Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
Gyerekek, Jano-t csak én pofoznám fel? Ennyi pénzért és ilyen lábbal illene berúgni a 45 yardost.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
On that 41-yard Jeron Mastrud catch, he doubled his career catch total and more than quadrupled his career receiving total.deyell
😀

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
On that 41-yard Jeron Mastrud catch, he doubled his career catch total and more than quadrupled his career receiving total.

internal primates forever

több mint 12 éve
Más érzés így kikapni!!

Nagyon kellemes meglepetés volt!

Védelem a 2. félidőben szépen dolgozott! 4sack-re sztem legvadabb álmainkban sem gondoltunk!
TP meg az utolsó buta INT-et, meg előtte a sack-et leszámítva remek volt. Higgadt volt, képben volt a végéig, lábbal nagyon veszélyes és azért megmutatta, h dobni is tud. Vége felé zsebben is kezdett egész jól mozogni.

Gyorsan teszem hozzá, h ha vki végig zsebbe tudja kényszeríteni majd, ott gondok lesznek...

DMC nagyon eltűnt sajna.

OL jobb volt mint reméltem, de kéne erősebb interior run block nagyon...

Remélem következő héten a D már az elejétől így pörög, TP fejlődik, OL esetleg Watson végett vagy csak összeszokás végett erősödik és futni is tudunk (RB)...na akkor lehet esély 😊

Streater bíztató volt.
Tetszett Rivera és Mastrud is.
LB corp sokkal jobb mint tavaly és a végére azért a Jenkins-Porter-Hayden trió is feljavult kissé.
DL is pofás volt 2. félidőben...Hunter poz meglepi volt...

Csak nehogy köv héten meg jöjjön a vizes lepedő 😊

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ennél szerintem mindenki rosszabbra számított. Sajnos nem lett meg a W, de nem sok hiányzott. Pryor fasza volt, élvezet volt nézni a legtöbb esetben, voltak ugyan hibái, de azért több volt sokkal a jó. McFaddentől kell egy kicsit több és akkor kurva jó lesz minden, mert az elkapók akkor csak könnyebb helyzetbe kerülnek, ha hatékonyan futunk.

A védelmet most nem tudnám megítélni, mert ahhoz nyugodtabban kellene megnéznem a meccset, de voltak ott is tetszetős dolgok.
Hajrá és így tovább. Az ilyen L-ek nem annyira fájnak! 😉
több mint 12 éve
büszke vagyok a csapatra. az, hogy a Barnes - Pashos tackle párossal végig meccsben voltunk.. soha nem gondoltam volna. jövő héten meglesz az első W is

több mint 12 éve
Jano... -3pont.... engem csak ez basz fel! amúgy tetszett a meccs, végre!
Pryor király. Porter menjen az anyjába, it's D.J. TIME! ja és King is király. faszákat puntol.

több mint 12 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Szerintem Flynn lassan rasszista lesz. 😀

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
na, nem szégyen így kikapni. Pryor sima kezdő innentől.
több mint 12 éve
Fa Las Vegas Raiders 232
Na megvan az első félidőnk
D gyenge,de ezt vártuk, és hát azért Luck az Luck. Volt Houston sack 😊
O szerintem jobb mint amire számítottam, Streater és Pryor kifejezetten bíztatóak.
több mint 12 éve
bmg Las Vegas Raiders 2 720
Várom már a kezdést, kíváncsi vagyok lesz-e valami pass rush-nak nevezhető, különben Luck csúnyán szétdobál.
Pryorban bízom, akár még szorossá is teheti a meccset.
több mint 12 éve
Sio játszik

Raiders Inactives: QB Matt McGloin, DE Ryan Robinson, T Menelik Watson, G Antoine McClain, DE Brian Sanford, WR Juron Criner, TE D. Ausberry

több mint 12 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 656 — Rise My Nation!
Barnes-Nix-Wiz-Brisiel-Pashos

Championship 😊Rolni
szobrorcsoport lesz a Hall-of-Fame-ben? 😀toxique
😀
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns

Championship 😊Rolni
szobrorcsoport lesz a Hall-of-Fame-ben? 😀
több mint 12 éve
Veldheer ment a visszateros IRre...

