Las Vegas Raiders
40 feliratkozó
több mint 12 éve
J'Marcus Webbet kirakta a Bears, bár ő elég gyenge játékos, még így is jobb mint Barron vagy Willie Smith. gyűjtsük be, én azt mondom
internal primates forever
több mint 12 éve
Én is így vagyok ezzel minden évben, hogy van egy favoritom. Sokáig én is Star-ral szimpatizáltam. Amikor egyzser azt hiszem Höri említette egy írásában Hayden-t és akkor ő is nagyon szimpatikus lett, így nem bántam amikor őt húztuk be, csak nagyon meglepett.Idén is van pár játékos akit kiszemeltem, idén azt hiszem a Vanderbilt-es Jordan Matthews (WR) és a Baylor-os Lache Seastrunk (RB) lesz a követendő játékosom. Tegnap Matthews olyan meccset produkált, ami miatt elfelejtettem 4-kor a meccsünkre váltani!
Viszont azt örömmel olvasom, hogy Watson jobb volt mint Barron! Ennyi nekem elég is, legyen az angol a kezdő LT.
több mint 12 éve
nézzük a pozitívumot is. élete első LT meccsén Watson jobban játszott, mint Barron eddig bármikor.profootballtalk.nbcsports.com/2013/08/30/raiders-may-have-found-an-answer-on-line/
több mint 12 éve
Én olyan vagyok, hogy ha valakit eldöntök, hogy ő a favoritom, akkor mellette kiállok nagyon sokáig. Jelzem, hogy így lesz Clowneyval is. Mint ahogy idén volt Star Lotulelei esetén is. Sokat kell letennie Haydennek, legyen bármilyen szimpatikus, hogy elfelejtsem, hogy nem Starra esett a választásunk.Bár azt tudom, hogy tulajdonképpen ugyanott lennénk Starral is mint most, hogy nem igazán lenne pass rush, de akkor is.
több mint 12 éve
majd akkor az FA piacról megoldja, lesz $70 millió erre.Viszont ha a következő drafton sem akarjuk megoldani a pass rusht, akkor hiába lesz irányítónk, védelem megint nem lesz...Jó néha ezt az optimizmust olvasni Cube 😊 !a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.Amadeus91
Hát én ezt a D-t nagyon nem látom pofásnak...lehet velem van a gond. MInden kezdő O úgy ment át rajtuk, mint kés a vajon, aztán tegnap még a 2. vonal is tudott rajtuk haladni, pontot szerezni. DL futás ellen rendben lesz\lehet sztem, de pass rush honnan lesz??
Rolni
Béna ez a RM 😀Bruce
néztem Clowneyt a North Carolina ellen, erősen limitálták a snapszámát, alig volt a pályán, mert állítólag nem megfelelő a kondija. nem biztos, hogy ő a legjobb prospect, ha nem megfelelő a munkamorálja. majd kiderül
több mint 12 éve
Viszont ha a következő drafton sem akarjuk megoldani a pass rusht, akkor hiába lesz irányítónk, védelem megint nem lesz...Jó néha ezt az optimizmust olvasni Cube 😊 !a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.Amadeus91
Hát én ezt a D-t nagyon nem látom pofásnak...lehet velem van a gond. MInden kezdő O úgy ment át rajtuk, mint kés a vajon, aztán tegnap még a 2. vonal is tudott rajtuk haladni, pontot szerezni. DL futás ellen rendben lesz\lehet sztem, de pass rush honnan lesz??
Rolni
Béna ez a RM 😀
több mint 12 éve
Jó néha ezt az optimizmust olvasni Cube 😊 !a draft első napja óta ezt vonyítom bele az éjszakába minden éjjel.
Rolni
több mint 12 éve
Messze nincs még 1/1. Az NFL nem ennyire egyszerű. minden évben bemondják a tuti SB esélyeket is, aztán rájátszásba alig jutnak.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.deyellAkkor meg inkább basszák ki RM-et! 😀 Aztán akkor jöhet a paprikajancsi 😉
több mint 12 éve
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.deyell+1
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
DISCIPLINE – WORK ETHIC – TEAM
több mint 12 éve
Cube: sztem 1/1-re nem Clowney-t fogjuk húzni. mostanában voltak olyan scouting reportok róla, hogy kérdőjeles a munkamorálja, nem edz elég keményen, mert tudja, hogy kirobbanthatatlan a csapatból, csináljon bármit, ez pedig nagy red flag RM-nél. QB pick lesz, erre fogadni is mernék, az pedig jó eséllyel Bridgewater, akit Rodgershez hasonlítanak, így McKenzie is biztosan jó véleménnyel van róla.
