Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 382 — Sworn to the Dark
és lőn:

Allen makes it official: Matt McGloin now Raiders backup as Matt Flynn No. 3. Re Flynn: “It is what it is. It didn’t work out,” Allen says QB Terrelle Pryor is “symptom-free” from concussion and will start for Raiders against Chargers

DA szerint Wisniewski kezdő lesz.

internal primates forever

több mint 12 éve
ez igen: "For the purposes of drills, Matt McGloin getting work while Flynn watches"

Lamar Mady az első csapat centere, Gurode a baloldali guard. remek páros

Watson visszatért, a második csapattal gyakorol. Reece, Hunter szintén edz, DMC, Wis nem.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyell
éjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀

nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.

Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?peterbadbone
Nem tom mi a probléma, mi a Harris - Troutman - Hardwick - Schilling - Fluker ötössel fejeztük be a Dallas elleni mecset xD

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyell

nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.

azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥davidkiss
Ugyan! szoborcsoportjuk lesz a Hall of Fame-ben: a fantasztikus 4es...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 367 — Raiders fan
 www.silverandblackpride.com/2013/10/1/4792818/injuries-to-darren-mcfadden-marcel-reece-not-considered-serious-oakland-raiders

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xDBay Area
Al Davis Akadémia. 😀
több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xD

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhatdeyell
lassan tényleg oda jutunk, hogy 5db szemeteskonténert fogunk összekötni egy lánccal és had szóljon.
több mint 12 éve
 www.insidebayarea.com/raiders/ci_24209664/deep-pocketed-developers-sign-up-coliseum-city
hátha lesz új stadion...

több mint 12 éve
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhat

több mint 12 éve
davidkiss Las Vegas Raiders 68

azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥
több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542

azért ez emberes lenne. Elit alakulat.
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan

Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?

több mint 12 éve
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.

bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
😕

ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊BMG
nem láttam a meccset. annak tudatában, hogy Flynn a QB, elmentem inkább aludni.

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.

bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
😕

ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊
több mint 12 éve

😕

ezt nem tudtam, kösz az infot.

több mint 12 éve

London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.
több mint 12 éve

bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknél

több mint 12 éve
vehetek ki szabit... 😊empty taxi
Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovig
Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀Bruce
Nekem jó, pont akkor lesz vége, mikor kelni szoktam. 😛
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovig
Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 12 189 — Chiefs GM
Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
vehetek ki szabit... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.
Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...Rolni
Adott esetben lehet olyan kétségbeesett franchise, aki hiányposzton bevállalja (mint pl. a Pats Amendolát); főleg úgy, ha időközben a helyettesítés is megoldott. Nem rossz RB DMC 😕 .
több mint 12 éve
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.
Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...