Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
és lőn:Allen makes it official: Matt McGloin now Raiders backup as Matt Flynn No. 3. Re Flynn: “It is what it is. It didn’t work out,” Allen says QB Terrelle Pryor is “symptom-free” from concussion and will start for Raiders against Chargers
DA szerint Wisniewski kezdő lesz.
internal primates forever
több mint 12 éve
ez igen: "For the purposes of drills, Matt McGloin getting work while Flynn watches"Lamar Mady az első csapat centere, Gurode a baloldali guard. remek páros
Watson visszatért, a második csapattal gyakorol. Reece, Hunter szintén edz, DMC, Wis nem.
több mint 12 éve
Nem tom mi a probléma, mi a Harris - Troutman - Hardwick - Schilling - Fluker ötössel fejeztük be a Dallas elleni mecset xDmagyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.
Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?peterbadbone

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Ugyan! szoborcsoportjuk lesz a Hall of Fame-ben: a fantasztikus 4es...El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥davidkissazért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
nem találtam info-t Wiz sérülésével kapcsolatban, hogy mennyit kell kihagynia. Csak annyit, hogy a Chargers ellen biztos nem játszik.
több mint 12 éve
www.silverandblackpride.com/2013/10/1/4792818/injuries-to-darren-mcfadden-marcel-reece-not-considered-serious-oakland-raiders
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xDBay AreaAl Davis Akadémia. 😀
több mint 12 éve
Át kéne költöztetni a frencsájzt Felcsútra, akkor tuti kapnánk új stadiont xD
több mint 12 éve
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhatdeyelllassan tényleg oda jutunk, hogy 5db szemeteskonténert fogunk összekötni egy lánccal és had szóljon.
több mint 12 éve
www.insidebayarea.com/raiders/ci_24209664/deep-pocketed-developers-sign-up-coliseum-cityhátha lesz új stadion...
több mint 12 éve
no para. Watson elvileg edz ezen a héten, ő beugorhat
több mint 12 éve
El se tudom dönteni, hogy ebből a névsorból ki a leggyengébb láncszem 😥azért ez emberes lenne. Elit alakulat.Amadeus91magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
több mint 12 éve
azért ez emberes lenne. Elit alakulat.magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyelléjszakás műszak előnye, ekkor érek haza 😀
Barnes - Nix - Gurode - Brisiel - Pashos fal várható?
több mint 12 éve
nem láttam a meccset. annak tudatában, hogy Flynn a QB, elmentem inkább aludni.Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊BMG😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
több mint 12 éve
Ejj, pedig meccs közben legalább ötször kiírták. 😊😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknéldeyell
ezt nem tudtam, kösz az infot.deyell
több mint 12 éve
😕Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.BMG
ezt nem tudtam, kösz az infot.
több mint 12 éve
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.London Fletcher vasárnap már beelőzte 244-gyel.
több mint 12 éve
Rashad Jennings sleeps in hyperbaric chamber and rides a bicycle 20 minutes to the team facility.bírom nagyon. egyébként Romanowski is hiperbár kamrában aludt amikor a Raiders játékosa volt. segíti a felépülést a sérülésekből, ami nála bejött, mert Romo 243 meccset játszott zsinórban, ami rekord a linebackereknél
több mint 12 éve
Nekem jó, pont akkor lesz vége, mikor kelni szoktam. 😛Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀BruceEz tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovigmagyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
Valami ilyesmit kell nekem is kitalálni, hogy ne menjen kárba egy egész nap szabi 😀Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊somoskovigmagyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
Ez tök ideális, kicsit korán kell kelni, de 9-re vége van, a késést meg fogd a dugóra. 😊magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊empty taxi
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.deyellvehetek ki szabit... 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
magyar idő szerint hétfő 5:35-kor fog kezdődni a Raiders - Chargers meccs.
több mint 12 éve
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.Adott esetben lehet olyan kétségbeesett franchise, aki hiányposzton bevállalja (mint pl. a Pats Amendolát); főleg úgy, ha időközben a helyettesítés is megoldott. Nem rossz RB DMC 😕 .
Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...Rolni
több mint 12 éve
Nem olyan biztos az a DMC elvállás még sztem.Ha idén is sérült pár meccsen nem nagyon lesz piaca és RM olcsón meg tudja tartani, ha akarja...