Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.

internal primates forever

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RTBruce
backup RT, remélhetőleg sehol nem kerül bevetésre. Watson a kezdő LT, Barnes az RT. ha JV visszatér, Watson átmegy a jobboldalra.

ja, a mai edzésen is Pryor volt az első csapat QB-je.deyell
Én még nem nagyon láttam játszani, csak névről ismerős az ember... Majd úgy is kiderül mit tud élesben. Én speciel nem vagyok elájulva Barnestól bár nem Ő a falunk leggyengébb pontja. Remélem használható lesz az ember.

Ahogy indult ez az off/reg season Sparano leigazolásával, meg Flynn megszerzésével én teljesen nyugodt voltam, hogy lehozunk egy elfogadható szezont. Ezektől a rémhírektől és vészmadárkodásoktól eltekintve (igaz van jogalapjuk) remélem így is lesz és nem lesz akkora szopi mint ami várható... Én a D-től nem is félek annyira hiába nincs pass rush, de a fal, hogy ilyen gyenge... Remélem összeáll legalább valamelyik fele/része. Az első hónapban szerintem kolosszális lebőgések lesznek. Az 5. héttől köbö viszont már várok valamiféle javulást, a játék képében mindenképp. Kíváncsian várom TP mire lesz képes.
több mint 12 éve
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RTBruce
backup RT, remélhetőleg sehol nem kerül bevetésre. Watson a kezdő LT, Barnes az RT. ha JV visszatér, Watson átmegy a jobboldalra.

ja, a mai edzésen is Pryor volt az első csapat QB-je.

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Ja amúgy lehet Veldheer-t nem tesszük IR-re mégsem és akkor akár egyből visszatérhet, ha már jobban van és nem kell várni a 8. hétig
több mint 12 éve
Mondjuk ő is inkább RT, mint LT, úgyhogy kérdés mi lesz vele, hol vetjük be, de most úgyis Watson lesz a kezdő LT és Barnes az RT
több mint 12 éve
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀Bruce
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.deyell
De ő nem ZBS fit inkább?? Már ha a Houston-hoz és Packers-hez írjákBruce
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes leszdeyell
Baromnál tuti jobb!TST
jóhogy.

#Raiders release @PFF's lowest-rated OT in preseason (Barron, -10.9), sign highest-rated (Pashos, +7.9)

több mint 12 éve
TST Las Vegas Raiders 1 487 — "The fire that burns brightest in the Raiders organization."
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀Bruce
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.deyell
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes leszdeyell
Baromnál tuti jobb!
több mint 12 éve
de, ezt akartam írni pont most. a Redskins is ZBS-t nyomat. érdekes lesz

több mint 12 éve
De ő nem ZBS fit inkább?? Már ha a Houston-hoz és Packers-hez írják
több mint 12 éve
PFF-en ezt találtam:

Tony Pashos, OT – Washington

Grade: +7.9

Snaps: 191

How he impressed: By bulldozing through defenders, Pashos earned a run blocking grade of +4.4. He also posted a respectable 95.4 Pass Blocking Efficiency. It’s quite surprising that Pashos not only lost out on the starting job to Tyler Polumbus, but was not even kept on the roster. Polumbus last year ranked 65th out of 72 offensive tackles with his 91.3 PBE. If his preseason is any indication, Pashos could a handful of teams not only as depth, but as a full-time starter.

Possible Fits: Green Bay, Houston
több mint 12 éve
elmúlt 4 évben 16 alapszakasz meccsen lépett pályára (legutoljára 2011-ben). most az előszezonban jól teljesített. a PFF-nél a legjobban értékelt cutolt támadófalember (+7,9) és elég sok snapet játszott (191). futásblokkolás az erőssége.

több mint 12 éve
Keresek róla infókat de sokat nem játszott mostanában, ha valaki tud róla valami kérem hogy ossza meg! 😀
több mint 12 éve
Pont most akartam én is beírni

www.raiders.com/news/article-1/Raiders-Sign-Veteran-T-Tony-Pashos/17c32f17-d814-4fc0-b0a0-8815c2a08954
több mint 12 éve
practice squad: Chance Casey, Greg Jenkins, Shelton Johnson, Brian Leonhardt, Lamar Mady, Matt McCants, Marshall McFadden - még van egy hely Wilsonnak vagy Vernonnak.

