Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Matt Flynn will be #Raiders starting QB today, according to @JayGlazer.Etetés😊
dafuq ?deyell
több mint 12 éve
Matt Flynn will be #Raiders starting QB today, according to @JayGlazer.dafuq ?
internal primates forever
több mint 12 éve
Branch meddig lesz még sérült?eaglesmcnabb2 hete törte el a lábát, szóval mostanság még nem nagyon lesz pályán.
több mint 12 éve
Branch meddig lesz még sérült?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Nem tudom mennyivel nagyobb a kockázata például egy ráduplázásra vasárnap, mint 1-2-3 hét múlva. Én laikusként azt gondolnám, hogy ha orvosilag tisztázzák és játékra alkalmasnak nyilvánítják, akkor nincs nagyobb esélye újabb agyrázkódásra most vasárnap, mint bármikor a jövőben...RolniSzintén laikusként:
A másodlagos agysérülés elkerülése érdekében néhány napig/néhány hétig tartózkodni kell az alkoholfogyasztástól, gépjármű vezetéstől és olyan jellegű tevékenységektől, melyek ismételt agyrázkódást okozhatnak.Ez alapján nekem úgy tűnik, hogy nem az a probléma, hogy egy hét pihenőt követően nagyobb eséllyel szenved egy ütés hatására újabb agyrázkódást, hanem egy hét pihenő után jóval súlyosabb következményei lehetnek egy újabb agyrázkódásnak, mintha 2-3-4 hét vagy hosszabb idő van a két eset között. Bár még utóbbi esetben is 2-3 alkalom után a végeredmény jó eséllyel úgyis a pályafutása végét jelentené
több mint 12 éve
SS Tyvon Branch (out), OT Menelik Watson (out).
QB Terrelle Pryor (questionable),
DL Jason Hunter (questionable),
G Lucas Nix (questionable),
LB Sio Moore (probable),
FB Jamize Olawale (probable),
CB Tracy Porter (probable),
Így már fixre írják, hogy Pryor kezd. A fal marad ugyanúgy, hogy Nix nincs, tehát Gurode lesz az LG.
több mint 12 éve
Tafur szerint TP kezd. Gondolom en, h akkor nincs nagyobb kockazat a raduplazasra mint barmikor kesobb..
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Az agyrázkódás sosem jó, főleg többször rövid időn belül.Ebben a sportban ráadásul minden play-nél ott a lehetőség... futkosó iránítónál meg pláne.
Ha Pryor nem emlékszik a meccsre, akkor az komoly ütés volt; ha hosszabb távon is hasznát akarjuk venni, szerintem megéri pihentetni.
Az már más kérdés, hogy mennyire akarják megnyerni a meccset és erre melyik irányítóval látnak nagyobb esélyt...
több mint 12 éve
Nem tudom Ulpi én nem értek az agyrázkódásokhoz. Szerencsére sportolóként és magánemberként is elkerült a dolog eddig, orvosi oldalról pedig szintén nincs rálátásom. Nem tudom mennyivel nagyobb a kockázata például egy ráduplázásra vasárnap, mint 1-2-3 hét múlva. Én laikusként azt gondolnám, hogy ha orvosilag tisztázzák és játékra alkalmasnak nyilvánítják, akkor nincs nagyobb esélye újabb agyrázkódásra most vasárnap, mint bármikor a jövőben...Erről esetleg van infód? Ha nagyobb a lehetőség rá, akkor természetesen igazad van, de ha ez így lenne\van akkor miért engedi az orvos játszani?Mondjuk beszélünk erről úgy, hogy még nincs csapatdöntés és plusz egy vizsgálatot előírt még a csapat...ez azt mutatja nekem, h extrán vigyáznak rá. Meglátjuk mi lesz...
több mint 12 éve
Nem szabadna játszatni Pryort. Óriási felelőtlenség. Egy ráduplázott agyrázkódásnak igen súlyos következményei lehetnek. Nem a Super Bowlért küzd a csapat. Legalább látjuk Flynnt is, és mégis vissza lehet cserélni szó nélkül, ha Pryort akarják majd.Emlékszünk talán tavalyelőttre, mikor a Bolts kiváló Guardja, K. Dielman ezért vonult vissza. Pedig ő az első eset után több meccset kihagyott.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Raiders quarterback Terrelle Pryor officially was listed as questionable for Sunday's game against the Washington Redskins. Oakland coach Dennis Allen told reporters that Pryor has made "significant progress" from the concussion he suffered Monday night. Pryor has been cleared to play, and he told reporters Friday that he feels "100 percent."
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
egyébként Sanfordért tavaly tradelt a Seahawks, de nem jött össze, mert az érte adott John Moffitt nem ment át az orvosin.deyellnem tavaly, 1 hónapja.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
Sanford múltkor kurva jól játszott a Jax ellen. Szerintem fasza játékos!
több mint 12 éve
Nah ezek jo hirek!!Rolniaz viszont annyira nem, hogy miért nem kezd Crawford. Allen szerint még sokat kell fejlődnie. Brian Sanford jobb nála, aki anno undrafted volt
egyébként Sanfordért tavaly tradelt a Seahawks, de nem jött össze, mert az érte adott John Moffitt nem ment át az orvosin.
több mint 12 éve
Nah ezek jo hirek!!
több mint 12 éve
Terrelle Pryor cleared medically for full contact and to play, coach Dennis Allen said. Pryor will play Sunday if he passes one more test.Hunter, Pryor questionable. számomra úgy hangzik, hogy Pryor játszani fog
ha Hunter nem játszik, Sanford kezd helyette, nem Crawford.
Allen szerint elképzelhető, hogy Watson edz jövő héten.
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...Pariha ő kezd, és nem lesz jó napja, nagy boo-zást fog kapni a szurkolóktól, akár már a meccs elején is.
több mint 12 éve
TP a media window alatt teljes erteku edzest produkalt...biztato!Watson es Burris kozeledik szepen elvileg...
Hunter nem edz ma sem vszeg out lesz vasarnap...Crawford time??
több mint 12 éve
Flynn-re én sem lennék annyira kíváncsi, de ha Pryor nem játszhat, akkor nincs sok választás. Bár, ha jobban belegondolok, McGloin-t azért majd megnézném egyszer, hogy mit tud, de nem idén.
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...PariHát én nem...
több mint 12 éve
"ha 2 qb-d van, akkor nincs egy sem"
több mint 12 éve
Én nagyon kíváncsi lennék, hogy mit is tud Flynn valójában éles meccsen a csapat élén...
több mint 12 éve
Kiváncsi leszek mi lesz QB fronton...Ha TP nem tud menni, akkor nagyon necces a dolog, mert ráállnak DMC-re\futójátékra és Flynn-t arra kényszerítik, h a levegőben verje meg őket...na az meg sajnos necces a pre-meccsek tapasztalatai alapján...persze lehet jót tett neki a könyök pihentetés 😊 és tud ismét rendes zip-el dobni...
több mint 12 éve
Jojjon csak helyre rendesen, es legyen hosszu es eredmenyes karrierje a mi dicsosegunkre😊
több mint 12 éve
Schefter szerint Pryor nagy valószínűséggel nem fog játszani a Redskins ellen.peterbadbone😕