Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
A legnagyobb hiba az volt, hogy a félidő vége előtt Allen nem küldte be Janikowskit...
több mint 12 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 683 — Believelander
egy korábbi (Eagles) scout véleménye:

@JohnMiddlekauff: If I had to pick one for next ten years - I'd take TP over Cam.

deyell
Lehet pont ezért nem scout már az illetô 😊

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
egy korábbi (Eagles) scout véleménye:

@JohnMiddlekauff: If I had to pick one for next ten years - I'd take TP over Cam.

Pryor alig emlékszik valamire a meccsből az agyrázkódása miatt:

‏@TerrellePryor: Sorry about the loss RaiderNation. I don't remember much ! Good hit by whoever it was. I heard our team fought well .. We will be back!

internal primates forever

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Oakland A's megnyerte az AL Westet (Y)deyell
és másodszor egymás után 😊 ott is elindult valami az utóbbi időkben 😉
+ Warriors..... jöhet a Raiders 😊

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
sikerült politikailag korrekt maradni?
ne kíméljetek 😊Höri
szerintem teljesen korrekt volt a téma 😊
--
DMC többet passzolt mint futott..azért ez elég gáz. persze szép volt a TD passza azért.

több mint 12 éve
csak 37 pontot szerzett a Denver, ez eddig a legkevesebb tőlük idén, a Ravens és a Giants ellen többet szereztek.

Pryor + Porter agyrázkódás

DMC perfect passer rating, de az off tackle futások nagyon nem ültek. ilyen rossz YPC-re nem volt példa Raiders RB-től Clarence Davis óta (1978), a fal szarabbul blokkol futáshoz mint tavaly. Reece-t kell futtatni többet

Oakland A's megnyerte az AL Westet (Y)

több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/24/refo-oak-den-week-3/

Terrelle Pryor put in his best passing display of the season (+3.0, +4.0 overall) in last night’s defeat. As we have seen all season, the Broncos sat off of Pryor for much of the game, blitzing on only five of his 32 drop-backs, but unlike in previous weeks Pryor was more productive against a base pass rush.

támadófalban Gurode volt a legszarabb, Pashos a legjobb (megint)

19 missed tackle-t csinált a csapat, kétszer annyit, mint az első két meccsen összesen. élen járt ebben Hayden és Roach. Ross szintén, nagyon kéne helyére Branch

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
ne kíméljetek 😊Höri
Szerintem nagyon jó és színvonalas volt a kommentár.

Maga a meccs semmi meglepőt nem hozott, igaz, kicsit több nyomást/sacket vártam Houston-tól, de összességében évek óta először lehet látni edzői részről valami koncepciót. Vannak mind az O# mind a D# részéről meglepő, bevállalós húzások és így azért még a vereség is sokkal jobban emészthető. Nálam Olsen eddig a pozitív meglepetés, na nem azért, mert annyira karcol az O#, de van bennük élet és fantázia. Igaz lehetett olvasni, hogy nagyon jó választás lehet, pl Gruden nagyon dicsérte a volt segédjét.

több mint 12 éve
Barb Las Vegas Raiders 459 — Raiders Fan
Pryor nem tudni hogy mennyire komoly a sérülése, de nagyon kéne hétvégére.
Tegnapiról a vêdelmet lehet szapulni, de még nem ez a denver ellen kell helytállniuk.
Tetszett Rivera, az elkapók is mutattak életjeleket, Houston fumble. a runblock siralmas, meki hiába volt gyenge ezt most nem az õ számlájára írom.
TP viszont Grudennek is végig bejött, egyedül az end zone futásnaál éreztem h rutintalan, amit még tavaly szinte végig a bolts ellen lehetett. Szóval keep goin kid

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
A Skins D dobással tán még könnyebben verhető, mint a földön, kiváncsi vagyok h Olson ezt h fogja lereagálni.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Én neten néztem Gruden-nel a meccset, szóval nem tudok nyilatkozni...

Meccsről csak annyit írnék, h nem vagyunk jelenleg egy súlycsoportban Manning-ékkel, de ez a liga jelentős részére igaz...