leigazoltuk Tony Pashost (OT) az 53-as keretbe, és kivágtuk Barront! (Y)

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ettől függetlenül - ezer és egy okból - bedőlhet a jelenlegi FO, de véleményem szerint ehhez a legkevesebb köze lesz sportszakmai döntéseknek (például annak, hogy tavaly vagy idén rúgtak ki sok, eddig túlfizetett veteránt), sokkal inkább szervezetváltozási dinamikából eredő jó/rossz vezetői döntések fogják befolyásolni a végeredményt.tomi-tomi
Senkit sem fog érdekelni a corporate culture megváltoztatása, ha ennek a pályán nem lesz eredménye rövid távon. Ebben az újjáépítésben már elvesztegettek egy évet.DoM
Egyrészt egy évtizede tök rossz terméket előállító társaságnál érdeklődhetnének a szervezeti kultúra megváltoztatása után, másrészt ha rövid távú szakmai eredmény alapján döntenének, akkor rossz döntést hoznának.
Természetesen ettől még történhetnek így a dolgok.
Én arra szerettem volna kihegyezni, hogy egy tulajdonosváltás után szükségszerűen háttérbe kell (kéne) szorulnia a szakmai eredményességi szempontoknak és a szervezet fejlesztésére kell (kéne) fókuszálni. Az is igaz, hogy (sokkal) ritkábban szokott sikerülni, mint ahányszor megvalósulhatna.
Szóval, nagyobb eséllyel Neked lesz igazad és tényleg senkit nem fog érdekelni.
De a Raiders jelenlegi helyzetében a probléma/feladathalmaz akkor is OD és nem termék (minőség) hangsúlyú marad.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Ettől függetlenül - ezer és egy okból - bedőlhet a jelenlegi FO, de véleményem szerint ehhez a legkevesebb köze lesz sportszakmai döntéseknek (például annak, hogy tavaly vagy idén rúgtak ki sok, eddig túlfizetett veteránt), sokkal inkább szervezetváltozási dinamikából eredő jó/rossz vezetői döntések fogják befolyásolni a végeredményt.tomi-tomi
Senkit sem fog érdekelni a corporate culture megváltoztatása, ha ennek a pályán nem lesz eredménye rövid távon. Ebben az újjáépítésben már elvesztegettek egy évet.

Szerintem érthető, hogy látva a 2013 draftot, megpróbálták Palmerrel, és a veteránokkal, hátha kisül belőle valami. Hátha pár veterán is jó idényt fut, és meg lehet tartani valami ésszerűbb összegért, és nem kell a helyére mást keresni. Az eredmény úgyis csak akkor fog meglátszani, ha majd a QB posztra is megtalálják a megoldást.peterk2005
Ez ám a koncepció és talent evaluation. Ha ezekkel a játékosokkal nem megy, majd jövőre teljesen leépítjük a keretet és mindent az elejétől kezdünk. "Setting a goal is not the main thing. It is deciding how you will go about achieving it and staying with that plan." -Tom Landry. Az eddigi két offseason eseményei ennek a hiányára utalnak.
több mint 12 éve
Köszi tomi-tomi! 😊