több mint 12 éve
Jó néha ezt az optimizmust olvasni Cube 😊 !Moore nagyon érdekes eset. Úgy tűnt rookie évében, h steal, de azóta nem nagyon villog. Tegnap is sztem béna volt. Butler reméljük átmenti a formáját a rendes szezonra és nem Criner 2.0 lesz...ugye Juron villogott tavaly TCben, még pre meccseken is bíztató volt, aztán azóta semmi. Tegnap is kurva gyenge volt...Ha nem tudunk vhonnan összekukázni vmi rendesebb WR-t akkor legkésőbb Holmes letiltásból visszatérésekor kerülhet utcára sztem. Ugyanis Holmes jobban megérdemli sztem a kerettagságot...
Ford visszahordásban reméljük veszélyes lesz és talán kis idővel WRként is felveszi a fonalat, de vhogy nem tűnt olyan harcosnak már mint rookieként...
Kasa valóban bíztatóan mozog, csakúgy mint Rivera. Talán sikerült találni vmit etéren. Ettől még kéne idénre legalább eléjük vki ideális esetben...
Jennings eddig valóban jól fest, de azért óvatosan ezzel, mert nagyot koppant ő a Jagsnál...
LB egység valóban jobban fest, de eddig olyan nagyon ez nem ütközött ki a pályán sztem. Burnett coverbe elég lassú már, Burris ki tudja mikor lesz kész, Maiava tegnap elég upandown volt, mondjuk neki első meccse volt, Roach eddig nem nyűgözött le semmivel, Sio dettó...
Valahogy a front 7 futás ellen úgy fest rendben van, bár azért külső hosszú futásokkal lesz gondunk sztem, de passz ellen elég súlytalanok...
Secondaryban Jenkins és Porter eddig 0, pirítós...Hayden tetszik, de rookie rengeteg kihagyás után azért...
A Woodson-Branch duóban bízok hátul Young-al kiegészülve, de ez így nagyon kevés lesz.
Játszunk kétszer Peyton és Rivers ellen, aztán jön Luck, RG3, Big Ben, Eli, Schaub, Romo...szét fogják szedni a sec-et, ha nem találunk pass rusht vhol a sufniban...
több mint 12 éve
DA nyilatkozata alapján TP még versenyben van a kezdő posztért. Persze az kérdés,hogy mi alapján fog dönteni (Flynn karkának állapota alapján vagy PS alatt mutatott játék alapján).Steater szvsz a mi #1 WR-ünk, míg hatalmas kérdés Moore a számomra. Hue alatt amikor Coryell rendszerben deep threat-ként használtuk ment neki de mióta vissza tértünk Wco-ra azóta szenved csak most már nagyon látványosan. Sajnálnám ha túl adnánk rajta mert van benne potenciál de ilyen mutatott játékkal ....... Butler és Holmes viszont nagyon szépen dolgozott egész PS alatt. Ford még keresi önmagát de benne is ott van a potenciál. Viszont Moore után a másik nagy kérdés Criener. Tegnap DA és McKenzie is nézte szerintem,hogy mi legyen vele mert szignifikánsabb játék időt kapott amivel újfent nem nagyon tudott élni. 6'4 magas de egyszerűen eltűnik a pályán. Kíváncsi leszek a sorsára.
Kasa viszont nagyon rendben van. Tanul egy évet Saundersel és ő lehet a kövi Zach Miller némi optimizmussal. Mindenesetre amit eddig lehetett látni belőle (nem túl sok) az biztató.
Jennings minden képen jó húzás volt. Ha Dmc kidől szokásához híven se lesz nagy gáz.
Ami meg a D-t illeti:
Szerintem egész pofás tavalyhoz képest leszámítva a pass rush hiányát egyértelmű a fejlődés.
Bilukidi szépen beforgott és egyre jobb. Összeségében jó PS-n van túl. Crawford is javuló teljesítményt mutatott, egész biztató. Sims egy szörny csak bírja egészség ügyileg. Viszont Valkertől sokkal több kell. Bass kellemes meglepetés,ő is jó PS-t zárt.
Az LB állomány egyértelműen javult és ha vissza tér Maiva és Burriss akkor meg csak jobb lehet.
A Secondery meg abszolult zsír (tavalyhoz képest). Ha megtudjuk oldani,hogy legyen némi nyomás az ellenfél QBjain legalább kulcs szitukban akkor nincs minden veszve a szezont illetőleg.

