Las Vegas Raiders

40 feliratkozó

több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 12 381 — Sworn to the Dark
két szék közt a pad alá fogunk esni. se Bass, se Wilson - $400K

1 pozitívum van: Reggie-nek nincs nagy egója. simán kivágja a saját mid round pickjeit is, tehát képes beismerni, hogy tévedett. csak nehogy őt vágják ki a szezon után

internal primates forever

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Adam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.empty taxi
az áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊deyell
Akár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.toxique
Pryor lesz a kezdő a Colts ellen. de, mivel 4 QB-nk van, ezért lehet, hogy mindegyik játszik egy negyedetdeyell
Akkor már Pryor - ez a helyzet egy nagy, nagy.... nem értem én sem.
több mint 12 éve
Erről a Bass srácról tudnátok mondani pár szót?tüsi91
van upside-ja, csak el kell mennie az edzőterembe, és felszednie pár kiló izmot, és jó lesz. van pár pass rush move-ja. a futás ellen egyelőre nulla. project

több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Erről a Bass srácról tudnátok mondani pár szót?
több mint 12 éve
Raiders are waiving fourth-round QB Tyler Wilson, per league source.

ennek így aztán sok értelme volt. Bass out..

Reggie mit csinálsz b++++++++ ?

Tyler Wilson, 4th-round QB cut by Raiders, received $491,000 bonus....a month ago. With bonus paid off, very likely to be claimed

több mint 12 éve
Akár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.toxique
Pryor lesz a kezdő a Colts ellen. de, mivel 4 QB-nk van, ezért lehet, hogy mindegyik játszik egy negyedet

több mint 12 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Akár... és Flynn a kezdő kúbé 😀 . Azt gondolom, hogy már szeptemberben le fogják amortizálni a "fal" mögött, úgyhogy a TP bandwagon megnyugodhat: októbertől 9:1-hez, hogy read option focit játszunk 😀.
több mint 12 éve
az áldóját. sejtettem, hogy kelendő lesz. 4 QB 2 punter FTW 😀😀 😊

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 248 — NFL bracket champion '26
Adam Caplan szerint Basst felkapta a Bears a waiverről.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Lamar Mady -> practice squad

nem vagyok túl elégedett vele, sok büntetést hoz össze.

több mint 12 éve
Azzal hogy kivágták Meskót, ez a Kluwe vagy King értékesítése projekt szerintem nem fog bejönni.Bruce
szerintem sem fog, bár Meskónak ehhez nincs köze. ő egy alsó közép kategóriás punter nagyjából.

a Jags elvitte D.J. Williamset waiverről. ők ugye előrébb vannak a sorban, mint mi. kíváncsi lettem volna, hogy lecsapunk-e rá (volt Packers játékos)

több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
Azzal hogy kivágták Meskót, ez a Kluwe vagy King értékesítése projekt szerintem nem fog bejönni.
több mint 12 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 763 — Salus populi suprema lex esto
1. Ki lesz a kezdő QB, és kinek örülnél inkább?
Flynn lesz a kezdő, de én TP-nek örülnék jobban
2. Ki lesz a legproduktívabb elkapónk?
Streater
3. Az OL-ban ki lesz a legjobban teljesítő playa? (Veldheeren kívül)
Wisniewski
4. Run DMC lehozza sérülés nélkül a szezont?
Sajnos idén is lesz sérülése
5. Hány yardot vársz tőle?
1000-1200 yard
6. Janonak mennyi lesz a season high FG?
59
7. Mit vársz a playcallingtól?
Ha Flynn lesz a kezdő, akkor offense oldalon nem sokat várok, ha Pryor lesz, akkor viszont fajin dolgokat várok, ami miatt jó lesz nézni az O-t
A védelem remélem legalább a futás ellen működni fog.
8. Ki éri el a legtöbb sacket?
Sio
9. Ki lesz a legjobb DL playa?
Houston
10. Ki lesz a LB corp leadere?
Roach
11. Ki lesz a legjobb a seconderyből?
Hayden
12. Ki szedi a legtöbb interceptiont?
Hayden
13. Ki lesz a legjobb visszahordónk?
Ford
14. Condo pro bowler lesz?
Nem
15. Ki lesz a legnagyobb pozitív csalódás? (OFF és DEF külön lehet)
Offense - Pryor
Defense - Sims
16. Ki lesz a legnagyobb BUST? (szintén)
Offense - Flynn
Defense - Burnett
több mint 12 éve
Jake Scott nagyon jól jönne sztem nekünk. Lionsnál még kezdőként is felmerült a neve, surprise cut-nak tartják...ha nem sérülés miatt akkor sztem itt upgrade lenneRolni
PFF-nél Jake Scott preseason értékelése 2,7. Willie Smith-é 3,8 😀

www.profootballfocus.com/blog/2013/09/01/cut-tracker-offensive-linemen/

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
- Az OL iszonyat gyenge lett és nem is van remény a nagyobb erősítésre. OG posztra talán a Velasco, Kelemete, Scott hármasból kellene valakit elhozni, esetleg Danny Watkins-t, hátha a környezetváltozás kihoz belőle egy backup szintet. OT posztra sok jelölt nincs, Roland lenne aki a Bengals-ban szerepelt RT poszton Andre Smith előtt/mellett illetve sokszor volt 6. OL futásnál. Datko akit anno a tavalyi drafton vártam, hogy későbbi körökben elvisszük, de végül a Packers vitte a 7. körben.

