Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
Ryan Robinson debütál

internal primates forever

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Paul Gutierrez ‏@PGutierrezESPN
#Raiders INACTIVES: QB McGloin, CB Chekwa, OT Watson, G McClain, WR Criner, TE Ausberry, DE Crawford
több mint 12 éve
Steve Corkran ‏@CorkOnTheNFL
Former #Raiders CEO Amy Trask on CBS Sports' "That Other Pregame Show": "I didn’t understand the move to bring in (Matt) Flynn."

Most már én se... 😀
több mint 12 éve
Amy Trask elmondta, hogy nem értette a Flynn-trade-t. Pryornak adta volna stafétát egyből a Palmer-trade után, akinek a munkamorálja Rich Gannonra emlékeztette

több mint 12 éve
Paul Gutierrez ‏@PGutierrezESPN
Looks like DE Crawford working out with with #Raiders practice squad and inactive guys
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Mi van itt bammeg? Hírzárlat? Vihar előtti csend? 😮 😀Bruce
Éppen előre iszunk a medve bőrére. xD
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Reece visszahozatalának örülök.
Ára szép, de gondolom jövőre erős pénz van benne és oda meg belefér majd...a lényeg, h a kevés playmaker/missmatch playank egyike marad!

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Mi van itt bammeg? Hírzárlat? Vihar előtti csend? 😮 😀
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Én inkább azt nem értem, hogy itt kikre gondolsz:
Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése. peterbedbone
ulpianus
Tavaly Branch szerződése lett meghosszabbítva, idén Condo, Janikowski és most Reece, mind megérdemelten kapott új szerződést.

Ahogy írtam is még Veldeer és Houston van ebben a szituációban, illetve Wisniewski-nek van még esélye a hosszabbításra, de neki még van egy éve a rookie szerződéséből.

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren.peterbadbone
És most még inkább reflektorfénybe kerülhet Pryor stílusa miatt...
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Hozzánk is felkerült a Reece-hosszabbítás:
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Marcel Reece szerződést hosszabbított | Bowl.hu
További 3 évig marad az Oakland Raiders keretében a kiváló fullback.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren.

Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése. peterbadbone
az szimpatikus volt tőle nagyon, annak ellenére, hogy az első meccsen csak 24 snapet volt pályán, azt nyilatkozta, hogy Olson játékhívásai nagyjából tökéletesek voltak. amikor a ligában jó pár olyan játékos van, aki ha nem kap elég labdát vagy nincs a pályán eleget, hisztizik mint egy fürdősqrva.

több mint 12 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Sztem FB poszton csak V. Leach kap 4 millió körül. Hogy most ő a jobb vagy Reece, az nézőpont kérdése.
Én inkább azt nem értem, hogy itt kikre gondolsz:
Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése. peterbedbone

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Állítólag $13M körüli a szerződése amiből $7,2M garantált. Ez egy picit soknak tűnhet, de ő kicsit több, mint egy FB aki elkapni is tud. Gyakorlatilag szerintem a liga legjobbja a posztján, hisz jól blokkol, jól kap el és a futással sincsenek gondok, hisz tavaly DMC-t nagyon jól helyettesítette, sőt szerintem jobban, ha nem is eredményesebben futott, mint Darren.

Az ilyen kulcsembereket nagyon jól láncolja le McKenzie még mielőtt szóba kerülhetne, hogy mi lesz vele jövőre, ha lejár a szerződése.

Következhet Veldheer és Houston is.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539

Marci 3 évet hosszabbított.
több mint 12 éve
Amugy ez sztem nagy teszt Allen szamara!
Az elozo evek Raiderse egy jo szereples, upset utan siman szetesett es kikapott barkitol...olyantol is aki gyengebbnek szamitott...
En bizom benne, h Allen-ek fejben egyben tartjak a csapatot es harapva, felkeszulten megy ki mindenki a palyara.Rolni
Úgy legyen, csak hát bennem még élnek ezek a meccsek elég élénken 😀

Az összmérleg 4-2 a jags javára. Hazai pályán 2-2, idegenbe 2-0 oda. Remélem javítunk a mérlegen. Mert nem sok csapat ellen negatív a mérlegünk. De az újabb csapatok ellen azért rendre az.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 366 — Raiders fan
Amugy ez sztem nagy teszt Allen szamara!
Az elozo evek Raiderse egy jo szereples, upset utan siman szetesett es kikapott barkitol...olyantol is aki gyengebbnek szamitott...
En bizom benne, h Allen-ek fejben egyben tartjak a csapatot es harapva, felkeszulten megy ki mindenki a palyara.