1-2 teljesen papírforma eddig és a mutatott játék viszont eddig jobb mint amitől féltem...
TP szépen fejlődik ezt mindenkinek el kell ismernie...remélem 100%-os lesz és tud játszani hétvégén.

Márcsak azért is, mert ha sikerül lekűzdeni a rövid hét hátrányát (vagy mondjuk kompenzálni a hazai pálya előnyével) simán lehet esélyünk a Washington ellen.

Messze nem lefutott meccs, nem mondanám esélyesnek magunkat igazából, mint a Jags ellen, de a védelmük szenved és ligautolsó, míg RG3 nem tudja még tavalyi formáját nyújtani...
Ha tudunk egy erős, időölő és labdatartó futójátékkal és TO mentes TP-vel operálni jók lehetünk bármire, főleg, ha a D is pörög...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
ne kíméljetek 😊Höri
Én az elején hallgattalak, de csak halkan mert aludt a család. 😊
De sztem rendben volt teljesen! 😉
A végéről nem tudok nyilatkozni, mert elaludtam vagyis az álomnak és az ébrenlétnek egy furcsa határmezsgyéjén tartózkodtam és lehet hogy nem pontosan emlékszek a dolgokra 😛
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
ne kíméljetek 😊

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Sok ez még nekünk 😊Rolni
+ nem vagyok elkeseredve!

Elemezni felesleges; annyira nem vagyunk egy súlycsoportban a lófejekkel (majd jövőre :cool: ). Ellenben tökösek vagyunk, bevállalósak és ez sok-sok szimpatizáns-t és drukkert hozhat a konyhára. Egy nem éppen sb favorit csapatnak itt indul a siker 😉
De nagy szükségünk lesz Bridgewater-re back-up QB-ként... remélem, hogy mi hozzuk el.
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ugyanazt tudom írni, mint két hete a Colts meccs után: Szimpakus csapat lettetek idén, ma is csak megerősítettétek ezt a benyomást. Pryornak külön drukkolok, jó arc élvezetes nézni amit csinál. Szóval sok sikert, verjétek el a Chargers-t és a Chiefs-t is. 😊

Ja, és két dolgot azért el kéne felejteni. Az egyik, hogy McFaddent nekiküldik középen a falnak. Legalábbis ilyen középső run D ellen, mint a Broncos-é ennek semmi értelme. A másik, hogy Pryor nagyon sürgősen felejtse el ezeket a fal felé futásokat. Arra tartjátok McFaddent, hogy ő legyen a RB, Pryor csak maradjon meg a pocketből kimozgásnál, mezőnyben, üresbe, szélre való futásnál, rövid yardos, goal line szituban meg end-around-nál és hasonlóknál. Még QB sneak is rendben van, de ez, hogy beront egy feltöltött falba 300 fontos falemberek és LB-k közé az kórházbeutalót fog jelenteni előbb-utóbb. Nem kéne kierőszakolni, hogy valaki postázza is neki... 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sok ez még nekünk 😊Rolni
Végül egélsz szépen helytálltatok.Tényleg úgy tűnik, hogy elindult végre valami pozítívum Oaklandben. Remélem Pryornak nem lett agyrázkódása.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Sok ez még nekünk 😊

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Én kelek. Sport2-n elvileg már 2.30-kor kezdik az Oakland fikát.davidkiss
Höri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanodjjncaa
Höri az egyik legnagyobb Raiders fikázó sztem 😀Bruce
de nem előítélet miatt 😛

több mint 12 éve
garrett27 Seattle Seahawks 2 688 — Seahawks fan
Szép kerek lenne a hét ha megvernétek az agyon ajnározott Broncost. Éjjel szorítok nektek!

I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 12 éve
Ausberry közben IR-re került, Lamar Mady került rosterre. ez azt is jelentheti, hogy Nix ma out. Gurode time

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Höri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanodjjncaa
Höri az egyik legnagyobb Raiders fikázó sztem 😀
több mint 12 éve
állítólag nagy szél van Denverben. az pedig minket segít. "the autumn wind is a Raider"

több mint 12 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 12 éve
15 pontos favorit a Broncos. ennyivel még nem voltak ellenünk.

több mint 12 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 867 — no es importante
Höri lesz a szakkomm, annyira nem kell rá számítanod

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal