Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Én kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.
több mint 12 éve
Sio nem fog játszani. autóbalesetet szenvedett + agyrázkódás.
internal primates forever
több mint 12 éve
Urak 02:40-kor hányan leszünk? 😊Ha tudok én kelek és kínzom magam 😀
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Illetve a lényeg, h ezt sehol nem fogod látni, hacsak nem nézed a Nickelodeon kinti műsorát 😊RolniÉn speciel tuti rá fogok keresni. 😊
több mint 12 éve
Illetve a lényeg, h ezt sehol nem fogod látni, hacsak nem nézed a Nickelodeon kinti műsorát 😊
több mint 12 éve
Nickelodeon-on lesz egy gyerekműsor és oda készült...minden csapatnak lesz egy ilyesmi béna figurája...Na akkor hal istennek nem a mienk a legrosszabb!
Rolni
több mint 12 éve
Mit akarsz, a Chargerses sztem egész jó 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Nickelodeon-on lesz egy gyerekműsor és oda készült...minden csapatnak lesz egy ilyesmi béna figurája...
több mint 12 éve
#Raiders have added LB Sio Moore to the injury report with a concussion. His status for Monday’s game is QuestionableDA születésnapi tortája:
több mint 12 éve
könyörgöm gyerekek, holnap este, születésnapomra, basszátok meg a szamarakat!
több mint 12 éve
Lechler a Ravens 1 yardosára puntolt. 58 yardos
több mint 12 éve
a Broncosnál questionable Shaun Phillips, hátproblémái vannak.
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.Gurode kezd a Broncos ellen, lehet Nix nem is lesz aktív, helyette Antoine McClain lehet a csere.
Nix nalam elegge leirta magat, sztem jojjon GurodeRolni
Az is eldőlt, hogy King lesz a holder.
több mint 12 éve
(N)toxique
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
😊 Azon gondolkodik, hogy ez a Pryor gyerek nagyon is jó...
több mint 12 éve
áll a szennyvíz a stadionban.
több mint 12 éve
azért az vicc, hogy egy punter távozása így megkavarja a csapatot.Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.azt vegyük figyelembe, hogy sérülten játszott. Brisiel is milyen gyenge volt korábban, mikor nem volt egészséges. gondolom most sem 100%-os Nix, úgyhogy megnézném Gurode-t én is. de a legjobb az lenne, ha Watson visszajönne, vagy majd később JV és Barnes lenne az LG. Pashos maradhat RT, ha ilyen formában játszik.
Flynn pedig legyen a holder, ha jól tud, és nyomassunk fake-eket, mint Lechlerrel anno.deyell
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.azt vegyük figyelembe, hogy sérülten játszott. Brisiel is milyen gyenge volt korábban, mikor nem volt egészséges. gondolom most sem 100%-os Nix, úgyhogy megnézném Gurode-t én is. de a legjobb az lenne, ha Watson visszajönne, vagy majd később JV és Barnes lenne az LG. Pashos maradhat RT, ha ilyen formában játszik.
Flynn pedig legyen a holder, ha jól tud, és nyomassunk fake-eket, mint Lechlerrel anno.
több mint 12 éve
Ross a fiatalabb, latni kene mire kepes.Nix nalam elegge leirta magat, sztem jojjon Gurode
több mint 12 éve
Brandian Ross az első csapattal készül SS poszton. Allen azt nyilatkozta, hogy kész, hogy kezdőként szerepeljen a Broncos ellen, de azt is mondta, hogy Young is szerepet kap majd ezen a poszton.Kevin Burnett hagyott ki edzést hét közben, de nincs veszélyben a hétfői játéka.
Lucas Nix is újra edz, de még nem döntöttek, hogy ő vagy Gurode kezd LG poszton.
Ha Flynn jobban tud dolgozni Janikowski-val mint King akkor legyen ő a holder, King meg csak gyakorolja, aztán ha megvan vele is az összhang edzéseken akkor majd el lehet gondolkodni a cserén, ne ezen múljon már egy FG.
több mint 12 éve
pedig jó kis fake-ket lehetne nyomatni@VicTafur: Matt Flynn getting some work holding for Janikowski today, along with Marquette KingdeyellEjjnye ez nekem nem igazán tetszik...Bruce