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Á, Pashos. Én meg azt hittem már rég visszavonult(pedig követem twitteren!). Csakúgy mint Barnes, ex-Jag, anno játszottak is nálunk együtt még 2008ban.

Nálunk ma 7 kezdő nem edzett, ebből 2 (Gabbert, és az egyik kezdő CB Gratz) biztos nem játszik, a kezdő TE Marcedes Lewis sanszosan szintén nem játszik. A két kezdő guardunk szintén sérüléssel bajlódik(egyik se edzett ma), és ma megsérült a másik kezdő CBnk is....

Szóval az esélyeitek nem néznek ki rosszul vasárnapra.iktriad
Én mindig ezektől félek a legjobban. Főleg hogy nálunk meg szinte mindenki harcra kész. Kivéve természetesen Watsont (bár ő kezdő lenne az előzetes nyilatkozatok alapján, de szerintem nem az) valamint Ausberryt, aki szintén kezdő lehetne, de Mastrud most hasznosabb amúgy is.

Na de pont az ilyen meccsek, amikor az ellenfélnél több cserejátékos is szóhoz juthat, lehetnek a legnehezebbek, mert a cserejátékosok ilyenkor kettőzött erővel küzdenek és abból szoktak jó dolgok kisülni.
Más kérdés, hogy nálunk is a falban csere szintű játékosok vannak szinte minden poszton és mégis elfogadható volt a teljesítményük a meccsen.
Mindenesetre remélem hogy tudom nézni a meccset végig és hogy jól alakul a mi szempontunkból...
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 843 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tony Pashos a titkos szupersztár!

www.profootballfocus.com/blog/2013/09/12/secret-superstars-week-1/deyell
Á, Pashos. Én meg azt hittem már rég visszavonult(pedig követem twitteren!). Csakúgy mint Barnes, ex-Jag, anno játszottak is nálunk együtt még 2008ban.

Nálunk ma 7 kezdő nem edzett, ebből 2 (Gabbert, és az egyik kezdő CB Gratz) biztos nem játszik, a kezdő TE Marcedes Lewis sanszosan szintén nem játszik. A két kezdő guardunk szintén sérüléssel bajlódik(egyik se edzett ma), és ma megsérült a másik kezdő CBnk is....

Szóval az esélyeitek nem néznek ki rosszul vasárnapra.
több mint 12 éve
Tony Pashos a titkos szupersztár!

www.profootballfocus.com/blog/2013/09/12/secret-superstars-week-1/

több mint 12 éve
Jano és Branch mára visszatért az edzésre. Watson és Ausberry nem
több mint 12 éve
sellout a Jags elleni

több mint 12 éve
Raiders LT Menelik Watson underwent arthroscopic surgery on torn lateral meniscus last week, expected to be sidelined one month.

már az előszezonban érezni lehetett, hogy rendszeres vendég lesz az injury reporton. és tessék

ennek ellenére nyerünk:

több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/11/first-rounders-in-focus-week-1/

12. D.J. Hayden, CB, Oakland Raiders
Grade: -1.6
Snaps: 23
Analysis: Will expect to be starting soon if the more experienced Tracy Porter and Mike Jenkins don’t step it up. He himself didn’t have a great start allowing all three balls into his coverage to be complete for 37 yards.

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Szerintem ez nála csak pillanatnyi "elmezavar". Azt hiszi, és gondolja ő a világ legjobbja, és hogy biztos első körös, és azonnali kezdő. Majd magába száll amikor a 3. körben is bent lesz még, vagy a 7. végén is, és akkor kőkeményen odateszi magát, különben bukó a karrier. JMR is rájött, bár ő túl későn. Nem szeretem a mentálisan 'gyenge' játékosokat én sem, ahogy RM sem, de ez a tag egy beast, kemény kézzel kell vele bánni. Remélem megembereli magát.