Egyébként nem volt olyan nagy hír, de ugye egy csomó háttérszereplőt elküldtek már a Raiderstől. Kezdve Amy Trask-kal, aki már szinte összenőtt a Raiderssel, mivel '87 óta volt ott valamilyen szerepben. Tehát nem csak a játékosok tekintetében, hanem máshol is tisztogattak már.
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
És innentől fogva nagyon gyenge duma Al Davisre mutogatni.ulpianus
Pedig, tetszik-nem tetszik, az egész erről szól.
A Liga egyik legkarizmatikusabb tulajdonosa/GM-e/HC-a által uralt szervezet további útjáról.
Totális tévedés azt hinni, hogy Al Davis halálával egy szempillantás alatt el is múlt a hatása, a Raiders ezzel egy tabula rasa utáni állapotba került. Egy, az utolsó sejtjéig, reflexéig Al Davis-szel átitatott szervezetet kell átalakítani.
Rögtön az első kérdés, amelyre nagyon kevesen tudják a választ. Ha egyáltalán, milyen minőségűre akarják átalakítani?
De tételezzük fel, hogy valódi változást szeretne az új tulajdonos/vezetés.
Akkor is ezt a váltást nagyon tudatosan, professzionálisan kell levezényelniük és ennek az időigénye nem egy(-két) év. Egyrészt egy átlag szervezetben sem annyi, másrészt a Raiders szervezeti kultúra beágyazottságának tekintetében (sem) egy átlagos szervezet.
Egyelőre ott tartunk, hogy néhányan megállapították, hogy ez a szar ragasztó nem is ragaszt. Ami kétségtelen tény, csak a ragasztó dobozára ráírták, hogy a ragasztási idő 5 perc és még nem telt el kettő sem.
Ettől függetlenül - ezer és egy okból - bedőlhet a jelenlegi FO, de véleményem szerint ehhez a legkevesebb köze lesz sportszakmai döntéseknek (például annak, hogy tavaly vagy idén rúgtak ki sok, eddig túlfizetett veteránt), sokkal inkább szervezetváltozási dinamikából eredő jó/rossz vezetői döntések fogják befolyásolni a végeredményt.
Már csak az itteni Raiders-közösség nagyszerűsége is megérdemelné, hogy kedvükre való legyen a változás.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
Ezt mondták nekünk... de - ha nem haragszol - ilyenekben én nem hiszek; főleg egy olyan playa esetében nem, aki konkrétan a pénz miatt ment el egy elit franchise-tól.toxique
Welker nagy valószínűség konkrétan nem a pénz miatt ment el. 😊 Pontosabban a vita eredete a pénz volt, de az esetében nem arról szólt a történet, hogy ott tart, hogy levezetésként bárhova elmenne, ha kapna egy vaskos összeget. Ő a Pats-ben akart többet, mert fájt neki, hogy 6 éve ott van és végig bőven alul volt fizetve. (Kivéve az utolsó tages évét, de a teges évet egy játékos se tekinti megfizetésnek.) Ezzel együtt is még akár a Pats-ben is hajlandó lett volna folytatni. De aztán jött a Denver ajánlat, és két elit gárda közül választhatott, és akkor már számíthattak a személyes érzések is. Ha a Denver nem lett volna, biztos vagyok benne, hogy ott pitizett volna BB-éknél a végén, hogy visszamehessen 5-6 milláért. És legfeljebb akkor ment volna máshová, ha BB rácsapja az ajtót.

