen is igazából a speed rush-al van gondja, az meg belül elkerülné. LT posztot is hellyel közzel bírja lábbal, így sztem menne neki bent is, persze nem lenne egy fürge ZBS OG az biztos

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
TC-ben próbálgatták ezen a poszton is, mert akkor a Veldheer - Barron OT párossal készültek az idényre.

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Pont most ahogy olvastam, hogy lapátra tették Freemant, eszembe is jutott hogy rárepülhetnénk. 😀Bruce
Ha ezt meglépik akkor rohadt sokat fog esni szememben a staff. Csóri TP kikaparja magának a kezdőt aztán próbálja kicsit ízesíteni, fűszerezni a guanót (mert körülötte kb ez a helyzet) ami hellyel-közzel sikerül. Ha ezt meglépik RM-ék akkor a kurv@ @nyjukat(má' bocsánat)!

Amm miért olyan biztos benne mindenki, hogy Khalifa bemegy G-nek(szimpla kíváncsiság, nem pökhendiségből kérdezem)?
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Pont most ahogy olvastam, hogy lapátra tették Freemant, eszembe is jutott hogy rárepülhetnénk. 😀
több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
 espn.go.com/blog/oakland-raiders/post/_/id/929/raiders-oc-olson-a-fan-of-freeman

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Egyszer érném majd meg hogy hosszabb távon működik a futás elleni védekezés, a futás és a passzjáték is. A passz elleni védelmet azért nem írom ide, mert olyan nincs hogy minden jól működjön a 4-ből. De ha ez a három összeállna, akkor mindenkit megvernénk 😀Bruce
Idén magunkat már néhányszor sikerült. Talán hamarosan (elkövetkező évekre gondolok) másokat is el fogunk.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Egyszer érném majd meg hogy hosszabb távon működik a futás elleni védekezés, a futás és a passzjáték is. A passz elleni védelmet azért nem írom ide, mert olyan nincs hogy minden jól működjön a 4-ből. De ha ez a három összeállna, akkor mindenkit megvernénk 😀
több mint 12 éve
Nem engedtünk még eddig 20+yardos futást, pedig az elmúlt 7évben minden meccsre jutott egy!!! Na ez azért mutatja a haladást. Ráadásul 9(10) új kezdővel...

Persze most majd a SD fut egy párat, mert ezt leírtam 😀 😀

több mint 12 éve
remélhetőleg hamarosan így fog kinézni a fal: Watson - Barnes - Wisniewski - Brisiel - Pashos, és az már nem olyan rossz. Wisniewski sérülése nem súlyos, ő játszhat DA szerint. Watson még nemdeyell
Ez sztem bye után jöhet létre, de meglátjuk...

Aztán szezon vége felé meg remélhetőleg már a:
Veldheer-Barnes-Wiz-Brisiel\Pashos-Watson falat nézzük 😊

több mint 12 éve
remélhetőleg hamarosan így fog kinézni a fal: Watson - Barnes - Wisniewski - Brisiel - Pashos, és az már nem olyan rossz. Wisniewski sérülése nem súlyos, ő játszhat DA szerint. Watson még nem

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én örülök, hogy Pryor nem került pályára a Redskins ellen. Allenék tartják magukat ahhoz, amit ígértek anno, mégpedig, hogy idő előtt nem küldik pályára a sérülésből visszatérő játékosokat. Azért is jó döntés volt, mert így kiderült, hogy Flynn nem alkalmas kezdő szerepre.

Remélem Wiz sem kerül idő előtt pályára, bár ez a Barnes - Gurode - Mady - Brisiel - Pashos kezdő nagyon brutálisan hangzik.

több mint 12 éve
silent7939 Arizona Cardinals Clemson Tigers 4 928 — Látens Jags fan... :)
nagy biznisz volt ez a Fynn gyereksilent7939
legalább versenyre késztette Pryort.

"If #Raiders cut Flynn now and he catches on somewhere for league minimum, they would get that amount back (offset language)."

ideje kivágni. Wilson -> 53-as, és valaki jöhetne a PS-be.deyell
Passzoljátok el Tampába
több mint 12 éve
nagy biznisz volt ez a Fynn gyereksilent7939
legalább versenyre késztette Pryort.

"If #Raiders cut Flynn now and he catches on somewhere for league minimum, they would get that amount back (offset language)."

ideje kivágni. Wilson -> 53-as, és valaki jöhetne a PS-be.