több mint 12 éve
Chris Kluwe @ChrisWarcraft 7m On a serious note, really glad I got to spend this preseason with @MarquetteKing. No matter what happens, it was an honor. Kid can kick 😊
Marquette King @MarquetteKing 4h
Had a great expirence with @ChrisWarcraft this preseason we got each other better. It was an honor bro. #KickSquad
Ez egy ritka battle ebben a businessben...
több mint 12 éve
Bridgewater\Clowney here we come!!!RolniMondjuk én a kettő közül akkor már inkább Clowney-t vinném s legalább akkor egy csapat rész kész lenne. Néztem éjféltől a meccsüket és amikor fent volt egy hibát leszámítva végig ott lihegett a NC QB nyakában (pedig meg jegyzendő,hogy elég formán kívül játszott)

több mint 12 éve
Bridgewater\Clowney here we come!!!
több mint 12 éve
Ja ha Willie marad 53ban akkor sírok majd egyet...
több mint 12 éve
Hát nyugodtak szerintem sem lehetünk, sőt idén is még jó sok szenvedés vár ránk! De eljön majd a mi időnk 😊Nincs jobb QBnk, de ettől még sztem nem állt helyt ma TP és a Bears elleni meccs inkább kiugró jó meccsnek tűnik cserék ellen, mintsem valós teljesítmény...emiatt nem lehetünk nyugodtak, bizakodóak sztem...ennyiRolniNálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Volt 2 jósikeres passza.
Volt egy rosszabb, amit a TE bravúrral korrigált és lehúzott.
Aztán a futásokon kívül más nem nagyon.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
Viszont sackel és fumble-l nyugtáztam,hogy beállt a nagy kedvencem ráadásul LT-nek / Smith. Vicc az ember nem tudom mit keres rosteren még mindig.

több mint 12 éve
Nincs jobb QBnk, de ettől még sztem nem állt helyt ma TP és a Bears elleni meccs inkább kiugró jó meccsnek tűnik cserék ellen, mintsem valós teljesítmény...emiatt nem lehetünk nyugodtak, bizakodóak sztem...ennyiNálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Volt 2 jósikeres passza.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.Rolni
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?Cubehead
több mint 12 éve
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?Már bocs Rolni a kötözködésért de hol van nekünk jobb QB-ink 😊.
Volt 2 jósikeres passza.
Mindenesetre a jelenlegi állományból én TP-t kezdetném de amint olvasom Te is. Kérdés űber konzervatív DA kit fog?

több mint 12 éve
Nálam is inkább TP, mint Flynn, de a szépen helytállttól sztem kicsit odébb volt...3\8 37 1INT?Volt 2 jósikeres passza.
Ok, h jó a cover, de nem volt veszett pass rush...egy jó QB talált volna vmit.
több mint 12 éve
Amúgy ez a meccs leginkább arra volt jó, h lehűtse a TP hype-ot...Hűteni hűtötte a kedélyeket de én még mindig azt mondom,hogy jobban járnánk WK1 startreként TP-vel,mint Flynnel. Vizionálom,hogy ilyen cover mellett az Ő játékával még ennyi pontunk sem lehet. TP pedig egész pofásan he nem is hű de szuperül helyt állt egy gyors,rotációs D-vel szemben (még ha csak csere sor is volt,bár kb a mi Oline-unk is) akik ráadásul mobilis qb ellen edződnek gyakorlás során is.
van 2 db back upnak való QBnk...egyik megoldás sem lesz túl jó...a csapat szenvedni fog jó sokat idén...Rolni

több mint 12 éve
Azt néztem,hogy Crawford amúgy nem reménytelen, ammennyire gyengén kezdte a PS-t annyira jól zár. Mind Rde mind Ut-ként kezd elég pofás lenni persze 2teamben értve. Most is szépen robbant át Quinn arcába. 😊

több mint 12 éve
Amúgy ez a meccs leginkább arra volt jó, h lehűtse a TP hype-ot...van 2 db back upnak való QBnk...egyik megoldás sem lesz túl jó...a csapat szenvedni fog jó sokat idén...
több mint 12 éve
Kezdő D első drive elég halovány lett megint...Mastrud egy remek egykezes, majd egy drop, bár jó szoros volt a D rajta...
TP eddig szépen mozog, dobál...sajnos Moore nincs a toppon...sackért kár volt
Watson eddig rendben van, bár ez a DL ugye elég cserés
Védelmünk nagyon vanilla...remélem a playcalling kicsit erősödik élesben...
DJ szép védekezés red zoneban...
TP INT nagy kár...ha erősebbet dob sima TD, mert Ford verte az emberét...Ford sztem nem hitte el, h onnan még INT lehet egy kezes INT!!...ha készül rá és harcol érte simán leüti...
Bilukidi szép sack...egykori elsőkörös Carpenteren...
TP lábbal továbbra is remek 😊
Secondary nagyon leveszi az elkapóinkat...TPnek nem sok esélye van...üresbe talán az elején tudott 1et dobni...