De nem Welker itt a lényeg, hanem helyzet. A Raiders nem ment volna sokra Welkerekkel, hiszen rostert kell építeni, lehetőleg hosszabb távra. Ahhoz meg 30 alatti játékosok kellenek, és a probléma gyökere az, hogy ha egy a rookie contractjából kijövő játékos ajánlatot kap a Raiders-től, akkor a liga csapatainak 2/3-ánál elég, ha csak matchelik az ajánlatot, a játékos már őket fogja választani. Azaz, muszáj túlfizetni, hogy ide jöjjön. Ezért nincs más út, mint legalább néhány évig konstansan, jól draftolni, hogy a csapat gerince meglegyen. Vagy ledraftolni egy Luck/RGIII szintű QB-t, és akkor jönni fognak ide is jobban a fiatal FA-k.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 569 — The only discipline that lasts, is self discipline
A dead money-t már tavaly elintézte volna a csapat és már most is lett volna mozgástér vagyis a legnagyobb hátráltató tényezőtől egy évvel korábban sikerült volna megszabadulni és már idén lehetne építeni a csapatot. Semmit nem nyertetek 2013. szempontjából ezzel a megoldással, hogy egy évvel elodázta a cutokat a vezetőség.DoM
Mit tudtak volna a 2013 drafton és a free agency-n nyerni ha teljesen beáldozzák a 2012 évet? Ha jött volna a drafton egy olyan jelölt, aki miatt érdemes előre eldobni a 2012-es évet, akkor még talán. De az idei draftra? Erre szvsz mindenki azt választaná, hogy akkor inkább megpróbálok összehozni egy elfogadható szezont, még ha az negatív mértlegű is lesz, aztán meglátjuk. Utólag persze mindenki okos, látva a 2:14-et, de egy évvel ezelőtt azért ezt nem nagyon lehetett előre látni. Szerintem érthető, hogy látva a 2013 draftot, megpróbálták Palmerrel, és a veteránokkal, hátha kisül belőle valami. Hátha pár veterán is jó idényt fut, és meg lehet tartani valami ésszerűbb összegért, és nem kell a helyére mást keresni. Az eredmény úgyis csak akkor fog meglátszani, ha majd a QB posztra is megtalálják a megoldást. Addig úgyis csak kockázás a dolog, lásd Chiefs. Hiába raktak össze egy frankó rostert, QB nélkül mit sem ér. Kontrasztnak meg ott a Colts, ahol egy B kategóriás, rookie-kal teletömött rosterrel is playoff lett a vége már az első évben is.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
Én úgy emlékszem, több esetben is ki volt emelve tavaly, hogy ha elküldik, akkor nagyobb bünti lett volna, mintha ott tartja a rosteren. Sok embernek járt le a szerződése, őket se volt érdemes kivágni, így várni kellett. Most azt hiszem már nincs "rossz" szerződés, tehát jöhet az építkezés.Bruce
A dead money-t már tavaly elintézte volna a csapat és már most is lett volna mozgástér vagyis a legnagyobb hátráltató tényezőtől egy évvel korábban sikerült volna megszabadulni és már idén lehetne építeni a csapatot. Semmit nem nyertetek 2013. szempontjából ezzel a megoldással, hogy egy évvel elodázta a cutokat a vezetőség. Emiatt kérdeztem, hogy a sapka elméletileg kibírta-e volna más akkor a kirúgásokat. Ha igen, akkor "látszat" eredményesség oltárán feláldozták a mostani évet is. Egy évvel tovább van menekülőkártyájuk. Olyan lépéssel hasonlatos, amikor GM csere van egy csapatnál, mert annyira gyengék, de az 1-2 évvel korábban kinevezett HC-t még a helyén tartja az új GM, hogy időt nyerjen (+1 idény) a teljes átalakításhoz.DoM
De éppen ez az, hogy nem lehetett kirúgni, mert így is cap határon mozogtunk végig, ha még kivágja, akkor ember sincs, meg ne felejtsük el, hogy tavaly azért megpróbálták, hogy azzal a kerettel még legyen egy nagyobb dobásuk. Nem jött be a ZBS, így az O oldalon impotensek voltunk. A def azért tavaly nem volt olyan világtalan.

Állítom, ha bejön ZBS és tudunk futni normálisan, akkor 3-4 meccset még nyertünk volna és akkor egészen más a megítélés. Szóval gondolom én, hogy tavaly még meg akarták próbálni, hátha összejön egy jobb szezon. De volt egy Knapp és így besült a mutatvány.

Meglátjuk mit hoz a jövő. Remélhetőleg marad az állandóság most egy ideig és akkor meg tudjuk ítélni majd a jelenlegi szakmai vezetőséget. Mert jelenleg csak a régi érák szarjait viszik tovább.
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Én úgy emlékszem, több esetben is ki volt emelve tavaly, hogy ha elküldik, akkor nagyobb bünti lett volna, mintha ott tartja a rosteren. Sok embernek járt le a szerződése, őket se volt érdemes kivágni, így várni kellett. Most azt hiszem már nincs "rossz" szerződés, tehát jöhet az építkezés.Bruce
A dead money-t már tavaly elintézte volna a csapat és már most is lett volna mozgástér vagyis a legnagyobb hátráltató tényezőtől egy évvel korábban sikerült volna megszabadulni és már idén lehetne építeni a csapatot. Semmit nem nyertetek 2013. szempontjából ezzel a megoldással, hogy egy évvel elodázta a cutokat a vezetőség. Emiatt kérdeztem, hogy a sapka elméletileg kibírta-e volna más akkor a kirúgásokat. Ha igen, akkor "látszat" eredményesség oltárán feláldozták a mostani évet is. Egy évvel tovább van menekülőkártyájuk. Olyan lépéssel hasonlatos, amikor GM csere van egy csapatnál, mert annyira gyengék, de az 1-2 évvel korábban kinevezett HC-t még a helyén tartja az új GM, hogy időt nyerjen (+1 idény) a teljes átalakításhoz.
több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 365 — Raiders fan
Első évben nem igazán lehetett volna többet takarítani sajnos, mert akit akkor nem csak idén küldtek el annál valóban sokkal magasabb lett volna cap bünti az elküldés esetén és valóban csak kb UDFA arcokkal lehetett volna csapatot pályára rakni.

