Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
Jonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛BruceSzent Kleofás, messzire űzd a gonoszt

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
McFadden edzett hétfőn, így valószínűleg ott lesz majd a kezdőcsapatban vasárnap!Jonathan Scott-ot kivágta a Bears, ő milyen játékos? Opcióként szóba jöhetne, bár sztem annyira nem jó, ha a Bears is kivágja 😛
több mint 12 éve
Pryor a kezdő, legalább is a fb accja szerint.
több mint 12 éve
Én aztán láttam ott őket eleget. Pont ezért írtam. Mert ehhez képest JMR már Flynnhez képest sincs sehol.ez nem ül, mert Flynn JMR cseréje volt az egyetemen.deyellFlynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/60/files/2013/06/jamarcus-russell1.jpgulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
ez nem ül, mert Flynn JMR cseréje volt az egyetemen.Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/60/files/2013/06/jamarcus-russell1.jpgulpianus
internal primates forever
több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Na mondjuk mindettől függetlenül lennék én ilyen pancser. Évente pár passzért kap egy rakat pénzt. Azért megsajnálni nem fogom 😊

több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88gondold át

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...braxa88Én komolyan már kezdem sajnálni. Bár a pénzt mindenhol leakassza és marad az örök ígéret 😀
több mint 12 éve
Flynn-nél sincs nagyobb pancser...
több mint 12 éve
ha Flynnt kivágjuk a következő szezon előtt, $5 milliót spórolunk. ekkor nagyjából $70 milliót lehetne elkölteni.deyell70M cap space és vszeg elég erős draft cetlik...na ha abból sem tudnak vmit pályára rakni, akkor lehet szedni a sátorfát...
A 70M-ból lesz jópár visszaigazolás (Veldheer, Houston, Reece, DMC?, Walker?, Sims?, valamelyik CB), de azért FA-ra is lesz pénz. És RM elvileg nem egy nagy shopper, de egyfelől a second tier-ből több embert fog tudni halászni, mint eddig (eddig ugye inkább 3rd, 4th tierből szemezgetett) illetve 1-1 nagyobb igazolás is beférhet a laszti mindkét oldalára...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
ha Flynnt kivágjuk a következő szezon előtt, $5 milliót spórolunk. ekkor nagyjából $70 milliót lehetne elkölteni.
több mint 12 éve
Felvetődik a kérdés, hogy akkor most hogy is van ez? Flynn megint kikapott az offseason alatt... Elpazaroltunk rá egy 5. picket 2014-ből, illetve fizetünk neki 6,5 milliót idén.
Wilson PS-re került elpazaroltunk rá egy 4. picket 2013-ból.
A QB kérdés így elég szarul áll, de hát lehetne még rosszabb is 😊
több mint 12 éve
Oakland Raiders QB Terrelle Pryor will be the starting quarterback in the team's Week 1 game.Fantasy Tip: Even with Pryor winning the job, he is only worth adding to your roster if you need a short-term fill in, otherwise don't expect much here.
több mint 12 éve
The Raiders have added QB Tyler Wilson to the practice squad.
több mint 12 éve
Jason La Canfora @JasonLaCanfora 2 percTyler Wilson cleared waivers and its most likely the Raiders' 4th draft pick ends up on their practice squad
több mint 12 éve
Kezdő 5be azért idővel lehet beleszól Tony vagy McClain...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Vic Tafur @VicTafurNew punter Marquette King says he’s so focused on improving his holding skills that he has girlfriend snapping footballs at him at home
több mint 12 éve
Jerry McDonald @JerrymcdDennis Allen not naming a starting quarterback, although the QBs know who it is. Could take it all the way to Sunday.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Jerry McDonald @Jerrymcd Janikowski, Ausberry and Young did not practice. Janikowski will kick vs. Indy, Allen said.
Jerry McDonald @Jerrymcd
Starting corners will be Jenkins, Porter. D.J. Hayden will play in the nickel outside, Porter in the slot.
Vic Tafur @VicTafur
Despite addition of new offensive linemen, Allen said his starting 5 is set: Watson, Nix, Wisniewski, Brisiel and Barnes
több mint 12 éve
Hát... fel van adva a lecke idénre csapatnak / szurkolónak egyaránt. Ha nem lesz pozitív a mérlegünk, akkor is... szóval, remélem, hogy legalább nem lesz teljesen kilátástalan a játék.
több mint 12 éve
Köszi mindkettőtöknek! 😊
több mint 12 éve
a PS-be igazolt játékosok is szabadügynökök tulajdonképpen, bármelyik csapat elviheti. annyi kikötéssel, hogy miután elvitték, a reg season rosteren kell töltenie minimum 3 hetet és x összegű fizetést kell neki adni.még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.deyellHa ez bejönne, akkor annyira azért még sem lesz szar az egész.
De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?Bruce
ha megvan Wilson, akkor Conner Vernonnak már nem jut hely, szomorú.
több mint 12 éve
PS-ből simán leszerződtetheti bármelyik csapat. (Végül is UFA srácok ők.) Egyetlen megszorítás van: három hétig garantáltan 53-as keretben kell tartani.még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.deyellHa ez bejönne, akkor annyira azért még sem lesz szar az egész.
De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?Bruce
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
még egy óráig lehet claimelni Wilsont a waiverről, ha ezt nem teszik, leigazolhatjuk a practice squadba, ahol van még számára 1 hely.deyellHa ez bejönne, akkor annyira azért még sem lesz szar az egész.
De egyébként valaki leírná ezt a PS dolgot, hogy hogy van? Mert onnan is el lehet vinni valakit, nem?