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Watson megint nem edz, OT-t fogunk igazolni. még a végén visszajön Barron...

deyell
Annyira azért még nincs kétségbeesve a stáb, inkább felhoztuk a PS-ből Matt McCants-t.

több mint 12 éve

Championship 😊

több mint 12 éve
Watson megint nem edz, OT-t fogunk igazolni. még a végén visszajön Barron...

Watson out, Ausberry out, Coltsnál 3 ILB közül 2 sérült

On Sept. 21, 2008, behind tackles Barnes and Pashos, Jaguars rushed for 236 yards and didn't allow sack. Game was at Indianapolis. -> nyerünk b+

több mint 12 éve
Mindenhol azt írják, hogy idén nem lesz jó Raiders szurkolónak lenni! Látszik hogy gőzük sincs róla, hogy miért jó Raiders szurkolónak lenni. Kit érdekel hogy kikapunk, a lényeg hogy szórakoztasson a csapat, erre pedig minden esély meg van. 😀Bruce
ennyi! nincs jobb mikor hatalmas bustot húzunk drafton, amikor óriási szerződésekkel kínálunk meg olyan játékosokat akik meg sem érdemlik, és emiatt évekig szopunk a cap miatt. meg amikor már röhögsz a 8. false starton, és a 9. offsideon. aztán a missed tackle miatti 80yardos TD runon, interszepsönökön, fámblikon, a galambokon a pályán\pálya felett, meg azon amikor 2 védőjátékos összefut. ezek az igazi izgalmak, és ezek után felállni és a 2. félidőben feljönni, és fordítani, vagy éppen eladni a lasztit a "győztes driveban" de mi akkor is ittvagyunk és kitartunk! 😍 RAIDERS 😍 !!! 😀

több mint 12 éve
 www.profootballfocus.com/blog/2013/09/06/3tfo-raiders-colts-week-1/

több mint 12 éve
ahogy elnéztem a mai meccset, Huffot nem véletlenül vágtuk ki. bár CB poszton talán jobb...deyell
csak a highlight-ot láttam, de milyen szöget sikerült felvenni a TE ellen...😊Rolni
előbb Thomas megverte egy 44 yardos elkapással (szokásos arm tackle próbálkozás Hufftól) majd jött a TD.

több mint 12 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 539
ahogy elnéztem a mai meccset, Huffot nem véletlenül vágtuk ki. bár CB poszton talán jobb...deyell
csak a highlight-ot láttam, de milyen szöget sikerült felvenni a TE ellen...😊Rolni
botrányos volt.

am. pont ez jutott eszembe, hogy ezért nagy pénzt adni..hááát.
több mint 12 éve
csak a highlight-ot láttam, de milyen szöget sikerült felvenni a TE ellen...😊

több mint 12 éve
ahogy elnéztem a mai meccset, Huffot nem véletlenül vágtuk ki. bár CB poszton talán jobb...

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Mindenhol azt írják, hogy idén nem lesz jó Raiders szurkolónak lenni! Látszik hogy gőzük sincs róla, hogy miért jó Raiders szurkolónak lenni. Kit érdekel hogy kikapunk, a lényeg hogy szórakoztasson a csapat, erre pedig minden esély meg van. 😀Bruce
Azért remélem, hogy 1-2 nagyobb potenciállal bíró franchise-t 😀😀 sikerül lenyomni (a vicc kedvéért).
Esküszöm, hogy a week2 game-ig vigyorognék, ha a Colts-nak - valami "csillagrendszerek együttállása" szintű csoda jóvoltából - belénk törne a bicskája a nyitó meccsen (akkor se vigyorognék így, ha Tony-ék begyaláznák a Dzsájencot :-P).