A Knapp fiaskó komoly baki volt, de sajnos az tény, h Allen későn lett kinevezve HCnek, nem volt túl sok rendes elérhető OC, ráadásul aki kicsit nevesebb vagy jobb tuti nem jött (volna) egy rookie GM-HC alá, a liga egyik leggyengébb keretéhez. Utólag lehet okoskodni, de vszeg Knapp volt a legjobb elérhető opció sajnos.

Mark Davis nem lesz sztem könnyű helyzetben év végén. Ha valamikor könnyen találhat GM-et az egy rossz szezon után magas draftpickkel, sok cap space-el...főleg ha mondjuk egy Bridgewater elérhető, mint franchise QB...ehhez lehetne GM-HC páros találni, ahol is a HC vszeg erősebb név mint anno DA. A kérdés az, hogy tud-e jobb GM-et hozni mint Reggie...ezt kell eldöntenie. Ha nem biztos RMben és tanácsadói, szakik tudnak olyan jelöltet mondani aki jobb lehet, akkor lehet lépnie kell...
Ha viszont eléggé bízik RM-ben lévén hosszas folyamat végén választotta ki apja hozzáértőbarátainak segítségével, akkor nem szabad piszkálnia szezon végén. Végre lesz pénze még egy normális draftja, h megmutassa mit tud.

A következő kör RM-é:
Megtartja DA-t vagy sem?
Sok pénz, erős draftcetlik...találhat akár egy erős, nagyobb nevű HC-t...
Nagyon sok múlik sztem ezen a szezonon, bármennyire lefutottnak és jellegtelennek gondoljuk mi, illetve főleg mindenki más...ha DA és JT tud fejlődést mutatni a D terén és DA tudja a csapatot életben, játékban tartani akkor jó eséllyel maradhat sztem. Ha kiállnak mögüle, nem javul a D sem akkor jó eséllyel új HC érkezhet...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
nem tehette volna meg. nézd meg a contractokat, többnél is úgy volt hogy cut esetén nagyobb a cap hit a dead money miatt, mint ha megtartjuk a rosteren.deyell
A sapka bírta volta az egy évvel korábbi nagy takarítást (sajnos nem találok 2012-es cap táblázatot)? Mert ha igen, akkor a mostani 50 millió deadmoney már 2012-ben távozott volna a rendszerből és meggyorsította volna a "tisztulási" folyamatot.DoM
Én úgy emlékszem, több esetben is ki volt emelve tavaly, hogy ha elküldik, akkor nagyobb bünti lett volna, mintha ott tartja a rosteren. Sok embernek járt le a szerződése, őket se volt érdemes kivágni, így várni kellett. Most azt hiszem már nincs "rossz" szerződés, tehát jöhet az építkezés.
több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
inkább aláír 6 milláért Denverbe, mint 8-ért Oakland-bepeterk2005
Hát persze... 2 millát kidobott volna az ablakon. Amikor a kevés pénz miatt nyavalygott a Patsban és hagyta őket és rá kihegyezett rendszerüket faképnél... 😀 😀 "Nekem van 2 millám arra, hogy Manning dobálja nekem a tojást Brady helyett 😀"... - azért ne essünk át a ló másik oldalára. Elég sok sztárplaya "tengette" underdog-ként az utolsó éveit a liga történetében jóval kevesebb "extra-profitért" is, mint 2 milla...toxique
Welkert azért hoztam fel példának, mert neki konkrétan volt jobb ajánlata, de mégis Denverbe ment. Vagy tavaly Reggie Wayne is két millával nagyobb ajánlatot mondott le, és írt alá kevesebbért a Colts-hoz.peterk2005
Ezt mondták nekünk... de - ha nem haragszol - ilyenekben én nem hiszek; főleg egy olyan playa esetében nem, aki konkrétan a pénz miatt ment el egy elit franchise-tól. Elég vacak lenne az a PR-os, aki nem választásként állítaná be az ilyen helyzeteket... (ha a lónak mégse kellett, akkor paripázzuk le a szamarat (a kevesebbet ajánlót)) de a motiváció ismeretében ez elég hülyén hangzik... mármint szerintem.
Welker amúgy nekem is nagy kedvencem.