- QB poszton kicsit sokan vagyunk, kíváncsi leszek ki lesz a kieső, lehet egy ajánlatra várnak McKenzi-ék? Puntereknél ugyan ez lehet a helyzet.

- Nekem az LB sor is nagyon soványnak tűnik, Moore sérülésével van 3 kezdő(Burnett,Roach,Maiava) plusz egy (kis)Burnett... ide mindenképp kell hozni valakit.

- Reece + Olawale, jó kis kettős, remélem Olsen jól fogja őket használni. Velük már nem tartom gyengének az RB depth-et.

- DE posztra sincs igazán ígéretes jelölt, úgyhogy sok jóra itt sem számíthatunk....

Kell itt még agyalni, hogy lehet ezt a bandát ütőképesebbé tenni.

Majd elfelejtettem: az nfl.com-on már találgatják mely csapat sajnálja meg Tebow-t és mi vagyunk éppen a jelölt 😀

Mike Mitchell pedig kezdő SS lett Carolinában. Remélem bemutat majd pár pusztító szerelést.

több mint 12 éve
Rolni Las Vegas Raiders 10 364 — Raiders fan
Veldheer még nem official, de ő lesz a visszatérős IR-ünkRolni
az nem jó, mert akkor kihagy 8 meccset. jobb lenne, ha hamarabb vissza tudna térni, és Bergstrom lenne a visszatérős. namind1deyell
Sztem 8 meccset tuti kihagy ezzel a sérüléssel...addig meg ne foglalja a helyet..az nagy luxus lenne...

Jake Scott nagyon jól jönne sztem nekünk. Lionsnál még kezdőként is felmerült a neve, surprise cut-nak tartják...ha nem sérülés miatt akkor sztem itt upgrade lenneRolni
ők még:

Marvin Austin DT
Fernando Velasco C/OG
Chris Harper WRdeyell
Igen Velasco-t írtam korábban is...ő is upgrade lenne belül
Austin nem tudom...most nem a DT a prioritás sztem nálunk, az aránylag rendben van
Harper miket droppolt már ellenünk is...nálam pass...

WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
az nem jó, mert akkor kihagy 8 meccset. jobb lenne, ha hamarabb vissza tudna térni, és Bergstrom lenne a visszatérős. namind1deyell
Sztem 8 meccset tuti kihagy ezzel a sérüléssel...addig meg ne foglalja a helyet..az nagy luxus lenne...

ők még:

Marvin Austin DT
Fernando Velasco C/OG
Chris Harper WR

több mint 12 éve

Jake Scott nagyon jól jönne sztem nekünk. Lionsnál még kezdőként is felmerült a neve, surprise cut-nak tartják...ha nem sérülés miatt akkor sztem itt upgrade lenne

több mint 12 éve
az nem jó, mert akkor kihagy 8 meccset. jobb lenne, ha hamarabb vissza tudna térni, és Bergstrom lenne a visszatérős. namind1

több mint 12 éve
Veldheer még nem official, de ő lesz a visszatérős IR-ünk

több mint 12 éve
Nagy örömömre viszont végre sikerült megszabadulni W. Smithtől! Komolyan vicc volt az az ember és még nagyobb,hogy egy szezonon keresztül tudott roster helyet foglalni.

Bass,Vernon,Jenkins,Chance,Hanson,Gaither nálam PS jelöltek.Cubehead
Gaither nem tud jönni PS-be, mert már volt rajta a reg season rosteren. Hanson dettó.deyell
Kösz az infót,ezt nem tudtam.
Akkor viszont kár Gaither-rt, idén egész jó volt. Legalább is a mutatott játéka összességében jobb volt ,mint tavaly bármikor.
Hanson viszont épp ellenkezőleg,kicsit leengedett.Cubehead
én sem értem, hogy miért vágtuk ki Gaithert, mert nem olyan rossz. Burris ugye PUP vagyis az első hat meccset kihagyja. Kaelin Burnett csak special teamben jó. gondolom, Maiava lesz Roach mögött (is). LB posztra még igazolni kell, mert ha netán Roach és Sio vagy Kevin Burnett kiesik, komoly gondok lesznek.

Veldheer akkor tényleg IR? a hivatalos honlap nem említi

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747
Nagy örömömre viszont végre sikerült megszabadulni W. Smithtől! Komolyan vicc volt az az ember és még nagyobb,hogy egy szezonon keresztül tudott roster helyet foglalni.

Gaither nem tud jönni PS-be, mert már volt rajta a reg season rosteren. Hanson dettó.deyell
Kösz az infót,ezt nem tudtam.
Akkor viszont kár Gaither-rt, idén egész jó volt. Legalább is a mutatott játéka összességében jobb volt ,mint tavaly bármikor.
Hanson viszont épp ellenkezőleg,kicsit leengedett.

több mint 12 éve

Gaither nem tud jönni PS-be, mert már volt rajta a reg season rosteren. Hanson dettó.

több mint 12 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 747

Bass,Vernon,Jenkins,Chance,Hanson,Gaither nálam PS jelöltek.

több mint 12 éve
peterbadbone Las Vegas Raiders USC Trojans 1 619 — Sin City Raiders fan
Nem is volt kérdéses, hogy Robinson sokkal készebb játékos és benne nagyon bíztam, hogy megcsinálja a roster-t.

Barron és Gurode helyére nagyon kell egy-egy új játékos, mert egyikükben sincs semmi, pont úgy mint Carter-ben sem volt.